2009 Mayıs Anneleri

günaydın arkadaşlar!
işten başımı kaldıramadım daha. biraz nefes alıp sizlere selam vereyim dedim. Daha yazdıklarınızı okuyamadım bile. umarım herkes iyidir. ancak öğlene okurum artık.

yasakkelime
canım günaydın nasılsın aynen benimde tüm iskelet sistemim ağrıyor uykum var canım
doktorun çok doğru söylemiş hamileliğin en rahat dönemi ikinci üç aylık dönem :CüvCüv:

iyiyim canım
daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum, çünkü benim de üzerimde bi halsizlik var
ama sen 2-3 gündür hep uykum var diyosun sanki????
dikkat et de hasta olma sakın

pınarcım günaydın canım nasılsın tatlım :))))))))))))))

Sağolasın canım. Geldik işte işe kzıımla. Bi güzel kahvaltı yaptık. Şimdide sütümüzü içiyoruz :)

Sen nasılsın?

günaydın arkadaşlar!
işten başımı kaldıramadım daha. biraz nefes alıp sizlere selam vereyim dedim. Daha yazdıklarınızı okuyamadım bile. umarım herkes iyidir. ancak öğlene okurum artık.

Selam canım hoşgeldin.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

tatlım şimdiden böyle enişeler kapılma..
şöyle düşünmek lazım: şu anda siz bu mesajı okurken bile dünyada binlerce kadın doğum yapıyo..:sm_cool:
herkes nası yapıyosa biz de yaparız hayırlısıylasositososito

evet haklısın zaten hiç aklıma getirmiyorum. zaten getirdiğim an da heyecan basıyor.Değilmi canım herkes nasıl yapıyorsa bizde yaparız . hiç içinde kalmış bebek görülmüşmü.bir şekilde çıkacak nasıl olsa.delikafadulden

yasakkelime

iyiyim canım
daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum, çünkü benim de üzerimde bi halsizlik var
ama sen 2-3 gündür hep uykum var diyosun sanki????
dikkat et de hasta olma sakın

canım umarım hasta olmam iki üç gündür sürekli dinlenmek istiyorum akşama kadar masa başında oturmak çok sıkıyor benia.s.

sağol canım iyiyiz çok şükür. paşamda iyi teyzesi. kımıl kımıl maşallah. senin prenses nasıl bakiimmm

Aman Maşşallah Allah nazardan saklasın oğluşumu :)

Prensesim ne yapsın valla teyzesi. Kahvaltısını etti, sütünü içti leyfi yerinde. Anneye oyun yapıyor. Hep eller ayaklar oynuyor. Artık ellemi vuruyor, ayaklamı hepsini anlıyorum valla. Bide karnımı hareket ettirmesi var ki :)

bizde iyiyiz canım. önemli bi sıkıntımız kalmadı.

Günaydın sizlerede pınar ve bozon. Hoşgeldiniz kızlarrrrr

hoşbulduk canım.

yaşasssınnndelikafaduldendelikafadulden amirimiz öğleden sonra gelecekmiş,dosyalar biraz bekleyebilir sanırsam :dance::dance: nasılsa imzalanamayacak

yerim ben onu yaaa. benimkide iyice oynuyor karnımı hareket ettiriyor ama ellerimi ayaklarımı olduğunu daha anlayamıyorum ben valla.ama sürekli hareket halinde

kızlar günaydın

geceden beri kasığımın sağ tarafında şiddetli bir ağrı var özellikle bacağımı hareket ettirdiğimde artan bir ağrı... ben apandisitten şüphelendim netten baktım ve gebelikte sık görüldüğü yazıyor..
ağrının şiddetinde geceye göre azalma var ama devam ederse dr a gideceğim... bu konu hakkında bilgisi olan var mı... buarada bide midemde accayip kramplar var((

Aman iyi ol canım :)

yerim ben onu yaaa. benimkide iyice oynuyor karnımı hareket ettiriyor ama ellerimi ayaklarımı olduğunu daha anlayamıyorum ben valla.ama sürekli hareket halinde

Oyyy yesin teyzesi onu. Seninki kesin ellerle vuruyodur bacım. Boksör paşam benim :)

Canım günaydın hoşgelidn. Kasıklarda ve karında ağrılar hepimizde zaman zaman oluyor. Ben geçen cumartesi iş yaptım. Arkasından duş aldım. Çıktıktn sonra nasıl bir kasık ağrısı. Bacağıma vurdu. Yattım dinlendim. Akşama hiçbirşeyi kalmamıştı. Yorma kendini. Dinlenmeye çalış...

kızlar yazılarınızı vakit buldukça okuyorum ama çalıştığım için çok sık katıılamıyorum oluşan dostluklara paylaşımlara gıpta ediyorum bu gün benimde eklem ağrılarım başladı ama kızım kıpır kıpır bu aralar çok duygusalım doğum hikayelerini okuyunca dayanamıyorum bebeğimi ilk görceğim anı düşünüp düşünüp hüngürrrr :)) anın keyfini çıkarmamız lazım doğumu düşünüp stres yapmak gerilmek yerine beni hamiş gören doğum yapmış arkadaşlarım ayyy ne güzeldi o günler hareketlerini hissetmek falan bambaşka duygular tabiki doğduklarında da her anları farklı tadlar vericek bize ama mümkün olduğu kadar tadını çıkaralım göbişlerimizi gere gere...

2-3 gün önce benimde sol tarafımda kasığımın alt kısmına ağrı girmişti. sol bacağımla adım atamıyordum. ama sabaha biraz daha azaldı. sonra yavaş yavaş geçti. hamileliğin sıkıntılarını yaşıyoruz.

Merhabalar bayanlar bizimde işlerimiz çok yoğun arada girip yazılarınızı okuyorum.Bende sanki hareketlerini hissediyor gibiyim ama hareketmi ediyor karnımmı ayırt edemiyorum bide kızlar ben hep nabız atışı gibi hissediyorum ,siz resmen tekme atışı gibimi hissediyordunuz,ben öyle hissetmiyorum gerçi okadarını hissettiğime şükür kesin bende bir gariplik var veya kızım çok tembel hep uyuyormirmirmirmir

geçmiş olsun canım..
hemen apandisit falan diye düşünme, bu haftalarda biliyosun ki rahmin büyümesine bağlı kasık ağrıları çok oluyo..
benim de ani hareket yapınca ağrı giriyo bazen sonra dinlenince geçiyo..ama çok rahatsız ederse seni doktoruna danış tabi ki..ama söyleyeceği şey şu olacak: ağrılar normal, kanama olmadığı sürece endişe etme:CüvCüv:
bu arada mide kramlarının sebebi de, büyüyen rahmin mideyi sıkıştırması olabilirmiş..çükü 24. haftaya kadar rahim göbek deliği hizasına kadar yükselmeye devam ediyomuş tatlım...
endişe etme, içini ferah tut:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…