2009 Mayıs Anneleri

Ya arkadaşlar göğüs kafesim çok ağrıyor içimde sürekli bir sancı var. Valla ağlıyorum ben. çok huzursuzum şu anda. önemli birşey değildir de sabahtan beri sıkıntı bastı ağrıdan.

cnm üşütmedenmiş.benim 1 haftadır ağrıo bıcak batıomus gibi doktorum sıcak tut oranı sıcak bişey koy dedi.birde zeytinyağı sür yumuşuo..
birde benim sağ kasık kemiğğim basladı 3 gündür bacağıma vuruyor ağrısı ama felaket..kıpırdadıkça bıcak sokup çıkarıolar sanki..keyfim kaçık o yuzden....

kızlar merhabaaa iyi aksamlar herkesler gitmişşşş
ben grip olmuşum ama öle ağır değil bugün annem vicks sürdü
sırtıma havlu ısıttı koydu bide uyumuşum terledim
şimdi biraz daha iyiyim.....kenarından geçerek atlatırsak çok iyi
kusmalarım durdu ama demir hapını içince midem çok yanıyor ve kusturtuyor ne yapacam bilmem

ojelifıstık cnm bu sabah bendede böbrek ağrısı oldu yani boşluğum ağrıdı sabhdı uykudan kalktım ama geçti.......
eşine gelince sinrlenip kendini tüketeceğini yaptığın işide yapma görsün gününü
çok fenasın diyebilirsiniz ama ben yatarak hamişlik geçiriyom
tutku öle ismi aklıma gelmeyen bi kaç arkadaş daha onların eşi ne yapsın
takılma cnm salla kuranda bile yüklükadın olarak geçiyor hamişlik yükümz ağır yoılumuz zahmetli

benim bebelere gelince iyiler şükür bugün az kıpırdadı ama gece gözümü açıyom oynuyolardı
dinlendiler sanırım bugün sabah kahvaltıdan sonra çok oynuyolar
göbişim çatlıyor çatır çatır kaşıntı cabası kremimi ellikere sürüyorum ama ne fayda büyüyor yine karnım ........hee bu arada kızlar annem işten çıktıı mecburi oldu çünki tartışmış patronu ile daha doğrusu adam bunu azarlamış annemde kocam bana laf söylemiyor onumu çekecemm demiş aslında biraz kötü oldu borcu vardı 2 ay daha çalışsaydı borcunu kapatırdı sonrada bana gelecekti doğum için

benden bu kadar kızlarr

merhaba kızlar. bende bugün çok enteresan bir rüya gördüm. hayırdır inşallah. oğlumu doğurduğumu gördüm. aynı gün anneannem vefat ediyor. cenaze telaşından 1 günlük bebeğim yıpranmasın diye ben tutup geri koyuyorm karnımın içine. öteki gün oluyor,bebeğimin karnı acıkmıştır diyorum,yüzünü bile tam göremedim diyorum.geri çıkarmak istiyorum,ama nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. annem olsaydı o söylerdi ne yapacağımı diyorum. uyandım sonra,oğluşum içimde kaldı. delikafaduldençok enteresandı-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar canıma.

a.s.

Kızlar şu foruma bakıııın,annenin üçüz doğumdan önceki ve sonraki haliiiii:1shok::1shok:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/153854-annenin-3uz-dogum-oncesi-ve-sonrasi-resim.html

Korktum yavvvss

Ay ben bunu daha öncede görmüştüm ya şok olmuştum :1shok:

Canım selam. Merak ettik bugün seni. Çok şükür iyiyimişsin. Aman dikkat et de kötüleşmesin gribin. Ooo kuzucukların oynuyolar mııı ne güzel keyifleri yerinde yani :)
Annen için kötü olmuş canım. Ama kendini ezdirmemiş iyi olmuş...

Selam canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Bak rüyamızda bile onları korumaya çalışıyoruz :)

Bende eve yeni geldim kızlar. Kocişten kaçak yazıyorum :) Akşam misafir gelecekti ya işleri çıkmış. Bende dedim evde yemek yok dışarıda yiyelim. Neyse yemeği dışarıda yedik. Sonra alışveriş merkezinde Mothercare ve Chicco'yu dolandık. Mothercare'de çok güzel bi bebek arabası seti bulduk. Gri kenarları yeşilli. Bebek arabası, ana kucağı, çantası, rüzgarlık aparatları, bebeği elde taşıma çantası falan 879.-TL. Tekerlekleri falan büyükce, çok sağlamdı. Üstelik tek elle rahatlıkla katlanıyordu. Bizimde bir arkadaşın akrabası başka bir Mothercare mağazasında çalışıyormuş. Onların personel kartıyla %50 indirimle alma şansımız varmış. O arkadaş haber vericek gidip bi günde kıyafetleri, bebek arabasını falan hepsini toptan %50 indirimli alıcaz kısmetse. Çok iyi oldu ya çok sevindim valla :) Kendimi kaybederim ben artık orda :)

Yakalanmadan kaçıyorum ben. Uyuyayım artık. Sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman...

Birsencim,geçmiş olsun tatlım bulantıların geçtiğine çok sevindim,kan ilacının benimde hiç hoşuma gitmiyor ferplex'miydi neydi adı çıkaramadım şimdi,küçük şişelerde bi ilaç, galiba seninkide ondan olabilir,annenin işten çıkmasına gelince her işte bir hayır vardır tatlım ya,milletin ağızkokusunu çekeceğine çekmez kafası dinç olur en azından

Cerencim, hayırlar olsun inş.,rüya yorumlamayıda bilmem,bilen kişi ammada döktürür sana bu rüyada anlatırda anlatır,bende görüyom bazen doğum falan ama seninki daha karmasık sani mesajlı rüya gibişutarafagitti

Pınarcım,iyi olmuş kız denk gelmiş,hemde %50 indirimle çok çok iyi:dance::dance:

merhaba kizlar a.s.

hastalara geçmiş olsun a.s. kocalari takmayin kafanizaa :) nihayetinde onlar daha baba degil..bebekler dogunca babalik duygusu çökecektir..ama tabi susmayin anlatin derdinizi :) alin oklavalari elinize klava:

ben iyiyim hamdolsun..bebişimde iyi gibi cok sukur..

öptüm hepiniziiiiii Şeniz görüşmek üzere a.s.

Herkese günaydın güzel annelerhihoyyyt,dün kayınvalidemlerdeydik daha bebişe hiç bişey almamışlar görümcemde dahil kızlar insan özenip bir çorap alır, alıp almamayıda geçtik insan örer almasada bişeylere bakar dimi ama onlarda tık yok, ama benim ailem ilk öğrendiği günden beri bişeylere bakıyorlar, alıyorlar hergördüklerini anlatıyorlar şurda şunu gördük çok güzeldi falan die,kaç tane hırka yelek ördüler dün bir arkadaş burda yazmıştı herkesin kendi ailesi die gerçektende öyle,insan onlarında böle istediklerinde özendiklerini görmek istiyor açıkcası off neyse sabah sabah canımı sıkmayayım ben çalışır kızım herşeyi alırım kızlar buarada sonunda isme karar verdik bakalım beğenicekmisiniz......Melek Arya nasıl?Arya ismi tel.hattı gibi:))ama nebileyim eşimde çok beğendi birtürlü vazgeçemedik onun yaşıtları Arya hattını bilmez die içim rahat:)) yorumlarınızı bekliyorum

Herkese günaydın mayıs anneleri. Bugün iyiyim ben çok şükür. Aman kendime maşallah diyeyim. şimdi yine bir yerlerim ağrır yoksa.sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz???

Fulyacım sanada geçmiş olsun. Inşallah seninde kasık ağrın geçer canım tez zamanda. çok kötü oluyor.

Dırımcım iyi olmana çok sevindim. Aman dikkat et kendine. Bizide üzme.

Pınarcım ya ne güzel olmuş %50 indirimli alman. Valla imrendim. Bizim adımızada alsan da bize de göndersen ne güzel olur dimi?

GÜNAYDIN SEMRACIM. BOŞVER KAYINVALDENLERİ. SIKMA CANINI SABAH SABAH. YAPANIN ELİNE SAĞLIK NE DİYELİM. İÇLERİNDEN GELMİYOR DEMEK Kİ.
YA DA DAHA YAPARLAR BAKALIM ÖNÜMÜZDE 3 AYIMIZ VAR.(ÇOKMU İYİMSERİM ACABA)
NEYSE ARYA İSMİNİ HİÇ DUYMAMIŞTIM. İLK DEFA DUYDUM.AMA KULAĞA KÖTÜ GELMİYOR. MANASI NEYMİŞ CANIM. fisfisfis

canım sanada günaydın iyi olamana sevindim dilini ısır canım nazar değmesin bizde iyiyiz çok şükür

Dırımkızı canım seninde iyi olmana çok sevindim ,canım patronlar genelde böle istisnalar hariç hiç acımaları yok bu sabah bir arkadaşımı gördüm ayağından ameliyat oldu topallıyor daha raporuda bitmemiş işe çağırmışlar kız o hade geldi,ne diyelim Allah büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım

günaydın arkadaşlar geçmişi okuyup geldim
dırımkızı geçmiş olsun canım senin işin zor canım ikiz annesisin sen

pınarcım çok güzel fırsat en kısa zamanda alırsnız inş canım mothercare bende baktım kıfayetler çok güzel tarzlarını çok beğendim fakat biraz pahalı indirim zamanlarını beklemek lazım tulumlar çok güzeldi ve uygun du 3 tane 35 ytldi

ojelifıstık ıılgın thylon semracım hepinize günaydınlar ve iyi çalışmalar

Pınarcım,iyi olmuş kız denk gelmiş,hemde %50 indirimle çok çok iyi:dance::dance:

Sağolasın canım valla güzel denk geldi :)

Selam canım hoşgeldin... Haklısın henüz baba olmadıkları için pekfarkına varamıyorlar heralde :)

Günaydın canım. Takma kafana diyeceğim ama insan ister istemez üzülüyor anlıyorum seni. Yapan da sağolsun yapmayan da de geç git sıkma canını. Annesi herşeyin en güzelini alır ona dimi yerimseniben

Bu arada Melek Arya ismini ben beğendim. İsmiyle yaşasın inşallah. Alya'yı da düşünebilirsin. Anlamı göğün en yüksek yeri demek. Ben istiyodum bi ara ama sonra tek isim istediğim için vazgeçtim...

Günaydın canım. Aman iyiyiz diyelim iyi olalım valla :)

Sağolasın canım valla iyi oldu. Du bakalım şu adamla bi görüşelim iş kesinleşsin neden olmasın yani yerimseniben

günaydın herkese nasılsınız kızlar

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?

günaydın

İmdatt Çatlamaya BAşlamışımsenağlama

Günaaayyddıın :) Sıkma canını bacım olana çare yok. Krem falan kullanıyor muydun?

Günaydın canım hoşgeldin... Nasılsın?

Evet biraz pahalı ama ürünleri çok güzel. İndirimli olunca da pek iyi olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…