Canım nerden aldın çok güzeller valla.Ay şu mart ayı gelsede bende yapsam.Eki Görüntüle 8377
Eki Görüntüle 8378
Eki Görüntüle 8379
kızlar işte bebşimin mevlüdünde daıtacağım bebek şekerleri için aldığım biblolar ben yapıcam onları malzemelerin devamını alıp doğum izninde yapacağım çünkü bizim mevlüt bebeşim 10 15 günlükken felan olucak
[
kızlar işte bebşimin mevlüdünde daıtacağım bebek şekerleri için aldığım biblolar ben yapıcam onları malzemelerin devamını alıp doğum izninde yapacağım çünkü bizim mevlüt bebeşim 10 15 günlükken felan olucak
Kızlar 38 haftalık hamile bir arkadaşım var. Lise edebiyat öğretmeni. Geçen haftaya kadar çalışıyordu. Pazartesi kontrole gittiğinde doktor bebeğin kalp atışları yavaşladı demiş. Anne çok yorulduğu için bebek de yorulurmuş. Artık hemen izne çıkıyosun demiş. Oda ancak bugün bırakabilmiş okulu. Şimdi doğum başlayana kadar yatıcakmış. Aman kızlar fazla yormuyoruz kendimiz. Son haftalara kadar çalışmayın ne olur...
ben patates köfte yapcam.üstüne ketçap mayonez yanında da turşu var bu akşam. bize buyursun sevenler....
canım nerden aldın çok güzeller valla.ay şu mart ayı gelsede bende yapsam.
Bazen insanlar öok bencil oluyor evlilikte öğretmen olman yada okumuş olman seni bu insanlardan kurtarmıyor.HUZURUN BOZULMASIN DİYE SESSİZ KALIYORsun en güzeli bencil olacaksın sende eşine hadi diyeceksin söylenenleri takmıycaksın.ben geri geldim de herkesler nerde?senağlama şu namazı kılarken oturup kalkmak bile ne zor geliyor yaa! yakında babanem gibi oturarak kılmak zorunda kalacammirmirmirmir
geçmişe bir göz attım da ılgıncım ve burcucum, eminim çok arkadaşımız teselli vermiştir ama bende duygularımı yazmak istedim. çok kızdım eşlerinize. hele şu görümce mevzuuna duydukça tahammül edemiyorum! herşey olacağına varıyor kızlar,üzmeyin bebişleri! gıcık babaları da bir anlasa bunu!kötükedihüso
okulda da bir öğretmen arkadaşım var.ailesi şehir dışında. kayınbabası nerdeyse ailesiyle bile görüştürmeyecek kızı yaa! nasıl sinir oluyorum. 15 tatilde gitme memlekete diyormuş!:1shok: yazık yaa,kız öğretmen bide ha! :1ninca:
Bende şimdi baktım elinde yapmak daha ucuz.canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar
Bekliyoruz haberlerini canımKızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.
ben geri geldim de herkesler nerde?senağlama şu namazı kılarken oturup kalkmak bile ne zor geliyor yaa! yakında babanem gibi oturarak kılmak zorunda kalacammirmirmirmir
geçmişe bir göz attım da ılgıncım ve burcucum, eminim çok arkadaşımız teselli vermiştir ama bende duygularımı yazmak istedim. çok kızdım eşlerinize. hele şu görümce mevzuuna duydukça tahammül edemiyorum! herşey olacağına varıyor kızlar,üzmeyin bebişleri! gıcık babaları da bir anlasa bunu!kötükedihüso
okulda da bir öğretmen arkadaşım var.ailesi şehir dışında. kayınbabası nerdeyse ailesiyle bile görüştürmeyecek kızı yaa! nasıl sinir oluyorum. 15 tatilde gitme memlekete diyormuş!:1shok: yazık yaa,kız öğretmen bide ha! :1ninca:
canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar
Kızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.
yine ben geldimm iyimisiniz
kızımla birlikte okuldayız ablalarına abilerine yeni harf öğrettik şimdi yazı yazıyorlarr
Eki Görüntüle 8377
Eki Görüntüle 8378
Eki Görüntüle 8379
canım,sen bunları sipariş mi ettin yoksa eline geçti mi? bende nette ararken o site de dikkatimi çekti ama nasıldır bilemediğim için tereddütte kaldım. bide bir kutuda 2 tane yazıyo ya 0.70 kuruş, o zaman tanesi 0.35'e geliyo,bir kutuda 2 tane çıkıyo gerçekten yani? çok hesaplıymış eğer öyleyse.
çok kafanı ağrıttım ama son soru, bibloları alınca tüllere nasıl monte oluyor bunlar? tutturacak bi yer filan var mı arkasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?