Fıstığım ne oldu bize bugün. Bende az önce hızlıca koltuğa oturdum. Karnıma , göğüslerimin altına doğru bir sancı girdi. Şimdi içten içten nasıl ağrıyorÇok kötü oldum yaa
ojelifıstık canım boşver eşleri takmayalım benim eşimde söylenir durur bende sen hamile değilsin heralde diyorum bide eve gidiyorum yemek ortalık topla bulaşık derken kaç saat ayakta kalıyorum sonra söyleniyor bide genelde küserim bende:)):
eşim bugün beni sinemaya götürecekmiş kızlar sıkıldım demiştim hemen plan yapmış hepinizi öpüyorum iyi akşamlar kendinize ve bebişlere dikkat edin
ay valla bilmiyorum.hergün biryerim ağrıyor. psikolojim bozuldu. eşimde annemi geçtin diyor. gıcık oldum. dünde böbreklerin ağrıyordu diyor (akşam biraz böbreğim sancıyordu da) şu an çok kötüyüm. biri arasa ağlayacam valla.senağlama
pınar canım dikkat etsene aşkolsun valla..
ya bu eşler niye böyleki. mesela şimdi bende eve gitcem yemep yapacam bulaşığı toplayacam. bir tane mutfağa gelmez yanıma. zaten psikolojim bozuk gıcık oluyorum. söyleyincede iyiki hamileyiz oluyor. valla nerdeyse şimdi geri arayacam ne demek annem gibisin diye bağıracam ona.ama ağlarım diye arayamıyorum.
Arama sakın canım. İyice sinirin bozulacak gerileceksin...
canım aynen benim eşimde öyle üstüne üstlük bide çay falan ister bende kızarım onu bari kendin al diye.aslında baştan alıştırmamak lazımmış benim bir arkadaşım var hamile kaldığı ilk andan bu ana kadar 4,5 aylık hamile hiç bişi yapmaz hatta eşi sehpaya önüne yemek getiryor:):)ev temizler yemek yapar valla şaşıyorum ben aman canım sakin ol boşver bizler üzüldüğümüzle kalıyoruz.
evet haklısın.birde iş yerindeyim.şimdi telefonda ağlarım gelen giden görecek. millete maskara olacam sonra.üff ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar biz çıkıyoruz bebişimle hepinizi öpüyoruz.iyi akşamlar pınarcım sende dikkat et..ojelifıstık canım boşver..
kızlar biz çıkıyoruz bebişimle hepinizi öpüyoruz.iyi akşamlar pınarcım sende dikkat et..ojelifıstık canım boşver..
allahım nasıl eş miş öyle. bizimkide bir hafta evi süpürmesem ev pasak diye bana tozlu yerleri gösteriyor ya. iyice sinilerim bozuldu valla.millet nasıl alıştırıyorsa bilmiyorum biz beceriksisiz demekki canım. oda çalışıyor bende. ben eve gidiyorum direk mutfağa. o televizyon keyfi yapıyor paşamız. yemek hazır olunca çağırıyorum gelip yiyor geri gidiyor.
Valla pınarcım sen mi ben mi iple çekiyorum. Hem bu halimizle onlara katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Hemde kıymetimiz varda yok diyelim. Off off. Bu arada hala sol tarafımda ağrılar hala devam ediyor. Allahım ne olur geçsin. Doktoru arayım diyorum ne diyecem benim sol tarafımda ve içimde ağrılar mı var diyecem adam muayene etmeden nerden bilsin ki.
En güzeli takmayacağız kafamıza tatlım. Bebişlerimiz için huzurlu bir hamilelik geçiricez. Benimde ağrım geçmedi valla. İçim fena halde sızlıyor. Ay alemiz biz ya. ne sancılı insanlar olduk :roflol:
İLAHİ YA. İNŞALLAH SENİNKİDE GEÇER CANIM. SANADA GEÇMİŞ OLSUN DİYİM BEN OZAMAN. BEN TOPARLANAYIM CANIM. YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.KENDİNİZE İYİ BAKIN MAYIS ANNELERİ.:a015:
Pınarcım ojelifıstıkım noldu size yavs,geçmiş olsun... böbrek ağrıssı bir anda çok su içmeklede olur diye biliyorum ben..
Bu arada kocişler yardım yapmıyorsa sizde yapmayın,boşverin pis kalsın soruncada:
"hepsine yetişemiyorum hamileyim artık çabuk yoruluyorum,seninde yardım vaktin geldi "
falan deyin,bakın nasıl yapcak,alıştırmayın şekerim,ohh valla hem çalış hem hamilelik hem işler eee insansınız sizde yavs nazi kampımı burası..klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?