evet canım bugün ben çok yoğunum arada bakıyorum.malum yıl sonu hesap kapama işleri geçici vergi kdv derken gün bitiyor iş bitmiyor ojelifıstık canım sizin işçi nasıl oldu.
birazdan çıkacağız hepinize iyi akşamlar fıstıklar kendinize ve bebişlere iyi bakın yarın görüşmek üzere sevgiler
selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallahh a.s.a.s.
minik kuzumun cicilerini koydum kızlar siteye bakınn yorumlarınızı bekliyorumm a.s.a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/247060-gazelimin-il-ceyizi.html
teyzeleri....kızımla biz çıkıyoruz şimdi
herkese iyi akşamlar....kızım arkadaşları çok çok öpüyomuş:asigim:
Giden arkadaşlarıma güle güle , kalan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin...
Bende toparlanıyorum canlarım. Bu akşam yemeğim var ama bir sürü de ütüm var
Hepinizi öpüyorum. Akşam halim kalırsa uğrarım yanınıza. a.s. a.s. a.s.
Kismecikler kalmadı mı??:a015: biz ancak gelebildik. yemeği dışarda yedik bugün,oğluşumuza balık yedirdik. eve de gelip buraya oturdum. kalkıp örgüme başlayacam birazdan.
bizde bugün ilk defa babamızla beraber oğluşumuza bir tulum aldıkkaydirigubbakcemile3 çok şirin yavvama daha da bişi alamayacaz heralde. anneannemiz bi yandan, babaannemiz bi yandan, "siz bişi almayın ha,ben herşeyini aldım diyorbenneyaptımki" babaannemiz bugün dokduktan sonra 3-4 ay yetecek kadar çocuk bezi bilem almışdelikafadulden bişe almıyor almıyor derken babaanne çıldırdıdelikafadulden:roflol:
Canım Arkadaşlarım;
Bugün inanılmaz birgündü.Yorgunluktan ölüyorum.Başım çatlıycak ağrıdan.Bir türlü size bişeyler yazma fırsatım olmadı şimdi gazelimizin cicilerine bakmaya çalıştım ama görülmüyo.
Hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar ii dinlenmeler.. :1hug:
merhaba kizlarrr a.s.
ojelifistikcimmm :) yerim ben senin oglunu :) maşaAllah subhanAllah tontişime :) sagliginin iyi olmasina cok sevindim canim
civcivim topice baktim yorumumu yaptimcok güzel olmuş
herkesin aldiklari hayirli olsun kizlar :) güle güle giysin tüm yegenlerim :)
canım benimm çok saol bitanem darısı bizimde yegenimizin çeyizini görmeye inşallahh Şenizyerimseniben
Civcivcim şu gittiğin yer sultanhamam ne tarafa kalıyo biraz tarif edermisin nasıl gittin bende yakın zamanda gitmeyi düşünüyorumda hihoyyyt
Günaydınnnnnnnn kızlar;
Birsencim benimde oğluşum aynen vuruşları artık dışarıdan görülebiliyor dalgalanma gibi :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?