selam bacılar nasılsınız benım bukabızlık ve gazla başım dertte catlıycam yakında
selam bacılar nasılsınız benım bukabızlık ve gazla başım dertte catlıycam yakında
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Burcu alemsin valla. Allah canını almasın :)
Seherim hoşgeldin canım. Demir hapımı yapıyo acaba? Çoğu hamileye yaparmış...
Şimdi gayet iyiyim tatlım sen nasılsın?
seherım cnm hosgeldınn...iiyiz şukur...gaz bendede cok oluo falla yafskabızlık yedıklerınden weya su demır hapından falan olabılırcnm ya...kabızlıktra tehlıkelı gebelıkte dıolar.dıkkat et cnm .ben 5 gun cıkamamıştım wc ye sonunda dr umuzu aradım OSMALAK dıye bı ılac werdı kar etmedı lagman yaptım
napcan cnm ya cekmedıımız kalmıo işte.tek bebişler saglıklı olsunlarda.
Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?
kanım cok duşuk ama yınede ıcmemeye calışıyorum hatta 10 gundur ıcmedım onu ıcınce dahada fena oluyorum hatta kabızlık ıcın ılac bıle verdı yınede aynı gecmıyor sen nasılsın tatlım
kızlar merhaba ben iki gündür işlerden pek giremiyorum anca yazılanları okuyorum.yeni anne ve ilgincim olur böyle tartışmalar bebişleri düşünün.ilgin canım seninde görümcenin gitmesine nasılsa az kaldı.biraz takmamaya çalış nasılsa sen üzüldüğünle kalıyorsun canım.
canım duş alırken yüksek kuvet gibi bi yere giriyo musun?
mesela benim dün akşam acayip bi ağrı saplandı hatta vazgeçtim duş almaktan, gidip tv karşısına uzandım ama hala bacağıma doğruı tatlı tatlı bi ağrı var sanki..ama benim ki birden ayağımı kaldırdım, kuvet de yüksekti biraz ondan oldu galiba:uhm:
yavaş hareket et tatlım duştayken...
benım ellerımın ve ayaklarım uzerınde şişlikler olmaya başladı sızdede varmı kızlae bıde karnım sertleşıyor bazen cok fazla
Kızlaaaaaaaaarrrrrrr ben geldim geçmiş okuyamadım şimdi okuycam.Ay dizimde başladı her yere aynı anda yetişeyim.Herkes iyidir inşallah:enbuyukkk::enbuyukkk:
pınarcım şu an normal bunlar belki ılık su bile olsa vücut gevşeyince ondan olmuştur.ben artık sağımdan soluma dönerken şiddetli ağrılar çekiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?