benimde ilk doğumumda sskda oldu kızlar ama sezeryan inanırmısınız insana hiç değer yok böyle yerlerde özeline gidiyorsan doktorun o zaman biraz şanslısın ben ameliyat için beklerken normal doğum için sancı çeken ve hemşirelerin onları azarladığı kızdığı bağırdığı bir ana denk geldim kadın iki gündür sancı çekiyormuş hemşireye yalvarıyor beni alın artık diye oda bağırıyor banamı sordun yaparken diye bende iyiki burada normal doğurmuyorum dedim öyle kötü örnekler var ki Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
herkeslere günaydın...
kızlar dün akşam doktordaydık biz, kızımız tam 610 gr. olmuş:) :sm_cool:
haftasına göre normal dedi doktorumuz..ben çok kilo aldığım için iri bi bebek mi? diye sordum ama normalmiş, ben iriymişim biraz:bbo:
bi görseniz teyzeleri nası tatlıydı..insan onların yüzünü görünce içi bi hoş oluyo..eşimin de benim de gözlerimiz doldu..:asigim:
benimde ilk doğumumda sskda oldu kızlar ama sezeryan inanırmısınız insana hiç değer yok böyle yerlerde özeline gidiyorsan doktorun o zaman biraz şanslısın ben ameliyat için beklerken normal doğum için sancı çeken ve hemşirelerin onları azarladığı kızdığı bağırdığı bir ana denk geldim kadın iki gündür sancı çekiyormuş hemşireye yalvarıyor beni alın artık diye oda bağırıyor banamı sordun yaparken diye bende iyiki burada normal doğurmuyorum dedim öyle kötü örnekler var ki Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
canlarım ya ocak annelerine baktım millet 36. haftalarında falan doğurmuş genelde sezeryan ama normal yapanda var 36 larda ben mayıs başı gibi alıştırıyorum ama bir de nisanda doğurmak var valla
dün bir bayan görüşmecim geldi hamileydi doğurmuş hemde 37 . nci haftasında hastaneye gitmiş sanırıım sezeryan için nst bağlanmış o sırada yan tarafta normal doğuran bir kadın çığlık çığlığa doğum yapıyormuş korkudan benim görüşmeci o anda normal doğurmuş ay valla şok oldum ama çok sağlıklı bir kızı olmuş
valal kızlar bir hık ta doğrururuz inş hemde en normalinden :::)))
herkeslere günaydın...
haftasına göre normal dedi doktorumuz..ben çok kilo aldığım için iri bi bebek mi? diye sordum ama normalmiş, ben iriymişim biraz:bbo:
bi görseniz teyzeleri nası tatlıydı..insan onların yüzünü görünce içi bi hoş oluyo..eşimin de benim de gözlerimiz doldu..:asigim:
canlarım ya ocak annelerine baktım millet 36. haftalarında falan doğurmuş genelde sezeryan ama normal yapanda var 36 larda ben mayıs başı gibi alıştırıyorum ama bir de nisanda doğurmak var valla
dün bir bayan görüşmecim geldi hamileydi doğurmuş hemde 37 . nci haftasında hastaneye gitmiş sanırıım sezeryan için nst bağlanmış o sırada yan tarafta normal doğuran bir kadın çığlık çığlığa doğum yapıyormuş korkudan benim görüşmeci o anda normal doğurmuş ay valla şok oldum ama çok sağlıklı bir kızı olmuş
pınarcım fıstığım teşekkür ederim bende anlamadım bir anda oldu şuanda iyiyim çok şükür uzun süredir seviniyordum bulantım yok diye Allah beterinden saklasın kızlar hepimizi:))
herkeslere günaydın...
Günaydın kızlar,
a.s.
Şu demir ilacının tadı hakikkaten kötü yavs..FERPLEX kullanıyorum ben,varmı aynı ilaçtan kullanan?
Semracım,o senin annen değilki KAYNANAN adı üstünde şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalıkötükedihüsohe he hekaydirigubbakcemile3 Boşver tatlım sen çalışıp en güzelini alırsın bebişine hem onlarında zevki zevk değildir eski model falan alır örer,yapmaması daha hayırlı (ayy şu kaynana lafında tüylerim tiken tiken oluyo hee,bizimkinden dolayı gıcığım yani)
S.hayal, hoşgeldin tatlım
saol canim. hayir henuz kullanmiyorum. aslina bakarsan ilk defa duydum iyi geliyorsa doktor kontrolune gidince yazdiririm. burda recetesiz ilac vermiyorlar. ben sadece vitamin, ve demir hapi kullaniyorum. ama tavsiyen icin saol cunki geceleri agrilara dayanmak zor oluyor
marlyıncim sağol tatlım :)))))))))
kızlar bu arada doğum şekerlerinizi kendiniz mi yapacaksınız hazırmı alacaksınız
devlet hastanesi çok kötü geliyor bana maalesef özelden başka şansımız yok hele istanbulda devlet hastanesinde doğurmak alalhım düşünemiyorum
günaydın mayıs anneleri!
bugün herkesler iyi sanırım. dün epey eşlerden şikayetçi olunmuş. evleneninceye kadar akla karayı seçerler evlendikten sonraki ilk gün değişirler. sen yapmazsan bende yapmama taktiğini uyguladım ilk zmanlar. iyi oldu şimdi. en azından ben gelince birlikte yapıyoruz bütün işleri. ama hamilelik döneminde çok daha duayrlı bizimkisi. nazar değmesin diyorum.
semracım boşver kaynanayı. sende bebeği sevmeye gelelim dediklerinde biraz daha büyüsün zamanı var daha dersin. ayy ben çook fanayım değilmi
kızlar midem çok bulanıyor bugün(( güne biraz kötü başladım kahvaltımı yaptım ardından çıkardım bir anda bayılacağım sandım bulantıdan başımda döndü şimdi biraz iyiyim
s hayal hoşgeldin tatlım hayırlı hamilelikler dilerim öncelikle gece krampları bendede var dün gece eşimi kaldırdım dayanamadım ağrıdan biraz masaj yaptı geçti ama ne acı her güzelliğin bir zorluğu var bebişlerimiz için herşey feda olsun
herkeslere günaydın...
Günaydın kızlar,
a.s.
Şu demir ilacının tadı hakikkaten kötü yavs..FERPLEX kullanıyorum ben,varmı aynı ilaçtan kullanan?
Semracım,o senin annen değilki KAYNANAN adı üstünde şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalıkötükedihüsohe he hekaydirigubbakcemile3 Boşver tatlım sen çalışıp en güzelini alırsın bebişine hem onlarında zevki zevk değildir eski model falan alır örer,yapmaması daha hayırlı (ayy şu kaynana lafında tüylerim tiken tiken oluyo hee,bizimkinden dolayı gıcığım yani)
S.hayal, hoşgeldin tatlım
evet canım haklısın ayy bizde öle kaynana olurmuyuz acaba:uhm: aman o günleri görürsek inşallah benim torunum olucaktaaaa oooo param olmasın eski kazaklarımı söker ona yeni kazaklar örerim pehh dimi ama,ben alırım herşeyi kızıma:1closedeyes:
kızlar midem çok bulanıyor bugün(( güne biraz kötü başladım kahvaltımı yaptım ardından çıkardım bir anda bayılacağım sandım bulantıdan başımda döndü şimdi biraz iyiyim
geçmiş olsun canım. baş dönmeleri tansiyondan olabilir, arada sırada ölçtür. gerçi sen atom karınca gibi herşeye yetişeceğim derken normaldir baş dönmesi.
s hayal hoşgeldin tatlım hayırlı hamilelikler dilerim öncelikle gece krampları bendede var dün gece eşimi kaldırdım dayanamadım ağrıdan biraz masaj yaptı geçti ama ne acı her güzelliğin bir zorluğu var bebişlerimiz için herşey feda olsun
herkeslere günaydın...
slm mayis anneleri oncelikle hepinize saglikli hamilelikler kolay dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olsun diyorum. bende mayis annesi olucam insALLAH. 23+4 gunluk hamileyim.
sayfalari ara ara okumaya calistim bakiyorumda sorunlaimiz hep ayni. bende de gece uyurken bacagimi kalcama baglayan eklem yerinde fena agrilar oluyor. diz kapagimdan asagi kramp giriyor. ve bulundugum yer itibariyle hava sicakligi 38 derecelerde. icime sIkIntilar basiyor.
yine de kizimin hareketlerini hissedince hepsini unutuyorum. kismet olursa bende sizinle buralarda olacagim. kendinize ve bebislere iyi bakin.
S.hayal hoşgeldin canım aramıza . Hayırlı hamişlikler dilerim.
CHERRY06 masallah kızına,buyuyo annesi...bende kendıme baktıkca şiştiimi hissedıorum ...hava basılmış lastık gınıyım kızlarrroglusum için değer diyip duzeltıom moralımı napalım..:ecrin_bebek:
MARLİYN normal en iisi diolar cnm ya..ama benım ole bi şansım yok gibi:1no2:.eşim aşağıda olduundan dr son gıttımısde %80 sezeryan dedi:bbo:narkozu amelıyathanesı war onunda kurtaj için gırmiştim kotu bı psıkolojıydı belkı doğum farklı olur...:CüvCüv:
ILGIN cim cnm cok gecmiş olsun ..ara ara benımde dewam edıo bu bulantılar..osellıkle sabahları..
YENI_ANNE bende hiç sevmıorum su demır hapını..çiğnemeydi benımkı bırde deiştirdim şimdi..once maltafor ford kullanıodum,şimdi FERRUM FORT kullanıorum.bu daha ii en azından çiğnenmeden yutabılıosun.hihoyyyt
S.HAYAL hosgeldın fıstık aramıza..
iki gundur takıp edemedım kıslar sızı..ne ok sey yazmısınız yafs takıbı baya zor oluo..kıslar şirket yemegımız wardı reısm cektıler ayyy fotolara bakmaya korktum yafs...ewdeyken okadar anlamaıosun da cekılenlere bı baktımda..baya gusel şişmişim hanıdelikafadulden tosunuma deger nasılsa werırız heralde bu kıloları...kafamçokkarıştı
tesekkur ederim canim. hepimize insALLAH. birde sorum olacak yazilarinizin altinda olan bebek takvimini nasil ekliyorsunuz. ben bulamadim
a.s.
Ay ben bunu daha öncede görmüştüm ya şok olmuştum :1shok:
Canım selam. Merak ettik bugün seni. Çok şükür iyiyimişsin. Aman dikkat et de kötüleşmesin gribin. Ooo kuzucukların oynuyolar mııı ne güzel keyifleri yerinde yani :)
Annen için kötü olmuş canım. Ama kendini ezdirmemiş iyi olmuş...
Selam canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Bak rüyamızda bile onları korumaya çalışıyoruz :)
Bende eve yeni geldim kızlar. Kocişten kaçak yazıyorum :) Akşam misafir gelecekti ya işleri çıkmış. Bende dedim evde yemek yok dışarıda yiyelim. Neyse yemeği dışarıda yedik. Sonra alışveriş merkezinde Mothercare ve Chicco'yu dolandık. Mothercare'de çok güzel bi bebek arabası seti bulduk. Gri kenarları yeşilli. Bebek arabası, ana kucağı, çantası, rüzgarlık aparatları, bebeği elde taşıma çantası falan 879.-TL. Tekerlekleri falan büyükce, çok sağlamdı. Üstelik tek elle rahatlıkla katlanıyordu. Bizimde bir arkadaşın akrabası başka bir Mothercare mağazasında çalışıyormuş. Onların personel kartıyla %50 indirimle alma şansımız varmış. O arkadaş haber vericek gidip bi günde kıyafetleri, bebek arabasını falan hepsini toptan %50 indirimli alıcaz kısmetse. Çok iyi oldu ya çok sevindim valla :) Kendimi kaybederim ben artık orda :)
Yakalanmadan kaçıyorum ben. Uyuyayım artık. Sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman...
Birsencim,geçmiş olsun tatlım bulantıların geçtiğine çok sevindim,kan ilacının benimde hiç hoşuma gitmiyor ferplex'miydi neydi adı çıkaramadım şimdi,küçük şişelerde bi ilaç, galiba seninkide ondan olabilir,annenin işten çıkmasına gelince her işte bir hayır vardır tatlım ya,milletin ağızkokusunu çekeceğine çekmez kafası dinç olur en azından
Cerencim, hayırlar olsun inş.,rüya yorumlamayıda bilmem,bilen kişi ammada döktürür sana bu rüyada anlatırda anlatır,bende görüyom bazen doğum falan ama seninki daha karmasık sani mesajlı rüya gibişutarafagitti
Pınarcım,iyi olmuş kız denk gelmiş,hemde %50 indirimle çok çok iyi:dance::dance:
Herkese günaydın mayıs anneleri. Bugün iyiyim ben çok şükür. Aman kendime maşallah diyeyim. şimdi yine bir yerlerim ağrır yoksa.sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz???
Fulyacım sanada geçmiş olsun. Inşallah seninde kasık ağrın geçer canım tez zamanda. çok kötü oluyor.
Dırımcım iyi olmana çok sevindim. Aman dikkat et kendine. Bizide üzme.
Pınarcım ya ne güzel olmuş %50 indirimli alman. Valla imrendim. Bizim adımızada alsan da bize de göndersen ne güzel olur dimi?
sağolun kızlar iyiyiz çok şükürr anneme gelince hersey kısmetttttcanım sanada günaydın iyi olamana sevindim dilini ısır canım nazar değmesin bizde iyiyiz çok şükür
Dırımkızı canım seninde iyi olmana çok sevindim ,canım patronlar genelde böle istisnalar hariç hiç acımaları yok bu sabah bir arkadaşımı gördüm ayağından ameliyat oldu topallıyor daha raporuda bitmemiş işe çağırmışlar kız o hade geldi,ne diyelim Allah büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım
ben çokdannnnnnnnnnnnnnnnnn çatladımmmgünaydın
İmdatt Çatlamaya BAşlamışımsenağlama
sağol cnm dikkatte ediyoruz ama eşim olunca geçtigünaydın arkadaşlar geçmişi okuyup geldim
dırımkızı geçmiş olsun canım senin işin zor canım ikiz annesisin sen
pınarcım çok güzel fırsat en kısa zamanda alırsnız inş canım mothercare bende baktım kıfayetler çok güzel tarzlarını çok beğendim fakat biraz pahalı indirim zamanlarını beklemek lazım tulumlar çok güzeldi ve uygun du 3 tane 35 ytldi
ojelifıstık ıılgın thylon semracım hepinize günaydınlar ve iyi çalışmalar
cnm çatladıysa gerisi gelir morelini bozmayım ama ben öleyim kremle alakası yok en fazla kaşıntıyı önler krem ama çatlarsınSorma Bu konuda biraz unutkanım
Fazla sürmedim olanlara bak
neyse inş. daha fazla olmaz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnslm mayis anneleri oncelikle hepinize saglikli hamilelikler kolay dogumlar ve hayirli evlatlar nasip olsun diyorum. bende mayis annesi olucam insALLAH. 23+4 gunluk hamileyim.
sayfalari ara ara okumaya calistim bakiyorumda sorunlaimiz hep ayni. bende de gece uyurken bacagimi kalcama baglayan eklem yerinde fena agrilar oluyor. diz kapagimdan asagi kramp giriyor. ve bulundugum yer itibariyle hava sicakligi 38 derecelerde. icime sIkIntilar basiyor.
yine de kizimin hareketlerini hissedince hepsini unutuyorum. kismet olursa bende sizinle buralarda olacagim. kendinize ve bebislere iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?