Ben zaten yaklaşık 1 aydır alyansımı takamıyorum canım :) Bazende eve gittiğimde ayaklarım öyle şişiyoki eşim dolma parmaklı diye seviyo ayaklarımı :) Karnımda akşamları davul gibi gergin. Çal çalabildiğin gibi :)
ay sorma canım ya bende karnımın sertleşıp gerılmesınden cok rahatsızım resmen acıyor o anlar ya
Hoş geldin canım aramızamrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum
Canım iyilik ten anlamıyorlarsa sende hinlik yap birdaha böyle bir tartışmada fenalaşıp onları telaşlandır.Bırak eşin de korksun.Ben yaptım bi kere o oldu 4-5 yıl önce annesi boşanmamız konusunda ısrar ediyordu eşimde suskundu bir bayılma ağlama kırizi hastane falan dr durumu anlattım oda sağolsun çıkınca eşinizin kalbi yorulmuş sinirleri bozulmuş falan dedi ama dr yanında ne ağladım o oldu.Eşim hala korkar.yeni annem ojefıstığım günaydın nasılsınız valla sabahtan tartıştık birşey olunca kardeşini koruyor bende küplere biniyorum zaten evde görünce sinirlerim bozuluyor kızı dün birde liste yapmış borçlar filan kardeşinide eklemiş banada canım yanlış anlama onu öyle ekledim diyor bende kızdım bu kız için ileri dönük planların var sanırım eğer öyleyse ikiniz yaşayın bundan sonra dedim(( ya ben çıkıp gideceğim yada ikisini kovacağım az kaldı bu dönemde insan zaten hassas oluyor birde kaynana görümce konusu oldumu çıldırıyorummmm
Bende wc de sol kasığıma sancı giriyor öyle canım acıyorki wc ye gitmek istemiyorum.Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?
kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı
ay sorma canım ya bende karnımın sertleşıp gerılmesınden cok rahatsızım resmen acıyor o anlar ya
yine ben geldimm iyimisiniz
kızımla birlikte okuldayız ablalarına abilerine yeni harf öğrettik şimdi yazı yazıyorlarr
pınarcım dikkat et ya gerçi benimde kalır yanım yok eşim birgün bu yüzden beni fena benzetecek bakalım ne zaman:):)
kızlar neler yapıyorsunuz benimde göbüş çok gergin dün eşim bebek yağı sürerken gördü şaşırdı::)) alışkın değil beni koca göbüşlü görmeye birde kasıklarımda çok ağrım var tv karşısına yattım mı zor kalkıyorum ağrıdan sağa sola dönerken vücud kendini doğuma hazırlıyor
Ojeli cim çok üzüldüm inşallah iyidirler
Pınarcım ben iyiyim canım bebişte iyi arada kıpırdıyor ama şu 1-2 gündür az şu kusmam onuda sarstı galiba pazartesi bir dr gideyim diyorum kızıma bakalım ne yapıyor muş orada.Sen nasılsın minik kuşumuz nasıl?a.s.a.s.a.s.
pınarcım hepimizin sıkıntıları aynı genelde birbirmizi görünce rahatlıyoruz :)))
kıslar nasılsınız. ben pek iyi değilim valla. yanaklarım ateş gibi yanıyor.çok etkilendim etkilenmemek elde değil zaten. jandarma filan gitti de size hemen yazayım dedim. tüm müdürlerde hastanede şu anda. işçilerimizin birisi çıraktı.15 yaşındaydı. duyduğuma göre onda pek birşey yokmuş.taburcu olacakmış. ama ötekisinin durumu ağırmış. ona çok üzüldük. omuriliği kırılmış sanırım. belden aşağısı felç olmuş. herhalde ameliyata alacaklarmış. doktor dua edin demiş. tabi geçici felç mi, kalıcı mı bilmiyoruz. telefonla haber aldığımız için detay öğrenemedik daha. inşallah ameliyattan sonra düzelir. ama herkes çok kötü şu anda. çalıştığımı bile bilmiyorum valla. allah çocuğunun hanımının yüzüne baksın. allah acısın ne diyelim.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Kızlar 16 sayfa sonra 1000 olacaz ha gayret
Bu gün herkes bi ağır ama keyiflide sanki.Hepinizi süt içmeye davet ediyorum.Haydi bebişler için 1 bardak süt ben ballı içicem siz?
Evet zaten ben daha kötüydüm de şimdi toparlandım. Ama yanaklarımın yanması geçmedi. Fazla takmamaya çalışıyorum.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Kızlar 16 sayfa sonra 1000 olacaz ha gayret
Bu gün herkes bi ağır ama keyiflide sanki.Hepinizi süt içmeye davet ediyorum.Haydi bebişler için 1 bardak süt ben ballı içicem siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?