2009 Mayıs Anneleri

hamilelikte çalışmak gerçektende zormuş allahtan oğluşumun yanında olucam büyüdüğünü görücem

biz yarım saat sonra çıkıyoruz kızlar kışın 4.30 da bitiyor mesai bneim bugün çok belim ağrıdı geçen sağlık ocağın agitmiştim ya aşı için ebe kontrol etti bacaklarınızda hafif şişme var dedi bende akşama kadar oturuyorum dedim nasıl olmasınki aslında şöle yüksekte tutacak bir tahta falan mı yaptırsak acep

aslım ne güzel:))))))))))))) keşke bende çalışmasam doğumdan sonra ama işim rahat tüm haklarımı alıyorum uzun zamandırda çalışıyorum ama bebişim herşeyden önce geliyor

akşam babamın doğum gününü kutlayacağız eşimle süpriz yapacağız bugün annemlerdeyiz :)))))))))

Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın?

saol canim iyiyim cok sukur. iste ugrasiyoruz. ilk hamilelik olunca boyle hersey zor geliyor galiba.

bu arada gercekten maasallah diyorum. o kadar hizli yaziyorsunuz ki okumaya yetisemiyorum. burdan hosgeldin diyen ve benim cevap yazamadigim butun hamislere tesekkur ediyorum

marlyıncim bizde kışın 17:00 de çıkıyoruz az kaldı :)))))))) valla ben tabure koydum masamın altına bacaklarımı fırsat buldukça uzatıyorum yoksa gece kramp çok giriyor kan dolaşımından sanırım

nerdesiniz kızlaaaarrr? benim alıntı yapma butonum çalışmıyo hata veriyor sürekli. iyi bakın kendinize ve bebişlere...
ben bebişimi çok özledim taaa 6 şubatta randevum

kızlar vitamin hapını ne zaman içiyorsunuz demir hapını sabah içiyorum ama bulantı yapıyor vitamini gece yatmadan içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

kızlar nasılsınız? ben öyle yoğunum ki ancak girebildim nete

Sağolasın canım çalışıyoruz işte. Sen nasılsın?

hamilelikte çalışmak gerçektende zormuş allahtan oğluşumun yanında olucam büyüdüğünü görücem

Evet canım Allah tüm çalışan hamişlerin yardımcısı olsun

Valla lazım öyle bişey canım. Akşam eve gidip ayaklarımı uzattığımda nasıl sızlıyorlar...

demir hapını sabah içiyordum çok bulantı yapıyordu meğer süt ile birlikte aldığım içinmiş ama yine de artık öğlen alıyorum vitamini de gece

demir hapını sabah içiyordum çok bulantı yapıyordu meğer süt ile birlikte aldığım içinmiş ama yine de artık öğlen alıyorum vitamini de gece

Öğlen alınıyor muymuş canım? Hep sabah diyorlar ya...

hadi kızlar görüşürüz hoşça kalıııınnn

Ne çabuk gidiyosun :) Güle güle canım a.s.

pınarcım doğru sen evleneli 1 yıl olmadı. Tazminatını alabilirsin.ben insan kaynaklarında çalışıyorum.araştırmana gerek yok zaten canım.istifa ettiğin an senin tazminatını vermek zorunda onlar haberin olsun.

SELAMMM GÜZEL ANNELRR BİZ GELDİKKK :sm_cool::sm_cool:

maşşallah herkez burda iyisiniz inş kızlar :1hug::1hug:

Aaa sağolasın canım ya. Konuşayım bakayım. Gerçi krizi mrizi bahane edip vermek istemez ama deneyeyim şansımı. Ssk'da asgari ücretten gözüküyo maaşım. Ama en azından 3,5 senedir çalıştığım için 3 yada 4 maaş alırım heralde...

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

çok saol tatlımm bazen ağrılarımız olsada iyiyiz diyelim iyi olalımmm sositosositosositosositokaydirigubbakcemile2

HOŞGELDİN CİVCİV . BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN BAKALIMMM?

CANIM VERMEK İSTEMEZSE DİYE BİRŞEY YOK.BU KANUN. VERMEYE MECBUR. VERMEZSENİZ BÖLGE ÇALIŞMAYA ŞİKAYET EDERİM DE DE BAK NASIL VERİYORLAR.
kötükedihüso

bu arada çalışan anneler doğumdan hemen sonra doğum paralarınızı almayı unutmayın sakın yaklaşık 1.200 ytl tutuyor..ben eşimin yanında ssk olduğum için bende alıcam Allah kısmet ederse :dance::dance:

iyiyiz bitanem şükürler olsun ...günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz ..:çok üzgünüm: zaman çabuk geçsin diye öğlene kadar uyur oldum yaw delikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 alemsin valla günler çabuk geçsin diye uyuyormusun şekercim sırnaşık şey bebişinide senide kocamanŞeniz öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…