2009 Mayıs Anneleri

Bana doktorum nu konuyla ilgili bişey sölemedi çok nadir olmakla birlikte ben sorun yaşamıyorum

Anladım canım. Sorun yok bizde de ama tedirgin oluyoruz. Doktora bu sefer ben sorayım bari...

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun. Ooo herşeyi öyle soğuk yiyip içme. Aman dikkat et kendine...

Ohhh fıstık oynadı desene :) Merak etme canım bundan sonra aralıklarla hissedersin. Gözün aydın olsun yerimseniben

Kızlar dün gece ben uyumaya çalışırken ardı ardına aşağılara vurup durdu bebiş,korktum hatta bi ara niye aşağıya vuruyo bu diye:1shok:

Benimki eğer tuvaletim geldiyse ve tutuyosam fena halde aşağıya vuruyo :)

kızlar dün birşey farkettim akşamları biraz fazla yesem hemen çıkarıyorum o nedenle artık az yiyeceğim bu arada bir belgesel vardı bir saat süren anne karnında bebeğin yaşama yolculuğu çok mucizevi birşey annesi gülünce oda gülüyordu bebişler herşeyi bizimle birlikte yaşıyor kızlar:))) panik ve stres yok o nedenle herşey için olumlu düşünelim olumlu olsun

Ya bende yemeklerden sonra özellikle nefes alamıyorum. çok yediğimden değil arkadaşlar ekmek bile yemiyorum ama nefesim kesiliyor. Rahatsızlık veriyor bana.daralıyorum valla.
Sizde de oluyormu?

Canım akşamları özellikle bende de oluyor. Çok yemesem bile bi süre sonra tıkanıyorum. Uzanıyorum öyle zamanlarda. Ayaklarımı yukarı kaldırıyorum. Birde soda içiyorum. İyi geliyor sanki. Rahim büyüdükçe diğer organlar sıkıştığı için oluyo canım sanırım...

bizimde babamız dün elini karnıma koydu bizimki hareketlendi birden biraz konuştu kızıyla:))) çok güzel bir duygu sanırım yazdıklarımı hissediyor bebişim şimdide tepki gösteriyor yerim ben onu:))))))

Kız bunlar çok zilli valla. Bizimkide geçen gün hiç oynamadı. Böyle arada halsiz halsiz tekme attı bir iki kez. Sonra babası kafayı karnıma koyup konuşmaya başlayınca bi atağa geçtiki görmeliydiniz :) Kesinlikle anlıyorlar...

sibiko geçmiş olsun canım

ılgıncım o belgeseli herkes çok övüyor national geographic olması lazım bende var ama laptopumu kardeşime gönderdim izleyemiyorum sadece başlangıç bölümünü izleyebildim anne karnındaki ilk andan ikizlerin yaşamına gösteriyordu inanaılmaz görüntüler vardı inş en kısa zamanda izliycem sağol canım hatırlattın

pınarcım maşallah kızına canım ::)))))))

ojelifıstık canım ben ne yaprsam yapayım nefesim daralıyor hatta telefonda 2 kelime konuşayım oluyor geçen hafta tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı istersen doktora gittiğinde sor canım.zaten demir çok öenmli bebişler için.

geçmiş olsun tatlım...a.s.
dikkat et kendine, havalar da kötü zaten bi de iüşütürsen böyle soğuk şeyler yiyerek bebişin de huzursuz olur sonrayasakkelime
güzel güzel yat dinlen bakalım

evet sorayım doktora.zaten bu cumartesi randevum var. Bende de özellikle yemeklerden sonra oluyor. Hele birde uzanayım tamam hiç alamaz oluyorum.kalkıp geri oturuyorum valla.yarım saat sonra filan geçiyor.

evet semracım bazıları işte insanı panik yapmaya yetiyor..ama çok güzel bir duygu inşallah bugün daha çok hissedersin:))

Semracım gözün aydın canım

sEMRACIM GÖZÜNAYDIN. ANNESİ ARTIK OYNAR BEBİŞİN.

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bu tekmelerin devamıda gelir hihoyyytçok güzel insan çok heycanlanıyor ay doğduklarında ne yapıcaz acaba ayy kimselerle paylaşamamda ben kuzumu bir tekme atıcaktı haftalardır bekliyorum annelik böle birşey demekki

evet sorayım doktora.zaten bu cumartesi randevum var. Bende de özellikle yemeklerden sonra oluyor. Hele birde uzanayım tamam hiç alamaz oluyorum.kalkıp geri oturuyorum valla.yarım saat sonra filan geçiyor.

cumartesi büyük gün demekki:hooray:ben ve yeni annede cumartesi dr.gidicek hihoyyyt bebişlerimizi görücez

sibiko canım geçmiş olsun. dikkat et kendine bundan sonra.

semracım nasıl güsel bi duygu değilmi:sm_cool: artık bi daha bi daha dersin sürekli.
pınarcım biz 1 ay önce bıraktık dr artık sorun yok desede biz bişey olacak diye bişey olacak diye acayip korkuyoruz. :1no2:
belgeseli bende izlemek istiyom ama burda açmama izin vermiyor sistemkötükedihüso
akşam evde izlerim bende.

Sağolasın canım :)

Ohhh cumartesi büyük gün deseniz :) Bizimde haftaya cumartesi :)

Herkes benim gibi demek ki :) Hepimiz tedirginiz. 7.aya kadar falan sabredemem valla. Ödüm kopuyor zaten... Bıraktım gitti :)

Ay o belgeseli belki 10 kere izledim. Ama yine izlerim yani. Müthiş...

eşim bugün beni sinemaya götürecekmiş kızlar sıkıldım demiştim hemen plan yapmış hepinizi öpüyorum iyi akşamlar kendinize ve bebişlere dikkat edin

Ya arkadaşlar göğüs kafesim çok ağrıyor içimde sürekli bir sancı var. Valla ağlıyorum ben. çok huzursuzum şu anda. önemli birşey değildir de sabahtan beri sıkıntı bastı ağrıdan.

Fıstığım ne oldu bize bugün. Bende az önce hızlıca koltuğa oturdum. Karnıma , göğüslerimin altına doğru bir sancı girdi. Şimdi içten içten nasıl ağrıyor Çok kötü oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…