Ben karar verdim kaynanamla maceralarım diye bir kitap yazıcam.Size maceralarımdan birini anlatayım sıkılmazsanız tabi.
Evlendik 1 yıl sonra eşim hastalandı tatil yerine hastanedeydik 2. sene dr bir tatil yapın dedi bizde ablasına ayın 15 inde gidiyoruz dedik.Oda iyi olur gidin tabi falan biz bavulları hazırladık akşam gidicez sabah zil çaldı kaynanam gelmiş küçük görümcemle eşim dedi niye geldin kaynanam gitmiyceksiniz dedi dış kapının önüne oturdu bağırıyor giderseniz geberin falan bende içerde ağlıyorum.Akşam oldu kaynana ne yedi ne içti kalkmadı 1 saatimiz var ben gidicem diye ağlıyorum.Sonra aldım bavulları eşime ben gidiyorum ister gel ister ananla kal dedim eşim annesini çekti kapıdan anahtarı verdi gittik tatile 1.5 ay gelmedik.Oda bizi bekledi.Eve geldik evde görümceler falan 15 kişi kalıyorlar ne yüzsüzler ya.Ev rezil durumda.Mahvetmişler ben bronzlaşmışım gördü çıldırdı 1 hafta kaldı sonra gitti.Kısacası gelinin fendi kaynanayı yendi.Tabi sonra evi temizlemek günlerimi aldı ama orda kalsaydık onun istediği olacak ve iznimiz bitene kadar gitmiycekti.
Ben karar verdim kaynanamla maceralarım diye bir kitap yazıcam.Size maceralarımdan birini anlatayım sıkılmazsanız tabi.
Evlendik 1 yıl sonra eşim hastalandı tatil yerine hastanedeydik 2. sene dr bir tatil yapın dedi bizde ablasına ayın 15 inde gidiyoruz dedik.Oda iyi olur gidin tabi falan biz bavulları hazırladık akşam gidicez sabah zil çaldı kaynanam gelmiş küçük görümcemle eşim dedi niye geldin kaynanam gitmiyceksiniz dedi dış kapının önüne oturdu bağırıyor giderseniz geberin falan bende içerde ağlıyorum.Akşam oldu kaynana ne yedi ne içti kalkmadı 1 saatimiz var ben gidicem diye ağlıyorum.Sonra aldım bavulları eşime ben gidiyorum ister gel ister ananla kal dedim eşim annesini çekti kapıdan anahtarı verdi gittik tatile 1.5 ay gelmedik.Oda bizi bekledi.Eve geldik evde görümceler falan 15 kişi kalıyorlar ne yüzsüzler ya.Ev rezil durumda.Mahvetmişler ben bronzlaşmışım gördü çıldırdı 1 hafta kaldı sonra gitti.Kısacası gelinin fendi kaynanayı yendi.Tabi sonra evi temizlemek günlerimi aldı ama orda kalsaydık onun istediği olacak ve iznimiz bitene kadar gitmiycekti.
silikon tabancasıyla tutturuluyor tatlım
Zaten alana kadar sonra çıkıyor onların tırnaklarıayy yaa okudukça çıldırıyorum bunları!!!deli mi ne?:1shok: ohhh kız iyi yapmışsın canım. ben çekmedim böyle şeyler kaynanadan ama benimkininde gıcık gıcık laf sokma huyları var. kilolarıma takmış durumda. hamilelikten önce de kiloluydum zaten. hatta evlendiğimizde de kiloluydum. o zaman almasaydın! bayıla bayıla aldı, 100 kere adam gönderdi kapımıza biz kızı çok beğendik diye. neyse şimdi kaynıma kafasına göre çöp gibi bir gelin buldu,mutlu mesut yaşasınlar!Çok üzgünüm çoook
Ben size diyorum kitap çıkaracak kadar çok bizim maceralarımız.6 senelik evliyim Antep ten İstanbul a yetiyor yani bi düşünün dibimde olsa.Ya ben ya o katil olurduk heralde.Diyorum şimdi bekar öğretmen kaynım var evlensede ona sarsa kurtulsam.Kızada acırım ama yeter artık yani bizi biraz unutur belki bebeği duysa yandım zatenseninkide az diilmiş hekötükedihüso
Kızlar hepinizi öpüyorum.Yaptım patatesli köfteyi şimdi yicez.Sonra görüşürüz
iyi akşamlar demın elektrıkler gitti şimdi geldi nasılsınız bebşler nasıllar
canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar
derince siz neresınden
aaaaaaaaaa çok yakınızzzzzzzzzz
cok sevındımmmmm
semra senın bebegın cinsiyetı bellımı benım kız olcak 3 aslında 3 kızım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?