2009 Mayıs Anneleri

Dinle eğlen ama gerisini boşver canım... Kendi bildiğinden şaşma. Banada çevremden o kadar abuk subuk bilgiler geliyoki... Herkesin inancı kendine...

Doğrusun canım bu arada doğumu hangi hastanede yapacağınıza ve ne kadara mal olcağını araştırdınız mı

Ben kısmetse Kadıköy Şifa Hastanesi'nde yapacağım canım. Normal ise 2.350-Tl, sezeryan ise 2.550.-TL. Doktorum dışarıdan geleceği için ona da 1.500 yada 2.000 verilecek. (Bu haftasonu netleştireceğiz rakamı). Yani toplamda 4.000-4.500 civarı olacak...

sizce şu nasıl bir inanç kızlar kız bebeklerin altını babanın değiştiremeyeceği çünkü kız çocuğunun cenital bölgesinin görmesinin dinen (tabi yoruma göre gerçeği nedir ben bilmiyorum )) günah olduğu

inanmıyorum ya valla ben 27 yaşındayım ama hala babamın koltuk altına girip onu öpüp kokluyorum.o benim babam ya.işte böyle babayıda abiyide uzaklaştırıp mahrem sayıyorlar sonra baba abi bunlarda o gözle bakıp tecavüz ediyorlar sonrada aaaa olurmu öyle şey inanmıyoruz normal bir ailede böyle şey olmaz zaten.

o zaman benim oğlum olacak ben de onun pipisini görmeyeyim altını hep babası değiştirsin babası yıkasın :)))) süpermiş :))))

Bende Anadolu yakasında hastane arıyorum bu sebeple sordum ona göre karar vermem lazım özellikle küvezi olan bir hastane düşünüyorum.

Baba bakmak zorundaysa altını almıycakmı.Sadece başkasının yanında soymanın doğru olmuycağını düşünüyorum.
bende beylikdüzü medicanada yapacağım kısmetse.Allah ın izniyle.sezeryan paketi 2400 tl.normalde 1800 sanırım..
bu fiyatlar ssk lılar içindemi geçerli

paramız çok kalmadı zaten bebeğimiz için herşeyin en iyisi ama...biz cvs eko prof. falan derken muayene parası hariç sadece 3000 tl harcadık sadece onalr için düşünün.ama acımıyorum değer ne yapalım.hastane parasını da karttan çektirip birazınıda bebeğe takılanlarla ödeyeceğiz açıkçası.zamanında herkesin bebeğine takmak iyi oluyormuş :) çingenece birşey olacak ama ne yapalım.kısmet ya..

ohhh kızlar muhabbet koyu bende geldim kızlarla fotoğraf çekindik:))) biraz güldük eğlendik sizler neler yapıyorsunuz

bende devlet hastanesinde yapacağım doğumumu önceden özelde düşünüyordum ama şimdiki doktoruma güveniyorum ve iletişimimiz iyi:))) ve ayrıca hastane tam evimin karşısında çok yakın doktorumda maşallah iyi işinde

Baba kız ilişkileri herzaman imrenilcek şeylerdir.O sebeple sanırım gelinler kaynanayla anlaşamaz ama kayınpederle çok iyi anlaşır.Eşime sizi şimdiden kıskanıyorum diyorum baba kız beni unutursunuz diyorum.Babamı özledim

Hoşgeldin canım İstanbul da devlette yapmak çok büyük risk.Güven sorunumuz var yani.Yoksa devlet herzaman iyidir.

benim babamda beni ve kızkardeşimi sevdiğini fazla belli etmezdi evlenmeden önce inşallah eşim ve kızım çok samimi olurlar eşim kızına sevgisini belli eder diye dua ederdim ve oldu şimdi birbirlerinle çok sıcaklar kaliteli vakit geçirirler:)))) inşallah hayırlısıyla berrağımda gelecek tam bir aile olacağız artık

bende devlet hastanesinde yapacağım.doktoruma güvendiğim için.hemde doğumhanede çalışan hemşirelerden birkaçı ablamın komşusu o yüzden rahat edeceğim.allah o günleri nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…