tüleycım bizde seneye yapıcaz annem beşiğini alacak kızımın seneyede odasını yapıcaz kuzumun inş
arkadaşlar ben size bir şey sorucam kaç aylıkken ayrı bir odada yatırmayı düşünüyorsunuz benim evim müsait ayrı bir odası olucak kızımın ama ben 6-7 aylıkken ayırmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kızlar bizde özellikle erkek çocuk 6 aydan sonra oda olarak ayrılır çünkü erkek çocuğun nefsi erken uyanırmış derler.Anne ve babanın nefesinden nefsi uyanırmış doğrumudur bilemem ama dikkat etmek gerekir.tüleycım bizde seneye yapıcaz annem beşiğini alacak kızımın seneyede odasını yapıcaz kuzumun inş
arkadaşlar ben size bir şey sorucam kaç aylıkken ayrı bir odada yatırmayı düşünüyorsunuz benim evim müsait ayrı bir odası olucak kızımın ama ben 6-7 aylıkken ayırmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bunu ilk defa duydum sebebi neymişbu arada kızlar bebeği gündüz farklı b,ir yerde gece kendi odasında yatırmak lazımmış.geçenlerde anneyim ben programında doktor söylüyordu.
selam kızlar...uzun zamandır giremiyordum 2 gün oldu işten ayrılalı.çıkacağım için işleri toparlama telaşım vardı.her zaman giremiyorum nete.fırsat bulmuşken sizlere sonucu bildireyim dedim.hatırlayanlar olabilir.down sendromu için ense kalınlığından dolayı cvs yapılmıştı.kromozom sonucu normal çıkmıştı.kalbinde bir ters akım görülmüştü.22.haftada detaylı ultrasona girecektim ve tüm organlarına bakılacaktı.ve bakıldı çok şükür herşeyi normal.prof.bence bebek sağlıklı .bir sorunu yok.sadece az bir farkla ensesinin kalınlığı hala devam ediyor ama herşey normal bir sorun yok bence.ama tıp benceyi kabul etmiyor en son olarakta emin olmak için kalp ekosunu çektirebilirsiniz dedi.aynı gün eko kardiyografiside çekildi.
2 prof.birlikte baktı.onlarda kalbi gayet güzel çalışıyor dedi.bundan sonra normal takip edilecekmiş.ama bebeğin sağlıklı olduğuna karar verildi.gerisi kapalı kutu ALLAH BİLİR.Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşalah.Bu arada benim oğluşumda yemek yiyince bir oynuyor ki bazen hopluyorum maşallah...21+5 deyiz.26.hafatda şeker yükleme testimiz var sırada...
selam kızlar...uzun zamandır giremiyordum 2 gün oldu işten ayrılalı.çıkacağım için işleri toparlama telaşım vardı.her zaman giremiyorum nete.fırsat bulmuşken sizlere sonucu bildireyim dedim.hatırlayanlar olabilir.down sendromu için ense kalınlığından dolayı cvs yapılmıştı.kromozom sonucu normal çıkmıştı.kalbinde bir ters akım görülmüştü.22.haftada detaylı ultrasona girecektim ve tüm organlarına bakılacaktı.ve bakıldı çok şükür herşeyi normal.prof.bence bebek sağlıklı .bir sorunu yok.sadece az bir farkla ensesinin kalınlığı hala devam ediyor ama herşey normal bir sorun yok bence.ama tıp benceyi kabul etmiyor en son olarakta emin olmak için kalp ekosunu çektirebilirsiniz dedi.aynı gün eko kardiyografiside çekildi.
2 prof.birlikte baktı.onlarda kalbi gayet güzel çalışıyor dedi.bundan sonra normal takip edilecekmiş.ama bebeğin sağlıklı olduğuna karar verildi.gerisi kapalı kutu ALLAH BİLİR.Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşalah.Bu arada benim oğluşumda yemek yiyince bir oynuyor ki bazen hopluyorum maşallah...21+5 deyiz.26.hafatda şeker yükleme testimiz var sırada...
beyzaak canım çok sevindim.allah inşallah kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi.
Canım çok sevindim sonuçlara inşllah hepimizin şeker yüklemeside iyi çıkar.selam kızlar...uzun zamandır giremiyordum 2 gün oldu işten ayrılalı.çıkacağım için işleri toparlama telaşım vardı.her zaman giremiyorum nete.fırsat bulmuşken sizlere sonucu bildireyim dedim.hatırlayanlar olabilir.down sendromu için ense kalınlığından dolayı cvs yapılmıştı.kromozom sonucu normal çıkmıştı.kalbinde bir ters akım görülmüştü.22.haftada detaylı ultrasona girecektim ve tüm organlarına bakılacaktı.ve bakıldı çok şükür herşeyi normal.prof.bence bebek sağlıklı .bir sorunu yok.sadece az bir farkla ensesinin kalınlığı hala devam ediyor ama herşey normal bir sorun yok bence.ama tıp benceyi kabul etmiyor en son olarakta emin olmak için kalp ekosunu çektirebilirsiniz dedi.aynı gün eko kardiyografiside çekildi.
değilmi kızlar 6 aylıkken baya büyümüş olurlar ya ben çok endişeleniyorum ya duymazsam telsizden falan diye ama çocuğumuzun uyku düzeni ve psikolojisi daha önemli inş duyarız
Kızlar bizde özellikle erkek çocuk 6 aydan sonra oda olarak ayrılır çünkü erkek çocuğun nefsi erken uyanırmış derler.Anne ve babanın nefesinden nefsi uyanırmış doğrumudur bilemem ama dikkat etmek gerekir.
Bunu ilk defa duydum sebebi neymiş
beyzaak hoşgeldin canım..)) çok sevindim oğluşuna bitanem iyiidir annesi iyiidir o sen merak etme kuzuna iyi bak öpüyorum tatlım bizler dua edelim yeter gerisi allahın onun dediği olur iyide olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?