Ay en güzelini yapıyorsun merak ettim hadi bitirde görelim bizde
Pınarcım hastane pahalı senin canım ya bakalım durumumuz ne olacak bizim
kızlar merhaba... bikaçgndür grip ve kasık ağrısındna yatıyordum girip de okuyamadım hiç zaten baya da sayfa olmuş... maşallah... herkes iyidir umarım... ben tam gribi atlatım ağrılarım azaldı derken bugün mide bulantlarım başladı tekrar... sabahtan beri ne yesem çıkarıyorum... neden böle oldu bilmiyorum...
haftasonu bikaç mağaza dolaştım mobilya için ama içime sinen hiçbişi bulamadım... aramaya devam...
sizler naptınız mobilyaları alanlar var mı aranızda...
Ay kızlar 1 saattir bebişlerin cicileri bölümünde bulduğum tüm cicilere bakıyorum. Müthişler ya. Ne odalar yapmışlar bayıldım. Acaip heyecanlandım valla :) Bizde bu hafta sonu kontrolden sonra gideceğiz mobilya bakmaya. Yavaş yavaş bakınalım artık diyoruz. Ama çok güzeller ya :) Valla heyecan yapttııımmm :)
tüleycım bizde seneye yapıcaz annem beşiğini alacak kızımın seneyede odasını yapıcaz kuzumun inş
arkadaşlar ben size bir şey sorucam kaç aylıkken ayrı bir odada yatırmayı düşünüyorsunuz benim evim müsait ayrı bir odası olucak kızımın ama ben 6-7 aylıkken ayırmayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Doğrusun canım bu arada doğumu hangi hastanede yapacağınıza ve ne kadara mal olcağını araştırdınız mı
kızlar bu aralar fazla sinirleniyorum ani iniş çıkışlar yaşıyorum sizdede oluyor mu eşimlede görümce geldi geleli sürekli tartışıyoruz sanırım hamişliklede ilgili hassasiyetim
Pınarcım bende çok özledim annemi yaa,ama bizimkiler ancak 9. ayda gelebilecek maalesef,bi de çok uzakta kalıyolar,ben muğla onlar tekirdağ düşün,neyse canım bunada şükür en azından iyi olduklarını biliyorum
Tülaycım, sağol tatlım şu ara kabloyuda bulayım eklerim bu akşam,sende ekle kızz
eklicem canım ama eşimden gizlice çekmem lazım bana gülüyorda giysinin resmi çeklirmi diye yakında adam çıldırcak benim bu hallerimden:):) pınarcım bu arada ben senin battaniyeden örecektim vazgeçirdi annem o başka bişey örüyormuş bende artık şu koza ipmi sosis ipmi ondan başladım mürdüm eriği renginde bitince koycam resmini:))
Ay en güzelini yapıyorsun merak ettim hadi bitirde görelim bizde
Pınarcım hastane pahalı senin canım ya bakalım durumumuz ne olacak bizim
kızlar ben çıkıyorum eve gidip yemek yapcam.babamız acıkmıştır kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri ve bebişleri:)
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ve bebişlerimizi Şeniz
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ve bebişlerimizi Şeniz
selam kızlarrr nasılsınız bizz geldikk kızımlaaa sositosositosositososito
bugun ikinci aşımızı olduk ilkinde hiç bişi hissetmemiştim umarım bu seferde şişme falann olmazz..birde 6 ay sonra tekrar yapılacakmış sizede sölediler mi??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bugun ikinci aşımızı olduk ilkinde hiç bişi hissetmemiştim umarım bu seferde şişme falann olmazz..birde 6 ay sonra tekrar yapılacakmış sizede sölediler mi??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benimde hoşuma gitti paylaşayım dedim diğer haftaları sonra okuruz
Sağol tatlım,Ceninin günceside güzelmiş yavs sağol
Burası daha iyiymiş tabi hastaneyi görmek lazım dr varmı önerdiğinBen medipolde yapıcam anadolu yakasında normal doğum 850 sezeryan 1500 lira paket fiyatları ssklılar için.
Güle güle tüm giden arkadaşlaraArkadaşlar herkese hayırlı akşamlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ve bebişlerimizi Şeniz
İyi akşamlar canım öptüm kocaman a.s.
Hoşgeldin canım. Evet 2.aşıdan sonra 6 ay bekleyip tekrar yapıcaz dediler. Sonrada 1'er sene arayla 2 tane daha yapıp 5'e tamamlayacakmışız...
Bitaneeeem hoşgeldin:CüvCüv:naber?baktım bebişinin çeyizleri çok güzelmişşş,Allah giydirmeyide nasip etsin inş.:Saruboceq: Bebiş doğduktan sonra yine yapılcak bize diye biliyorum ben
benimde hoşuma gitti paylaşayım dedim diğer haftaları sonra okuruz
Burası daha iyiymiş tabi hastaneyi görmek lazım dr varmı önerdiğin
Güle güle tüm giden arkadaşlara
Hoş geldin canım ben aşı olmadım siz oldukça tedirgin oldum.Ne yapsam 24. haftada olsam mı?
Ay apartmanda biri kapuska yapıyor hiç sevmem bütün eve sindi ya
sağol canım. evet günahını almışım:) ama yinede alışveriş için beni niye beklemedi anlamadım. sonuçta memlekete gitmemize 4 gün var???:))) kiz günahini aldin kadinin :))) hayirli olsun canim güle güle giysin boncukum :))
merhaba aslimm. seni yakaladım sonunda. özel mesajın da kapalı,2 kere burdan yazdım,onları da görmedin galiba. şu bebek şekeri malzemelerini soracaktım. sitedeki gibi şirin duruyorlarmı gerçekten? güsellermi öyle?günaydın mayıs anneleri ve güsel bebişleri işler başlamadan bir yazayım dedim size
ya kızlar ben gece uyuyamıyorum soluma yatıyorum karnım ağırıyor varmı böyle sorunu olan
Bitaneeeem hoşgeldin:CüvCüv:naber?baktım bebişinin çeyizleri çok güzelmişşş,Allah giydirmeyide nasip etsin inş.:Saruboceq: Bebiş doğduktan sonra yine yapılcak bize diye biliyorum ben
h.buldumm canımm iyi şükürler olsunn yuvarlanıp gidiyozz gazelimle sizi sormalı pres oğluşun nasılmış bakalımm ŞenizŞeniz
h.b tatlımm ama ne gereği varkii 5 defa ya yaww zaten önemli olan doğum anı değil mi??:uhm::uhm:yapmasakk ne olurr doğumdan sonra :jeyyar::jeyyar:
h.buldumm canımm iyi şükürler olsunn yuvarlanıp gidiyozz gazelimle sizi sormalı pres oğluşun nasılmış bakalımm ŞenizŞeniz
Oda iyi tetesi,doktora gittik bugün yine sonuçları gösterdik,onlarda çok şükür kötü bişi yok dedi
Canım 5 taneyi tamamlayınca ömür boyu koruyormuş o yüzden tamamlamak iyi yani...
Kızlar ben kaçıyorum artık. Akşama annemdeyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm kocaman sizleri ve kuzucuklarımı a.s. a.s. a.s.
Kızlar ben kaçıyorum artık. Akşama annemdeyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm kocaman sizleri ve kuzucuklarımı a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?