kızlar merhaba anca geçmişi okuyup gelebildim
sibıko ve ojelı fıstık bebişleriniz çok şekerrrr maşallah
kızlar ben kendıme dur dıyemıyorum habıre yiyorum tatlıya cok dadandım pasta pudıng cukulata gıbı vay halıme 10kıloyu devırdık doktor bundan sonra hızla baslıcaksın kılo almaya dedı yüzüm top top oldu gülünce gözlerim kayboluyo vallaneyse dogumdan sonra sıkı rejım yapacaz mecburen
masa başı işim oldugumdan sabah 8.30da bı oturyorum aksam 6.30a kadar arada 2-3 dk yürüyorum ama ofıs ıcı bı faydası oldugunu sanmıyorum saat 3 e dogru kalçalarım agrıyo sızdede oluyomu magnezyum calsıyumda ıcıyorum ama o agrı hıc gıtmıyo 3 oldumu baslıyo????
herkese selam kızlar...
biz bugün biraz geç katıldık aranıza, çünkü sabahtan işler çok yoğundu..
ojelifıstık maşallah bizim paşa yeğenimize...kocaman abi olmuşgamyoncuiremsu
dün gece benim prensesim uyutmadı beni, bi oyana bi bu yana attı durdu kendini, hem baklava hem de profitrol yemiştim akşam, ondan oldu galibakafamçokkarıştı
kızlar benim de yarın şeker yükleme testim var, bi arkadaşım çok fena kusmuş, zor oluyomuş galiba biraz:uhm:
neyse katlanıcaz, napalım
Herkese günaydın kızlar..Bu hafta tahlillerim vardı bikaçtane onları aldım ve kum döküyomuşum kızlar yaa.daha önce böle bişi başına gelen oldumu.çok sık wc ye çıkıyodum ondanmış meğer.Doktor bol su iç dedi içiyorum ama bu defada günüm wc de geçiyo resmenBebeğe bi zaraı olurmu diye korkuyorum..
Bide kızlar sizdede boğazınızda yanma gibi bişey oluyormu? Bazen boğazımda acaib bi yanma oluyo.yediklerimden mi artık anlayamadım dr.ada sormayı unuttum.Özellikle geceleri oluyor.
Ojeli fıstıııkk..o ne tombişlik öleee bayıldım resmen.acaba benim oluşumda öle tombiş olmuşmudur çok merak ettim ultrason günüm gelsede görsem hemenn.:asigim:
Ben ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Allah oğlunuza uzun ömürler versin. Bakarsınız en kısa zamanda yeni bi bebişiniz olur a.s.
benimde bebişim 2009 mayıs bebeği olacaktı...maalesef 6 haftalık düştü..bende bu konu açıldığında benide aranıza alın bende 2009 mayıs annesiyim diye yazmıştım...düşmeseydi cinsiyeti belli olurdu herhalde...kısmet değilmiş allahıma şükürler olsun birtanecik güzeller güzeli oğlum var..onun varlığı beni teselli etti..allah bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin..neden bu yazıyı yazdım bilmiyorum..birden gözüme çarptı bu başlık yeni mesajları aratırken..hamile olduğumu öğrendiğim zaman bu formu çok sık ziyeret ederdim..uzuuuunn zamandır bakmadığımdan tuhaf oldum...sevgiyle ve sağlıcakla kalın
Hoşgeldin.Bende bilirim o duyguyu malesef çok acı bir olay ama herşeyde bir hayır vardır.Benimde düşüğüm olmasaydı yeni doğum yapmış olcaktım şimdi.çok şükür rabbim tekrardan tesellimizi nasib etti.Şimdi onun yolunu bekliyoruz.İnş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasib eder.
benimde bebişim 2009 mayıs bebeği olacaktı...maalesef 6 haftalık düştü..bende bu konu açıldığında benide aranıza alın bende 2009 mayıs annesiyim diye yazmıştım...düşmeseydi cinsiyeti belli olurdu herhalde...kısmet değilmiş allahıma şükürler olsun birtanecik güzeller güzeli oğlum var..onun varlığı beni teselli etti..allah bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin..neden bu yazıyı yazdım bilmiyorum..birden gözüme çarptı bu başlık yeni mesajları aratırken..hamile olduğumu öğrendiğim zaman bu formu çok sık ziyeret ederdim..uzuuuunn zamandır bakmadığımdan tuhaf oldum...sevgiyle ve sağlıcakla kalın
sütlü gayfe canım geçmiş olsun.allah oğluna uzun ömürler versin.
allah allah geçmiş olsun.kum da nerden çıkmış şimdi.görüyormusun?
yanmayı sorma canım.ben çok çekiyorum.tam yemek borum yanıyor öldürüyor beni. karnımız büyüdükçe mide yukarı çıkıyor ya. asitler yemek borusunu yakarmış o yüzden oluyormuş. ben cmrtesi gittiğimde dedim doktora aşırı oluyor diye. bir tane şurup yazdı. sen de söyle doktoruna.
olur tabi senin bebişte olur annesi neden olmasın. görürsün en kısa zaman da inşallah.
selam arkadaşlar benim işle rçok yoğudu bide geçmişe bakayım dedim oku oku bitmedi vallahi hafta sonu çoşmuşsunuzx
biz hafta sonu kocişle dolaştık alışveriş yaptık kızmıza bir tane abajur aldık çok şeker daha odası yok ama bajuru oldu::)))))))))
bide söylemiştim netten bazı şeylerini alıcaz diye onlarında siparişini verdik bir ara ilgili bölüme resimleri ekliycem
bu hafta sonuna doğru elimize ulaşıcak inş::))
minju geçmiş olsun canım bol bol su ve kendini sıcak tut bend ebu muayenede yaptırcma idrar tahlili bakalım ne var ne yok
ojeli fıstık canım geç oldu tatlım ama oğluşuna maşallah annesi bin bir kere bu 4 boyutlu ultrason süper bişi::))))) doktor bizede kızımın resmini verdi dört boyutlu ama becerebilsem bende ekliycem seninki gibi nasıl yapıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?