2009 Mayıs Anneleri

semracım geçmiş olsun canım cherry hadi bakalım canım inş sonucu güzle çıkar canım herkes limon diyor mutlaka götürelim

anladım tatlım..yine de gidin tabi ki, içinizde kalmasın..
inşallah bişeycik çıkmaz annesi

kızlarrrrr bugün pek bi sessiz herkes yinesositososito

kızlar ben arada sırada nisan annelerinin yazdıklarını da okuyorum
mesela onların kaç kilo aldık ve bebişler hangi haftada kaç gr. diye konuları var ve düzenli güncelliyolar
hatta kilo konusuna bakınca moralim bozuldu birazsenağlama
çünkü ben şimdiden onların bi çoğundan daha fazla kilo almışım:1shok:
bizde kendi aramızda paylaşalım mı??? hadi ilk ben başlıyorum utanarak

başlangıç: 60 kilo
şimdiki(25. haftada): 73 kilo

bebişim 23+5 te 640 gr.

yani kiloların hepsi bende:bbo:

merhaba kızlar nasılsınız?ben dün çok keyifsizdim bugüne iyi başladım
ama bu sabah kocam seyhate gitti haftaya çarşamaba gelecek bakalım onsuz nasıl geçecek zaman
bu arada kızlar ben şişmeye başladım tuzlu hiç yemem ama şişmişim bugün fark ettim burnum şişmiş yaw.........çok çirkinleştim ben erkek annesi olarak

Dikkat kendine canım olsun kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış en çok fayda sağlayacak besin o şuan bebişine

kızlar merhaba okuduğum kadarıyla herkes iyi.ben yoğunluktan bu ara pek takılamıyorum ama az kaldı bugünü atlatırsam rahatlıcam.benimde perşembe şeker yüklemem inş.iyi çıkar herşey.

tülaycım merhaba tatlım nasılsın bende yemekten sonra biraz yürüyüş yaptım hava çok güzel iyi :))) geldi herkese afiyet olsun

iyiyiz bitanem bebişi şubatta göreceğim teyzesi çok merak ediyorum berrağımı senin kontrolün ne zaman canım

canım ben şubatın 3 gibi gidicem ama perşembe şeker yüklemem var yanda meydan tıp var orda yaptırıp ordaki doktora muayene olucam.yani perşembe görücem:):)

arkadaşlar şeker yüklemesindeki glikoz içmekten korkmayın ben hem 50 mg. hem 100 mg. içtim sadece aç karınla içildiği için zor oluyor yoksa tadı meyve suyu gibi bişey oldukça tatlı bir meyve suyu ... bir de normal sınır 50 mg. için 140 bende 161 cıktı o yüzden doktor tekrarladı ve o da yüksek çıktığı için çok sıkı diyet verdi. bütün ögünlerde salata yemeye çalışıyorum bende salata ve ızgara köfte ama ekmeksiz bebişim için 3 ay daha böyle devam edeceğim yeterki o iyi olsun

Ay kızlar 1 saattir bebişlerin cicileri bölümünde bulduğum tüm cicilere bakıyorum. Müthişler ya. Ne odalar yapmışlar bayıldım. Acaip heyecanlandım valla :) Bizde bu hafta sonu kontrolden sonra gideceğiz mobilya bakmaya. Yavaş yavaş bakınalım artık diyoruz. Ama çok güzeller ya :) Valla heyecan yapttııımmm :)

kızlar merhaba... bikaçgndür grip ve kasık ağrısındna yatıyordum girip de okuyamadım hiç zaten baya da sayfa olmuş... maşallah... herkes iyidir umarım... ben tam gribi atlatım ağrılarım azaldı derken bugün mide bulantlarım başladı tekrar... sabahtan beri ne yesem çıkarıyorum... neden böle oldu bilmiyorum...

haftasonu bikaç mağaza dolaştım mobilya için ama içime sinen hiçbişi bulamadım... aramaya devam...
sizler naptınız mobilyaları alanlar var mı aranızda...

kızlar çarşamba günü saat 5 de 4 boyutlu ultrasona girecem ölesine gideceğim bi yerr
10 gün sonrada kendi doktoruma gidecem çook heycanlıyımmmm

esracım geçmiş olsun canım
thylon cum inş iyi çıkar tatlım bende 2 hafta sonra yaptırcam inş

kızlar bizde yemeğe gittik geldik sonra kızımla çarşıya çıktık bebek mağazalarını dolaştık bu aralar her öğle tatilinde takıldığım yer bebek mağazaları wenice de indirim var ama daha çok büyük yaşlara hitap ediyor , biizm miniğe göre bir şey bulamadım

szler nasılsınız arkadaşlar keyifler yerindemi ::))

saol marlyn canım.evet pınarcım çok hoş şeyler var ama biz sadece bebişime yatak alcaz seneye evi satabilirsek başka yere geçmeyi düşünüyoruz o zaman alcam inşallah

Canım sendeki belirtiler bende de var.Bende WC den çıkamıyorum ve yanmadan bulantıdan mahvoluyorum.

Desene minik bir kızımız daha geliyor.

Canım Benim kızda acıkınca sabah 5 te kaldırıyor, acıkınca tekmeliyor bende aç durabilendim ama babasına çekti galiba.
Kızlar bu arada MERHABA pazardan beri giremiyordum doldurmuşsunuz.Bu arada bebişlerin fotoları süper Maşallah diyorum

canım bende çok aldım ya :1no2: ne yapacaksam 70 le başladım ve 9 kilo aldım :1no2:

tüleycım bizde seneye yapıcaz annem beşiğini alacak kızımın seneyede odasını yapıcaz kuzumun inş

arkadaşlar ben size bir şey sorucam kaç aylıkken ayrı bir odada yatırmayı düşünüyorsunuz benim evim müsait ayrı bir odası olucak kızımın ama ben 6-7 aylıkken ayırmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

yemeğimizi yedik geldik kızımla. dışarısı çook güzel insanın büroya giresi gelmiyor valla.
esracım geçmiş olsun, ben daha bakma aşamasına bile gelemedim. bu haftasonu dra gidecez kızımızı görmenin mutluluğuyla dolaşırız tüm mağazaları. sıpam büyümüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…