Sorma Bu konuda biraz unutkanım
Fazla sürmedim olanlara bak
neyse inş. daha fazla olmaz
günaydın arkadaşlar geçmişi okuyup geldim
dırımkızı geçmiş olsun canım senin işin zor canım ikiz annesisin sen
pınarcım çok güzel fırsat en kısa zamanda alırsnız inş canım mothercare bende baktım kıfayetler çok güzel tarzlarını çok beğendim fakat biraz pahalı indirim zamanlarını beklemek lazım tulumlar çok güzeldi ve uygun du 3 tane 35 ytldi
ojelifıstık ıılgın thylon semracım hepinize günaydınlar ve iyi çalışmalar
Sağolasın canım valla güzel denk geldi :)
Selam canım hoşgeldin... Haklısın henüz baba olmadıkları için pekfarkına varamıyorlar heralde :)
Günaydın canım. Takma kafana diyeceğim ama insan ister istemez üzülüyor anlıyorum seni. Yapan da sağolsun yapmayan da de geç git sıkma canını. Annesi herşeyin en güzelini alır ona dimi yerimseniben
Bu arada Melek Arya ismini ben beğendim. İsmiyle yaşasın inşallah. Alya'yı da düşünebilirsin. Anlamı göğün en yüksek yeri demek. Ben istiyodum bi ara ama sonra tek isim istediğim için vazgeçtim...
Günaydın canım. Aman iyiyiz diyelim iyi olalım valla :)
Sağolasın canım valla iyi oldu. Du bakalım şu adamla bi görüşelim iş kesinleşsin neden olmasın yani yerimseniben
Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?
Günaaayyddıın :) Sıkma canını bacım olana çare yok. Krem falan kullanıyor muydun?
ay canım Alyanın anlamıda çok güzelmiş,eşime bir söyleyeyim hem bir harf değişik sadece ama çok hoşmuşhihoyyyt
günaydın mayıs anneleri!
bugün herkesler iyi sanırım. dün epey eşlerden şikayetçi olunmuş. evleneninceye kadar akla karayı seçerler evlendikten sonraki ilk gün değişirler. sen yapmazsan bende yapmama taktiğini uyguladım ilk zmanlar. iyi oldu şimdi. en azından ben gelince birlikte yapıyoruz bütün işleri. ama hamilelik döneminde çok daha duayrlı bizimkisi. nazar değmesin diyorum.
semracım boşver kaynanayı. sende bebeği sevmeye gelelim dediklerinde biraz daha büyüsün zamanı var daha dersin. ayy ben çook fanayım değilmi
slm mayis anneleri oncelikle hepinize saglikli hamilelikler kolay dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olsun diyorum. bende mayis annesi olucam insALLAH. 23+4 gunluk hamileyim.
sayfalari ara ara okumaya calistim bakiyorumda sorunlaimiz hep ayni. bende de gece uyurken bacagimi kalcama baglayan eklem yerinde fena agrilar oluyor. diz kapagimdan asagi kramp giriyor. ve bulundugum yer itibariyle hava sicakligi 38 derecelerde. icime sIkIntilar basiyor.
yine de kizimin hareketlerini hissedince hepsini unutuyorum. kismet olursa bende sizinle buralarda olacagim. kendinize ve bebislere iyi bakin.
Marylin,bozon ve pınarcım hepinize günaydın kızlar.hoşgeldiniz.sizlerde iyisiniz maşallah.
Semracım anlamıda güzelmiş arya nın. Ama pınarın dediği gibi alya da güzel..
kızlar midem çok bulanıyor bugün(( güne biraz kötü başladım kahvaltımı yaptım ardından çıkardım bir anda bayılacağım sandım bulantıdan başımda döndü şimdi biraz iyiyim
s hayal hoşgeldin tatlım hayırlı hamilelikler dilerim öncelikle gece krampları bendede var dün gece eşimi kaldırdım dayanamadım ağrıdan biraz masaj yaptı geçti ama ne acı her güzelliğin bir zorluğu var bebişlerimiz için herşey feda olsun
kızlar midem çok bulanıyor bugün(( güne biraz kötü başladım kahvaltımı yaptım ardından çıkardım bir anda bayılacağım sandım bulantıdan başımda döndü şimdi biraz iyiyim
s hayal hoşgeldin tatlım hayırlı hamilelikler dilerim öncelikle gece krampları bendede var dün gece eşimi kaldırdım dayanamadım ağrıdan biraz masaj yaptı geçti ama ne acı her güzelliğin bir zorluğu var bebişlerimiz için herşey feda olsun
Selam günaydın. Hoşgeldin aramıza. Sanada hayırlı hamilelikler inşallah...
Sorunlarımız hep aynı zaten. Peki magnezyum hapı falan kullanıyor musun ağrılar, kasılmalar için ?
saol canim. hayir henuz kullanmiyorum. aslina bakarsan ilk defa duydum iyi geliyorsa doktor kontrolune gidince yazdiririm. burda recetesiz ilac vermiyorlar. ben sadece vitamin, ve demir hapi kullaniyorum. ama tavsiyen icin saol cunki geceleri agrilara dayanmak zor oluyor
herkeslere günaydın...
kızlar dün akşam doktordaydık biz, kızımız tam 610 gr. olmuş:) :sm_cool:
haftasına göre normal dedi doktorumuz..ben çok kilo aldığım için iri bi bebek mi? diye sordum ama normalmiş, ben iriymişim biraz:bbo:
bi görseniz teyzeleri nası tatlıydı..insan onların yüzünü görünce içi bi hoş oluyo..eşimin de benim de gözlerimiz doldu..:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?