Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın?
kızlar nasılsınız? ben öyle yoğunum ki ancak girebildim nete
hamilelikte çalışmak gerçektende zormuş allahtan oğluşumun yanında olucam büyüdüğünü görücem
biz yarım saat sonra çıkıyoruz kızlar kışın 4.30 da bitiyor mesai bneim bugün çok belim ağrıdı geçen sağlık ocağın agitmiştim ya aşı için ebe kontrol etti bacaklarınızda hafif şişme var dedi bende akşama kadar oturuyorum dedim nasıl olmasınki aslında şöle yüksekte tutacak bir tahta falan mı yaptırsak acep
demir hapını sabah içiyordum çok bulantı yapıyordu meğer süt ile birlikte aldığım içinmiş ama yine de artık öğlen alıyorum vitamini de gece
hadi kızlar görüşürüz hoşça kalıııınnn
eskidendi çoookkk eskidennnn :)
iyiyim canım ama sıkıldım ya. Eve gitmek istiyorum. Eşim işe gitmedi bugün ne güzeldinleniyor evde. Bu işte bi terslik var ama :)
anladım canım. Ben 3,5 senedir çalışıyorum. Kendim çıktığım için tamzinatım yok. Aslına bakarsan evlendikten sonra 1 yıl dolmadan çıkarsan tazminatını alabiliyormuşsun ama hiç araştırmadım onu da...
pınarcım doğru sen evleneli 1 yıl olmadı. Tazminatını alabilirsin.ben insan kaynaklarında çalışıyorum.araştırmana gerek yok zaten canım.istifa ettiğin an senin tazminatını vermek zorunda onlar haberin olsun.
SELAMMM GÜZEL ANNELRR BİZ GELDİKKK :sm_cool::sm_cool:
maşşallah herkez burda iyisiniz inş kızlar :1hug::1hug:
hoşgeldin civcivim iyiyiz sende iyisindir inşallah:)))
Aaa sağolasın canım ya. Konuşayım bakayım. Gerçi krizi mrizi bahane edip vermek istemez ama deneyeyim şansımı. Ssk'da asgari ücretten gözüküyo maaşım. Ama en azından 3,5 senedir çalıştığım için 3 yada 4 maaş alırım heralde...
Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?
SELAMMM GÜZEL ANNELRR BİZ GELDİKKK :sm_cool::sm_cool:
maşşallah herkez burda iyisiniz inş kızlar :1hug::1hug:
Aaa sağolasın canım ya. Konuşayım bakayım. Gerçi krizi mrizi bahane edip vermek istemez ama deneyeyim şansımı. Ssk'da asgari ücretten gözüküyo maaşım. Ama en azından 3,5 senedir çalıştığım için 3 yada 4 maaş alırım heralde...
Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?
iyiyiz bitanem şükürler olsun ...günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz ..:çok üzgünüm: zaman çabuk geçsin diye öğlene kadar uyur oldum yaw delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?