2009 Mayıs Anneleri

NILTUG gunaydın tatlım.....,

desene daha sık konusması lazım kocişin oglanla...konusuor ama bısımkı naz yapıo anlasılan.

Evet canım konuşsun... Birde bebişler babalarının sesi kalın geldiği için korkarlarmış. Sesini incelterek konuşsun. Komik oluyo ama etkili :)

Kızlar uyandığımdan beri ara ara kasıklarıma 1 sn'lik ağrılar giriyor yavs böyle kramp gibi bişi..Göbiş büyüyo diye düşünmeye çalışıom..

cherry canım benimde 8 mayıs muhtemel tarih demkki sezeryan olursam amam inş normal olur 23 nisan olucak he benim kızımın babasıda 23 nisan doğumlu belki babası ile aynı gün doğar aslında çok güzel olurdu ama inş normal olur

YENI_ANNE cnm bebiş buyuyo ondandır bencede...bebiş kendıne yer acıo dıolar hep bole agrılar için,benımde oluo ama cok uzun surmuo...inşallah sureklı dewm etmez.sureklı dewam ederse sen genede ac bı dr una sor bence..

sİRİBRON, DIRIMKIZI VE ESEN HOŞGELDİNİZ KIZLAR. KAHVALTI YAPANLARA AFİYET OLSUN.

kızlar benim doktorum bişey olur demedi arkadaşımın doktoru sakıncalı suya koy kokla demiş bilmiyorummmm valla yaa

Kızlar uyandığımdan beri ara ara kasıklarıma 1 sn'lik ağrılar giriyor yavs böyle kramp gibi bişi..Göbiş büyüyo diye düşünmeye çalışıom..

Evet canım hem çatı kemikleri doğuma haızrlıyolar kendilerini hemde rahim büyüdükçe bağlar gerildiğinden oluyormuş...

Eşiminde d.tarihi 27 Mayıs. Bebişinde 8 Mayıs gözüküyor. Beklemez mi biraz daha diyor :)

Kızlar showda bi bitki uzmanı konuşuyo günde 1 ayva yemek sütü artırıyormuş,hemde 5 kat diyooooo

Sağol tatlım yaa geçer inş. uzun sürünce panik oluyorum..

Evet canım hem çatı kemikleri doğuma haızrlıyolar kendilerini hemde rahim büyüdükçe bağlar gerildiğinden oluyormuş...

Şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nolcak bu ağrılar yavs hiç uyuyamayacağıs galibaaa

Şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nolcak bu ağrılar yavs hiç uyuyamayacağıs galibaaa

Valla canım ben zaten oram ağrıyor, aman şiştim, midem sıkıştırıyor falan dediğimde iş arkadaşım gülüyor bana :) Bunlar daha iyi ayların. Uyku uyuyamayacağın, ağrıdan kıpırdayamayacağın, göbişten dolayı yatakta dönemeyeceğin günler gelecek diyor :) Olsun ama ben hepsini hevesle bekliyorum valla :) Sonunda kızım gelicek bana :)

Mutlu son için herşeye değer valla:dance::dance:

valla pınarcım bende ole dıorum..ama bis şimdiden boyleysek bılmıom falla 7 8 inci aylarımızı...:))))
kıslar sızdede nefes kesılmesı falan oluomu yafs?hızlı yurudunuzde yada hareketlı bi iş yaptıınızda falan?camasır asmak gıbı mesela...yahu ben hızlı yuruyen bırıyım yawas yawas yuruyemıodum hiç.şimdş ne zaman yurusem 10 dk sora falan nefes nefese kalıom yahu...normal mi ki bu?kılodan mı acaba dıorum?ama nefes kesılmesı için erken dimi kızlar yaaa?

arkadaşlar 22haftalık hamileyim ve mayıs annesi adayıyım.inşallah hepimizin hamileliği sağlıklı ve sorunsuz geçer.benim güzel bir kızım olacak.arkadaşlar aranızda aşı olan varmı doktorum aşı önerdi bende oldum.1 ay sonra bidaha olucam ,tetanoz aşısı olan varmı?

AY O NEFES KESİLMESİNİ SEN BANA SOR CANIM.:çok üzgünüm: FENA BİRŞEY. BENDE DE SÜREKLİ OLUYOR. ÖZELLİKLE AKŞAMLARI SIĞAMIYORUM BİR YERLERE. KARNIMI TUTUYORUM.TAŞIYAMIYORUM NEFES ALAMIYORUM.SANKİ KALBİM DIŞARIDA ATIYOR GİBİ OLUYORUM.delikafadulden

kızlar merhaba,
belki inanmayacaksınız ama bu günde geldim ben hala feci şekilde kusuyorum. işin garibi 6 kiloya yakında kilo aldım. doktorum kusmalar için hiçbirşey söylemiyor ve ben giderek kendimi daha kötü hissetmeye başladım. belki sizler moral olursunuz. zaten bildiğim bir kaç kişi kalmıştı kusan onlarınki de geçmiş heralde. nolacak benim bu halim. ve işin garibi yemek yer yemez kusuyorum azıcık içimde dursa hadi neyse. doktora gitmeme bir kaç gün kaldı. bakalım oğluşum ne durumda olacak. ama inanın artık kusarken ağlıyorum ben. Allah sizi ve bebişlerinizi korusun

Milletin diline düştük kızlar :)

Siribroncum hepimizde var canım o durum. ben 10 dk mutfakta iş yapsam kesilip kalıyorum. Çamaşır asarken aynen öyle. Yatak toplarken bile tıkanıyorum :)

Avrupa Yakası'ndaki Dilber Hala gibi olduk valla :)

Selam canım hoşgeldin... Ohh bi prenses daha geliyo hayırlısıyla :) Evet canım çoğumuz olduk tetanoz aşısı...

Ay canım geçmedi dimi hala. Kötü ya. Allah yardımcın olsun valla. Bebişin için üzülme. O zaten senden besleniyor merak etme. İyidir o...

kızlar şimdiden ağrılarımız var ama hamilelik içinde en rahat dönem ikinci üç ay aslında her aşamasını yaşamak güzel hamileliğin bebişlere kavuşmamıza her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz
bu arada herkese afiyet olsun biz biraz atıştırıp geldik bebişimle :)))))))

özgün canım benimde bulantılarım özellikle akşamları çok fazla zor bir durum Allah yardımcımız olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim napcaz şimdiden boyleyse dıyıp duruo...nefes nefese kalıoz falla ya..ayy PINAR alemsin kısss...hakketten falla benzedık avrupa yakasına hahahaha

ayyy cnm benım ya inşallah en kısa zamanda gecer..o kusmak cok fena bişi ya...ben u bıle içemezdım..ınsan su içmeyı bıle ozlermi yaaa...canım benım inşallah gecer de rahat edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…