2009 Mayıs Anneleri

OJELIFISTIK ILGIN afıyet olsun kıslarrrr..yarasın bebişlerimize...biz şişioz onlara yarıodur innnşşşşaaallllllllaaahhhhh!!!!

selam kızlar bugün okula pc getirdim çocuklar resim yaptığında bende size yazarım
benim başım yine ağrıyoooo yaww

Siribronum tatlım bendede oluyo öyle nefesim sıkışıyo sanki,camı açıyorum her aksam inan o kadar yani,hatta bazen çıkıp turluyoruz eşimle..sanki nefes alamıyo gibi oluyorum sıkıntı gelio bana..azcık iş yapsam nefes nefese kalıyorum

yeni annem iş yerinden çıkınca servise binmek için merdiven çıkıyorum inan çıkana kadar nefes nefese kalıyorum bende

desenıze hepımızde aynı dert war...basen nefes alamıorum yafs bole derın bır ohhh cekıorum hep nefes alıım dıye..merdıven falan cıkmak olum gıbı saten ılgıncım...
kıslar ben cıkıorum...yemek yapıcm aksama bırazda uzanıcam...bole uykulu uykuluyum bugun hiç kalkmasam kalkmıcam yahu o derece...
öpuorum hepınızı gobişlerinizi...sewıorum kızlar sızı..iiki warsınızzz,bole ozel bı donemımızı her seyımızı sorunlarımızı mutlulugumuzu ,bızı bızden daha ııyı kım anlayabılırkı..bole sıze sorup hemen hemen aynı şikayetleri duyunca içim rahatlıo...ne dıyım arkadaslar iiki warsınız...:enbuyukkk:

Ben size diyorum hepimiz Dilber Hala gibi olduk :) Dıkandık haaaa :)

Merhaba mayıs anneleri biz geldik kusura bakmayın çok uğruyamıyorum malum işler çok sıkışık şubat ayı sonunda doğum ist çıkıyorum sonrada işe dönmeyeceğim kızlar 1 ay sonra daha çok katılıcam sizlere veden rahatça yazarım işten eve gidince canım pc dokunmak bile istemiyor ben cmt günü doktora gidicem böbreğimiz için kontrol yapılacak inş sorun yoktur dua edin kızlar varmı sorunu olan anişllerimiz malum geçmiş çok uzun okuyamadım
bendede nefeste sorun var çok hareket edince ve hızlı yürüyünce oluyor

esen81 ben tam 23 haftaya kadar çektim canım baş ağrısını 23 haftaya girdim bitti

ay inşallah canım ya bayılıcam 1. sınıflarada giriyoruömmmm

Kızlar sskdan doğum istirati parasını hesaplamayı bilen varmı nekadar alıcaz

Hoşgeldin canım. Ooo sende benim gibi mart başı izindesin demek. İnşallah bebişin içinde hayırlı haberler alırsın canım...

Bu arada burdaki arkadaşıma sordum 4 aylık ssk da maaşın ne kadar gözüküyorsa o kadar alıyormuşsun. Ama sen ayrılıcam dedin. Bende ayrılıcam tamamen. Alamıyoruz biz...

ay pınarcım bu babalar kızlarını ne seviyorlar değilmi hemende kendilerine benzemesini istiyolar ya bide onlarla aynı gün doğsunmuş ay yesinler babişleri ve prenses kızlarını

olduk canım bende 18 haftada ilkini tam 1 ay sonrada ikinciyi oldum ama sordum ebeye haftalar o kadar önemli değilmiş sadece 4 aydan önce yapmıyorlarmış anneelr düşük nedeni ile tedirginlik yaşamasınlar diyeymiş

Ben size diyorum hepimiz Dilber Hala gibi olduk :) Dıkandık haaaa :)

canım paylaşım için sağol dilber hala bizim yanımızda halt etmiş

valal konuşurken öle bir dıkanıyorum ki kızlar bide benim tükürük problemim varya bzaen kendi kendime boğulcam diye korkuyorum allahım benim kadar sulu bir hamilelik geçiren varmı acep neyse tükürüğede şükür diyelim

kızlar bizim afacan pek hareketli bugün maşallah nasılda hissettiriyor kendini dün sinemadada hiç durmadı hoşuna gitti herhalde:))))))

Kızlar sskdan doğum istirati parasını hesaplamayı bilen varmı nekadar alıcaz

ssk ya bildirilen brüt maaşın 3/2 si maaş olarak sana dogumdan sonra geri dönüyor dıye bılıyorum fakat parayı almak ıcın doğumdan sonra ssk ya götürülen evrakların tam olmasına özen gösterinsüprizzzzz 1 evrak eksık dıye vermeyebılıyolarmış iyi saklamak lazım evraklarımızışakkıdı

kızlar bende ateş basması çokkkk fazla kocamla kavga eder oldum sıcakdan nefes alamıyorum sanki oda oran buz gibi buran buzgibi diyip duruyor katil olmadan bi doğursam
uyku düzenim gitti gece gözümü açarsam uyuyamıyorum bi tuaflaştım yawwww

pınarın dediği gibi dıkandıkkkkkk

bizde yemekten geldik. yemekte bi arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim ve öyle konuşmaya dalmışızki mesaiyi geçirmişiz bile. delikafadulden
yemekte tatlı yedik bizimki yerindde durmaz artık.:sm_cool:
kızlar bende şimdiilik bi tıkanma yok eklem ağrıları dışında bişey yok.

dırımkızım nasılsın hayatım prensler nasıl:))

bozoncum afiyet olsun güzelim yarasın bebişine:))

bizde bir yoğunuz bir sakin ara ara okuyorum yazdıklarınızı sütümüzü içtik bebişimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…