2009 Mayıs Anneleri

günaydın mayıs anneleri ve güsel bebişleri işler başlamadan bir yazayım dedim size
ya kızlar ben gece uyuyamıyorum soluma yatıyorum karnım ağırıyor varmı böyle sorunu olan

günayıdn fıstıklar biz geldik başladık mesaiye gelirken defne yolda hiç durmadı habire oynadı garibim yavrum ne yapsın hergün sabah akşam o yolu benimle birlikte çekiyor geçen şey düşündüm arabanın sesi ve traifk gürültüsünü seviyormudur acep hımmmmmm pek sanmıyorum ::::::::((((((((((((((((

günaydın herkese nasılsınız bizde geldik işimize marlyıncım aynen serviste berrağımda hiç durmuyor bizimle birlikte erkenden uyanıyorlar bebişlerimiz:)))))

Günaydınlarrrrrrr;

Bende kahvaltı etmeye çalışıyorum,işler çok yoğun umarım bugün size bişeyler yazabilirim.

Heryerim ağrıyo yaa :1no2: ve acayip uyuşukluk var acaba ağırlaşmayamı başlıyoruz :CüvCüv:

Günaydın herkese hergün sayfa atlamadan okuyorum forumu bugünde herkes iyidir inşallah. Benim haftasonu 100 mg. şeker yüklemem vardı. Sonuç çok yüksek çıktı foktorum ekmek tatlı makarna pilav hiç ama hiç yemeyeceksin tatlı meyvelerden bile uuzak duracaksın dedi yarın diyetisyene gitcem liste versin diye bakalım ne verecek ama benim en büyük düşüncem meleğim neyle beslenecek nasıl büyüyecek

mutahharacım çok sağol. teşekkür ediyorum. darısı senin bebişin resmini görmeye...

ay teyzesi çok sağolun.evet oğlum maşşallah çok yakışıklı.
bu konuda tevazu gösteremeyeceğim....

günaydın ılgıncım geç yazıyorum net bağlantısı çok kötü iş yerinde maalesef berrak hanım da hareketli demek bugün gerçekten yavrularımız bizle brilikte uyanıyor kahvaltı yaptımı berrak hanım
defne hanım bu sabah peynir ve sütle kahvaltı yaptı evde teyzesi ::))))

Kıslarr herkese günaydın . Bugün benim oğluşta serviste kıpır kıpır hiç durmadı. Bayılıyorum onun oynadığına valla.
Sizler nasılsınız bakalım iyimisiniz arkadaşlar?

zehracım günaydın

geşmiş olsun canım kaçıncı haftada yaptırdın yüklemeyi bende gideceğim çok geçmiş olsun doktorun dediklerini yap lütfen şu anda hamile bri arkadaşım var ve ondada şeker çıktı canım amam maalesef saldı ve doktorun dediklerini yapmadı şu anda heryerinde ödem oluştu acayip şişti lütfen dikkat et yaa bende çok korkuyorum bu şeker olayından

sibiko günaydın canım doğru acayip ağırlaşmaya başladık

marylin bugün 24+1 olduk doktor erken yaptı biraz galiba yüklemeyi ama iyikide erken yapmış şimdiden önlemimizi alıyoruz. 3 gündür çok dikkat ediyorum ama yinede içimde bir korku var çünkü şeker bir anda stresten bile çıkabiliyormuş. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum lütfen sizde kontrollerinizi bir an önce yaptırın dikkat edin

sağol zehracım kardeşim olsun kendine dikkat et süt peynir yoğurt yumurta sonuçta bunlar yasak değil bebişin bunlarla çok güzel beslenecek kuvvetlenecek kemikleri öpüyorum tatlım

Herkese günaydınlaaaarrrrr...

Kahvaltımızı yaptık geldik... Sabah 5,15'de uyandım. Kızım nasıl tekmeliyor. Kalktım ofise geldim uyumak için yattım. Yok bu kız beni uyutmuyor. Bi bardak süt içeyim bari dedim. İçtim baktım bizimkinin hareketler durdu. Karnı acıkmış :roflol: Aynı anası oldu bu kız. Açlığa hiç dayanamıyo sırnaşık şey

Zehra'cım canım bir sonraki kontrolüne kadar dikkat edersen şekerin düşmüş olur büyük ihtimalle. Genele öyle oluyor. Sıkma canını. Allah beterinden saklasın canım...

Eeee sizlerde ne var ne yok bacılarım?

Son düzenleme:
kızlar gunaydın hepınızee
MARYLİN canım seker yuklemesı 24-28 hafta arası yaptırılıyor ben 23+5 de yaptırdım çok şükür temız cıktı ama yuksek cıkan arkadaslar dıkkat edın yedıklerınızee

tatlım bizde işyerinde aynı kahvaltıyı yaptık peynir süt:dance: yarasın bebişlerimize tatlım:1hug:a.s.

günaydınnar herkese a.s.
biz de işteyiz oğlumla
serviste bizimki de durmadı sabahtan oynadı
şimdi durdu uyuyor belki
herkese iyi günler kızlar

pınarcım bigudim günaydın nasılsınız fıstıklar:)))))))))))))

günaydınnar herkese a.s.
biz de işteyiz oğlumla
serviste bizimki de durmadı sabahtan oynadı
şimdi durdu uyuyor belki
herkese iyi günler kızlar

Günaydınlar kızlar. Bıdıklar pek bir hareketli bugün maşşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…