kızlar günaydın
geceden beri kasığımın sağ tarafında şiddetli bir ağrı var özellikle bacağımı hareket ettirdiğimde artan bir ağrı... ben apandisitten şüphelendim netten baktım ve gebelikte sık görüldüğü yazıyor..
ağrının şiddetinde geceye göre azalma var ama devam ederse dr a gideceğim... bu konu hakkında bilgisi olan var mı... buarada bide midemde accayip kramplar var((
kızlar yazılarınızı vakit buldukça okuyorum ama çalıştığım için çok sık katıılamıyorum oluşan dostluklara paylaşımlara gıpta ediyorum bu gün benimde eklem ağrılarım başladı ama kızım kıpır kıpır bu aralar çok duygusalım doğum hikayelerini okuyunca dayanamıyorum bebeğimi ilk görceğim anı düşünüp düşünüp hüngürrrr :)) anın keyfini çıkarmamız lazım doğumu düşünüp stres yapmak gerilmek yerine beni hamiş gören doğum yapmış arkadaşlarım ayyy ne güzeldi o günler hareketlerini hissetmek falan bambaşka duygular tabiki doğduklarında da her anları farklı tadlar vericek bize ama mümkün olduğu kadar tadını çıkaralım göbişlerimizi gere gere...
Merhabalar bayanlar bizimde işlerimiz çok yoğun arada girip yazılarınızı okuyorum.Bende sanki hareketlerini hissediyor gibiyim ama hareketmi ediyor karnımmı ayırt edemiyorum bide kızlar ben hep nabız atışı gibi hissediyorum ,siz resmen tekme atışı gibimi hissediyordunuz,ben öyle hissetmiyorum gerçi okadarını hissettiğime şükür kesin bende bir gariplik var veya kızım çok tembel hep uyuyormirmirmirmir
Selam canım hoşgeldin. Evet çoğumuzun ilk hamileliği olduğundan hnüz alışamadık sanırım bu duygulara :)
Selam canım. Valla ben ilk 15+5'ken hissettim. Benimkiler hiç kelebeğin kanat çırpması gibi falan değildi. İlk günden beri resmen tekmeliyor beni kuzucum. Hatta bu aralar karnıma kulağını dayayanlar kalp atışlarını bile duyuyolar. Ama bu herkeste aynı olacak değil. Bizimki çok fazla hareketli olduğundan doktor çok erken hissedersin demişti. Genelde nabız atışı gibi oluyormuş ilk hissedilenler. Seninkilerde bebişdir belki :)
Günaydın canlarım biz geldik:CüvCüv:
Ben bugün biraz abartmışım uyku işini niye böyle oldu anlamadım yavs..e günü kaçırdım ama iyi yönüde en azından dinlenmiş oldum
Selam canım. Valla ben ilk 15+5'ken hissettim. Benimkiler hiç kelebeğin kanat çırpması gibi falan değildi. İlk günden beri resmen tekmeliyor beni kuzucum. Hatta bu aralar karnıma kulağını dayayanlar kalp atışlarını bile duyuyolar. Ama bu herkeste aynı olacak değil. Bizimki çok fazla hareketli olduğundan doktor çok erken hissedersin demişti. Genelde nabız atışı gibi oluyormuş ilk hissedilenler. Seninkilerde bebişdir belki :)
Yok kızlar bende gerçekten bir anormallik var ya:uhm: Allahtan cumartesiye bişey kalmadı dr. gidicem 4haftadırda bebişimi görmüyorum meraktan çatlıycam
hoşgeldin canım hihoyyyt ohh bebişinle iyice keyif yaptınız yani ne güzel bizde şimdi yemketen geldik bir ağırlık çöktü üstüme gözlerim kapandı kapancak zor duruyorummirmirmirmir
günaydın kızlar anca ödemelerden fırsat bulup geldim işleri bitirdik sayılır umarım herkes iyidir.ilgin canım benimde burnumda hala kanama var bazen kuru kan şeklinde bazende yeni kanıyor bu bönemlerde normalmiş.neyse yolun sonuna ne kaldı hayırlısıyla bitcek inşallah.
kızlarrr
biz yemeğe çıkıyoruz kızımlacokacimcoook
afiyet olsun herkese
Günaydın canlarım biz geldik:CüvCüv:
Ben bugün biraz abartmışım uyku işini niye böyle oldu anlamadım yavs..e günü kaçırdım ama iyi yönüde en azından dinlenmiş oldum
Pınarcım maşallah minik kızımıza,herhalde bol bol koşturacak seni peşinden,hamilelikte aldığımız killoları bebiş büyütürken vercesskaydirigubbakcemile
Yok kızlar bende gerçekten bir anormallik var ya:uhm: Allahtan cumartesiye bişey kalmadı dr. gidicem 4haftadırda bebişimi görmüyorum meraktan çatlıycam
hoşgeldin canım hihoyyyt ohh bebişinle iyice keyif yaptınız yani ne güzel bizde şimdi yemketen geldik bir ağırlık çöktü üstüme gözlerim kapandı kapancak zor duruyorummirmirmirmir
Kızlar bu arada bişi sorcam yaDoktor cinsel ilişki için siz kendinizi rahatsız hissetmediğiniz sürece sorun yok demişti en başta. 5,5 ayı doldurduk artık. Ben korkmaya başladım ya. Bi sakıncası var mıdır? Sizler ne durumdasınız?
son gidişte bize yasakladıkötükedihüso
valla pınarcım biz artık ara verdik:):)doktor aslında sorun yok 7.aya kadar dedi ama yinede eşimde bende bayağı huzursuzluk hissetmeye başladık o yüzden de ara verdik:):):)
tülaycım iyiyiz tatlım bebişte iyi bitanem :)) patronum yemeğe çıktı arkasından bebişimle bende çıktım hazır misafir toplantı yokken karnımızı doyurduk geldik herkese afiyet olsun:)
herkeslere günaydın kızlarrr..
benim her tarafım ağrıyor..-tatlicadiarzu-
kollarım, bacaklarım özellikle de kalça bölgem..doktorum normal dedi..
20-30 haftalar arası en sık görülen şikayetler eklem ve iskelet sistemi ağrıları, burun ve diş eti kanamaları, ellerde ve ayaklarda şişlik ve uyuşuklukmuş...ve doktorum dedi ki: korkutmak istemem ama 30. haftadan sonra bu günleri çok iyi anıcak ve keşke 20 li haftalardaki halime dönskaydirigubbakcemile2em diyceksin dedi..o yüzden ne kadar şikayet etsek de, keyfini çıkaralım kızlar...
Merhabalar bayanlar bizimde işlerimiz çok yoğun arada girip yazılarınızı okuyorum.Bende sanki hareketlerini hissediyor gibiyim ama hareketmi ediyor karnımmı ayırt edemiyorum bide kızlar ben hep nabız atışı gibi hissediyorum ,siz resmen tekme atışı gibimi hissediyordunuz,ben öyle hissetmiyorum gerçi okadarını hissettiğime şükür kesin bende bir gariplik var veya kızım çok tembel hep uyuyormirmirmirmir
Kızlar bu arada bişi sorcam yaDoktor cinsel ilişki için siz kendinizi rahatsız hissetmediğiniz sürece sorun yok demişti en başta. 5,5 ayı doldurduk artık. Ben korkmaya başladım ya. Bi sakıncası var mıdır? Sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?