Arkadaşlar iyi haftalar.
Yorucu bi haftasonundan sonra yorucu bi iş gününe merhaba dedim.
Ojelifıstı bana 50mg lık şeker yüklemesi yaptıklarında yüksek çıkmıştı 190.
Sonra kahvaltı yapıp tokluk şekerime baktılar 10 gün sonra oda 98 çıktı.
Doktorum sadece dikkatli beslen fazla tatlı tüketme dedi.
Senin gayet güzel çıkmış
Herkeze sağlıklı doğumlar....
pınarcım hoşbulduk canım.valla benimde evde daha bir sürü iş var.yatılı 2 gün misafir olunca yorucu oluyor.şimdiden kolay gelsin canım
alsucum pınarcım edacım hoşgeldiniz günaydınlar nasılsınız :)) bizde işteyiz bebişimle birlikte umarım güzel bir hafta olur bizler için dün benimde yemekli misafirim vardı biraz telaşlı oluyor ama yinede güzel bir hafta sonu geçirdim
sizler neler yapıyorsunuz:))))))))))))))))))))))))))))))))
kız pınar vermem ben oğlumu valla iç güveysi.hııııı döverim seni bakkkkkkk
nasıl kızlar oğluşummmm????
kızlar aradım bende doktoru biraz önce. şekerim ve kanım iyi çıkmış. şeker 102 çıkmış. kan da 12.1 çıkmış. ikiside normal dedi. şekerde sınır 140 mış.
şeker testi yaptıran arkadaşlar sizlerinki kaç çıkmıştı?
Maşşallah allah nazarlardan saklasınçok tatlı yavrum ayyyyyy
Bende çarşamba yaptırıcam canım ama doktorum 140 üzerinde çıkarsa ikincisini yapmak gerekir demişti seninki çok normal ozaman bu arada nasıl besledi oğluşunu maşşallah kilosu çok iyi bakalım bize doktorumuz ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı delikafadulden
ben çıkmalıyım şimdi görüşürüzzz
okula gidicemm size iyi muhabbetlerrr
Eki Görüntüle 8536
günaydın mayıs anneleri iyi haftalar işte buda benim oğluşum ama bizim görüntümüz kötüçünkü doktorumuz cdye kayıt etmiş slayt olarak hazırlamış bende size göstermek için pcden cep telimle foto çektim
Merhaba pınar evet bende 24 haftalık hamileyim benimde bir prensesim kaydirigubbakcemile3 olacak hayırlısı ile.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi... bende aranıza katılmayı çok istiyorum tabiki ama okadar sık foruma giriş yapamıyorum.. ayrıca gördüğüm kadarıyla samimiyetiniz ilerlemiş ve çok sıcak bir sohbet ortamınız olmuş. bu çok hoşuma gitti...
biz yemeğe gidiyoruz :CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar sabah sağlık ocağına gittim:)) orada yeni doğan bebekler vardı o kadar şekerler ki bebek sesini unutalı çok olmuş dedim kendi kendime içimizde ayrı bir güzellik doğunca ayrı bir güzellik tam melek bebişlerimiz:)))
aslım oğluşun çok şeker resimde gayet yakışıklı çıkmış maşallahhhhhh
Merhaba pınar evet bende 24 haftalık hamileyim benimde bir prensesim kaydirigubbakcemile3 olacak hayırlısı ile.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi... bende aranıza katılmayı çok istiyorum tabiki ama okadar sık foruma giriş yapamıyorum.. ayrıca gördüğüm kadarıyla samimiyetiniz ilerlemiş ve çok sıcak bir sohbet ortamınız olmuş. bu çok hoşuma gitti...
Eki Görüntüle 8536
günaydın mayıs anneleri iyi haftalar işte buda benim oğluşum ama bizim görüntümüz kötüçünkü doktorumuz cdye kayıt etmiş slayt olarak hazırlamış bende size göstermek için pcden cep telimle foto çektim
Deneyeyim bakalım olacakmı?
Kızlar ben yemeğe gidiyorum.herkese afiyet olsun şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?