merhaba kizlarrr a.s.
ojelifistikcimmm :) yerim ben senin oglunu :) maşaAllah subhanAllah tontişime :) sagliginin iyi olmasina cok sevindim canim
civcivim topice baktim yorumumu yaptimcok güzel olmuş
herkesin aldiklari hayirli olsun kizlar :) güle güle giysin tüm yegenlerim :)
canım Eminönü mısır çarşına gittiğin zaman kime sorsan gösterirler havuzlu han diye biyer Şeniz
bu arada ojeli canım maşşallah oğluşunaa tosuncuk olacakk heama çok yakışıklı duruyooo :jeyyar::jeyyar:
zehracım günaydın
geşmiş olsun canım kaçıncı haftada yaptırdın yüklemeyi bende gideceğim çok geçmiş olsun doktorun dediklerini yap lütfen şu anda hamile bri arkadaşım var ve ondada şeker çıktı canım amam maalesef saldı ve doktorun dediklerini yapmadı şu anda heryerinde ödem oluştu acayip şişti lütfen dikkat et yaa bende çok korkuyorum bu şeker olayından
sibiko günaydın canım doğru acayip ağırlaşmaya başladık
günaydın ılgıncım geç yazıyorum net bağlantısı çok kötü iş yerinde maalesef berrak hanım da hareketli demek bugün gerçekten yavrularımız bizle brilikte uyanıyor kahvaltı yaptımı berrak hanım
defne hanım bu sabah peynir ve sütle kahvaltı yaptı evde teyzesi ::))))
kızlar gunaydın hepınızee
MARYLİN canım seker yuklemesı 24-28 hafta arası yaptırılıyor ben 23+5 de yaptırdım çok şükür temız cıktı ama yuksek cıkan arkadaslar dıkkat edın yedıklerınızee
pınarcım bigudim günaydın nasılsınız fıstıklar:)))))))))))))
günaydınnar herkese a.s.
biz de işteyiz oğlumla
serviste bizimki de durmadı sabahtan oynadı
şimdi durdu uyuyor belki
herkese iyi günler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?