2009 Mayıs Anneleri

ağrı tam olarak kasığında mı yoksa çatı kemiğinde mi ayırt edebiliyomusun eğer kemikteyse vücut kendini doğuma hazırlamaya başladığından normal demişti bana doktorum benim kemik ağrım oluyo en çokda fazla yürüdüğümde bacaklarımı sıkıca kapatmaya çalıştığımda da ağrıyı hissediyorum...

sağolun kızlar, inşallah dinlenice geçer... herşeyden nem kapar olduk ama napalım bişi olcak diye aklımız çıkıyo işte...

Selam canım hoşgeldin. Evet çoğumuzun ilk hamileliği olduğundan hnüz alışamadık sanırım bu duygulara :)

Selam canım. Valla ben ilk 15+5'ken hissettim. Benimkiler hiç kelebeğin kanat çırpması gibi falan değildi. İlk günden beri resmen tekmeliyor beni kuzucum. Hatta bu aralar karnıma kulağını dayayanlar kalp atışlarını bile duyuyolar. Ama bu herkeste aynı olacak değil. Bizimki çok fazla hareketli olduğundan doktor çok erken hissedersin demişti. Genelde nabız atışı gibi oluyormuş ilk hissedilenler. Seninkilerde bebişdir belki :)

günaydın kızlar anca ödemelerden fırsat bulup geldim işleri bitirdik sayılır umarım herkes iyidir.ilgin canım benimde burnumda hala kanama var bazen kuru kan şeklinde bazende yeni kanıyor bu bönemlerde normalmiş.neyse yolun sonuna ne kaldı hayırlısıyla bitcek inşallah.

Günaydın canlarım biz geldik:CüvCüv:
Ben bugün biraz abartmışım uyku işini niye böyle oldu anlamadım yavs..e günü kaçırdım ama iyi yönüde en azından dinlenmiş oldum

Yok kızlar bende gerçekten bir anormallik var ya:uhm: Allahtan cumartesiye bişey kalmadı dr. gidicem 4haftadırda bebişimi görmüyorum meraktan çatlıycam

Ben bugün biraz abartmışım uyku işini niye böyle oldu anlamadım yavs..e günü kaçırdım ama iyi yönüde en azından dinlenmiş oldum

hoşgeldin canım hihoyyyt ohh bebişinle iyice keyif yaptınız yani ne güzel bizde şimdi yemketen geldik bir ağırlık çöktü üstüme gözlerim kapandı kapancak zor duruyorummirmirmirmir

Pınarcım maşallah minik kızımıza,herhalde bol bol koşturacak seni peşinden,hamilelikte aldığımız killoları bebiş büyütürken vercesskaydirigubbakcemile

aa bizim randevular aynı gün kısss bende gitcem cts günüüü ayrıntılımız var tetesiiii

Hoşgeldin canım...

kızlarrr
biz yemeğe çıkıyoruz kızımlacokacimcoook
afiyet olsun herkese

Afiyet olsunnnn yarasınnn :)

Hoşgeldin canım . Oooo ne güzel işte ya dinlen gitsin :)

Pınarcım maşallah minik kızımıza,herhalde bol bol koşturacak seni peşinden,hamilelikte aldığımız killoları bebiş büyütürken vercesskaydirigubbakcemile

İnşallah canım. O sağlıkla doğsunda ben koşarım hep peşinden :) Annesi raporlu bi hiperaktif olunca kızından da başka bişey beklenmez zaten :)

Kız anormallik yoktur merak etme. Azcık uykucudur seninki :)

Kızlar bu arada bişi sorcam ya Doktor cinsel ilişki için siz kendinizi rahatsız hissetmediğiniz sürece sorun yok demişti en başta. 5,5 ayı doldurduk artık. Ben korkmaya başladım ya. Bi sakıncası var mıdır? Sizler ne durumdasınız?

Son düzenleme:

son gidişte bize yasakladıkötükedihüso

valla pınarcım biz artık ara verdik:):)doktor aslında sorun yok 7.aya kadar dedi ama yinede eşimde bende bayağı huzursuzluk hissetmeye başladık o yüzden de ara verdik:):):)

tülaycım iyiyiz tatlım bebişte iyi bitanem :)) patronum yemeğe çıktı arkasından bebişimle bende çıktım hazır misafir toplantı yokken karnımızı doyurduk geldik herkese afiyet olsun:)

son gidişte bize yasakladıkötükedihüso

valla pınarcım biz artık ara verdik:):)doktor aslında sorun yok 7.aya kadar dedi ama yinede eşimde bende bayağı huzursuzluk hissetmeye başladık o yüzden de ara verdik:):):)

Anladım kızlar. Bakalım biizmki bu gidişte birşey diyecek mi? Huzursuz hissediyorum valla kendimi...

tülaycım iyiyiz tatlım bebişte iyi bitanem :)) patronum yemeğe çıktı arkasından bebişimle bende çıktım hazır misafir toplantı yokken karnımızı doyurduk geldik herkese afiyet olsun:)

Afiyet olsun canım...

evet valla şimdi evde olmak vardı çok uykum var oysaki çokda erken yattım ama sürekli uyandığım için kaliteli bir uyku çekemiyorum sanırım

Bendede durum aynı canım her yerim ağrıyo hele gece çok fena uykudan uyanıyorum ağrılardan

Canım benimde ilk başlarda nabız atışı gibiydi şimdi tam tekme halinde resmen içeride koşuşturuyor bazen uykumdan uyanıyorum

Bana doktorum nu konuyla ilgili bişey sölemedi çok nadir olmakla birlikte ben sorun yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…