2009 Mayıs Anneleri

Aman canım dikkat et lütfen... Allah yardımcısı olsun arkadaşın...

Benim sütüm bitmişşş Akşama artık. Ama sade ve soğuk. Hayatta ballı, şekerli falan içemem...

aynen bende sade ve soğuk içiyorumm başka türlü sevmiyorum bazen muzlu da içiyorum ama çok nadirr

Hayırlı cumalar kızlar a.s.a.s.iysiniz inş :Saruboceq:

ojelifıstık geçmiş olsun cnm pek düşünmemeye çalış bizler iki kat duygusal olduğumuz için yaşanan kötü şeyleri kolay aklımızdan çıkartamıyoruz malesef dua etmekten başka yapacak bişi yok cnm Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın inş :Saruboceq:

kızlar sormayın benim de ayak ve ellerim acayip şişti
ve elim ağrıyo özellikle akşamlarısenağlama

çok geçmiş olsun tatlım..
allah acil şifalar versin
sen de dikkat et kendine:sm_confused:

Ne oldu uyudunuz mu ya sesiniz kesildi.Ben sütümü içtim.Şimdi hareket bekliyorum.Akşama ne yemek yapsak artık evde yemek yapmaya başlıyorum da.Eşim biraz tatil yapsın.Alt katımızdaki karnıbahar yaptı koku bizde tahmin edin onun o süper kokusunu.Bende kıymalı bir şey yapayım ama ne?cokacimcoookcokacimcoook

kızlar neler yapıyorsunuz valla oturmaktan her yerim ağrıdı sıkıldım mesaim bitsin gideyim diye bekliyorum artık ohhh yarıda izinliyim:))))))))))) uyumak istiyorum

akşama bende ne yemek yapsam diyorum

kızlar ben geldim. yarın büyük ihtimalle yokum. eğer şefim bu iş kazası olayından sonra yarın gel demezse inşallah. zaten biz 12 ye kadar çalışıyorduk normalde. benimde randevum 13:30 da ama.ben yarın için izin almıştım gelmeyecem doktora gitcem diye. burdakiler 1,5ta olduğunu bilmiyorlar. inşallah gel demez ya. gidiyimde bir an önce bebişimi göreyim ya çok özledim 1,5 aydır.

Kızlar 38 haftalık hamile bir arkadaşım var. Lise edebiyat öğretmeni. Geçen haftaya kadar çalışıyordu. Pazartesi kontrole gittiğinde doktor bebeğin kalp atışları yavaşladı demiş. Anne çok yorulduğu için bebek de yorulurmuş. Artık hemen izne çıkıyosun demiş. Oda ancak bugün bırakabilmiş okulu. Şimdi doğum başlayana kadar yatıcakmış. Aman kızlar fazla yormuyoruz kendimiz. Son haftalara kadar çalışmayın ne olur...

TUTUKUNCUM kıymalı patates ,musakka ,ekşili köfte yada patatesli köfte falan olur.daha çeşit varda

ben patates köfte yapcam.üstüne ketçap mayonez yanında da turşu var bu akşam. bize buyursun sevenler....

bizde elma yiyoruz bebeğimle kızlar akşama bende kıymalı birşeyler yapacağım ama karar veremedim

ohh ojefıstığım yarasın bitanem

offf canımı istettiniz kızlar...
benim de evde tavuklu patates bi yemeğim var ama canım köfte-patates kızartması istedi şimdicokacimcoook
kızlar siz mc donalds burger king falan yiyiyomusunuz?
ben arada bir yemek istiyorum ama eşim zararlı diyo:1no2:

bugün net çok kötü bizim sistem olduğu için çok yavaş ve çoğu zaman aksak fazla takip edemedim kızlar birazdan çıkıyoruz herkese iyi akşmalar hepinizi öpütm canım arkadaşlarım

kızlar neler yapıyorsunuz valla oturmaktan her yerim ağrıdı sıkıldım mesaim bitsin gideyim diye bekliyorum artık ohhh yarıda izinliyim:))))))))))) uyumak istiyorum

akşama bende ne yemek yapsam diyorum
Ojeliye gidiyoruz davet etmiş bak bi günü daha kurtardık

Güzel haberlerini bekliyoruz

TUTUKUNCUM kıymalı patates ,musakka ,ekşili köfte yada patatesli köfte falan olur.daha çeşit varda
Hepside güzel ekşili köftemi patatesli köftemi kıymaya elimi sokunca karar vereyim elim hangine giderse

ben patates köfte yapcam.üstüne ketçap mayonez yanında da turşu var bu akşam. bize buyursun sevenler....

Geliyoruz bak çok yap kalabalığız ona göre.Akşam sende YEMEKTEYİZ.cokacimcoook

ben yiyorum canım sık sık olmasa da arada gezdiğimizde alıyorum valla. pizzada yiyorum. sonuçta hafta da bir yada 2-3 haftada bir filan yiyorum.hergün değilya. ye canım birşey olmaz. bu kadar da pimpirikli olmayalım yaw. bazen benimde aklıma geliyor ama çok ta takmamak lazım.

BEN Mc in karşısında oturuyorum geçen gün canım çekti aldım ama dokundu bana daha öncede 1-2 yediğimde çıkarmıştım gene çıkardım.Çok severim ama bebiş istemiyor.Sık sık olmamak kaydıyla yememeli bence zararlı olsa amerikalıların çocukları yemez Obama amcam bile geçen gün ordaydı.Tv de gördüm Obama amcam mc te yemek yiyordu.kötükedihüso

bizim bugün sinema günümüz dışarda yicez.yemekten kurtuldum yuppi:)))) ama haftasonu görümcem gelcek şehjir dışından daha fazla yemek yapıcam:)::):)canım bende arada yiyom valla dışarda dayanamıyomm:)))

sibiko aslım esen günaydın fıstıklar nasılsınız:))))))))))))))))))

Sibikocum ve esencim sizde hoşgeldiniz kızlar
a.s.a.s.

İyiyiz allaha şükür ama bugün çok yoğun bi gün yaaaa bi türlü yerime oturma fırsatım olmadı çokkkk yoruldum kafamçokkarıştı

Banada bazen oluyo cnm yaaa belkide hareketlerimize dikkat etmek gerekir ben artık tek başıma banyoya girmeyede korkuyorum. :bbo:

Allah ailesine bağışlasın ya çok üzüldüm.senağlama

kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı

Ben kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık.

kıssssslaaaar şunada bakıııın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar neşem yerine geldi sayenizde :roflol:

benım ellerımın ve ayaklarım uzerınde şişlikler olmaya başladı sızdede varmı kızlae bıde karnım sertleşıyor bazen cok fazla

Ben ne zaman turşu yesem ellerim çok şişiyo yüzük acayip sıkıyo.Hakkaten karnımda çok sert ya büyüyolar kuzular ondan sanırım aynı zamanda karnımda geriliyooo :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…