2009 Mayıs Anneleri

Kıııız o ne bee korkuyom ben doğumdan zateeeeen..

a.s.

günaydın tatlım nasılsın:)))

maşallah bebişine onları ultrasonda gördüğümüzde bile ağlıyoruz içimize sevinç doluyor birde hayırlısıyla kucağımıza alsak ne güzel olur

ılgıncım geçmiş olsun canım bende de ara ara oluyor halada tükürük olayım geçmedi geçmeyecekte ::(((((((((((((

cherry gözün aydın canım bizi gören diyor beberk iri olcak diye ama ben zannetmiyorum irileşen varsa o biziz maalesef o kadar yersek olacağı budur...(((((((sinir oluyorum kendime ya dün yine bir abarttım ofof

ah ya nasil insanlar bide hemsire olacaklar. ozellikle kadin kadinin halinden anlamasi gerekirken ne diyeyim. burdada ben daha gitmedigim icin bilmiyorum ama anlatilanlara gore o acidan hemsireye kufur ediyorsun oda tamam soyle ama yeter ki ikin diye motive ediyorlarmis

marlyıncim sağol tatlım :)))))))))

kızlar bu arada doğum şekerlerinizi kendiniz mi yapacaksınız hazırmı alacaksınız

devlet hastanesi çok kötü geliyor bana maalesef özelden başka şansımız yok hele istanbulda devlet hastanesinde doğurmak alalhım düşünemiyorum

aaa inanmıyorum. korkudan doğurmuş demek.stresten sancısı geldi demek ki yazık kız.
evet marlyincim eğer sezeyan olursak bizde nisanda doğurabiliriz. mesela benimki 01-04 mayıs arası görünüyordu zaten. sezeryan olursam kesin nisan annesi olurum.ama hayırsıyla normal istiyorum olursa inşallah.

günaydın canım. ay ne güzel ya. maşallah canım bebeğine. gözünaydın. darısı bana. cumartesi de ben gitcem.çok heyecanlıyım. en son 29 kasımdaydı randevum. 1,5 ay oldu. sabırsızlanıyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Anaaammm o nasıl doğurmak öyle :) Neyse Allah hakkımızda hayırlsıını versin. Bi avazda kurtulalım inşallah :) Benimde Mayıs 8 gözüküyor ama Nisan olabilir belki. Ama ben her zaman Mayıs annesi olarak kalıcam. Seviyorum sizleri yaaaa bırakmam burayı...

pınarcım fıstığım teşekkür ederim bende anlamadım bir anda oldu şuanda iyiyim çok şükür uzun süredir seviniyordum bulantım yok diye Allah beterinden saklasın kızlar hepimizi:))

Amin canım. Allah beterinden saklasın. Bi daha olmaz inşallah...

Ay canım gözün aydın. Oooo tosun olmuş kuzumuz ya Allah nazardan saklasın :)

Valla ben Ferrum kullanıyorum canım. Tadı hiç kötü değil...

Canım bence yazdır magnezyum. Benim kramplarımıa sırt ağrıma falan çok iyi geldi...

Yuh be. Aman Allah eksik etmesin ama düşürmesinde ssk'ya valla ya senağlama

marlyıncim sağol tatlım :)))))))))

kızlar bu arada doğum şekerlerinizi kendiniz mi yapacaksınız hazırmı alacaksınız

Valla izne çıktığımda bi deneyeceğim canım. Eğer halledebilirsem yaparım. Hem can sıkıntım geçer... Olmazsa hazır alırız artık...

devlet hastanesi çok kötü geliyor bana maalesef özelden başka şansımız yok hele istanbulda devlet hastanesinde doğurmak alalhım düşünemiyorum

Bencede canım...

evet canım iyi fikir :jeyyar: aklımda olsun bari

canım geçmiş olsun,tansiyonunu ölçtürsene canım ondanda olabilir tuzlu bişeyler at ağzına,o masaj olayını sorma canım artık eşim illallah etti masaj yapmaktan benimde hoşuma gidiyor biraz abartıyorum galiba

Amin canım inşallah ..ay korktum vallahi ben 38,haftaya kadar çalışmak istiyordum ayy bide işyerinde doğururmuşu:1shok: vallahi rezil olurum burda bir arkadaş tabi kaç seneler önce işyerinde suyu gelmiş üretim alanında işçilerin içinde kadın tarihe geçti ardan yıllar geçti hala unutulmadı herkes konuşuyor ayyy Allah korusun ben 37,ci haftada bırakıyım işi gözüm korktu

canım gözün aydınhihoyyy darsısı başımıza inşallah

evet canım haklısın ayy bizde öle kaynana olurmuyuz acaba:uhm: aman o günleri görürsek inşallah benim torunum olucaktaaaa oooo param olmasın eski kazaklarımı söker ona yeni kazaklar örerim pehh dimi ama,ben alırım herşeyi kızıma:1closedeyes:

İşşşte aradaki fark bu tek kelimeyle:mymeka:

aile olmak fedakarlık yoktan var etmektir semracım sana katılıyorum ama herkes bizim gibi olmuyor malesef çok şükür bebişlerimizin hazırlığınıda yaparız eksiklerinide alırız dünyaya getirir bakarız da kayınvalideye ihtiyacımız yok çok şükür

valla semracım hep ayını korku bende de var 38 e kadarda bende çalışcam ama hep işyerinde doğurmaktan korkuyorum ya keşke koşullar daha farklı olsaydı

maşallah kızımıza. kocaman oluyorlar artık. onları görünce insan dünyayı unutuyor.

hoşgeldin canım. evet maalesef hepimiz sıkıntıları oluyor. ama kalıcı olmaması sevindirici. kuzularımız için katlanacağız artık. en kötüsüde sıcak bende nefes alamıyorum fazla sıcaklarda.

bencede 37. hafta geçsin hemen çıksınlar fazla bekletmesinler. zaten bu haftadan sonra sorun olmuyor.

CHERRY06 masallah kızına,buyuyo annesi...bende kendıme baktıkca şiştiimi hissedıorum ...hava basılmış lastık gınıyım kızlarrroglusum için değer diyip duzeltıom moralımı napalım..:ecrin_bebek:

MARLİYN normal en iisi diolar cnm ya..ama benım ole bi şansım yok gibi:1no2:.eşim aşağıda olduundan dr son gıttımısde %80 sezeryan dedi:bbo:narkozu amelıyathanesı war onunda kurtaj için gırmiştim kotu bı psıkolojıydı belkı doğum farklı olur...:CüvCüv:

ILGIN cim cnm cok gecmiş olsun ..ara ara benımde dewam edıo bu bulantılar..osellıkle sabahları..

YENI_ANNE bende hiç sevmıorum su demır hapını..çiğnemeydi benımkı bırde deiştirdim şimdi..once maltafor ford kullanıodum,şimdi FERRUM FORT kullanıorum.bu daha ii en azından çiğnenmeden yutabılıosun.hihoyyyt

S.HAYAL hosgeldın fıstık aramıza..

iki gundur takıp edemedım kıslar sızı..ne ok sey yazmısınız yafs takıbı baya zor oluo..kıslar şirket yemegımız wardı reısm cektıler ayyy fotolara bakmaya korktum yafs...ewdeyken okadar anlamaıosun da cekılenlere bı baktımda..baya gusel şişmişim hanıdelikafadulden tosunuma deger nasılsa werırız heralde bu kıloları...kafamçokkarıştı

Hoşgeldin canım. Amaaan boşver kiloları. Her hamile bir süre sonra veriyor nasıl olsa
yerimseniben

tesekkur ederim canim. hepimize insALLAH. birde sorum olacak yazilarinizin altinda olan bebek takvimini nasil ekliyorsunuz. ben bulamadim

Lilypie : Free Baby Birthday Card canım bu adresten yapabilirsin...

sağolun kızlar iyiyiz çok şükürr anneme gelince hersey kısmettttt

günaydın

İmdatt Çatlamaya BAşlamışımsenağlama
ben çokdannnnnnnnnnnnnnnnnn çatladımmm
anemde birtane yok babannem öleydiii harita gibii

sağol cnm dikkatte ediyoruz ama eşim olunca geçti

Sorma Bu konuda biraz unutkanım
Fazla sürmedim olanlara bak

neyse inş. daha fazla olmaz
cnm çatladıysa gerisi gelir morelini bozmayım ama ben öleyim kremle alakası yok en fazla kaşıntıyı önler krem ama çatlarsın

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlarrrrr kahvaltı yapacammmmmmmmmmmmm
arkadaşlar morelim bozuldu dün ben sırtıma vicks sürdüm
hatırlarsınız ben daha önce sormuştumm sonra doktora gittim
doktora söyledim bana dediği sakın başka ilaç sürme habersiz dedi
o zaman demdi vicks süremezsin ........ama diğer sayfada arkadaşım
vicks sürme zararlı dedi şaşkınım yaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…