2009 Mayıs Anneleri

Tülaycım iyi akşamlar sana

Ay en güzelini yapıyorsun merak ettim hadi bitirde görelim bizde
Pınarcım hastane pahalı senin canım ya bakalım durumumuz ne olacak bizim

Sağol tatlım,Ceninin günceside güzelmiş yavs sağol

Canım biz aldık 2 hafta oldu 2 hafta sonra gelecek.Geldiğinde fotoğraflarını paylaşırım sizinle :dance:

Bende tümüne baktım nerdeyse içim gidiyo bende aldıklarımı odamıza yerleştirdikten sonra size göstermek için sabırsızlanıyorum.

Canım bana doktorum ayırmak istiyosan 4.ayın sonuna kadar ayırmalısın, daha sonra alıştırman çok zor olur dedi

Doğrusun canım bu arada doğumu hangi hastanede yapacağınıza ve ne kadara mal olcağını araştırdınız mı

Ben medipolde yapıcam anadolu yakasında normal doğum 850 sezeryan 1500 lira paket fiyatları ssklılar için.

kızlar bu aralar fazla sinirleniyorum ani iniş çıkışlar yaşıyorum sizdede oluyor mu eşimlede görümce geldi geleli sürekli tartışıyoruz sanırım hamişliklede ilgili hassasiyetim

Aynen bende öyleyim eğitimlerde birşeyi birden fazla sorduklarında sanki çıldırıcak gibi oluyorum.Neden bu kadar sabırsız oldum bilmiyorum önceden olsa sabır abidesi gibiydim :sm_cool: Bide çevremdekilerin söylediklerine çok çabuk kızıp tepki verebiliyorum olumsuz olmasa bile laelaelaelaelae

Tutkuncum ne güzelmiş bebişlerin duyguları :) Annesi yesin onuuuu :)

Olsun canım. En azından gelebilecek durumdalar a.s.

Bende gizli çektim resimleri hehe :) Tamam canım ekle resmi...Bende akşam annemin ördüğü kadarını çeker koyarım a.s.

Ay en güzelini yapıyorsun merak ettim hadi bitirde görelim bizde
Pınarcım hastane pahalı senin canım ya bakalım durumumuz ne olacak bizim

Evet canım sağlık sigortası olmayanlar için pahalı oluyor...

kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapcam.babamız acıkmıştır kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri ve bebişleri:)

Güle güle canım. Afiyet olsun. a.s.

selam kızlarrr nasılsınız bizz geldikk kızımlaaa sositosositosositososito

bugun ikinci aşımızı olduk ilkinde hiç bişi hissetmemiştim umarım bu seferde şişme falann olmazz..birde 6 ay sonra tekrar yapılacakmış sizede sölediler mi??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ve bebişlerimizi Şeniz

İyi akşamlar canım öptüm kocaman a.s.

Hoşgeldin canım. Evet 2.aşıdan sonra 6 ay bekleyip tekrar yapıcaz dediler. Sonrada 1'er sene arayla 2 tane daha yapıp 5'e tamamlayacakmışız...

Bitaneeeem hoşgeldin:CüvCüv:naber?baktım bebişinin çeyizleri çok güzelmişşş,Allah giydirmeyide nasip etsin inş.:Saruboceq: Bebiş doğduktan sonra yine yapılcak bize diye biliyorum ben

Sağol tatlım,Ceninin günceside güzelmiş yavs sağol

benimde hoşuma gitti paylaşayım dedim diğer haftaları sonra okuruz

Ben medipolde yapıcam anadolu yakasında normal doğum 850 sezeryan 1500 lira paket fiyatları ssklılar için.
Burası daha iyiymiş tabi hastaneyi görmek lazım dr varmı önerdiğin
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ve bebişlerimizi Şeniz
Güle güle tüm giden arkadaşlara

Hoş geldin canım ben aşı olmadım siz oldukça tedirgin oldum.Ne yapsam 24. haftada olsam mı?
Ay apartmanda biri kapuska yapıyor hiç sevmem bütün eve sindi ya

İyi akşamlar canım öptüm kocaman a.s.

Hoşgeldin canım. Evet 2.aşıdan sonra 6 ay bekleyip tekrar yapıcaz dediler. Sonrada 1'er sene arayla 2 tane daha yapıp 5'e tamamlayacakmışız...

h.b tatlımm ama ne gereği varkii 5 defa ya yaww zaten önemli olan doğum anı değil mi??:uhm::uhm:yapmasakk ne olurr doğumdan sonra :jeyyar::jeyyar:

Bitaneeeem hoşgeldin:CüvCüv:naber?baktım bebişinin çeyizleri çok güzelmişşş,Allah giydirmeyide nasip etsin inş.:Saruboceq: Bebiş doğduktan sonra yine yapılcak bize diye biliyorum ben

h.buldumm canımm iyi şükürler olsunn yuvarlanıp gidiyozz gazelimle sizi sormalı prens oğluşun nasılmış bakalımm ŞenizŞeniziyi dileklerin içinde cok teşekkür ederiz teyzesiii

Son düzenleme:

saol tatlım hoşbuldum iyisiniz inş..:Saruboceq:
panik yapmana gerek yok canım bence 24.haftada yaptır sorun olmaz yani geç kalmış sayılmazsınn a.s.a.s.

:))) kiz günahini aldin kadinin :))) hayirli olsun canim güle güle giysin boncukum :))
sağol canım. evet günahını almışım:) ama yinede alışveriş için beni niye beklemedi anlamadım. sonuçta memlekete gitmemize 4 gün var???
günaydın mayıs anneleri ve güsel bebişleri işler başlamadan bir yazayım dedim size
ya kızlar ben gece uyuyamıyorum soluma yatıyorum karnım ağırıyor varmı böyle sorunu olan
merhaba aslimm. seni yakaladım sonunda. özel mesajın da kapalı,2 kere burdan yazdım,onları da görmedin galiba. şu bebek şekeri malzemelerini soracaktım. sitedeki gibi şirin duruyorlarmı gerçekten? güsellermi öyle?

aşıyı 5 doza tamamlarsan ömür boyu bağışık oluyorsun. tamamlamazsan,gebelik ve doğum için canım.hihoyyyt

h.buldumm canımm iyi şükürler olsunn yuvarlanıp gidiyozz gazelimle sizi sormalı pres oğluşun nasılmış bakalımm ŞenizŞeniz

Oda iyi tetesi,doktora gittik bugün yine sonuçları gösterdik,onlarda çok şükür kötü bişi yok dedi

Canım 5 taneyi tamamlayınca ömür boyu koruyormuş o yüzden tamamlamak iyi yani...

Aaa iyiymiş valla ömür boyu bağışıklık,bebişlerdede ömür boyu bağışıklık oluyomu acaba?
a.s.

Oda iyi tetesi,doktora gittik bugün yine sonuçları gösterdik,onlarda çok şükür kötü bişi yok dedi

ohh iyi çok şükürr canımm Rabbim sonuna kadar böyle iyi etsin inşş ŞenizŞeniz

Canım 5 taneyi tamamlayınca ömür boyu koruyormuş o yüzden tamamlamak iyi yani...

hımm anladımmm canımm hiç sevmiyom şu iğne olayını yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar ben kaçıyorum artık. Akşama annemdeyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm kocaman sizleri ve kuzucuklarımı a.s. a.s. a.s.

bebişleri bilmiyorum ama olmuyodur heralde.çünkü 3 tanesini doğumdan sonra yaptıracaz.
kızlar,özel hastanelerde 4 boyutlu ultrasona giren var mı? ayrı ücret ödüyor musunuz? haftaya memlekete gideceğimiz için randevu alayım diye bir iki hastaneyi aradım. emekli sandığıyla anlaşması olduğu halde 35 TL muayene ücreti+100 TL dört boyutlu ultrason için dedi. sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…