2009 Mayıs Anneleri

bende en fazla 5 aylıkken ayırmayı düşünüyorum. artık alışıncaya kadar geceleri telsizden bebeğimin sesimi geliyo diye uyuyamam gibi geliyor.
ayyy ogünler gelse çabucak

Bende 5 yada 6.aya kadar odamda sonra ise kendi odasında yatırmayı istiyorum. Çünkü 6.aydan sonra bebek nerede uyumaya alışırsa orasını görünce uyku vakti olduğunu anlarmış. O yüzden 6.aydan sonra odasında yatırın diyor uzmanlar...

Birsen'cim hoşgeldin canım... Yarın büyük gün desene :)

bu arada kızlar bebeği gündüz farklı b,ir yerde gece kendi odasında yatırmak lazımmış.geçenlerde anneyim ben programında doktor söylüyordu.

değilmi kızlar 6 aylıkken baya büyümüş olurlar ya ben çok endişeleniyorum ya duymazsam telsizden falan diye ama çocuğumuzun uyku düzeni ve psikolojisi daha önemli inş duyarız

Kızlar bizde özellikle erkek çocuk 6 aydan sonra oda olarak ayrılır çünkü erkek çocuğun nefsi erken uyanırmış derler.Anne ve babanın nefesinden nefsi uyanırmış doğrumudur bilemem ama dikkat etmek gerekir.

bu arada kızlar bebeği gündüz farklı b,ir yerde gece kendi odasında yatırmak lazımmış.geçenlerde anneyim ben programında doktor söylüyordu.
Bunu ilk defa duydum sebebi neymiş

selam kızlar...uzun zamandır giremiyordum 2 gün oldu işten ayrılalı.çıkacağım için işleri toparlama telaşım vardı.her zaman giremiyorum nete.fırsat bulmuşken sizlere sonucu bildireyim dedim.hatırlayanlar olabilir.down sendromu için ense kalınlığından dolayı cvs yapılmıştı.kromozom sonucu normal çıkmıştı.kalbinde bir ters akım görülmüştü.22.haftada detaylı ultrasona girecektim ve tüm organlarına bakılacaktı.ve bakıldı çok şükür herşeyi normal.prof.bence bebek sağlıklı .bir sorunu yok.sadece az bir farkla ensesinin kalınlığı hala devam ediyor ama herşey normal bir sorun yok bence.ama tıp benceyi kabul etmiyor en son olarakta emin olmak için kalp ekosunu çektirebilirsiniz dedi.aynı gün eko kardiyografiside çekildi.
2 prof.birlikte baktı.onlarda kalbi gayet güzel çalışıyor dedi.bundan sonra normal takip edilecekmiş.ama bebeğin sağlıklı olduğuna karar verildi.gerisi kapalı kutu ALLAH BİLİR.Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşalah.Bu arada benim oğluşumda yemek yiyince bir oynuyor ki bazen hopluyorum maşallah...21+5 deyiz.26.hafatda şeker yükleme testimiz var sırada...

marylin canım suyarsın benim kuzenim o kadar uykusuna düşkündiki hatta yanında davul çalsan haberi bile olmazdı.hep merak ederdim çocuğu olunca ne yapcak diye ama onun en ufak mızırdamasını bile duyar kalkar bakardı annelik içgüdüsü sanırım.

kızlar benim arkadaşımın yatak odası bebeğin odasıyla yanyana idi.telsizle birlikte 40 ı çıkınca bebeğin odasını ayırdı hep beşiğinde yatırdı hattta 40 ı çıkmadan annesi ve kaynanası yanında idi.biri bişey söylüyor biri başka bişey söylüyor bir taraftan bebek ağlıyor.ben sezeryanlıyım başım şişti diye gündüz aldı gece hem annesini hem kayınvalidesini kibarca kovdu yalnız değilim kocam var yanımda dedi.
ilk bebeğiydi kendi büyüttü.şimdi bebeği 2,5 yaşında odasına götürüyor annesi ve çocuk uyuyor hiç sesi çıkmadan.imreniyorum ya ona .ben yapamam ama en az 5 aylıktan önce ayırmam sanırım ama hiç büyük konuşmak istemiyorum.bu işler hiç konuşmakla olmuyor çünkü şimdiden

evet canım hatırladım tabi seni hatırlamaz olurmuyum. gerçekten çok ama çok sevindim. gözünaydın. bu çok güzel bir haber. :teytey::dance:

hoşgeldin canım. sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. moralini yüksek tutmak en önemlisi.
senin oğlanda pek yemeğe düşkün olacak anlaşılancokacimcoook

Canım çok sevindim sonuçlara inşllah hepimizin şeker yüklemeside iyi çıkar.

değilmi kızlar 6 aylıkken baya büyümüş olurlar ya ben çok endişeleniyorum ya duymazsam telsizden falan diye ama çocuğumuzun uyku düzeni ve psikolojisi daha önemli inş duyarız

Duyarsın canım duyarsın. Benim annemin yanında top patlatsan uyanmaz. Ama geceleriben diğer odadan ağladığımda daha a dediğimde uyanırmış...

6.aylık bebişin nefsinden nolcak bitanem ya... Boşverin böyle şeyleri...

Selam canım. Hoşgeldin. Çok ama çok sevindim. Hayırlı olsun ya. Ohhh sağlıklıymış kuzumuz Allah'ın izniyle a.s.

Pınar cım bizimkilerde inanılmaz inançlar var duysan boğulursun ondan bende genelde kulak arkası yapıyorum ama insan etkilenmeden yapamıyor.
Gerçi bunları dinlerken hikayeleri falan acayip eğleniyorum.delikafaduldendelikafadulden

beyzaak hoşgeldin canım..)) çok sevindim oğluşuna bitanem iyiidir annesi iyiidir o sen merak etme kuzuna iyi bak öpüyorum tatlım bizler dua edelim yeter gerisi allahın onun dediği olur iyide olur inş

beyzaak hoşgeldin canım..)) çok sevindim oğluşuna bitanem iyiidir annesi iyiidir o sen merak etme kuzuna iyi bak öpüyorum tatlım bizler dua edelim yeter gerisi allahın onun dediği olur iyide olur inş

tabiki herşey Allah ın takdiri ilahisi.İnsanın inanası gelmiyor ya o suyun içinde yaşıyor ve düşünün o gün ultrasonda bakıyoruz nasıl esniyor görseniz.Allah ne kadar büyük..

beyzaak canım gerçekten öyle.bizimkide başını iyice eğip poposunu kaldırıp sağa sola sallıyordu doktor eşim ben gülmekten karnımıza kramplar girdi küçücük yerse suyun içinde resmen mucize gibiler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…