2009 Mayıs Anneleri

Canım benimde canım acayip tatlı istiyo şekerimizin düştüğünü pek sanmıyorum:dance:
umarım bu kadar tatlı yemekle şeker değerimiz yüksek çıkmaz.Yükleme için aynı gün doktora gidiyoruz bu arada.

Napıcaz bu tatlı sevdasını bilmiyorum.Masa başı çalışan biri olarak durumum senden farklı değil cnm ondanmı oluyo acaba :sm_confused:

Aynen öleeee iyiki varsınız

canım ya bend emesaj yazdığımda seninki yanda görünmesini istiyorum bu şekilde mi olucak yoksa daha mı farklı

merhabalar o kalça agrısı bendede cok oluo ama senin kadar hareketsiz degilim evdeim ve pek oturmuyorum ama misafirlige veya anneme gidince malum kaldırmıyolar yerimden:1rolleyes: ozamn kalca agrısından duramıyorum ve temizik yaptıgımda oluo bazen okadar şiddetli oluoki yürüyemiorum ve ayagım sekliyo!! 6aylıgım şuan 4aylıklan dr sordugumda hamilelikten dedi ve üstüne düşmedi!! şimdi dr degiştirdim bide ona sorucam unutmazsam! o sancıyı biliorum cok dayanılmaz bazen sancıdan aglıyorum inan ya senağlama umarım gecer

Yemek yedik kızımla geldik. Karnı doydu belli ki. Tekmeler hız kazandı :)

canım ya bend emesaj yazdığımda seninki yanda görünmesini istiyorum bu şekilde mi olucak yoksa daha mı farklı

canım o zaman avatarını değiştireceksin.kullanıcı panelinden avatarını değiştiri tıkla. Biraz aşağıdan gözat tan resmi seç. Değişikleri kaydet de. O zaman benimki gibi olur.

yemek yedik kızımla geldik. Karnı doydu belli ki. Tekmeler hız kazandı :)

ohh afiyet olsun annesi.yarasın kuzuya.

Ya kızlar benim bu alttaki takvim yanlış gösteriyor. Tam 1 hafta eksik neden böyle oluyorki anlamadım? Tekrar girip tekrar yazıyorum 25 haftalık yapmıyor bir türlü.

ojefıstık herkes yoğun bugün sanırım hafta başı olduğu için bende çıkacağım birazdan mesaim bitsin diye bekliyorum

evet canım bugün ben çok yoğunum arada bakıyorum.malum yıl sonu hesap kapama işleri geçici vergi kdv derken gün bitiyor iş bitmiyor ojelifıstık canım sizin işçi nasıl oldu.

birazdan çıkacağız hepinize iyi akşamlar fıstıklar kendinize ve bebişlere iyi bakın yarın görüşmek üzere sevgiler

Mersi kızlar. Yedim yaradı kuzuma inşallah :)

Valla bizimkine tatlıya gerek yok. Anası gibi maşşallah. Bişey yedim mi başlıyo :)

sağol tülaycım sende iyi bak tatlım bende yiyenimi öpüyorum akşam annemlere gideceğiz yemeğe çağırdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…