Ya arkadaşlar göğüs kafesim çok ağrıyor içimde sürekli bir sancı var. Valla ağlıyorum ben. çok huzursuzum şu anda. önemli birşey değildir de sabahtan beri sıkıntı bastı ağrıdan.
iyi akşamlar canıma.
Kızlar şu foruma bakıııın,annenin üçüz doğumdan önceki ve sonraki haliiiii:1shok::1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/153854-annenin-3uz-dogum-oncesi-ve-sonrasi-resim.html
Korktum yavvvss
kızlar merhabaaa iyi aksamlar herkesler gitmişşşş
ben grip olmuşum ama öle ağır değil bugün annem vicks sürdü
sırtıma havlu ısıttı koydu bide uyumuşum terledim
şimdi biraz daha iyiyim.....kenarından geçerek atlatırsak çok iyi
kusmalarım durdu ama demir hapını içince midem çok yanıyor ve kusturtuyor ne yapacam bilmem
ojelifıstık cnm bu sabah bendede böbrek ağrısı oldu yani boşluğum ağrıdı sabhdı uykudan kalktım ama geçti.......
eşine gelince sinrlenip kendini tüketeceğini yaptığın işide yapma görsün gününü
çok fenasın diyebilirsiniz ama ben yatarak hamişlik geçiriyom
tutku öle ismi aklıma gelmeyen bi kaç arkadaş daha onların eşi ne yapsın
takılma cnm salla kuranda bile yüklükadın olarak geçiyor hamişlik yükümz ağır yoılumuz zahmetli
benim bebelere gelince iyiler şükür bugün az kıpırdadı ama gece gözümü açıyom oynuyolardı
dinlendiler sanırım bugün sabah kahvaltıdan sonra çok oynuyolar
göbişim çatlıyor çatır çatır kaşıntı cabası kremimi ellikere sürüyorum ama ne fayda büyüyor yine karnım ........hee bu arada kızlar annem işten çıktıı mecburi oldu çünki tartışmış patronu ile daha doğrusu adam bunu azarlamış annemde kocam bana laf söylemiyor onumu çekecemm demiş aslında biraz kötü oldu borcu vardı 2 ay daha çalışsaydı borcunu kapatırdı sonrada bana gelecekti doğum için
benden bu kadar kızlarr
merhaba kızlar. bende bugün çok enteresan bir rüya gördüm. hayırdır inşallah. oğlumu doğurduğumu gördüm. aynı gün anneannem vefat ediyor. cenaze telaşından 1 günlük bebeğim yıpranmasın diye ben tutup geri koyuyorm karnımın içine. öteki gün oluyor,bebeğimin karnı acıkmıştır diyorum,yüzünü bile tam göremedim diyorum.geri çıkarmak istiyorum,ama nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. annem olsaydı o söylerdi ne yapacağımı diyorum. uyandım sonra,oğluşum içimde kaldı. delikafaduldençok enteresandı-tatlicadiarzu-
Kızlar şu foruma bakıııın,annenin üçüz doğumdan önceki ve sonraki haliiiii:1shok::1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/153854-annenin-3uz-dogum-oncesi-ve-sonrasi-resim.html
Korktum yavvvss
Herkese günaydın güzel annelerhihoyyyt,dün kayınvalidemlerdeydik daha bebişe hiç bişey almamışlar görümcemde dahil kızlar insan özenip bir çorap alır, alıp almamayıda geçtik insan örer almasada bişeylere bakar dimi ama onlarda tık yok, ama benim ailem ilk öğrendiği günden beri bişeylere bakıyorlar, alıyorlar hergördüklerini anlatıyorlar şurda şunu gördük çok güzeldi falan die,kaç tane hırka yelek ördüler dün bir arkadaş burda yazmıştı herkesin kendi ailesi die gerçektende öyle,insan onlarında böle istediklerinde özendiklerini görmek istiyor açıkcası off neyse sabah sabah canımı sıkmayayım ben çalışır kızım herşeyi alırım kızlar buarada sonunda isme karar verdik bakalım beğenicekmisiniz......Melek Arya nasıl?Arya ismi tel.hattı gibi:))ama nebileyim eşimde çok beğendi birtürlü vazgeçemedik onun yaşıtları Arya hattını bilmez die içim rahat:)) yorumlarınızı bekliyorum
Herkese günaydın mayıs anneleri. Bugün iyiyim ben çok şükür. Aman kendime maşallah diyeyim. şimdi yine bir yerlerim ağrır yoksa.sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz???
Fulyacım sanada geçmiş olsun. Inşallah seninde kasık ağrın geçer canım tez zamanda. çok kötü oluyor.
Dırımcım iyi olmana çok sevindim. Aman dikkat et kendine. Bizide üzme.
Pınarcım ya ne güzel olmuş %50 indirimli alman. Valla imrendim. Bizim adımızada alsan da bize de göndersen ne güzel olur dimi?
Pınarcım,iyi olmuş kız denk gelmiş,hemde %50 indirimle çok çok iyi:dance::dance:
merhaba kizlar a.s.
hastalara geçmiş olsun a.s. kocalari takmayin kafanizaa :) nihayetinde onlar daha baba degil..bebekler dogunca babalik duygusu çökecektir..ama tabi susmayin anlatin derdinizi :) alin oklavalari elinizeklava:
ben iyiyim hamdolsun..bebişimde iyi gibi cok sukur..
öptüm hepiniziiiiii Şeniz görüşmek üzere a.s.
Herkese günaydın güzel annelerhihoyyyt,dün kayınvalidemlerdeydik daha bebişe hiç bişey almamışlar görümcemde dahil kızlar insan özenip bir çorap alır, alıp almamayıda geçtik insan örer almasada bişeylere bakar dimi ama onlarda tık yok, ama benim ailem ilk öğrendiği günden beri bişeylere bakıyorlar, alıyorlar hergördüklerini anlatıyorlar şurda şunu gördük çok güzeldi falan die,kaç tane hırka yelek ördüler dün bir arkadaş burda yazmıştı herkesin kendi ailesi die gerçektende öyle,insan onlarında böle istediklerinde özendiklerini görmek istiyor açıkcası off neyse sabah sabah canımı sıkmayayım ben çalışır kızım herşeyi alırım kızlar buarada sonunda isme karar verdik bakalım beğenicekmisiniz......Melek Arya nasıl?Arya ismi tel.hattı gibi:))ama nebileyim eşimde çok beğendi birtürlü vazgeçemedik onun yaşıtları Arya hattını bilmez die içim rahat:)) yorumlarınızı bekliyorum
Herkese günaydın mayıs anneleri. Bugün iyiyim ben çok şükür. Aman kendime maşallah diyeyim. şimdi yine bir yerlerim ağrır yoksa. sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz???
Fulyacım sanada geçmiş olsun. Inşallah seninde kasık ağrın geçer canım tez zamanda. çok kötü oluyor.
Dırımcım iyi olmana çok sevindim. Aman dikkat et kendine. Bizide üzme.
Pınarcım ya ne güzel olmuş %50 indirimli alman. Valla imrendim. Bizim adımızada alsan da bize de göndersen ne güzel olur dimi?
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın
İmdatt Çatlamaya BAşlamışımsenağlama
günaydın arkadaşlar geçmişi okuyup geldim
dırımkızı geçmiş olsun canım senin işin zor canım ikiz annesisin sen
pınarcım çok güzel fırsat en kısa zamanda alırsnız inş canım mothercare bende baktım kıfayetler çok güzel tarzlarını çok beğendim fakat biraz pahalı indirim zamanlarını beklemek lazım tulumlar çok güzeldi ve uygun du 3 tane 35 ytldi
ojelifıstık ıılgın thylon semracım hepinize günaydınlar ve iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?