Kızlar ben anca girebildim sabahtan beridir inanılmaz bir baş dönmesi ve ishal vardı.İşyerine zorla gittim.Gider gitmez revire gittim tansiyonum 9'a 5 e düşmüş işyeri doktoru kendi dpktprumla konuştu serum taktılar su kaybı olmuş.Miğdemi üşütmüşüm ve bundan dolayıda ishal.Aman kızlar dikkat edin yediklerinize ve soğuk olmamasına ben hiç dikkat etmiyodum valla sütü meyveyi dolaptan çıktığı gibi yiyodum ders oldu bana şimdi evde yatıyorum.Çok fena başım sormayın ev bile dönüyo sanki kafamçokkarıştı
Evde yanlız yatmakta çok sıkıcı siz olmasanız napardım bilmiyorum mirmirmirmir
kızlarrrrr...hissediyorummmmhihoyyyt biraz önce oldu bende hemen girip haber vereyim istedim ay çok grip bişey ve uzunda sürdü sağtarafımda oldu demekk daha önce hissettiklerim değilmiş bu çok başka öyle çok sert bişey değildi hani hareket ediyor falan olsaydım hissedemezdim kesin ayyy şimdi birdaha ne zaman hissedicem canım kızım duydu sesimi annemi daha fazla üzmeyeyim dedi galiba ayyy yine oldu:1shok: kızlar hemen kocişimi arıyım oda korkuyordu bişey olucak die ondan önce size haber veriyim dedimhihoyyythihoyyyt
Kızlar ben anca girebildim sabahtan beridir inanılmaz bir baş dönmesi ve ishal vardı.İşyerine zorla gittim.Gider gitmez revire gittim tansiyonum 9'a 5 e düşmüş işyeri doktoru kendi dpktprumla konuştu serum taktılar su kaybı olmuş.Miğdemi üşütmüşüm ve bundan dolayıda ishal.Aman kızlar dikkat edin yediklerinize ve soğuk olmamasına ben hiç dikkat etmiyodum valla sütü meyveyi dolaptan çıktığı gibi yiyodum ders oldu bana şimdi evde yatıyorum.Çok fena başım sormayın ev bile dönüyo sanki kafamçokkarıştı
Evde yanlız yatmakta çok sıkıcı siz olmasanız napardım bilmiyorum mirmirmirmir
Gözün aydın şeker :ecrin_bebek: ben onun o miniş miniş tekmeleyen ayaklarını ham yaparımcokacimcoook
sibiko tatlım çok geçmiş olsun iyice dinlen bol su iç canım
semracım hadi gözün aydın çok sevindim maşallah bebişine:))
semracım stres yapma ben bile şu anda bazen çok nadir hissettiğim oluyor zaten genelde herkes 21.haftalarda hissetmeye başladı
ayy semracım canım ya ne heyacan verici değilmi gözün aydın canım
benim kızımda bugün hiç uyumadı sanırım sabahtan beri tekmeliyor artık yürürkende kolaylıkla hissediyorum kuzumu annesi kurban olsun ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?