ılgıncım çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın
canım günaydın nasılsın aynen benimde tüm iskelet sistemim ağrıyor uykum var canım
doktorun çok doğru söylemiş hamileliğin en rahat dönemi ikinci üç aylık dönem:CüvCüv:
pınarcım günaydın canım nasılsın tatlım :))))))))))))))
günaydın arkadaşlar!
işten başımı kaldıramadım daha. biraz nefes alıp sizlere selam vereyim dedim. Daha yazdıklarınızı okuyamadım bile. umarım herkes iyidir. ancak öğlene okurum artık.
aynen valla.hayırlısıyla bir doğursaydık. zaten çok korkuyorum.rüyalarıma giriyor. ben nasıl doğuracam diye. aklıma geldikçe ameliyathaneye filan girdiğimi hayal ediyorum. karnıma ağrılar giriyor. ne yapacam bilmiyorum.
Günaydın sizlerede pınar ve bozon. Hoşgeldiniz kızlarrrrr
tatlım şimdiden böyle enişeler kapılma..
şöyle düşünmek lazım: şu anda siz bu mesajı okurken bile dünyada binlerce kadın doğum yapıyo..:sm_cool:
herkes nası yapıyosa biz de yaparız hayırlısıylasositososito
yasakkelime
iyiyim canım
daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum, çünkü benim de üzerimde bi halsizlik var
ama sen 2-3 gündür hep uykum var diyosun sanki????
dikkat et de hasta olma sakın
Hoşbuldum canım. Nasılsın bakalım? Paşamız nasıl bu sabah?
sağol canım iyiyiz çok şükür. paşamda iyi teyzesi. kımıl kımıl maşallah.senin prenses nasıl bakiimmm
Sağolasın canım. Geldik işte işe kzıımla. Bi güzel kahvaltı yaptık. Şimdide sütümüzü içiyoruz :)
Sen nasılsın?
Selam canım hoşgeldin.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?
Günaydın sizlerede pınar ve bozon. Hoşgeldiniz kızlarrrrr
Aman Maşşallah Allah nazardan saklasın oğluşumu :)
Prensesim ne yapsın valla teyzesi. Kahvaltısını etti, sütünü içti leyfi yerinde. Anneye oyun yapıyor. Hep eller ayaklar oynuyor. Artık ellemi vuruyor, ayaklamı hepsini anlıyorum valla. Bide karnımı hareket ettirmesi var ki :)
bizde iyiyiz canım. önemli bi sıkıntımız kalmadı.
hoşbulduk canım.
yaşasssınnndelikafaduldendelikafadulden amirimiz öğleden sonra gelecekmiş,dosyalar biraz bekleyebilir sanırsam :dance::dance: nasılsa imzalanamayacak
yerim ben onu yaaa. benimkide iyice oynuyor karnımı hareket ettiriyor ama ellerimi ayaklarımı olduğunu daha anlayamıyorum ben valla.ama sürekli hareket halinde
kızlar günaydın
geceden beri kasığımın sağ tarafında şiddetli bir ağrı var özellikle bacağımı hareket ettirdiğimde artan bir ağrı... ben apandisitten şüphelendim netten baktım ve gebelikte sık görüldüğü yazıyor..
ağrının şiddetinde geceye göre azalma var ama devam ederse dr a gideceğim... bu konu hakkında bilgisi olan var mı... buarada bide midemde accayip kramplar var((
kızlar günaydın
geceden beri kasığımın sağ tarafında şiddetli bir ağrı var özellikle bacağımı hareket ettirdiğimde artan bir ağrı... ben apandisitten şüphelendim netten baktım ve gebelikte sık görüldüğü yazıyor..
ağrının şiddetinde geceye göre azalma var ama devam ederse dr a gideceğim... bu konu hakkında bilgisi olan var mı... buarada bide midemde accayip kramplar var((
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?