Canım kaynanam ve familyasının yaptıklarını böyle yendim yoksa uçurmuştum kendimi şimdiye. birde ben rahat büyümüş biriyken bi dediği iki olmayan düşün kafayı benimle bozmuş kaynana ve ekürileri.Çekildim kenara onlar benim sakinliğim ve takmamam dan kafayı yediler.Önceleri baktım sinir ediyor sonra benim çırpınışlarımdan mutlu oluyor ha öyle mi dedim.Ama ben eşimi aldım karşıma defalarca konuştum sürecimizi konuştuk izle dedim ben haklı çıktım.Şimdi diyorum ki Allah kaynanamı ıslah etin.tutkun alemsin canım valla
Canım üzme bebişi de kendini de hayatına bak.öpüyoruz sizi a.s.a.s.kızlar bende çıkacağım birazdan kendinize dikkat edin olur mu bebişlerde tabi:))) iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum burada herşeyi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz hepinizi öptüm kocaman
selam kızlar...uzun zamandır giremiyordum 2 gün oldu işten ayrılalı.çıkacağım için işleri toparlama telaşım vardı.her zaman giremiyorum nete.fırsat bulmuşken sizlere sonucu bildireyim dedim.hatırlayanlar olabilir.down sendromu için ense kalınlığından dolayı cvs yapılmıştı.kromozom sonucu normal çıkmıştı.kalbinde bir ters akım görülmüştü.22.haftada detaylı ultrasona girecektim ve tüm organlarına bakılacaktı.ve bakıldı çok şükür herşeyi normal.prof.bence bebek sağlıklı .bir sorunu yok.sadece az bir farkla ensesinin kalınlığı hala devam ediyor ama herşey normal bir sorun yok bence.ama tıp benceyi kabul etmiyor en son olarakta emin olmak için kalp ekosunu çektirebilirsiniz dedi.aynı gün eko kardiyografiside çekildi.
2 prof.birlikte baktı.onlarda kalbi gayet güzel çalışıyor dedi.bundan sonra normal takip edilecekmiş.ama bebeğin sağlıklı olduğuna karar verildi.gerisi kapalı kutu ALLAH BİLİR.Allah hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşalah.Bu arada benim oğluşumda yemek yiyince bir oynuyor ki bazen hopluyorum maşallah...21+5 deyiz.26.hafatda şeker yükleme testimiz var sırada...
pınarcım çok pahalı değilmi canım sigorta falan karşılıyormu bir kısmını yoksa rakamın tamamı bu
Bende Anadolu yakasında hastane arıyorum bu sebeple sordum ona göre karar vermem lazım özellikle küvezi olan bir hastane düşünüyorum.
bu fiyatlar ssk lılar içindemi geçerli
kızlar bu aralar fazla sinirleniyorum ani iniş çıkışlar yaşıyorum sizdede oluyor mu eşimlede görümce geldi geleli sürekli tartışıyoruz sanırım hamişliklede ilgili hassasiyetim
ay kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmaya vaktim yok. çok yoğunum bu ara yine. hemen girip bunu bari yazayım dedim. takipteyim yani........
Selam kızlar,
Giremedim dün patik ördüm,hatta başta olmadı sora söküp yine ördüm:roflol::roflol:
Ama becerdim ben bu işi sonunda
En yakın zamanda ilgili topiğe ekleyeceğim inş.
Ojeli fıstıkııııııııııııım maşallah bebişiiiiineee,sonunda bi annemizin bebişi 1 kg 'ı geçtii:dance::dance:
kızlar biz çıkıyoruz kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi yarın görüşmek üzere
kızlar bende çıkacağım birazdan kendinize dikkat edin olur mu bebişlerde tabi:))) iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum burada herşeyi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz hepinizi öptüm kocaman
Kızlar ben geldim en çok devamsızlık yapan anne benim sanırım ama işler çok yoğun giremediğim anlarımı doğum iznime çıktığımda evden acısını çıkarıcam nasılsınız bakalım
Kızlar ben geldim en çok devamsızlık yapan anne benim sanırım ama işler çok yoğun giremediğim anlarımı doğum iznime çıktığımda evden acısını çıkarıcam nasılsınız bakalım
Canım %80'ini özel sağlık sigortam karşılayacak. %20'sini ben. Yine 1.000.TL falan benden çıkar yani...
Şifa'da yenidoğan yoğun bakımı var canım. Hemde her bebek için tek tek. Hani haberlerde görüyoruz ya mikrop kapınca tüm bebeklere geçiyor. Burda öyle bi durum yok. Her bebeğin bölümü ayrı... Ama SSK geçmiyor canım burda maalesef...
Ooo hemde nasıl :) Herşeye ağlıyorum. Ne söylense zoruma gidiyor. Hep eşimle tartışma içindeyim. Garibim alttan alıcak diye ne yapacağını şaşırdı :)
007 Ojelifıstık takipte :)
Hoşgeldin canım. Ekle ekle merak ettim...
İyi akşamlar canım. a.s.
Güle güle Ilgın'cım. Takma kafana diyeceğim şu hain görümceyi ama takacaksın yine... Üzme bari kendini...
Şimdi düğmelerini dikiyorum,ayy bence pek şirin oldu tatlım ya beğencekmisiniz bakalım:CüvCüv:
Sen nasılsın canım?bebiş nasıl;?
Beğeniriz bacım. Sen bebişin için örmüşsün biz beğenmes miyiz a.s.
Bizde iyiyiz kızımla napalım çalış dur işte. Akşam anneme gidicem özledim 15 gündür görmüyorum valla...
Ay en güzelini yapıyorsun merak ettim hadi bitirde görelim bizdeŞimdi düğmelerini dikiyorum,ayy bence pek şirin oldu tatlım ya beğencekmisiniz bakalım:CüvCüv:
Sen nasılsın canım?bebiş nasıl;?
kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapcam.babamız acıkmıştır kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri ve bebişleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?