2009 Mayıs Anneleri

seninkide az diilmiş hekötükedihüso

ayy yaa okudukça çıldırıyorum bunları!!!deli mi ne?:1shok: ohhh kız iyi yapmışsın canım. ben çekmedim böyle şeyler kaynanadan ama benimkininde gıcık gıcık laf sokma huyları var. kilolarıma takmış durumda. hamilelikten önce de kiloluydum zaten. hatta evlendiğimizde de kiloluydum. o zaman almasaydın! bayıla bayıla aldı, 100 kere adam gönderdi kapımıza biz kızı çok beğendik diye. neyse şimdi kaynıma kafasına göre çöp gibi bir gelin buldu,mutlu mesut yaşasınlar!Çok üzgünüm çoook

Zaten alana kadar sonra çıkıyor onların tırnakları

seninkide az diilmiş hekötükedihüso
Ben size diyorum kitap çıkaracak kadar çok bizim maceralarımız.6 senelik evliyim Antep ten İstanbul a yetiyor yani bi düşünün dibimde olsa.Ya ben ya o katil olurduk heralde.Diyorum şimdi bekar öğretmen kaynım var evlensede ona sarsa kurtulsam.Kızada acırım ama yeter artık yani bizi biraz unutur belki bebeği duysa yandım zaten

[

ay canım Allah sabır versin,iyiki uzaktasın canım ama bebişi eninde sonunda öğrencekler ozaman ne olucak ay insan torunum oluyor die deli olur ben bu kaynanaları anlamıyorum klava:

Kızlar hepinizi öpüyorum.Yaptım patatesli köfteyi şimdi yicez.Sonra görüşürüz

afiyet olsun canım

yok beee o sevinenler eski kaynanalarmış bizimkinin umrunda bile değil ilk bebeğim elalemin eskisini getirmiş kullanırsın diye 5 milyonluk takım alsan fakir olmazsın sanki ne oyyyyyyyy yaramı deştiniz terledimm haaaaaaÇok üzgünüm çoook

canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar

canım ben anlayamadım tek biblo fiyatları 0.500- 0.650 ortalama ee birde tülünü şekerini alıcaksın daha pahalıya çıkıyor:uhm: birde orda hazır bebek şekerleri vardı herşeyi hazır ortalama 100 tanesi 100tl hemde sepetide hediyeli ee o daha uyguna geliyor canım:sm_confused:

:
aaaaaaaaaa çok yakınızzzzzzzzzz
cok sevındımmmmm

semra senın bebegın cinsiyetı bellımı benım kız olcak 3 aslında 3 kızım:)

evet canım çok yakınız yarın işin varmı kocaeliler buluşuyor yarın saat 1 de nctıy deki keyfınn de eğer birşey çıkmazsa ben yarın gidicem zaten daha öncede buluşmuştuk arkadaşlarla haberin olsun canım hem tanışmış oluruz, benimde kızım olucakhihoyyyt canım senin üçüzmü :uhm: yoksa 2 kzın varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…