2009 Mayıs Anneleri

kızlar yine size sorıyım dedim (iyi ki varsınız a.s.)
şimdi ben sabah aç karna elevit alıyorum
dün akşam gelince de yanlışlıkla bir tane aldım kafamçokkarıştı
iyice kafa gitti
onun için sabah almadım bugün
inşallah bebişime zararı dokunmaz:ecrin_bebek:

günaydınlar kızlarr!
oh herkesin karnı tok keyfi yerinde bu sabah.
kızlar bugün boğazlı kazak giydim ve nefes alamıyorum. çok sıkıda değil ama yinede ben dıkandım. giymem artık bundan sonra, sürekli elim boğazımda. bugün nasıl geçeccek acep(
ojelifıstıkcım senin haftasonu gttiğin ayrıntılı ultrason muydu?

pınarcım günaydın defnene yarasın annesi,

biz benim defneyle şimdi geldik yine yürüyüşümüze çıktık , harika bir hava var şimdi sahilde yürüyüş yapmak dolaşmak isterdik çok güzel bahar havası var istanbulda ::::))

Yok canım üzülme. Neticede kullandığın bir ilaç. Zararı olmaz bence...

Bende aynı menepozlular gibi geziyorum valla. Millet atkı, bere takıyor. Ben montumun önünü açık gezicem nerdeyse. Bütün boğazlı kazaklarım kaldı valla. Hep açık yaka şeyler giyiyorum. Evde de askılı badiler, çıplak ayak. Eşim tam menepozlu oldun diyor :)

Günaydın canım. Adaşların keyfi yerinde bu sabah desene :) Kahvatılaryapıldı, yürüyüşlere çıkıldı ohhh maşşallah :)

alsucum bir şey olmaz ama tatlım sen yinede 24 satte bir al dur aklıma getirdin bende demir hapımı
içeyim sabah süt içtim o yüzden demir hapımı şimdi alıcam valla doktor aç dedi ama benim aç karnına alınca midem bulanıyor ve çıkarıyorum o yüzden bend egün içinde midemi iyi hissettiğim zaman almaya çalışıyorum

canım evet herzaman düzenli alan biriyim ama kafa gitti dün yorgunluktan herhaldekafamçokkarıştı
ben de demir alıyorum aç karna
tok karnıma alınca mideme ağrı giriyor nedense

aynen canım bende açıyorum hasta oluyom kapatıyorum dararıyorum ne yapcam bilemedim. fisfisfis

bide kızlar bu ayrıntılı ultrason için 24+5 çokmu geç sizce. biz ancak bu tarihe bulabilmiştik ama okuduğum kadarıyla en son 24 hafta uygun diyorlar. drunuz size bişey söyledimi bu konu hakkında. bizde kararsız kaldık ilk öncelri drumda nasıl olsa 4 boyutlu var diye ama eşimin ısrarıyla gün almış olduk.

merhabalr kızlar işler çok yoğun oyüzden giremiyorum ,buarad ben grip oldum çok kötüyüm senağlamaöksürmekten boğazım iyice tahriş oldu,bugünde sesim kısıldı konuşamıyorum işaretlerle anlaşıyorum artık umarım herkes iyidir en kısa zamanda girip eskilerden başlayarak yazdıklarınızı okuyacağım

mrb kızlar bişey soracağım şu şeker yüklemesinde normal değerin kaç olması gerekiyor bi bilgisi olan var mı acaba????????????

selam kızlar....
ben daha yeni gelebildim işe, sabah şeker yükleme tstimize gittik
gerçekten limon götürüp, içine limon sıkınca çok zor olmuyomuş o glikozu içmek
ama bi hamile arkadaş limon getirmeyi unutmuştu
çok zorlandı
şeker yükleme testi yaptırırken mutlaka yanınıza limon alın kızlar

en geç 24. haftaya kadar yapılması gerekiyo demişti bizim doktorumuz..
bunun 24. hafta olmasının nedeni allahım yaradanım evlerden uzak etsin bebişlerde bir problem çıkarsa, çok ciddi hayatlarını etkileyebilecek bir problem, 24. haftaya kadar kanuni olarak gebeliği sonlandırma hakkı varmış anne ve babanın..allah aklımıza bile getirmesin böyle bi şeyi...
24. hafta ya kadar denmesinin tek nedeni buymuş

sen de ankaradasın galiba....
kimden randevu aldınız canım???

Hım teşekkür ederim canım benimde haftaya inş ama çok merak ediyorum acaba içebilecek miyim midem bulanır mı???????

yok canım ayrıntılıya gireli ben 1 ay oluyor.20.haftada girmiştim. bu normal 4 boyutlu ultrason.

mrb kızlar bişey soracağım şu şeker yüklemesinde normal değerin kaç olması gerekiyor bi bilgisi olan var mı acaba????????????

şeker yüklemesinde sınır 140. benimki 102 çıktı çok şükür. doktorum çok normal dedi.

Hım teşekkür ederim canım benimde haftaya inş ama çok merak ediyorum acaba içebilecek miyim midem bulanır mı???????

içersin merak etme canım. o kadar da anlatılanlar gibi iğrenç birşey değil. limon sıktığın zaman limonlu soda gibi oluyor.çok güzeldi valla ben severek içtim. mesela bizde gittiğimizde limon yoktu yanımızda.hemşire 1 tane limon alın dedi.eşim limon alıp geldi.sıktık içtim işte böyle..

saol canım. bende araştırırken en iyi dönemin 24 haftaya olduğunu çünkü amniyon sıvısının en fazla olduğu( tabi bebeğin durumuna oranla) dönemler olduğundan daha net sonuç alınabileceğini okumuştum. acaba boşunamı gidiyorum diye düşünmüştüm.
Allaha şükür kendi drum şuana kadar bi sıkıntı yok diyor. 2 hafta önce tahlil için yakın diye sincan lokman hekime gitmiştik. ordaki dr burda ayrıntılıda yapılıyor deyince bizde iyi yaptıralım dedik. fiyatı da çok uygundu. eşimde çok istiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…