2009 Mayıs Anneleri

çok şükür cnm yaa iyiyiz giribimizde sıyırdı geçti bizi sanırım
prensler valla iyi herhal pek yatıp dinlemiyorum kendimi
arada yemek yerken hissediyorum oynadıklarını
valla anneme geçtim burada gelen giden lak lak dedikodu derken zaman çabuk geçiyor
kendimi pek dinlemiyorum klasik sorunlar var hatta bazen hamişliği bile unutuyorum
bende eklem ağrıları çokdan başlamıştı kızlar 17 haftalarda sürekli yattığımdan sağ dönsem sağım sola dönsem solum sırtüstü yatsam karnım acıyor
gece uykudan bile kaldırıyor valla ağırlar ....şimdiler göğüsüm sızlıyor kızlar kızarıklık var
sonra göbişim çatırdıyor tatlı tatlı kaşınıyorrr veeeeeeeeeee 2 şubatı bekliyorum
kuzuları görmek için çok şükür kusma yok .....daha ne olsun delikafadulden

ilgincim ve ojelifıstık iyi gibiyim ben.biraz fazla koşuşutrmaca yaşadım sabahtan biraz kasıklarım ağrıdı ama şimdi dinlenince geçti.

bende akşamları üç gündür yürüyüş yapıyorum eşim geldikten sonra biraz rahatlatıyor akşama kadar sabit masa başı olduğu için hareket şart kızlar

dırımıkızı hoşgeldin canım kalabalık iyidir derdi sıkıntıyı unutturur::))

benim kuzuda pek aktif bugün öğle tatilinde çıktık biraz dolaştık iğde ile erik pestili aldık kızımın canı garip garip şeyler ister oldu ben cennet meyvesini hiç sevmezdim ağzıma bile koymazdım hamilelikte abarttım kilo kilo yedim garip bir dönem insanın huyu suyu değişiyor kızlar bide bende acayip unutkanlık var sürekli bir şeyleri unutuyorum

canım benim çıkışımı istirat sonunda yapıcaklar ben alıcam öyle anlaştık canım keşke sende anlaşsaydın

evet cnm yaa kalabalık iyi oluyor valla hamişlikde herşeyyy değişiyor yawwwwww

esencim allah sabır versin.öğlen yeğenimi aldım okuldan inan çatlıcaktım ya bağrışmalar koşuşturmalar çığlıklar:):)

Evet canım herşeyleri kendilerine benzesin istiyolar :)

MERHABA ARKADAŞLARbiz anca geldik ofise nasılsınız herkes iyidir umarım.

Hoşgeldin canım. İyiyiz sen nasılsın?

kızlar bizim afacan pek hareketli bugün maşallah nasılda hissettiriyor kendini dün sinemadada hiç durmadı hoşuna gitti herhalde:))))))

Oh maşallah yerim onun hareketlerini beeennn :)

Ay o bendede var sorma. menepozlu gibi geziyorum. Millet atkı, bere takıyor. Ben elimde olsam kabanı çıkarıcam :)

Oooo arkadaşına hayırlı uğurlu olsun canım. Allah bi avazda kurtarsın inşallah...

Kusmuyosun ya gerisi önemli değil bacım. Aman Allah bozmasın inşallah...

canım benim çıkışımı istirat sonunda yapıcaklar ben alıcam öyle anlaştık canım keşke sende anlaşsaydın

O 4 ay boyunca ödeyeceği ssk primini senden mi kesicek peki canım?

kızlarrr başım çok fena yaaa
bu çocuklarda hiç susmuyor zaten pofff ölecem

Ayy geçmiş olsun canım

Kızlar alt tarafı bi mutfağı toplayayım dedim canım çıktı ya..Sanki koca evi temizlemiş gibi yoruldum..hele makinaya doldur makinadan çıkar falan canım çıktı..
Eskiden koca evi temizlerdim üstüne kek börek yapardım şimdi zoooooorrr:1no2::1no2:

pnrhlt yok canım benim ben çıkmıcaktım o çıkartıyor tazminatımı vermemek içinde istifamı istedi onun yerine sskmı yatırıcak oradan para alıcam öyle anlaştık zaten 1semen dolmadığı için tazminatım az sskdan daha çok para alıcam 970 sskda gözüken maaşım

Eskidendi çoookkk eskidennnn :)

pınarcım iyiyiz canım saol sen nasılsın?

İyiyim canım ama sıkıldım ya. Eve gitmek istiyorum. Eşim işe gitmedi bugün ne güzeldinleniyor evde. Bu işte bi terslik var ama :)

Anladım canım. Ben 3,5 senedir çalışıyorum. Kendim çıktığım için tamzinatım yok. Aslına bakarsan evlendikten sonra 1 yıl dolmadan çıkarsan tazminatını alabiliyormuşsun ama hiç araştırmadım onu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…