alsucum maşallah paşaya demekki hepsi aynı saatte başlıyor tepinmeye ::)))))))))
kızlar yine size sorıyım dedim (iyi ki varsınız a.s.)
şimdi ben sabah aç karna elevit alıyorum
dün akşam gelince de yanlışlıkla bir tane aldım kafamçokkarıştı
iyice kafa gitti
onun için sabah almadım bugün
inşallah bebişime zararı dokunmaz:ecrin_bebek:
günaydınlar kızlarr!
oh herkesin karnı tok keyfi yerinde bu sabah.
kızlar bugün boğazlı kazak giydim ve nefes alamıyorum. çok sıkıda değil ama yinede ben dıkandım. giymem artık bundan sonra, sürekli elim boğazımda. bugün nasıl geçeccek acep(
ojelifıstıkcım senin haftasonu gttiğin ayrıntılı ultrason muydu?
pınarcım günaydın defnene yarasın annesi,
biz benim defneyle şimdi geldik yine yürüyüşümüze çıktık , harika bir hava var şimdi sahilde yürüyüş yapmak dolaşmak isterdik çok güzel bahar havası var istanbulda ::::))
alsucum bir şey olmaz ama tatlım sen yinede 24 satte bir al dur aklıma getirdin bende demir hapımı
içeyim sabah süt içtim o yüzden demir hapımı şimdi alıcam valla doktor aç dedi ama benim aç karnına alınca midem bulanıyor ve çıkarıyorum o yüzden bend egün içinde midemi iyi hissettiğim zaman almaya çalışıyorum
Yok canım üzülme. Neticede kullandığın bir ilaç. Zararı olmaz bence...
Bende aynı menepozlular gibi geziyorum valla. Millet atkı, bere takıyor. Ben montumun önünü açık gezicem nerdeyse. Bütün boğazlı kazaklarım kaldı valla. Hep açık yaka şeyler giyiyorum. Evde de askılı badiler, çıplak ayak. Eşim tam menepozlu oldun diyor :)
aynen canım bende açıyorum hasta oluyom kapatıyorum dararıyorum ne yapcam bilemedim. fisfisfis
bide kızlar bu ayrıntılı ultrason için 24+5 çokmu geç sizce. biz ancak bu tarihe bulabilmiştik ama okuduğum kadarıyla en son 24 hafta uygun diyorlar. drunuz size bişey söyledimi bu konu hakkında. bizde kararsız kaldık ilk öncelri drumda nasıl olsa 4 boyutlu var diye ama eşimin ısrarıyla gün almış olduk.
aynen canım bende açıyorum hasta oluyom kapatıyorum dararıyorum ne yapcam bilemedim. fisfisfis
bide kızlar bu ayrıntılı ultrason için 24+5 çokmu geç sizce. biz ancak bu tarihe bulabilmiştik ama okuduğum kadarıyla en son 24 hafta uygun diyorlar. drunuz size bişey söyledimi bu konu hakkında. bizde kararsız kaldık ilk öncelri drumda nasıl olsa 4 boyutlu var diye ama eşimin ısrarıyla gün almış olduk.
Hım teşekkür ederim canım benimde haftaya inş ama çok merak ediyorum acaba içebilecek miyim midem bulanır mı???????
günaydınlar kızlarr!
oh herkesin karnı tok keyfi yerinde bu sabah.
kızlar bugün boğazlı kazak giydim ve nefes alamıyorum. çok sıkıda değil ama yinede ben dıkandım. giymem artık bundan sonra, sürekli elim boğazımda. bugün nasıl geçeccek acep(
ojelifıstıkcım senin haftasonu gttiğin ayrıntılı ultrason muydu?
mrb kızlar bişey soracağım şu şeker yüklemesinde normal değerin kaç olması gerekiyor bi bilgisi olan var mı acaba????????????
Hım teşekkür ederim canım benimde haftaya inş ama çok merak ediyorum acaba içebilecek miyim midem bulanır mı???????
en geç 24. haftaya kadar yapılması gerekiyo demişti bizim doktorumuz..
bunun 24. hafta olmasının nedeni allahım yaradanım evlerden uzak etsin bebişlerde bir problem çıkarsa, çok ciddi hayatlarını etkileyebilecek bir problem, 24. haftaya kadar kanuni olarak gebeliği sonlandırma hakkı varmış anne ve babanın..allah aklımıza bile getirmesin böyle bi şeyi...
24. hafta ya kadar denmesinin tek nedeni buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?