2009 Mayıs Anneleri

canım sanada günaydın çok sağola.s.

ay canım Alyanın anlamıda çok güzelmiş,eşime bir söyleyeyim hem bir harf değişik sadece ama çok hoşmuşhihoyyyt

günaydın mayıs anneleri!
bugün herkesler iyi sanırım. dün epey eşlerden şikayetçi olunmuş. evleneninceye kadar akla karayı seçerler evlendikten sonraki ilk gün değişirler. sen yapmazsan bende yapmama taktiğini uyguladım ilk zmanlar. iyi oldu şimdi. en azından ben gelince birlikte yapıyoruz bütün işleri. ama hamilelik döneminde çok daha duayrlı bizimkisi. nazar değmesin diyorum.
semracım boşver kaynanayı. sende bebeği sevmeye gelelim dediklerinde biraz daha büyüsün zamanı var daha dersin. ayy ben çook fanayım değilmi

ay canım Alyanın anlamıda çok güzelmiş,eşime bir söyleyeyim hem bir harf değişik sadece ama çok hoşmuşhihoyyyt

Evet canım aklında bulunsun. Melek Alya güzel oluyor bak :) Hem melek hemde göğün en yüksek kısmı yerimseniben

Günaydın canım hoşgeldin. Ben zaten evleneli 6 ay oldu. 5,5 aylık hamileyim :) Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri temizliği falan sağolsun eşim yapıyor. Ama bir erkek bizim gibi ne kadar tedaylı temizlik yapar ki mantığıyla arkasından çaktırmadan yine temizliyorum :) Eee sonrada yoruldum diyince sen ne yaptın ki ben yaptım oluyor sırnaşık şey

slm mayis anneleri oncelikle hepinize saglikli hamilelikler kolay dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olsun diyorum. bende mayis annesi olucam insALLAH. 23+4 gunluk hamileyim.
sayfalari ara ara okumaya calistim bakiyorumda sorunlaimiz hep ayni. bende de gece uyurken bacagimi kalcama baglayan eklem yerinde fena agrilar oluyor. diz kapagimdan asagi kramp giriyor. ve bulundugum yer itibariyle hava sicakligi 38 derecelerde. icime sIkIntilar basiyor.
yine de kizimin hareketlerini hissedince hepsini unutuyorum. kismet olursa bende sizinle buralarda olacagim. kendinize ve bebislere iyi bakin.

Marylin,bozon ve pınarcım hepinize günaydın kızlar.hoşgeldiniz.sizlerde iyisiniz maşallah.

Semracım anlamıda güzelmiş arya nın. Ama pınarın dediği gibi alya da güzel..

kızlar midem çok bulanıyor bugün(( güne biraz kötü başladım kahvaltımı yaptım ardından çıkardım bir anda bayılacağım sandım bulantıdan başımda döndü şimdi biraz iyiyim

s hayal hoşgeldin tatlım hayırlı hamilelikler dilerim öncelikle gece krampları bendede var dün gece eşimi kaldırdım dayanamadım ağrıdan biraz masaj yaptı geçti ama ne acı her güzelliğin bir zorluğu var bebişlerimiz için herşey feda olsun

Selam günaydın. Hoşgeldin aramıza. Sanada hayırlı hamilelikler inşallah...
Sorunlarımız hep aynı zaten. Peki magnezyum hapı falan kullanıyor musun ağrılar, kasılmalar için ?

Marylin,bozon ve pınarcım hepinize günaydın kızlar.hoşgeldiniz.sizlerde iyisiniz maşallah.

Semracım anlamıda güzelmiş arya nın. Ama pınarın dediği gibi alya da güzel..

Fıstığım günaydın canım.Keyifler yerinde çok şükür bu sabah :)

Aaaa canım ay bizde tam herkesin keyfi yerinde çok şükür diyoduk. Geçmiş olsun senağlama

ay çok şükür bende uzun zamandır olmaz oldu. darısı size inşallah.bulantı insanı mahvediyor. geçmiş olsun ilgincim.başında dönmüş ya tansiyon filan olmasın CADIARZU

kayınvalide olayına gelince tatlım takma desekte takıyoruz kendi ailemizden gördüklerimizi başka birinden göremeyiz eşimizin ailesi olsa bile bende bu konuda çok sıkıntılıyım ama şuanda onlardan çok daha değerli bir varlık taşıyorum içimde gerisi önemli değil sende böyle düşün takma tatlım üzülen hem bizim hem bebeklerimiz oluyor

canlarım ya ocak annelerine baktım millet 36. haftalarında falan doğurmuş genelde sezeryan ama normal yapanda var 36 larda ben mayıs başı gibi alıştırıyorum ama bir de nisanda doğurmak var valla
dün bir bayan görüşmecim geldi hamileydi doğurmuş hemde 37 . nci haftasında hastaneye gitmiş sanırıım sezeryan için nst bağlanmış o sırada yan tarafta normal doğuran bir kadın çığlık çığlığa doğum yapıyormuş korkudan benim görüşmeci o anda normal doğurmuş ay valla şok oldum ama çok sağlıklı bir kızı olmuş

valal kızlar bir hık ta doğrururuz inş hemde en normalinden :::)))

pınarcım fıstığım teşekkür ederim bende anlamadım bir anda oldu şuanda iyiyim çok şükür uzun süredir seviniyordum bulantım yok diye Allah beterinden saklasın kızlar hepimizi:))

herkeslere günaydın...

kızlar dün akşam doktordaydık biz, kızımız tam 610 gr. olmuş:) :sm_cool:
haftasına göre normal dedi doktorumuz..ben çok kilo aldığım için iri bi bebek mi? diye sordum ama normalmiş, ben iriymişim biraz:bbo:
bi görseniz teyzeleri nası tatlıydı..insan onların yüzünü görünce içi bi hoş oluyo..eşimin de benim de gözlerimiz doldu..:asigim:

Günaydın kızlar,
a.s.

Şu demir ilacının tadı hakikkaten kötü yavs..FERPLEX kullanıyorum ben,varmı aynı ilaçtan kullanan?

Semracım,o senin annen değilki KAYNANAN adı üstünde şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalıkötükedihüsohe he hekaydirigubbakcemile3 Boşver tatlım sen çalışıp en güzelini alırsın bebişine hem onlarında zevki zevk değildir eski model falan alır örer,yapmaması daha hayırlı (ayy şu kaynana lafında tüylerim tiken tiken oluyo hee,bizimkinden dolayı gıcığım yani)

S.hayal, hoşgeldin tatlım

Maşallah maşallah gucuman olmuuuuuş tompik tompik olmuuş:dance::dance:

benimde ilk doğumumda sskda oldu kızlar ama sezeryan inanırmısınız insana hiç değer yok böyle yerlerde özeline gidiyorsan doktorun o zaman biraz şanslısın ben ameliyat için beklerken normal doğum için sancı çeken ve hemşirelerin onları azarladığı kızdığı bağırdığı bir ana denk geldim kadın iki gündür sancı çekiyormuş hemşireye yalvarıyor beni alın artık diye oda bağırıyor banamı sordun yaparken diye bende iyiki burada normal doğurmuyorum dedim öyle kötü örnekler var ki Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

tesekkur ederim canim gercekten de oyle hersey feda olsun onlara. ah annem ah simdi seni nasil iyi anliyorum bil bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…