2009 Mayıs Anneleri

yine ben geldimm iyimisiniz
kızımla birlikte okuldayız ablalarına abilerine yeni harf öğrettik şimdi yazı yazıyorlarr

pınarcım dikkat et ya gerçi benimde kalır yanım yok eşim birgün bu yüzden beni fena benzetecek bakalım ne zaman:):)

kızlar neler yapıyorsunuz benimde göbüş çok gergin dün eşim bebek yağı sürerken gördü şaşırdı::)) alışkın değil beni koca göbüşlü görmeye birde kasıklarımda çok ağrım var tv karşısına yattım mı zor kalkıyorum ağrıdan sağa sola dönerken vücud kendini doğuma hazırlıyor

ilgincim benim eşim hergün göbeğime gülüyor ben hiç tombul görmeye alışık olmadığı için garibine gidiyor bende hamşleyiz heralde olcak diyorum sonra bebişini seviyor ama gülmedende duramıyor

mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum
Hoş geldin canım aramıza

Canım iyilik ten anlamıyorlarsa sende hinlik yap birdaha böyle bir tartışmada fenalaşıp onları telaşlandır.Bırak eşin de korksun.Ben yaptım bi kere o oldu 4-5 yıl önce annesi boşanmamız konusunda ısrar ediyordu eşimde suskundu bir bayılma ağlama kırizi hastane falan dr durumu anlattım oda sağolsun çıkınca eşinizin kalbi yorulmuş sinirleri bozulmuş falan dedi ama dr yanında ne ağladım o oldu.Eşim hala korkar.

Bende wc de sol kasığıma sancı giriyor öyle canım acıyorki wc ye gitmek istemiyorum.

kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı

Bende de canım içtiğimden fazlası çıkıyor hep sıkışık durumdayım.

ay sorma canım ya bende karnımın sertleşıp gerılmesınden cok rahatsızım resmen acıyor o anlar ya

Valla benimde içim acıyor diyorum bazen eşime...

yine ben geldimm iyimisiniz
kızımla birlikte okuldayız ablalarına abilerine yeni harf öğrettik şimdi yazı yazıyorlarr

Hoşgeldin canım. Ohhh kızında ders alıyor bu arada ne güzel :)

pınarcım dikkat et ya gerçi benimde kalır yanım yok eşim birgün bu yüzden beni fena benzetecek bakalım ne zaman:):)

Evet ya çok dikkatsizsin diyor. Bi anda atıveriyorum kendimi. Acısı sonradan çıkıyor. Ne yapalım ya alışamadık bi türlü. Hareketli insanlar olunca böyle birilerinin bizi durdurması zor gibi gözüküyor :)

Hoşgeldin canım. Evet ağrılar bu günlerde hepimizin ortak sorunu. Allah'tan birbirimizi görüp fazla telaş yapmıyoruz. Ben sizinle yazışmasam, herkesde aynı şeyleri görmesem sürekli doktora koşarım heralde...

Ojeli cim çok üzüldüm inşallah iyidirler
Pınarcım ben iyiyim canım bebişte iyi arada kıpırdıyor ama şu 1-2 gündür az şu kusmam onuda sarstı galiba pazartesi bir dr gideyim diyorum kızıma bakalım ne yapıyor muş orada.Sen nasılsın minik kuşumuz nasıl?a.s.a.s.a.s.

kıslar nasılsınız. ben pek iyi değilim valla. yanaklarım ateş gibi yanıyor.çok etkilendim etkilenmemek elde değil zaten. jandarma filan gitti de size hemen yazayım dedim. tüm müdürlerde hastanede şu anda. işçilerimizin birisi çıraktı.15 yaşındaydı. duyduğuma göre onda pek birşey yokmuş.taburcu olacakmış. ama ötekisinin durumu ağırmış. ona çok üzüldük. omuriliği kırılmış sanırım. belden aşağısı felç olmuş. herhalde ameliyata alacaklarmış. doktor dua edin demiş. tabi geçici felç mi, kalıcı mı bilmiyoruz. telefonla haber aldığımız için detay öğrenemedik daha. inşallah ameliyattan sonra düzelir. ama herkes çok kötü şu anda. çalıştığımı bile bilmiyorum valla. allah çocuğunun hanımının yüzüne baksın. allah acısın ne diyelim.

çok üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun bol bol dua edelim bizim dualarımız kabul olur inşallah Rabbim çocuklarına bağışlasın

Sağolasın canım biz iyiyiz çok şükür. Sende bi git de gör bakalım. Bazen yorgun oluyorlar heralde. Kıpırdamak zor geliyor :)

pınarcım hepimizin sıkıntıları aynı genelde birbirmizi görünce rahatlıyoruz :)))

Evet canım ya...

Canım ya.Çok çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah Allah'ım sevdiklerine acısında biran çnce düzelsin. Sende çok üzülme lütfen. Elden gelen bişey yok dua etmekten başka. Bebişini düşün sende olur mu?

Evet zaten ben daha kötüydüm de şimdi toparlandım. Ama yanaklarımın yanması geçmedi. Fazla takmamaya çalışıyorum.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Kızlar 16 sayfa sonra 1000 olacaz ha gayret
Bu gün herkes bi ağır ama keyiflide sanki.Hepinizi süt içmeye davet ediyorum.Haydi bebişler için 1 bardak süt ben ballı içicem siz?

ay bugün 3 bardak içtim ben daha içemiycem böğğğğ oldummm

Evet zaten ben daha kötüydüm de şimdi toparlandım. Ama yanaklarımın yanması geçmedi. Fazla takmamaya çalışıyorum.

Aman canım dikkat et lütfen... Allah yardımcısı olsun arkadaşın...

Benim sütüm bitmişşş Akşama artık. Ama sade ve soğuk. Hayatta ballı, şekerli falan içemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…