günaydın kızlarrrrr kahvaltı yapacammmmmmmmmmmmm
arkadaşlar morelim bozuldu dün ben sırtıma vicks sürdüm
hatırlarsınız ben daha önce sormuştumm sonra doktora gittim
doktora söyledim bana dediği sakın başka ilaç sürme habersiz dedi
o zaman demdi vicks süremezsin ........ama diğer sayfada arkadaşım
vicks sürme zararlı dedi şaşkınım yaa:1shok:
günaydın arkadaşlar nasılsınız
S HAYAL aramıza hoşgeldin canımmm
içmesen de sürülen şeyleri de sor öyle sür dedi ablam da bana ama bişe olmaz yaaaaa bir kremleGünaydın canım afiyet olsun... Aaaa zaralımıymış? ben değildir diye düşünüyorum ya. Neticede içmiyosun ki bunu. Sırtına sürüyosun. Allah allah şaşırdım...
Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın?
a.s.
günaydın tatlım nasılsın:)))
maşallah bebişineonları ultrasonda gördüğümüzde bile ağlıyoruz içimize sevinç doluyor birde hayırlısıyla kucağımıza alsak ne güzel olur
ılgıncım geçmiş olsun canım bende de ara ara oluyor halada tükürük olayım geçmedi geçmeyecekte ::(((((((((((((
cherry gözün aydın canım bizi gören diyor beberk iri olcak diye ama ben zannetmiyorum irileşen varsa o biziz maalesef o kadar yersek olacağı budur...(((((((sinir oluyorum kendime ya dün yine bir abarttım ofof
aaa inanmıyorum. korkudan doğurmuş demek.stresten sancısı geldi demek ki yazık kız.
evet marlyincim eğer sezeyan olursak bizde nisanda doğurabiliriz. mesela benimki 01-04 mayıs arası görünüyordu zaten. sezeryan olursam kesin nisan annesi olurum.ama hayırsıyla normal istiyorum olursa inşallah.
günaydın canım. ay ne güzel ya. maşallah canım bebeğine.gözünaydın. darısı bana. cumartesi de ben gitcem.çok heyecanlıyım. en son 29 kasımdaydı randevum. 1,5 ay oldu. sabırsızlanıyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt
saol PINARCIMMM.... bende boşwerip avutuyom kendımı zaten...kaydirigubbakcemile3kılolar bı yana oglusum bı yana dıyom ....
içmesen de sürülen şeyleri de sor öyle sür dedi ablam da bana ama bişe olmaz yaaaaa bir kremle
günaydın pınarcım nasılsın güzelimmm
sİRİBRON, DIRIMKIZI VE ESEN HOŞGELDİNİZ KIZLAR. KAHVALTI YAPANLARA AFİYET OLSUN.
saol PINARCIMMM.... bende boşwerip avutuyom kendımı zaten...kaydirigubbakcemile3kılolar bı yana oglusum bı yana dıyom ....
nasılsın güzelim
kahvaltımızı yaptık şimdi okul için hazırlanıyorummm
saol OJELIFISTIKIMMMMM...bıs cok oldu yapalı kahvaltıyı ama benım oglus gene acıktı yafs..acıkınca bsallıo tepıkleriiii benimkiii
PINARCIM ohoh ne gusel yapsın mınık prensesımız sovunu...yahu bısım oglusun tepıklerı daha bellı olmuo dısardan tahu..babişkomuz hala hıssedemediii oglanın hareketlerını.içerde hıç durmamasına ragmen..kı bızımkı azcık hınzır olcak gıbı teyzelerı..babamız ne zaman elını koysa cocuk tepıklemeyı bırakıo yafs:uhmle mı denk gelıo anlamadım..ama şimdiden dıorumkı bızım oglan ozgurluune duskun bır cocuk olcak sanırsam...
pınarcım maşallah bebişine yerim ben onu:)))))
gunaydn guze hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?