Pınar cım bizimkilerde inanılmaz inançlar var duysan boğulursun ondan bende genelde kulak arkası yapıyorum ama insan etkilenmeden yapamıyor.
Gerçi bunları dinlerken hikayeleri falan acayip eğleniyorum.delikafaduldendelikafadulden
Doğrusun canım bu arada doğumu hangi hastanede yapacağınıza ve ne kadara mal olcağını araştırdınız mıDinle eğlen ama gerisini boşver canım... Kendi bildiğinden şaşma. Banada çevremden o kadar abuk subuk bilgiler geliyoki... Herkesin inancı kendine...
Doğrusun canım bu arada doğumu hangi hastanede yapacağınıza ve ne kadara mal olcağını araştırdınız mı
Bende Anadolu yakasında hastane arıyorum bu sebeple sordum ona göre karar vermem lazım özellikle küvezi olan bir hastane düşünüyorum.Ben kısmetse Kadıköy Şifa Hastanesi'nde yapacağım canım. Normal ise 2.350-Tl, sezeryan ise 2.550.-TL. Doktorum dışarıdan geleceği için ona da 1.500 yada 2.000 verilecek. (Bu haftasonu netleştireceğiz rakamı). Yani toplamda 4.000-4.500 civarı olacak...
Baba bakmak zorundaysa altını almıycakmı.Sadece başkasının yanında soymanın doğru olmuycağını düşünüyorum.sizce şu nasıl bir inanç kızlar kız bebeklerin altını babanın değiştiremeyeceği çünkü kız çocuğunun cenital bölgesinin görmesinin dinen (tabi yoruma göre gerçeği nedir ben bilmiyorum )) günah olduğu
bu fiyatlar ssk lılar içindemi geçerlibende beylikdüzü medicanada yapacağım kısmetse.Allah ın izniyle.sezeryan paketi 2400 tl.normalde 1800 sanırım..
pahalı arkadaşlar ya 500-600 diyor çoğu hastane ama bende kendi hastanemde yapmak istiyorum kimbilir ne kadar dır soramıyorum korkudanevet bu fiyat ssklı fiyatı
Baba kız ilişkileri herzaman imrenilcek şeylerdir.O sebeple sanırım gelinler kaynanayla anlaşamaz ama kayınpederle çok iyi anlaşır.Eşime sizi şimdiden kıskanıyorum diyorum baba kız beni unutursunuz diyorum.Babamı özlediminanmıyorum ya valla ben 27 yaşındayım ama hala babamın koltuk altına girip onu öpüp kokluyorum.o benim babam ya.işte böyle babayıda abiyide uzaklaştırıp mahrem sayıyorlar sonra baba abi bunlarda o gözle bakıp tecavüz ediyorlar sonrada aaaa olurmu öyle şey inanmıyoruz normal bir ailede böyle şey olmaz zaten.
Hoşgeldin canım İstanbul da devlette yapmak çok büyük risk.Güven sorunumuz var yani.Yoksa devlet herzaman iyidir.bende devlet hastanesinde yapacağım doğumumu önceden özelde düşünüyordum ama şimdiki doktoruma güveniyorum ve iletişimimiz iyi:))) ve ayrıca hastane tam evimin karşısında çok yakın doktorumda maşallah iyi işinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?