Ben size diyorum hepimiz Dilber Hala gibi olduk :) Dıkandık haaaa :)
Merhaba mayıs anneleri biz geldik kusura bakmayın çok uğruyamıyorum malum işler çok sıkışık şubat ayı sonunda doğum ist çıkıyorum sonrada işe dönmeyeceğim kızlar 1 ay sonra daha çok katılıcam sizlere veden rahatça yazarım işten eve gidince canım pc dokunmak bile istemiyor ben cmt günü doktora gidicem böbreğimiz için kontrol yapılacak inş sorun yoktur dua edin kızlar varmı sorunu olan anişllerimiz malum geçmiş çok uzun okuyamadım
bendede nefeste sorun var çok hareket edince ve hızlı yürüyünce oluyor
esen81 ben tam 23 haftaya kadar çektim canım baş ağrısını 23 haftaya girdim bitti
Merhaba mayıs anneleri biz geldik kusura bakmayın çok uğruyamıyorum malum işler çok sıkışık şubat ayı sonunda doğum ist çıkıyorum sonrada işe dönmeyeceğim kızlar 1 ay sonra daha çok katılıcam sizlere veden rahatça yazarım işten eve gidince canım pc dokunmak bile istemiyor ben cmt günü doktora gidicem böbreğimiz için kontrol yapılacak inş sorun yoktur dua edin kızlar varmı sorunu olan anişllerimiz malum geçmiş çok uzun okuyamadım
bendede nefeste sorun var çok hareket edince ve hızlı yürüyünce oluyor
esen81 ben tam 23 haftaya kadar çektim canım baş ağrısını 23 haftaya girdim bitti
Kızlar sskdan doğum istirati parasını hesaplamayı bilen varmı nekadar alıcaz
Evet canım hem çatı kemikleri doğuma haızrlıyolar kendilerini hemde rahim büyüdükçe bağlar gerildiğinden oluyormuş...
Eşiminde d.tarihi 27 Mayıs. Bebişinde 8 Mayıs gözüküyor. Beklemez mi biraz daha diyor :)
arkadaşlar 22haftalık hamileyim ve mayıs annesi adayıyım.inşallah hepimizin hamileliği sağlıklı ve sorunsuz geçer.benim güzel bir kızım olacak.arkadaşlar aranızda aşı olan varmı doktorum aşı önerdi bende oldum.1 ay sonra bidaha olucam ,tetanoz aşısı olan varmı?
Ben size diyorum hepimiz Dilber Hala gibi olduk :) Dıkandık haaaa :)
MERHABA ARKADAŞLARbiz anca geldik ofise nasılsınız herkes iyidir umarım.
MERHABA ARKADAŞLARbiz anca geldik ofise nasılsınız herkes iyidir umarım.
Kızlar sskdan doğum istirati parasını hesaplamayı bilen varmı nekadar alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?