2009 Mayıs Anneleri

alsucum pınarcım edacım hoşgeldiniz günaydınlar nasılsınız :)) bizde işteyiz bebişimle birlikte umarım güzel bir hafta olur bizler için dün benimde yemekli misafirim vardı biraz telaşlı oluyor ama yinede güzel bir hafta sonu geçirdim
sizler neler yapıyorsunuz:))))))))))))))))))))))))))))))))

İyi haftalar canım... Bu hafta sonu pek bi yorulmuşuz hepimiz :)

pınarcım hoşbulduk canım.valla benimde evde daha bir sürü iş var.yatılı 2 gün misafir olunca yorucu oluyor.şimdiden kolay gelsin canım

Aynen canım. Bizim arkadaşlarda cumartesi akşama doğru geldiler. Dün gece 11'de gittiler. Dolayısıyla hiç bir iş yapamadım. Ancak çamaşır atabildim makinaya. Onların ütüsü var bu akşam bi dünya :1no2:

Hoşbuldum canım. Bu hafta sonu hepimizin işi başından aşkınmış valla :)

nasıl kızlar oğluşummmm????

Maşşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı yavrum ayyyyyy

Bende çarşamba yaptırıcam canım ama doktorum 140 üzerinde çıkarsa ikincisini yapmak gerekir demişti seninki çok normal ozaman bu arada nasıl besledi oğluşunu maşşallah kilosu çok iyi bakalım bize doktorumuz ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı delikafadulden

Eki Görüntüle 8536

günaydın mayıs anneleri iyi haftalar işte buda benim oğluşum ama bizim görüntümüz kötüçünkü doktorumuz cdye kayıt etmiş slayt olarak hazırlamış bende size göstermek için pcden cep telimle foto çektim

Merhaba pınar evet bende 24 haftalık hamileyim benimde bir prensesim kaydirigubbakcemile3 olacak hayırlısı ile.. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi... bende aranıza katılmayı çok istiyorum tabiki ama okadar sık foruma giriş yapamıyorum.. ayrıca gördüğüm kadarıyla samimiyetiniz ilerlemiş ve çok sıcak bir sohbet ortamınız olmuş. bu çok hoşuma gitti...

kızlar sabah sağlık ocağına gittim:)) orada yeni doğan bebekler vardı o kadar şekerler ki bebek sesini unutalı çok olmuş dedim kendi kendime içimizde ayrı bir güzellik doğunca ayrı bir güzellik tam melek bebişlerimiz:)))

aslım oğluşun çok şeker resimde gayet yakışıklı çıkmış maşallahhhhhh

ilgin canım iyiyiz.ana bebişim benle birlikte çok yoruldu hafta sonu:):)sen nasılsın canım yeğenim nasıl:)):

teşekkür ediyorum cnm. darısı sana. merak etme senin bebişde iyidir annesi. valla ben nasıl besledim anlamadım.herhalde yediklerim yarıyor bilmiyorumki...delikafadulden

ben çıkmalıyım şimdi görüşürüzzz

okula gidicemm size iyi muhabbetlerrr

Güle güle canım iyi derslerrr...

Günaydın canım. Maşşallah oğluşuna pek bi yakışıklı çıkmış kız :)

Oh oh maşşallah 24 haftalık bir prensesimiz daha oldu :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım... Olsun sen fırsat buldukça katıl aramıza a.s.

biz yemeğe gidiyoruz :CüvCüv::ecrin_bebek:

Afiyet olssunnnn :)

Ayyy yerim ben onların seslerini, cırlamalarını :)

Edacım aramıza hoşgeldin..

Maşşallah oğluşuna ay kıskandım bende koysammı ama benim çok kısa bi görüntüm var nasıl ekleyebilirim acaba fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…