dırımkızım nasılsın hayatım prensler nasıl:))
bozoncum afiyet olsun güzelim yarasın bebişine:))
bizde bir yoğunuz bir sakin ara ara okuyorum yazdıklarınızı sütümüzü içtik bebişimle
Hoşgeldin canım. Ooo sende benim gibi mart başı izindesin demek. İnşallah bebişin içinde hayırlı haberler alırsın canım...
Bu arada burdaki arkadaşıma sordum 4 aylık ssk da maaşın ne kadar gözüküyorsa o kadar alıyormuşsun. Ama sen ayrılıcam dedin. Bende ayrılıcam tamamen. Alamıyoruz biz...
dırımıkızı hoşgeldin canım kalabalık iyidir derdi sıkıntıyı unutturur::))
benim kuzuda pek aktif bugün öğle tatilinde çıktık biraz dolaştık iğde ile erik pestili aldık kızımın canı garip garip şeyler ister oldu ben cennet meyvesini hiç sevmezdim ağzıma bile koymazdım hamilelikte abarttım kilo kilo yedim garip bir dönem insanın huyu suyu değişiyor kızlar bide bende acayip unutkanlık var sürekli bir şeyleri unutuyorum
kızlarrr başım çok fena yaaa
bu çocuklarda hiç susmuyor zaten pofff ölecem
ah canım ya işin zor ben eve zor atardım kendimi miğde bulantısı kusma felan feci olurdum yani inş seninkide yakında geçer
ay pınarcım bu babalar kızlarını ne seviyorlar değilmi hemende kendilerine benzemesini istiyolar ya bide onlarla aynı gün doğsunmuş ay yesinler babişleri ve prenses kızlarını
canım paylaşım için sağol dilber hala bizim yanımızda halt etmiş
valal konuşurken öle bir dıkanıyorum ki kızlar bide benim tükürük problemim varya bzaen kendi kendime boğulcam diye korkuyorum allahım benim kadar sulu bir hamilelik geçiren varmı acep neyse tükürüğede şükür diyelim
MERHABA ARKADAŞLARbiz anca geldik ofise nasılsınız herkes iyidir umarım.
kızlar bizim afacan pek hareketli bugün maşallah nasılda hissettiriyor kendini dün sinemadada hiç durmadı hoşuna gitti herhalde:))))))
kızlar bende ateş basması çokkkk fazla kocamla kavga eder oldum sıcakdan nefes alamıyorum sanki oda oran buz gibi buran buzgibi diyip duruyor katil olmadan bi doğursam
uyku düzenim gitti gece gözümü açarsam uyuyamıyorum bi tuaflaştım yawwww
pınarın dediği gibi dıkandıkkkkkk
bizde yemekten geldik. yemekte bi arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim ve öyle konuşmaya dalmışızki mesaiyi geçirmişiz bile. delikafadulden
yemekte tatlı yedik bizimki yerindde durmaz artık.:sm_cool:
kızlar bende şimdiilik bi tıkanma yokeklem ağrıları dışında bişey yok.
çok şükür cnm yaa iyiyiz giribimizde sıyırdı geçti bizi sanırım
prensler valla iyi herhal pek yatıp dinlemiyorum kendimi
arada yemek yerken hissediyorum oynadıklarını
valla anneme geçtim burada gelen giden lak lak dedikodu derken zaman çabuk geçiyor
kendimi pek dinlemiyorum klasik sorunlar var hatta bazen hamişliği bile unutuyorum
bende eklem ağrıları çokdan başlamıştı kızlar 17 haftalarda sürekli yattığımdan sağ dönsem sağım sola dönsem solum sırtüstü yatsam karnım acıyor
gece uykudan bile kaldırıyor valla ağırlar ....şimdiler göğüsüm sızlıyor kızlar kızarıklık var
sonra göbişim çatırdıyor tatlı tatlı kaşınıyorrr veeeeeeeeeee 2 şubatı bekliyorum
kuzuları görmek için çok şükür kusma yok .....daha ne olsun delikafadulden
canım benim çıkışımı istirat sonunda yapıcaklar ben alıcam öyle anlaştık canım keşke sende anlaşsaydın
kızlarrr başım çok fena yaaa
bu çocuklarda hiç susmuyor zaten pofff ölecem
Kızlar alt tarafı bi mutfağı toplayayım dedim canım çıktı ya..Sanki koca evi temizlemiş gibi yoruldum..hele makinaya doldur makinadan çıkar falan canım çıktı..
Eskiden koca evi temizlerdim üstüne kek börek yapardım şimdi zoooooorrr:1no2::1no2:
pınarcım iyiyiz canım saol sen nasılsın?
pnrhlt yok canım benim ben çıkmıcaktım o çıkartıyor tazminatımı vermemek içinde istifamı istedi onun yerine sskmı yatırıcak oradan para alıcam öyle anlaştık zaten 1semen dolmadığı için tazminatım az sskdan daha çok para alıcam 970 sskda gözüken maaşım
kızlar mesaimiz bitsede evimize gitsek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?