2009 Mayıs Anneleri

Kızlar ben anca girebildim sabahtan beridir inanılmaz bir baş dönmesi ve ishal vardı.İşyerine zorla gittim.Gider gitmez revire gittim tansiyonum 9'a 5 e düşmüş işyeri doktoru kendi dpktprumla konuştu serum taktılar su kaybı olmuş.Miğdemi üşütmüşüm ve bundan dolayıda ishal.Aman kızlar dikkat edin yediklerinize ve soğuk olmamasına ben hiç dikkat etmiyodum valla sütü meyveyi dolaptan çıktığı gibi yiyodum ders oldu bana şimdi evde yatıyorum.Çok fena başım sormayın ev bile dönüyo sanki kafamçokkarıştı

Evde yanlız yatmakta çok sıkıcı siz olmasanız napardım bilmiyorum mirmirmirmir

kızlarrrrr...hissediyorummmmhihoyyyt biraz önce oldu bende hemen girip haber vereyim istedim ay çok grip bişey ve uzunda sürdü sağtarafımda oldu demekk daha önce hissettiklerim değilmiş bu çok başka öyle çok sert bişey değildi hani hareket ediyor falan olsaydım hissedemezdim kesin ayyy şimdi birdaha ne zaman hissedicem canım kızım duydu sesimi annemi daha fazla üzmeyeyim dedi galiba ayyy yine oldu:1shok: kızlar hemen kocişimi arıyım oda korkuyordu bişey olucak die ondan önce size haber veriyim dedimhihoyyythihoyyyt

Çok geçmiş olsun tatlım..,bol bol su iç olurmu,bende sütü bu aralar hep soğuk içiyodum ders oldu canım tesk.:CüvCüv:

Gözün aydın şeker :ecrin_bebek: ben onun o miniş miniş tekmeleyen ayaklarını ham yaparımcokacimcoook

sibiko tatlım çok geçmiş olsun iyice dinlen bol su iç canım

semracım hadi gözün aydın çok sevindim maşallah bebişine:))

canım çok geçmiş ayaklarını sıcak tut canım

Gözün aydın şeker :ecrin_bebek: ben onun o miniş miniş tekmeleyen ayaklarını ham yaparımcokacimcoook

sibiko tatlım çok geçmiş olsun iyice dinlen bol su iç canım

semracım hadi gözün aydın çok sevindim maşallah bebişine:))

çok sağolun kızlar ağlamamk için zor tutuyorum kendimi,haftasonu gelsin die saatleri sayıyorum çok korkuyordum herkes hissedip ,ben hissetmeyince insan çok kötü oluyor bişeymi var diye kendi kendimi yiyordum ama inşallah devamıda gelir artık ben bugün işi gücü bırakır kendimi dinlerimkaydirigubbakcemile3

semracım stres yapma ben bile şu anda bazen çok nadir hissettiğim oluyor zaten genelde herkes 21.haftalarda hissetmeye başladı

benim kızımda bugün hiç uyumadı sanırım sabahtan beri tekmeliyor artık yürürkende kolaylıkla hissediyorum kuzumu annesi kurban olsun ona

semracım stres yapma ben bile şu anda bazen çok nadir hissettiğim oluyor zaten genelde herkes 21.haftalarda hissetmeye başladı

ay canım benimle aynı olan arkadaşlar var işyerinde onlarda korkuttular beni biz kaç haftalardır hissediyoruz normalmiymiş dr. arasana ne kadar rahatsın diyip duruyorlardı,tabi bende içimden gelin bana sorun rahatmıyım diyorum herkesde hissedince panik oldum

Kızlar dün gece ben uyumaya çalışırken ardı ardına aşağılara vurup durdu bebiş,korktum hatta bi ara niye aşağıya vuruyo bu diye:1shok:

Çok teşekkürler kızlar dikkat edicem aman sizde dikkat edin.:CüvCüv:

Bu arada Mutahhara ve Dırımkızından ses yok bayadan beri merak ettim yaaa

evet semracım bazıları işte insanı panik yapmaya yetiyor..ama çok güzel bir duygu inşallah bugün daha çok hissedersin:))

yeni anne canım benim bebişde genelde geceleri hem alt tarafa vuruyor ama gündüzleri her yere tekme atıyor valla:))

Ya bende yemeklerden sonra özellikle nefes alamıyorum. çok yediğimden değil arkadaşlar ekmek bile yemiyorum ama nefesim kesiliyor. Rahatsızlık veriyor bana.daralıyorum valla.
Sizde de oluyormu?

bizimde babamız dün elini karnıma koydu bizimki hareketlendi birden biraz konuştu kızıyla:))) çok güzel bir duygu sanırım yazdıklarımı hissediyor bebişim şimdide tepki gösteriyor yerim ben onu:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…