2009 Mayıs Anneleri

canım çok hoşlar.ama biz mevlüdü kırkımız çıkınca yaparız bende ya kendim yapıcam yada alıcam bakalım hangisi kesemize uyarsa:)):

kızlar birazdan çıkacağız şimdiden iyi akşamlar iyi hafta sonları pazartesi sağlık ocağına gideceğim aşı olmak için hepinizi öptüm fıstıklar kendinize ve bebişlere iyi bakın

canım çok güzeller 1şeker kaça gelmiş oluyor ?çünkü bende yapıcaktım nette dolaşırken rastaladım tanesi 1ytl şekerler vardı onu almak daha ucuza geliyordu gerçi el emeğinin yeri ayrı tabiki

ay bunlarıda duydukça korkar oldum hep son ana kadar çalışmak istiyordum doğumdan sonra bebişle daha çok vakit geçirmek için ama riskede atamam tabi haklısın canım

ben patates köfte yapcam.üstüne ketçap mayonez yanında da turşu var bu akşam. bize buyursun sevenler....

ohhh en sevdiğim şeyler akşam ayemeğimde yok zaten szideyiz canımhihoyyyt

buarad kızlar bugün giremedim fazla ama yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım kızlar benim kalçalrım çok ağrıyor üstüne oturamıyorum kemikleri ağrıyor resmen akşam sağımdan soluma dönemedim ağlıycaktım çok canım acıyor akşamları daha çok ağrıyorsenağlamayarın dr gidiyorum ordada sorucam ve kızımı görücem aa bide arkadaşlar biz ismi değiştirdik yine ama artık bu son kararımız Nisa Begüm oluyor inşallah birdaha fikir değiştirmeyiz ayy ne zormuş isim bulmak kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba! geçmişi tam okuyamadım ama herkesler burdayken bir merhaba demek istedim. ne var ne yok? biz iyiyiz bebişimle ama o bahsettiğiniz karındaki gerginlik çok fena bende!!:1shok: hele akşamları,sanki yırtılıverecek oğluş dışarı çıkacak gibi hissediyorumdelikafadulden doktora söyledim bişi demedi. herşey gibi buda normal ona göre. anneme söyledim,kadıncağız beni teselli etmek için olur kızım,hepimizde olmuştur dedi.ama bi tek bende olmadığını,sizlerde de olduğunu duyunca rahatladım aslında biraz neyse şu akşam namazını kaçırmadan kılıpta geleyim. beni bekleyin şekerlerkaydirigubbakcemile2

ilgin canım sanada iyi hafta sonları .bende ikinci aşımı bugün oldum.şimdiden geçmiş olsun canım.öptüm seni ve bebişlerini

ben geri geldim de herkesler nerde?senağlama şu namazı kılarken oturup kalkmak bile ne zor geliyor yaa! yakında babanem gibi oturarak kılmak zorunda kalacammirmirmirmir
geçmişe bir göz attım da ılgıncım ve burcucum, eminim çok arkadaşımız teselli vermiştir ama bende duygularımı yazmak istedim. çok kızdım eşlerinize. hele şu görümce mevzuuna duydukça tahammül edemiyorum! herşey olacağına varıyor kızlar,üzmeyin bebişleri! gıcık babaları da bir anlasa bunu!kötükedihüso
okulda da bir öğretmen arkadaşım var.ailesi şehir dışında. kayınbabası nerdeyse ailesiyle bile görüştürmeyecek kızı yaa! nasıl sinir oluyorum. 15 tatilde gitme memlekete diyormuş!:1shok: yazık yaa,kız öğretmen bide ha! :1ninca:

canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar

Kızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.

Bazen insanlar öok bencil oluyor evlilikte öğretmen olman yada okumuş olman seni bu insanlardan kurtarmıyor.HUZURUN BOZULMASIN DİYE SESSİZ KALIYORsun en güzeli bencil olacaksın sende eşine hadi diyeceksin söylenenleri takmıycaksın.

canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar
Bende şimdi baktım elinde yapmak daha ucuz.

Kızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.
Bekliyoruz haberlerini canım

Sağol tatlım atlattık çok şükür:Saruboceq:

Ojelifıstıkım,yarın saat 2 de bizimde randevumuz var,hemide ayrıntılııııı yuppiii:teytey::teytey: İnş. güzel olur sonuçlarımız:Saruboceq:

Bende kaçıyorum artık kızlar.Herkese iyi akşamlar. İyi hafta sonları... Öptüm kuzucuklarla sizi kocaman :)

Hadi oğluşuna selam söyle bizden. Hayırlı haberlerle gel inşallah...

Kızlar hepinize teşekkür ederim.bende doktora gidenlerden hayırlı haberler bekliyorum. Kendinize iyi bakın. Kimse kimseyi üzmesin. Toparlanayımda bende çıkayım. Iyi akşamlarrrrrr

yine ben geldimm iyimisiniz
kızımla birlikte okuldayız ablalarına abilerine yeni harf öğrettik şimdi yazı yazıyorlarr

yaa sen 1.sınıfları mı okutuyorsun??:1shok: ay canım yaa hem hamilelik,hem o veletler zor olmuyo mu? yılın başında "hamile kalma planım" var diye 1leri vermediler banakaydirigubbakcemile3 ama iyi ki de vermemişler. bazen o sandalyeye oturunca kalkamıyorum geri yavvvdelikafadulden

Ben karar verdim kaynanamla maceralarım diye bir kitap yazıcam.Size maceralarımdan birini anlatayım sıkılmazsanız tabi.
Evlendik 1 yıl sonra eşim hastalandı tatil yerine hastanedeydik 2. sene dr bir tatil yapın dedi bizde ablasına ayın 15 inde gidiyoruz dedik.Oda iyi olur gidin tabi falan biz bavulları hazırladık akşam gidicez sabah zil çaldı kaynanam gelmiş küçük görümcemle eşim dedi niye geldin kaynanam gitmiyceksiniz dedi dış kapının önüne oturdu bağırıyor giderseniz geberin falan bende içerde ağlıyorum.Akşam oldu kaynana ne yedi ne içti kalkmadı 1 saatimiz var ben gidicem diye ağlıyorum.Sonra aldım bavulları eşime ben gidiyorum ister gel ister ananla kal dedim eşim annesini çekti kapıdan anahtarı verdi gittik tatile 1.5 ay gelmedik.Oda bizi bekledi.Eve geldik evde görümceler falan 15 kişi kalıyorlar ne yüzsüzler ya.Ev rezil durumda.Mahvetmişler ben bronzlaşmışım gördü çıldırdı 1 hafta kaldı sonra gitti.Kısacası gelinin fendi kaynanayı yendi.Tabi sonra evi temizlemek günlerimi aldı ama orda kalsaydık onun istediği olacak ve iznimiz bitene kadar gitmiycekti.

canım,sen bunları sipariş mi ettin yoksa eline geçti mi? bende nette ararken o site de dikkatimi çekti ama nasıldır bilemediğim için tereddütte kaldım. bide bir kutuda 2 tane yazıyo ya 0.70 kuruş, o zaman tanesi 0.35'e geliyo,bir kutuda 2 tane çıkıyo gerçekten yani? çok hesaplıymış eğer öyleyse.
çok kafanı ağrıttım ama son soru, bibloları alınca tüllere nasıl monte oluyor bunlar? tutturacak bi yer filan var mı arkasında?

silikon tabancasıyla tutturuluyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…