NILTUG gunaydın tatlım.....,
desene daha sık konusması lazım kocişin oglanla...konusuor ama bısımkı naz yapıo anlasılan.
DIRIMKIZI gunaydın..iii olmana sevındım canım.ohoh cıkmış gezmişinde sole carşi magaza...vıcks gercekten zararlımıymışşş:1shok: yahu ben cok surdum ama ya hasta olunca napıım tek onu kullan dedıler bende kullandım...:çok üzgünüm:şaştım falla
sİRİBRON, DIRIMKIZI VE ESEN HOŞGELDİNİZ KIZLAR. KAHVALTI YAPANLARA AFİYET OLSUN.
Kızlar uyandığımdan beri ara ara kasıklarıma 1 sn'lik ağrılar giriyor yavs böyle kramp gibi bişi..Göbiş büyüyo diye düşünmeye çalışıom..
cherry canım benimde 8 mayıs muhtemel tarih demkki sezeryan olursam amam inş normal olur 23 nisan olucak he benim kızımın babasıda 23 nisan doğumlu belki babası ile aynı gün doğar aslında çok güzel olurdu ama inş normal olur
YENI_ANNE cnm bebiş buyuyo ondandır bencede...bebiş kendıne yer acıo dıolar hep bole agrılar için,benımde oluo ama cok uzun surmuo...inşallah sureklı dewm etmez.sureklı dewam ederse sen genede ac bı dr una sor bence..
Evet canım hem çatı kemikleri doğuma haızrlıyolar kendilerini hemde rahim büyüdükçe bağlar gerildiğinden oluyormuş...
Şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nolcak bu ağrılar yavs hiç uyuyamayacağıs galibaaa
Valla canım ben zaten oram ağrıyor, aman şiştim, midem sıkıştırıyor falan dediğimde iş arkadaşım gülüyor bana :) Bunlar daha iyi ayların. Uyku uyuyamayacağın, ağrıdan kıpırdayamayacağın, göbişten dolayı yatakta dönemeyeceğin günler gelecek diyor :) Olsun ama ben hepsini hevesle bekliyorum valla :) Sonunda kızım gelicek bana :)
valla pınarcım bende ole dıorum..ama bis şimdiden boyleysek bılmıom falla 7 8 inci aylarımızı...:))))
kıslar sızdede nefes kesılmesı falan oluomu yafs?hızlı yurudunuzde yada hareketlı bi iş yaptıınızda falan?camasır asmak gıbı mesela...yahu ben hızlı yuruyen bırıyım yawas yawas yuruyemıodum hiç.şimdş ne zaman yurusem 10 dk sora falan nefes nefese kalıom yahu...normal mi ki bu?kılodan mı acaba dıorum?ama nefes kesılmesı için erken dimi kızlar yaaa?
arkadaşlar 22haftalık hamileyim ve mayıs annesi adayıyım.inşallah hepimizin hamileliği sağlıklı ve sorunsuz geçer.benim güzel bir kızım olacak.arkadaşlar aranızda aşı olan varmı doktorum aşı önerdi bende oldum.1 ay sonra bidaha olucam ,tetanoz aşısı olan varmı?
kızlar merhaba,
belki inanmayacaksınız ama bu günde geldim ben hala feci şekilde kusuyorum. işin garibi 6 kiloya yakında kilo aldım. doktorum kusmalar için hiçbirşey söylemiyor ve ben giderek kendimi daha kötü hissetmeye başladım. belki sizler moral olursunuz. zaten bildiğim bir kaç kişi kalmıştı kusan onlarınki de geçmiş heralde. nolacak benim bu halim. ve işin garibi yemek yer yemez kusuyorum azıcık içimde dursa hadi neyse. doktora gitmeme bir kaç gün kaldı. bakalım oğluşum ne durumda olacak. ama inanın artık kusarken ağlıyorum ben. Allah sizi ve bebişlerinizi korusun
Kısslar bis yemeğe gidiyos oğluşla yiyeceklere afiyet olsun.bebişlere yarasın.
AY O NEFES KESİLMESİNİ SEN BANA SOR CANIM.:çok üzgünüm: FENA BİRŞEY. BENDE DE SÜREKLİ OLUYOR. ÖZELLİKLE AKŞAMLARI SIĞAMIYORUM BİR YERLERE. KARNIMI TUTUYORUM.TAŞIYAMIYORUM NEFES ALAMIYORUM.SANKİ KALBİM DIŞARIDA ATIYOR GİBİ OLUYORUM.delikafadulden
kızlar merhaba,
belki inanmayacaksınız ama bu günde geldim ben hala feci şekilde kusuyorum. işin garibi 6 kiloya yakında kilo aldım. doktorum kusmalar için hiçbirşey söylemiyor ve ben giderek kendimi daha kötü hissetmeye başladım. belki sizler moral olursunuz. zaten bildiğim bir kaç kişi kalmıştı kusan onlarınki de geçmiş heralde. nolacak benim bu halim. ve işin garibi yemek yer yemez kusuyorum azıcık içimde dursa hadi neyse. doktora gitmeme bir kaç gün kaldı. bakalım oğluşum ne durumda olacak. ama inanın artık kusarken ağlıyorum ben. Allah sizi ve bebişlerinizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?