2009 Mayıs Anneleri

canım çok teşekkür ediyorum.valla çikolata filan bende yiyorum ha bire. bende çok kilo aldım sormayın gitsin.

şeker yüklemesinden korkma.ben cmrtesi oldum işte. bana kız dediki limon alıp gelin bir tane dedi. içine bir limon sıktık. zaten 2 bardaktı. limonlu soda gibi birşey oldu. hiçte kötü değildi. olsa yine içerim yani. sende limon sık unutma ama.

allah allah geçmiş olsun.kum da nerden çıkmış şimdi.görüyormusun?
yanmayı sorma canım.ben çok çekiyorum.tam yemek borum yanıyor öldürüyor beni. karnımız büyüdükçe mide yukarı çıkıyor ya. asitler yemek borusunu yakarmış o yüzden oluyormuş. ben cmrtesi gittiğimde dedim doktora aşırı oluyor diye. bir tane şurup yazdı. sen de söyle doktoruna.
olur tabi senin bebişte olur annesi neden olmasın. görürsün en kısa zaman da inşallah.

Hoşgeldin.Bende bilirim o duyguyu malesef çok acı bir olay ama herşeyde bir hayır vardır.Benimde düşüğüm olmasaydı yeni doğum yapmış olcaktım şimdi.çok şükür rabbim tekrardan tesellimizi nasib etti.Şimdi onun yolunu bekliyoruz.İnş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasib eder.

2. hamiş kalmana çok sevindim canım..rabbim tekrardan nasip etmiş sana
hayırlı doğumlar diliyorum..sağlıcakla kucağını alırsın inşallah...:Saruboceq:

canım merhaba Allah oğlunu sana bağışlasın ona uzun ömürler versin hayırlısıyla ikinci bebeğinide kucağına alırsın inşallah ilerleyen zamanlardaa.s.

ilgin canım valla ben artık korkudan yemek yemeyi bile bırakıcam:)) şimdi bile peynir ekmek bide süt yedim bakalım fayda etcekmi?

Çok tşk ederim Görünürde bişi yok ben görmüyorum yani kum felan.idrar testi sonucunda çıktı.bende ilk defa karşılaştığım için şaşırdım bide gebelikte olunca daha bi evhamlanıyo insan:1rolleyes: Bol bol su içmek gerkiyomuş aman sizde ihmal etmeyin suyunuzu.böbrekler susuz kalınca kum üretiyormuş.Benim iki gündür içim dışım su oldu yeterki temizlensin şu kumlarklava:
Şu yanma olayınıda açıklığa kavuşturdun bu arada.. ayy resmen hepiniz doktor gibi olmuşsunuz yanii hiç doktora gitmese siz yetersiniz yani insana kaydirigubbakcemile3

Alınan kilolar nereye gider?
Hamilelik sonunda aldığınız kiloların yaklaşık dağılımı şu şekilde olacaktır:

Bebek - 3.4kg
Ekstra kan - 1.5kg
Göğüsler - 0.5kg
Yağ - 3.5kg
Plasenta - 0.6kg
Uterus (rahim) - 0.9kg)
Amniotik sıvı - 0.6kg
Ekstra vücut sıvısı -1kg

Toplam - 12kg

İştahınızdaki değişimler
Büyüyen bebeğinizi beslemek ve desteklemek enerji ihtiyacınızı artırır. Ancak özellikle son üç ayda kalori alımınızı artırmanız gerekse de, bu iki kişilik beslenmeniz gerektiği anlamına gelmez. Fazladan almanız gereken kalori miktarı sadece 200-300 kalori civarındadır

selam arkadaşlar benim işle rçok yoğudu bide geçmişe bakayım dedim oku oku bitmedi vallahi hafta sonu çoşmuşsunuzx
biz hafta sonu kocişle dolaştık alışveriş yaptık kızmıza bir tane abajur aldık çok şeker daha odası yok ama bajuru oldu::)))))))))

bide söylemiştim netten bazı şeylerini alıcaz diye onlarında siparişini verdik bir ara ilgili bölüme resimleri ekliycem

bu hafta sonuna doğru elimize ulaşıcak inş::))

minju geçmiş olsun canım bol bol su ve kendini sıcak tut bend ebu muayenede yaptırcma idrar tahlili bakalım ne var ne yok

ojeli fıstık canım geç oldu tatlım ama oğluşuna maşallah annesi bin bir kere bu 4 boyutlu ultrason süper bişi::))))) doktor bizede kızımın resmini verdi dört boyutlu ama becerebilsem bende ekliycem seninki gibi nasıl yapıyoruz canım

ılgıncım sağol canım bilgiler için ama benim için geç sanıırm aldımm başımı gittim

bundan sonra dikkat etmek lazım bakalım
kızlar ben yine çıktım öğle arasında 20 dakika yürüdüm inş faydasını görürüm doğumda

ilgin canım bilgiler için saol ama ben ne kadar dengeli ve iyi beslensemde habire kilo alıyorum.artık tartılmıyorum

canım bende 4,5 kilo aldım ama 6 aydan sonra çok hızlı alınıyor yesekte yemesekte alıyoruz aslında

marlyıncım merhaba bitanem:))))))))))) valla şekercim kiloyu takmıyorum bende ilkinde 20 kilo aldım doğumda 10 kilosu gitti zaten birde yaza denk geleceği için şanslıyız bol su içer hareket ederiz veririz emzirmekte kilo verdiriyor

tülaycım pazar günü kışlahandaki pasajı dolaştık güzel şeyler var bebişler içinde bizim içinde fiyatlarıda uygun artık bende almaya başladım şimdi bile dolaşmak yoruyor çünkü

hım tamam ilgincim bende gecelik bakmam lazım.saolsun arkadaşım hastanede ilk gün rahat olur diye uzun bolerolu kırmızı bir gecelik almış.bende artık düğmeli rahat edeceğim 2 tane aldım mmı yeter.artık şubat gibi yavaş yavaş bitirmek lazım.

ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir . Gözattan resmi seçip yükle. Sonra en altta Show Advanced Linking diye bi satır var ona tıkla canım. Altında açılacak olan linki kopyala mesaj yadığın sayfada grafik ekle diye sarı kare çerçeve gibi bişey var. Ona tıkla oraya yapıştır linki.

BU ARADA BENDE TŞK EDİYORUM. HADİ BENDE SENİNKİNİ BEKLİYORUM...

Merhaba kızlar ben bir kaç gündür yoktum kayınvalidemde kalıyodum malum orada internet yok inşallah hepinizde bebişlerinizle birlikte iyisinizdir bu arada benim ufaklığımın cinsiyetide belli oldu minik bir kızım olacakmış inşallah Allah biliyor ya hep kız istiyodum nihayet oldu :)) hepinizi öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…