2009 Mayıs Anneleri

canlarım bu çevremde duyduğum hurafelerden sadece biri milletin işi gücü böyle saçma sapan şeyleri söyleyip yorum yapmak tahammül edemiyorum bu insanlara ya

tutkuncum çok haklısın buradada aynı durum geçerli ama doktorum gireceği için doğumuma biraz rahatım o konuda yoksa özel çok mantıklı

kızlar bu aralar fazla sinirleniyorum ani iniş çıkışlar yaşıyorum sizdede oluyor mu eşimlede görümce geldi geleli sürekli tartışıyoruz sanırım hamişliklede ilgili hassasiyetim

ilgincim bende eskiden daha sinirliydim ama şu an daha sakinim.ama hamileliğin etkisinden dolayı bu duygusallık hassasiyet

ay kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmaya vaktim yok. çok yoğunum bu ara yine. hemen girip bunu bari yazayım dedim. takipteyim yani........

canlarım bu çevremde duyduğum hurafelerden sadece biri milletin işi gücü böyle saçma sapan şeyleri söyleyip yorum yapmak tahammül edemiyorum bu insanlara ya
Canım böyle şeylere sinirlenmene gerek yok sen duy ama gerekli gördüklerini dinle gerisinde ise ya öylemi de ben bu hikayelerle inanılmaz eğleniyorum.Birde bunlar her yörede değişir.Bi dönem çocuklarla çok vakit geçirdim onlarda bunları korku filmi gibi dinliyorlar sonra anlattıklarında birde ekleyerek inanılmaz eğleniyorduk.Ondan aştım ben bunları birde inanmadığını söylediğinde inandırmaya çalışılır ondan tamam de geç.

tutkuncum çok haklısın buradada aynı durum geçerli ama doktorum gireceği için doğumuma biraz rahatım o konuda yoksa özel çok mantıklı
Ben bu doğum konusunda bunalımdayım doktor bulamadım benim tüp bebek olduğu için ben sigortasız peşin yaptırdım ve şimdiye kadar 10.000 harcadım bittik yani şimdi memur maaşıyla daha fazla harcanmak istemiyorum sonra ödeyemiycez.Hele bu çocuk olsun diye 3 senedir hesapladık 25.000 harcamışız nereye nasıl gitti anlamadık.:uhm::uhm:

Selam kızlar,
Giremedim dün patik ördüm,hatta başta olmadı sora söküp yine ördüm:roflol::roflol:
Ama becerdim ben bu işi sonunda
En yakın zamanda ilgili topiğe ekleyeceğim inş.

Ojeli fıstıkııııııııııııım maşallah bebişiiiiineee,sonunda bi annemizin bebişi 1 kg 'ı geçtii:dance::dance:

haklısın tülaycım bende evimde eşimle ve kızımla birlikte olunca rahat oluyorum stresli olmuyorum ama o görümce olacak kız içeri girdimi sinirleniyorum başlıyorum söylenmeye sonrası malum tartışma((

haklısın tülaycım bende evimde eşimle ve kızımla birlikte olunca rahat oluyorum stresli olmuyorum ama o görümce olacak kız içeri girdimi sinirleniyorum başlıyorum söylenmeye sonrası malum tartışma((
Canım ya nedir bu bizim çektiklerimiz ya.Direk sakin sakin şu görümceyi karşına alıp konuşsan anlamaz mı acaba.Yada ona bi koca mı bulsan valla çevrende kolaçan et evlendir bari.Evde kalırsa bi ömür yerleşir valla.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ilgincim az daha sabret nasılsa gidecek anlamadığım bişey var senin kızdığını bile bile nasıl rahatça kalabiliyor ya?

ahh kızlar bir anlasam dün annemlerin yanında eşimle tartıştım ikimizde birbirimizi kırdık ve ben çok ağladım üzüldüm sebep tabiki ailesi benden gizli kızıyla annesi plan yapıyor babamda ağzından kaçırdı bir anda annen aramış bir hafta önce görümcenle konuşmuş doğumda gelirim demiş dedi bende patladım en sonunda bağırdım çağırdım yeter dedim (((((((((((( bugünde zaten moral sıfır kızın yanında okadar tartışıyoruz umrunda değil sanırım eşim beni önemsemiyor önemsese hamilesin sen stres yapma herşey senin istediğin gibi olacak derdi ama demiyor bende çok üzülüyorum

canımya haklısında ama üzülen sinirlenen sen herkes hayatından memnun fazla strese girme yani laftan anlamayan biri belli yoksa bu kadar şeye rağmen çekr giderdi valla dövesim geliyor kızı ya:)):

tülaycım inan öyle olmuyor stres yapmayım bebişim için diyorum ama elimde değil işte kardeş kardeşi çekiyor ama ben çekemiyorum artık çok sıkıldım

Eşine bi sor neden böyle yapıyor ne istiyor.Hayatının neresindesin yada bir aile terapistine falan gidin.Ama ben diyorum evlendir kızı kurtul.Dur seni güldüreyim biraz bu kız evlenince eşini de alır size yerleşirmiş 1 ken 2 olurlarmış.Allah sabır versin:sm_cool::sm_cool:

senağlama
senağlamasenağlama canım hayatının bence hiçbiryerindeyim senağlama baksana adam ailesine on beş yıldan sonra aniden bağlandıdelikafaduldenklava: bırakıp gideceğim o olacak:asigim: hem bana düğün yapmayanın kızına ben niye düğün yapayım biz eşim ben ve ailem vardık yedi yıl diğerleri sonradan çıktı menfaatçi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…