saol canım. bende araştırırken en iyi dönemin 24 haftaya olduğunu çünkü amniyon sıvısının en fazla olduğu( tabi bebeğin durumuna oranla) dönemler olduğundan daha net sonuç alınabileceğini okumuştum. acaba boşunamı gidiyorum diye düşünmüştüm.
Allaha şükür kendi drum şuana kadar bi sıkıntı yok diyor. 2 hafta önce tahlil için yakın diye sincan lokman hekime gitmiştik. ordaki dr burda ayrıntılıda yapılıyor deyince bizde iyi yaptıralım dedik. fiyatı da çok uygundu. eşimde çok istiyordu.
Günaydın herkese hergün sayfa atlamadan okuyorum forumu bugünde herkes iyidir inşallah. Benim haftasonu 100 mg. şeker yüklemem vardı. Sonuç çok yüksek çıktı foktorum ekmek tatlı makarna pilav hiç ama hiç yemeyeceksin tatlı meyvelerden bile uuzak duracaksın dedi yarın diyetisyene gitcem liste versin diye bakalım ne verecek ama benim en büyük düşüncem meleğim neyle beslenecek nasıl büyüyecek
günaydınlar kızlarr!
oh herkesin karnı tok keyfi yerinde bu sabah.
kızlar bugün boğazlı kazak giydim ve nefes alamıyorum. çok sıkıda değil ama yinede ben dıkandım. giymem artık bundan sonra, sürekli elim boğazımda. bugün nasıl geçeccek acep( QUOTE]
Bende aynen öyleyim bide işyeri çok sıcak kısa kollularla dolaşıyorum inanın yerimseniben
merhabalr kızlar işler çok yoğun oyüzden giremiyorum ,buarad ben grip oldum çok kötüyüm senağlamaöksürmekten boğazım iyice tahriş oldu,bugünde sesim kısıldı konuşamıyorum işaretlerle anlaşıyorum artık umarım herkes iyidir en kısa zamanda girip eskilerden başlayarak yazdıklarınızı okuyacağım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip salgını kol geziyo :jeyyar:
kızlarrrrr bugün pek bi sessiz herkes yinesositososito
kızlar ben arada sırada nisan annelerinin yazdıklarını da okuyorum
mesela onların kaç kilo aldık ve bebişler hangi haftada kaç gr. diye konuları var ve düzenli güncelliyolar
hatta kilo konusuna bakınca moralim bozuldu birazsenağlama
çünkü ben şimdiden onların bi çoğundan daha fazla kilo almışım:1shok:
bizde kendi aramızda paylaşalım mı??? hadi ilk ben başlıyorum utanarak
başlangıç: 60 kilo
şimdiki(25. haftada): 73 kilo
bebişim 23+5 te 640 gr.
yani kiloların hepsi bende:bbo:
Başlangıç 75 kilo
şimdiki 27 hafta 80 kilo
Bebişim 23 haftada 580 gramdı şuan 1 kiloya yaklaşmıştır heralde aradan bir ay geçti.:dance:
merhaba kızlar nasılsınız?ben dün çok keyifsizdim bugüne iyi başladım
ama bu sabah kocam seyhate gitti haftaya çarşamaba gelecek bakalım onsuz nasıl geçecek zaman
bu arada kızlar ben şişmeye başladım tuzlu hiç yemem ama şişmişim bugün fark ettim burnum şişmiş yaw.........çok çirkinleştim ben erkek annesi olarak
Allah kavuştursun canım.Benimde arada oluyo halbuki bu şişlik arkadaşlarımın söylediğinde kız bebek annelerinde çok oluyomuş.Bide ne zaman turşu yesem ellerim parmaklarım şişiyor.:teselli:
Canım sendeki belirtiler bende de var.Bende WC den çıkamıyorum ve yanmadan bulantıdan mahvoluyorum.Herkese günaydın kızlar..Bu hafta tahlillerim vardı bikaçtane onları aldım ve kum döküyomuşum kızlar yaa.daha önce böle bişi başına gelen oldumu.çok sık wc ye çıkıyodum ondanmış meğer.Doktor bol su iç dedi içiyorum ama bu defada günüm wc de geçiyo resmenBebeğe bi zaraı olurmu diye korkuyorum..
Bide kızlar sizdede boğazınızda yanma gibi bişey oluyormu? Bazen boğazımda acaib bi yanma oluyo.yediklerimden mi artık anlayamadım dr.ada sormayı unuttum.Özellikle geceleri oluyor.
Ojeli fıstıııkk..o ne tombişlik öleee bayıldım resmen.acaba benim oluşumda öle tombiş olmuşmudur çok merak ettim ultrason günüm gelsede görsem hemenn.:asigim:
Desene minik bir kızımız daha geliyor.Merhaba kızlar ben bir kaç gündür yoktum kayınvalidemde kalıyodum malum orada internet yok inşallah hepinizde bebişlerinizle birlikte iyisinizdir bu arada benim ufaklığımın cinsiyetide belli oldu minik bir kızım olacakmış inşallah Allah biliyor ya hep kız istiyodum nihayet oldu :)) hepinizi öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Canım Benim kızda acıkınca sabah 5 te kaldırıyor, acıkınca tekmeliyor bende aç durabilendim ama babasına çekti galiba.Herkese günaydınlaaaarrrrr...
Kahvaltımızı yaptık geldik... Sabah 5,15'de uyandım. Kızım nasıl tekmeliyor. Kalktım ofise geldim uyumak için yattım. Yok bu kız beni uyutmuyor. Bi bardak süt içeyim bari dedim. İçtim baktım bizimkinin hareketler durdu. Karnı acıkmış :roflol: Aynı anası oldu bu kız. Açlığa hiç dayanamıyo sırnaşık şey
Zehra'cım canım bir sonraki kontrolüne kadar dikkat edersen şekerin düşmüş olur büyük ihtimalle. Genele öyle oluyor. Sıkma canını. Allah beterinden saklasın canım...
Eeee sizlerde ne var ne yok bacılarım?
kızlarrrrr bugün pek bi sessiz herkes yinesositososito
kızlar ben arada sırada nisan annelerinin yazdıklarını da okuyorum
mesela onların kaç kilo aldık ve bebişler hangi haftada kaç gr. diye konuları var ve düzenli güncelliyolar
hatta kilo konusuna bakınca moralim bozuldu birazsenağlama
çünkü ben şimdiden onların bi çoğundan daha fazla kilo almışım:1shok:
bizde kendi aramızda paylaşalım mı??? hadi ilk ben başlıyorum utanarak
başlangıç: 60 kilo
şimdiki(25. haftada): 73 kilo
bebişim 23+5 te 640 gr.
yani kiloların hepsi bende:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?