2009 Mayıs Anneleri

evet sanırım şu an sorun var az önce açılıyordu hepsi okadarda uğraşmıştım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Gördüm canım. Hepsi çok güzel. Allah güzel günlerde, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah a.s.

canım resimler açılıyor hepsi çok güzel bende belki üşenmessem bu yorgunlukla kızımın cicilerini çekerim.herkese iyi akşamlar öpüyorum kızlar.

teyzeleri....kızımla biz çıkıyoruz şimdi
herkese iyi akşamlar....kızım arkadaşları çok çok öpüyomuş:asigim:

evet canım bugün ben çok yoğunum arada bakıyorum.malum yıl sonu hesap kapama işleri geçici vergi kdv derken gün bitiyor iş bitmiyor ojelifıstık canım sizin işçi nasıl oldu.

ay valla işçimiz omuriliğinden ameliyat oldu.şu an hala hastanade.belden aşağısı tutmuyor. doktorlar pek umutlu bakmıyorlar. %1 yürür demişler.allah yardım etsin.

birazdan çıkacağız hepinize iyi akşamlar fıstıklar kendinize ve bebişlere iyi bakın yarın görüşmek üzere sevgiler

iyi akşamlar cnm sende kendine iyi bak.öpüyorum.

selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallahh a.s.a.s.

minik kuzumun cicilerini koydum kızlar siteye bakınn yorumlarınızı bekliyorumm a.s.a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/247060-gazelimin-il-ceyizi.html

ayyyyy bayıldım aldıklarına yaaaaa.bak bak bitmiyor ne kadar çok şey almışın maşallah. hepside birbirinden güzeller.güle güle giydir canım.

çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz içina.s.

çıkan arkadaşlar bizde sizi öpüyouz iyi akşamlarr a.s.

bugün o kadar yoğundumki şimdi beynim patlayacakkafamçokkarıştı ancak arada bi göz atabildim. zaten akşamları da uyku sorunları başladı. şimdiden ne yapcam bilmiyorum.
bari kalkayımda bi 5 dk yüreyeyim. yoksa koltuğa yapışacam.
daha nasıl olsa 1,5 saat burdayım.
mesaisi biten arkadaşlar size iyi akşamlar:a015: biz daha buralardayız.

Giden arkadaşlarıma güle güle , kalan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin...

Bende toparlanıyorum canlarım. Bu akşam yemeğim var ama bir sürü de ütüm var

Hepinizi öpüyorum. Akşam halim kalırsa uğrarım yanınıza. a.s. a.s. a.s.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar toparlanmam lazım.yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın.bebişleride öptüm çokkkk

İYİ AKŞAMLAR SANADA CANIM. ÜTÜ İÇİN KOLAY GELSİN delikafadulden

Canım Arkadaşlarım;

Bugün inanılmaz birgündü.Yorgunluktan ölüyorum.Başım çatlıycak ağrıdan.Bir türlü size bişeyler yazma fırsatım olmadı şimdi gazelimizin cicilerine bakmaya çalıştım ama görülmüyo.

Hepinizi öpüyorum herkese iyi akşamlar ii dinlenmeler.. :1hug:

Kismecikler kalmadı mı??:a015: biz ancak gelebildik. yemeği dışarda yedik bugün,oğluşumuza balık yedirdik. eve de gelip buraya oturdum. kalkıp örgüme başlayacam birazdan.
bizde bugün ilk defa babamızla beraber oğluşumuza bir tulum aldıkkaydirigubbakcemile3 çok şirin yavv ama daha da bişi alamayacaz heralde. anneannemiz bi yandan, babaannemiz bi yandan, "siz bişi almayın ha,ben herşeyini aldım" diyorbenneyaptımki babaannemiz bugün dokduktan sonra 3-4 ay yetecek kadar çocuk bezi bilem almışdelikafadulden bişe almıyor almıyor derken babaanne çıldırdıdelikafadulden:roflol:

merhaba kizlarrr a.s.

ojelifistikcimmm :) yerim ben senin oglunu :) maşaAllah subhanAllah tontişime :) sagliginin iyi olmasina cok sevindim canim

civcivim topice baktim yorumumu yaptim cok güzel olmuş

herkesin aldiklari hayirli olsun kizlar :) güle güle giysin tüm yegenlerim :)

:))) kiz günahini aldin kadinin :))) hayirli olsun canim güle güle giysin boncukum :))

canım çok geçmiş olsunnn ..resimler bazen açılmıyor evet yani bi kaç defa denemek gerekiyor cnm yerimsenibenyerimseniben

canım benimm çok saol bitanem darısı bizimde yegenimizin çeyizini görmeye inşallahh Şenizyerimseniben

canım Eminönü mısır çarşına gittiğin zaman kime sorsan gösterirler havuzlu han diye biyer Şeniz

bu arada ojeli canım maşşallah oğluşunaa tosuncuk olacakk he ama çok yakışıklı duruyooo :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…