2009 Mayıs Anneleri

Günaydın canım afiyet olsun... Aaaa zaralımıymış? ben değildir diye düşünüyorum ya. Neticede içmiyosun ki bunu. Sırtına sürüyosun. Allah allah şaşırdım...

günaydın arkadaşlar nasılsınız
S HAYAL aramıza hoşgeldin canımmm

Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın?

içmesen de sürülen şeyleri de sor öyle sür dedi ablam da bana ama bişe olmaz yaaaaa bir kremle

günaydın pınarcım nasılsın güzelimmm

iyidir canım..dün akşam kızımızı gördük ya artık bu gazla bi iki gün çok iyi olurum ben:)hihoyyyt
ama sen yine bulantı kusma falan diyosun iki üç gündür de uykum var, halsizim falan...dikkat et kendine, rapor alma gibi bi durumun olursa, bi iki gün git dinlen evde

takma kafana canım boşverrr...
biz gülünce onların da yüzü gülümsüyomuşkaydirigubbakcemile5
sağlıklı olsunlar da, ben 90 kilo olmaya razıyımcokacimcoook

DIRIMKIZI gunaydın..iii olmana sevındım canım.ohoh cıkmış gezmişinde sole carşi magaza...vıcks gercekten zararlımıymışşş:1shok: yahu ben cok surdum ama ya hasta olunca napıım tek onu kullan dedıler bende kullandım...:çok üzgünüm:şaştım falla

teşekkürler canım..darısı senin bebişine :ecrin_bebek:
benimki de 7 mayıs tahmini doğum..ama sezeryan olursa 23 nisan civarı dedi doktorum...:CüvCüv:
ama inşallah normal ve sorunsuz bi doğum yaparızsüprizzzzz

saol PINARCIMMM.... bende boşwerip avutuyom kendımı zaten...kaydirigubbakcemile3kılolar bı yana oglusum bı yana dıyom ....

içmesen de sürülen şeyleri de sor öyle sür dedi ablam da bana ama bişe olmaz yaaaaa bir kremle

günaydın pınarcım nasılsın güzelimmm

Sağolasın canım çok iyiyim çok şükür. Kızım sabahtan beri ofisteki abilerine ablalarına şov yapıyo. Kim elini koysa küt tekmeliyo :)

saol OJELIFISTIKIMMMMM...bıs cok oldu yapalı kahvaltıyı ama benım oglus gene acıktı yafs..acıkınca bsallıo tepıkleriiii benimkiii

PINARCIM ohoh ne gusel yapsın mınık prensesımız sovunu...yahu bısım oglusun tepıklerı daha bellı olmuo dısardan tahu..babişkomuz hala hıssedemediii oglanın hareketlerını.içerde hıç durmamasına ragmen..kı bızımkı azcık hınzır olcak gıbı teyzelerı..babamız ne zaman elını koysa cocuk tepıklemeyı bırakıo yafs:uhmle mı denk gelıo anlamadım..ama şimdiden dıorumkı bızım oglan ozgurluune duskun bır cocuk olcak sanırsam...

Canım bizimkide ilk öyleydi. Eşim elini koyunca duruyordu. Sonra eşim kalp atışlarını duymaya başladı. Bi süre sonrada sessiz sessiz konuştu kızıyla. Bizimkide alıştı heralde. Şimdi babası kafasını karnıma koyupta Defne'm dedim mi bi başlıyor ki görmelisiniz :)

pınarcım maşallah bebişine yerim ben onu:)))))

Yiyin benim kızımıııı :) Ay bi doğsalar hayırlısıyla :)

NILTUG gunaydın tatlım.....,

desene daha sık konusması lazım kocişin oglanla...konusuor ama bısımkı naz yapıo anlasılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…