Deneyeyim bakalım olacakmı?
maşallah çok tatlı yerim ben onu
tülaycım bizde iyiyiz tatlım haftasonu güzel ve yorucu bir gün geçirdim bende tatlım :1hug:
pınarcım cicilerine bayıldım arada bakıp duruyorum
yemeğimizi yedik herkese afiyet olsun yarasın bebişlere
kızlar bebişlerinize bin kere maşallah
ben de yüklemek istiyorum belki akşam eşimle yükleriz oğlumun ayrıntılı resmini
biz de yemekten geldik teyzeleri :ecrin_bebek:
bugün de karnımız doydu Allahıma şükürler olsun
kızlar benim de şeker yüklemem var çarşamba doktora soracağım ama sizlere de sorıyım dedim
son 1 haftadır acayip çikolatayı çekiyor canım
günde 1 tane bitiriyorum metro gibisinden
şekerim mi düştü acaba sositososito
evet pınarcım çok hoş kıyafetleri.bende sonunda makinamın kablosunu buldum bir fırsat bulursam çekip koyayım bende.
kızlar merhaba anca geçmişi okuyup gelebildim
sibıko ve ojelı fıstık bebişleriniz çok şekerrrr maşallah
kızlar ben kendıme dur dıyemıyorum habıre yiyorum tatlıya cok dadandım pasta pudıng cukulata gıbı vay halıme 10kıloyu devırdık doktor bundan sonra hızla baslıcaksın kılo almaya dedı yüzüm top top oldu gülünce gözlerim kayboluyo vallaneyse dogumdan sonra sıkı rejım yapacaz mecburen
masa başı işim oldugumdan sabah 8.30da bı oturyorum aksam 6.30a kadar arada 2-3 dk yürüyorum ama ofıs ıcı bı faydası oldugunu sanmıyorum saat 3 e dogru kalçalarım agrıyo sızdede oluyomu magnezyum calsıyumda ıcıyorum ama o agrı hıc gıtmıyo 3 oldumu baslıyo????
herkese selam kızlar...
biz bugün biraz geç katıldık aranıza, çünkü sabahtan işler çok yoğundu..
ojelifıstık maşallah bizim paşa yeğenimize...kocaman abi olmuşgamyoncuiremsu
dün gece benim prensesim uyutmadı beni, bi oyana bi bu yana attı durdu kendini, hem baklava hem de profitrol yemiştim akşam, ondan oldu galibakafamçokkarıştı
kızlar benim de yarın şeker yükleme testim var, bi arkadaşım çok fena kusmuş, zor oluyomuş galiba biraz:uhm:
neyse katlanıcaz, napalım
Herkese günaydın kızlar..Bu hafta tahlillerim vardı bikaçtane onları aldım ve kum döküyomuşum kızlar yaa.daha önce böle bişi başına gelen oldumu.çok sık wc ye çıkıyodum ondanmış meğer.Doktor bol su iç dedi içiyorum ama bu defada günüm wc de geçiyo resmenBebeğe bi zaraı olurmu diye korkuyorum..
Bide kızlar sizdede boğazınızda yanma gibi bişey oluyormu? Bazen boğazımda acaib bi yanma oluyo.yediklerimden mi artık anlayamadım dr.ada sormayı unuttum.Özellikle geceleri oluyor.
Ojeli fıstıııkk..o ne tombişlik öleee bayıldım resmen.acaba benim oluşumda öle tombiş olmuşmudur çok merak ettim ultrason günüm gelsede görsem hemenn.:asigim:
bigudi canım merhaba bende senin gibiyim masa başı iş yüzünden kalçalarım çok ağrıyor bugün hemşire ayağını yüksekte tut otururken tabure koy dedi kan dolaşımın için bu aylardan sonra ellerde ayaklarda şişme olur vakit buldukça kendini yormayacak şekilde yürüyüş yap dedi
evet canım o boğazımdaki yanma beni deli ediyor arada geçiyor yine başlıyor.en azından süt içince rahatlıyorum.aslında şurup veriyor doktor ama ben kullanmıyorum.
benimde bebişim 2009 mayıs bebeği olacaktı...maalesef 6 haftalık düştü..bende bu konu açıldığında benide aranıza alın bende 2009 mayıs annesiyim diye yazmıştım...düşmeseydi cinsiyeti belli olurdu herhalde...kısmet değilmiş allahıma şükürler olsun birtanecik güzeller güzeli oğlum var..onun varlığı beni teselli etti..allah bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin..neden bu yazıyı yazdım bilmiyorum..birden gözüme çarptı bu başlık yeni mesajları aratırken..hamile olduğumu öğrendiğim zaman bu formu çok sık ziyeret ederdim..uzuuuunn zamandır bakmadığımdan tuhaf oldum...sevgiyle ve sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?