2009 Mayıs Anneleri

selam bacılar nasılsınız benım bukabızlık ve gazla başım dertte catlıycam yakında

Burcu alemsin valla. Allah canını almasın :)

selam bacılar nasılsınız benım bukabızlık ve gazla başım dertte catlıycam yakında

Seherim hoşgeldin canım. Demir hapımı yapıyo acaba? Çoğu hamileye yaparmış...

seherım cnm hosgeldınn...iiyiz şukur...gaz bendede cok oluo falla yafskabızlık yedıklerınden weya su demır hapından falan olabılırcnm ya...kabızlıktra tehlıkelı gebelıkte dıolar.dıkkat et cnm .ben 5 gun cıkamamıştım wc ye sonunda dr umuzu aradım OSMALAK dıye bı ılac werdı kar etmedı lagman yaptım
napcan cnm ya cekmedıımız kalmıo işte.tek bebişler saglıklı olsunlarda.

Burcu alemsin valla. Allah canını almasın :)

Seherim hoşgeldin canım. Demir hapımı yapıyo acaba? Çoğu hamileye yaparmış...

kanım cok duşuk ama yınede ıcmemeye calışıyorum hatta 10 gundur ıcmedım onu ıcınce dahada fena oluyorum hatta kabızlık ıcın ılac bıle verdı yınede aynı gecmıyor sen nasılsın tatlım

kızlar merhaba ben iki gündür işlerden pek giremiyorum anca yazılanları okuyorum.yeni anne ve ilgincim olur böyle tartışmalar bebişleri düşünün.ilgin canım seninde görümcenin gitmesine nasılsa az kaldı.biraz takmamaya çalış nasılsa sen üzüldüğünle kalıyorsun canım.

tülaycım merhaba tatlım nasılsın işte o an kendime engel olamıyorum üzülüyorum biraz daha sabır:))

banada ılac verdı ama cok işe yaramıyor kan ılacını bıle ıcmıyorum yınede aynı bıde benım ıkı bebek olunca dahada zorluyor tamamen bagırsakları ezıyorlar oda kabızlıga neden oluyor bebeışler ıyı olsunda cekıcez artık

Seherim doğru valla girmedim msnye bi hotmailden maillere bakıyom o kadar,girerim kıss iyi gelionus bana:roflol::roflol:

Alsucum,ılgıncım morallerimizi düzeltmek lazım dimmmmmmiiiiii,he he he çok güldüm bende

Tülaycım sağol, bi "hüngür hüngür" bi "he he he" atıyos arkaya napalm,kendimizin moralcisi olmak gerekiyo

canım duş alırken yüksek kuvet gibi bi yere giriyo musun?
mesela benim dün akşam acayip bi ağrı saplandı hatta vazgeçtim duş almaktan, gidip tv karşısına uzandım ama hala bacağıma doğruı tatlı tatlı bi ağrı var sanki..ama benim ki birden ayağımı kaldırdım, kuvet de yüksekti biraz ondan oldu galiba:uhm:
yavaş hareket et tatlım duştayken...

Canım ama demir hapını içmemek de kötü haberin olsun. İç sen yine hapını. Kayısı falan yesen bi faydası olur mu acaba?

Selam Tülay'cım hoşgeldin... Nasılsın?

Evet canım küvete giriyorum. Dün çok yavaş girdim. Hatta ayaklarımı falan yıkamak için eğilmedim bile. Öyle basit duş aldım çıktım yine de oldu. Sanırım su sıcak olmasa bile kasılıyo damarlar heralde...

benım ellerımın ve ayaklarım uzerınde şişlikler olmaya başladı sızdede varmı kızlae bıde karnım sertleşıyor bazen cok fazla

Kızlaaaaaaaaarrrrrrr ben geldim geçmiş okuyamadım şimdi okuycam.Ay dizimde başladı her yere aynı anda yetişeyim.Herkes iyidir inşallah:enbuyukkk::enbuyukkk:

hosgeldın TUTKUN09 iiyiz cnm bısde...a.s.

SEHERIM cnm ay bendede war. bırtek el ayak şişse ii ya yuzum de şişti ii ce..tuz dan dıolar ama tamamen kesmadım tuzu ama cokta tuketmıorum okadar.nıe şiştim bukadar anlayamadım:uhm:

pınarcım şu an normal bunlar belki ılık su bile olsa vücut gevşeyince ondan olmuştur.ben artık sağımdan soluma dönerken şiddetli ağrılar çekiyorum valla

benım ellerımın ve ayaklarım uzerınde şişlikler olmaya başladı sızdede varmı kızlae bıde karnım sertleşıyor bazen cok fazla

Ben zaten yaklaşık 1 aydır alyansımı takamıyorum canım :) Bazende eve gittiğimde ayaklarım öyle şişiyoki eşim dolma parmaklı diye seviyo ayaklarımı :) Karnımda akşamları davul gibi gergin. Çal çalabildiğin gibi :)

Kızlaaaaaaaaarrrrrrr ben geldim geçmiş okuyamadım şimdi okuycam.Ay dizimde başladı her yere aynı anda yetişeyim.Herkes iyidir inşallah:enbuyukkk::enbuyukkk:

Hoşgeldinnn :) İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?

pınarcım şu an normal bunlar belki ılık su bile olsa vücut gevşeyince ondan olmuştur.ben artık sağımdan soluma dönerken şiddetli ağrılar çekiyorum valla

Evet canım sanırım sudan gevşeyince oluyor. Belki de tüm günün yorgunluğu çıkıyor duş alınca. Telaş yapmayayım bari. Bide şu yatağa yatma ve koltuğa oturmaya bi alışsam. Kendimi yine küt diye atıyorum. Karnıma sancı giriyor valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…