Bana doktorum nu konuyla ilgili bişey sölemedi çok nadir olmakla birlikte ben sorun yaşamıyorum
Kızlar ben anca girebildim sabahtan beridir inanılmaz bir baş dönmesi ve ishal vardı.İşyerine zorla gittim.Gider gitmez revire gittim tansiyonum 9'a 5 e düşmüş işyeri doktoru kendi dpktprumla konuştu serum taktılar su kaybı olmuş.Miğdemi üşütmüşüm ve bundan dolayıda ishal.Aman kızlar dikkat edin yediklerinize ve soğuk olmamasına ben hiç dikkat etmiyodum valla sütü meyveyi dolaptan çıktığı gibi yiyodum ders oldu bana şimdi evde yatıyorum.Çok fena başım sormayın ev bile dönüyo sanki kafamçokkarıştı
Evde yanlız yatmakta çok sıkıcı siz olmasanız napardım bilmiyorum mirmirmirmir
kızlarrrrr...hissediyorummmmhihoyyyt biraz önce oldu bende hemen girip haber vereyim istedim ay çok grip bişey ve uzunda sürdü sağtarafımda oldu demekk daha önce hissettiklerim değilmiş bu çok başka öyle çok sert bişey değildi hani hareket ediyor falan olsaydım hissedemezdim kesin ayyy şimdi birdaha ne zaman hissedicem canım kızım duydu sesimi annemi daha fazla üzmeyeyim dedi galiba ayyy yine oldu:1shok: kızlar hemen kocişimi arıyım oda korkuyordu bişey olucak die ondan önce size haber veriyim dedimhihoyyythihoyyyt
Kızlar dün gece ben uyumaya çalışırken ardı ardına aşağılara vurup durdu bebiş,korktum hatta bi ara niye aşağıya vuruyo bu diye:1shok:
Ya bende yemeklerden sonra özellikle nefes alamıyorum. çok yediğimden değil arkadaşlar ekmek bile yemiyorum ama nefesim kesiliyor. Rahatsızlık veriyor bana.daralıyorum valla.
Sizde de oluyormu?
bizimde babamız dün elini karnıma koydu bizimki hareketlendi birden biraz konuştu kızıyla:))) çok güzel bir duygu sanırım yazdıklarımı hissediyor bebişim şimdide tepki gösteriyor yerim ben onu:))))))
Kızlar ben anca girebildim sabahtan beridir inanılmaz bir baş dönmesi ve ishal vardı.İşyerine zorla gittim.Gider gitmez revire gittim tansiyonum 9'a 5 e düşmüş işyeri doktoru kendi dpktprumla konuştu serum taktılar su kaybı olmuş.Miğdemi üşütmüşüm ve bundan dolayıda ishal.Aman kızlar dikkat edin yediklerinize ve soğuk olmamasına ben hiç dikkat etmiyodum valla sütü meyveyi dolaptan çıktığı gibi yiyodum ders oldu bana şimdi evde yatıyorum.Çok fena başım sormayın ev bile dönüyo sanki kafamçokkarıştı
Evde yanlız yatmakta çok sıkıcı siz olmasanız napardım bilmiyorum mirmirmirmir
ojelifıstık canım ben ne yaprsam yapayım nefesim daralıyor hatta telefonda 2 kelime konuşayım oluyor geçen hafta tahlil yaptırdım demir eksikliği çıktı istersen doktora gittiğinde sor canım.zaten demir çok öenmli bebişler için.
evet semracım bazıları işte insanı panik yapmaya yetiyor..ama çok güzel bir duygu inşallah bugün daha çok hissedersin:))
Semracım gözün aydın canım
sEMRACIM GÖZÜNAYDIN. ANNESİ ARTIK OYNAR BEBİŞİN.
Anladım canım. Sorun yok bizde de ama tedirgin oluyoruz. Doktora bu sefer ben sorayım bari...
Ohhh fıstık oynadı desene :) Merak etme canım bundan sonra aralıklarla hissedersin. Gözün aydın olsun yerimseniben
Benimki eğer tuvaletim geldiyse ve tutuyosam fena halde aşağıya vuruyo :)
evet sorayım doktora.zaten bu cumartesi randevum var. Bende de özellikle yemeklerden sonra oluyor. Hele birde uzanayım tamam hiç alamaz oluyorum.kalkıp geri oturuyorum valla.yarım saat sonra filan geçiyor.
sibiko geçmiş olsun canım
ılgıncım o belgeseli herkes çok övüyor national geographic olması lazım bende var ama laptopumu kardeşime gönderdim izleyemiyorum sadece başlangıç bölümünü izleyebildim anne karnındaki ilk andan ikizlerin yaşamına gösteriyordu inanaılmaz görüntüler vardı inş en kısa zamanda izliycem sağol canım hatırlattın
pınarcım maşallah kızına canım ::)))))))
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bu tekmelerin devamıda gelir hihoyyytçok güzel insan çok heycanlanıyor ay doğduklarında ne yapıcaz acaba ayy kimselerle paylaşamamda ben kuzumu bir tekme atıcaktı haftalardır bekliyorum annelik böle birşey demekki
cumartesi büyük gün demekki:hooray:ben ve yeni annede cumartesi dr.gidicek hihoyyyt bebişlerimizi görücez
pınarcım biz 1 ay önce bıraktık dr artık sorun yok desede biz bişey olacak diye bişey olacak diye acayip korkuyoruz. :1no2:
belgeseli bende izlemek istiyom ama burda açmama izin vermiyor sistemkötükedihüso
akşam evde izlerim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?