Aman canım dikkat et lütfen... Allah yardımcısı olsun arkadaşın...
Benim sütüm bitmişşşAkşama artık. Ama sade ve soğuk. Hayatta ballı, şekerli falan içemem...
hosgeldın TUTKUN09 iiyiz cnm bısde...a.s.
SEHERIM cnm ay bendede war. bırtek el ayak şişse ii ya yuzum de şişti ii ce..tuz dan dıolar ama tamamen kesmadım tuzu ama cokta tuketmıorum okadar.nıe şiştim bukadar anlayamadım:uhm:
kıslar nasılsınız. ben pek iyi değilim valla. yanaklarım ateş gibi yanıyor.çok etkilendim etkilenmemek elde değil zaten. jandarma filan gitti de size hemen yazayım dedim. tüm müdürlerde hastanede şu anda. işçilerimizin birisi çıraktı.15 yaşındaydı. duyduğuma göre onda pek birşey yokmuş.taburcu olacakmış. ama ötekisinin durumu ağırmış. ona çok üzüldük. omuriliği kırılmış sanırım. belden aşağısı felç olmuş. herhalde ameliyata alacaklarmış. doktor dua edin demiş. tabi geçici felç mi, kalıcı mı bilmiyoruz. telefonla haber aldığımız için detay öğrenemedik daha. inşallah ameliyattan sonra düzelir. ama herkes çok kötü şu anda. çalıştığımı bile bilmiyorum valla. allah çocuğunun hanımının yüzüne baksın. allah acısın ne diyelim.
ohh ojefıstığım yarasın bitanem
Ojeliye gidiyoruz davet etmiş bak bi günü daha kurtardıkkızlar neler yapıyorsunuz valla oturmaktan her yerim ağrıdı sıkıldım mesaim bitsin gideyim diye bekliyorum artık ohhh yarıda izinliyim:))))))))))) uyumak istiyorum
akşama bende ne yemek yapsam diyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar ben geldim. yarın büyük ihtimalle yokum. eğer şefim bu iş kazası olayından sonra yarın gel demezse inşallah. zaten biz 12 ye kadar çalışıyorduk normalde. benimde randevum 13:30 da ama.ben yarın için izin almıştım gelmeyecem doktora gitcem diye. burdakiler 1,5ta olduğunu bilmiyorlar. inşallah gel demez ya. gidiyimde bir an önce bebişimi göreyim ya çok özledim 1,5 aydır.
Hepside güzel ekşili köftemi patatesli köftemi kıymaya elimi sokunca karar vereyim elim hangine giderseTUTUKUNCUM kıymalı patates ,musakka ,ekşili köfte yada patatesli köfte falan olur.daha çeşit varda
ben patates köfte yapcam.üstüne ketçap mayonez yanında da turşu var bu akşam. bize buyursun sevenler....
BEN Mc in karşısında oturuyorum geçen gün canım çekti aldım ama dokundu bana daha öncede 1-2 yediğimde çıkarmıştım gene çıkardım.Çok severim ama bebiş istemiyor.Sık sık olmamak kaydıyla yememeli bence zararlı olsa amerikalıların çocukları yemez Obama amcam bile geçen gün ordaydı.Tv de gördüm Obama amcam mc te yemek yiyordu.kötükedihüsoofff canımı istettiniz kızlar...
benim de evde tavuklu patates bi yemeğim var ama canım köfte-patates kızartması istedi şimdicokacimcoook
kızlar siz mc donalds burger king falan yiyiyomusunuz?
ben arada bir yemek istiyorum ama eşim zararlı diyo:1no2:
sibiko aslım esen günaydın fıstıklar nasılsınız:))))))))))))))))))
Sibikocum ve esencim sizde hoşgeldiniz kızlar
a.s.a.s.
Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?
Kızlar bakın biraz önce işyerimizde iş kazası oldu. Iki işçimizin üstüne vinç ucu gibi birşey düştü. Ton ağırlığında. çok kötüyüm şu anda.anlatamam. Ambulansla hastaneye götürüldüler. Durumları ne bilmiyoruz şu an. Bakın gördünüzmü 1 dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden birbirlerinizi üzmeyin sakın.allah korusun ölebilirlerdide. Moralim çok bozuldu. Yazık işçnin birinin cep telefonunu getirdiler bana şu an masamda. Inşallah kendisine vermem nasip olur allahımmmm.
Ne olur kimse kimseyi üzmesin şu kısa hayatta.
kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı
kıssssslaaaar şunada bakıııın
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benım ellerımın ve ayaklarım uzerınde şişlikler olmaya başladı sızdede varmı kızlae bıde karnım sertleşıyor bazen cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?