kızlar bebişlerinize bin kere maşallah
ben de yüklemek istiyorum belki akşam eşimle yükleriz oğlumun ayrıntılı resmini
biz de yemekten geldik teyzeleri :ecrin_bebek:
bugün de karnımız doydu Allahıma şükürler olsun
kızlar benim de şeker yüklemem var çarşamba doktora soracağım ama sizlere de sorıyım dedim
son 1 haftadır acayip çikolatayı çekiyor canım
günde 1 tane bitiriyorum metro gibisinden
şekerim mi düştü acaba sositososito
kızlar merhaba anca geçmişi okuyup gelebildim
sibıko ve ojelı fıstık bebişleriniz çok şekerrrr maşallah
kızlar ben kendıme dur dıyemıyorum habıre yiyorum tatlıya cok dadandım pasta pudıng cukulata gıbı vay halıme 10kıloyu devırdık doktor bundan sonra hızla baslıcaksın kılo almaya dedı yüzüm top top oldu gülünce gözlerim kayboluyo vallaneyse dogumdan sonra sıkı rejım yapacaz mecburen
masa başı işim oldugumdan sabah 8.30da bı oturyorum aksam 6.30a kadar arada 2-3 dk yürüyorum ama ofıs ıcı bı faydası oldugunu sanmıyorum saat 3 e dogru kalçalarım agrıyo sızdede oluyomu magnezyum calsıyumda ıcıyorum ama o agrı hıc gıtmıyo 3 oldumu baslıyo????
amin cnm ya inş sağlıcakla alırız evet bir sürü aşamadan beraber geçiyoruz süper ya dertlerimizi anlatıyoruz sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimizede oluyorsa normal deyip rahatlıyoruz iyiki varsınız 2009 mayıs anneleri:)))
ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir . Gözattan resmi seçip yükle. Sonra en altta Show Advanced Linking diye bi satır var ona tıkla canım. Altında açılacak olan linki kopyala mesaj yadığın sayfada grafik ekle diye sarı kare çerçeve gibi bişey var. Ona tıkla oraya yapıştır linki.
BU ARADA BENDE TŞK EDİYORUM. HADİ BENDE SENİNKİNİ BEKLİYORUM...
merhabalar o kalça agrısı bendede cok oluo ama senin kadar hareketsiz degilim evdeim ve pek oturmuyorum ama misafirlige veya anneme gidince malum kaldırmıyolar yerimden:1rolleyes: ozamn kalca agrısından duramıyorum ve temizik yaptıgımda oluo bazen okadar şiddetli oluoki yürüyemiorum ve ayagım sekliyo!! 6aylıgım şuan 4aylıklan dr sordugumda hamilelikten dedi ve üstüne düşmedi!! şimdi dr degiştirdim bide ona sorucam unutmazsam! o sancıyı biliorum cok dayanılmaz bazen sancıdan aglıyorum inan ya senağlama umarım gecerkızlar merhaba anca geçmişi okuyup gelebildim
sibıko ve ojelı fıstık bebişleriniz çok şekerrrr maşallah
kızlar ben kendıme dur dıyemıyorum habıre yiyorum tatlıya cok dadandım pasta pudıng cukulata gıbı vay halıme 10kıloyu devırdık doktor bundan sonra hızla baslıcaksın kılo almaya dedı yüzüm top top oldu gülünce gözlerim kayboluyo vallaneyse dogumdan sonra sıkı rejım yapacaz mecburen
masa başı işim oldugumdan sabah 8.30da bı oturyorum aksam 6.30a kadar arada 2-3 dk yürüyorum ama ofıs ıcı bı faydası oldugunu sanmıyorum saat 3 e dogru kalçalarım agrıyo sızdede oluyomu magnezyum calsıyumda ıcıyorum ama o agrı hıc gıtmıyo 3 oldumu baslıyo????
canım ya bend emesaj yazdığımda seninki yanda görünmesini istiyorum bu şekilde mi olucak yoksa daha mı farklı
yemek yedik kızımla geldik. Karnı doydu belli ki. Tekmeler hız kazandı :)
kızlar çikolata yedikten sonra bebişim çok hareket ediyor maşallah sizdede öyle mi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?