2009 Mayıs Anneleri

Sadece 4 boyutlu için çok bence,çünkü ben ayrıntılı 4 boyutluya 150 tl vermiştimm canım,sen sadece 4 boyutlu istiyorsun dimi?

benim kendi dr umun ultrasonu zaten 4 boyutlu canım o yüzden eksra bi ücret ödemiyorum farkı bi yerede gitmeme gerek kalmıyor

cerencim özeldende yazdım bebek şekerlerinin biblolarını aldım çok güzeller canım çok beyendim sitedekinden daha güseller hatta tüllerifilanda başka siteden aldım canım onlarda gelsin yorum yaparım sitelerin adreslerini özelden yazdım

Burası daha iyiymiş tabi hastaneyi görmek lazım dr varmı önerdiğin

Canım ben önceden memorial hastanesine gidiyodum ordaki doğum ücretleri çok uçuk olduğu için doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya gitmeye başladım yenidoğan bakım ünitesi var ayrıca doktorum Leyla Altuntaş istersen netten araştır, ben çok memnunum kaydirigubbakcemile5

tüm arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum. bizde bugün erken kaçıyoruz. yarına kadar kendinize bebişlerinize iyi bakın.

Kızlar ben kaçıyorum artık. Akşama annemdeyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm kocaman sizleri ve kuzucuklarımı a.s. a.s. a.s.
Güle güle canım iyi eğlenceler annende

ohh iyi çok şükürr canımm Rabbim sonuna kadar böyle iyi etsin inşş ŞenizŞeniz

hımm anladımmm canımm hiç sevmiyom şu iğne olayını yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yaw bu tetenoz iğnesimi ben kaçırdım yoksa başka şeymi:uhm:

iyi akşamlar tatlımmm a.s.a.s.
Güle güle canım iyi eğlenceler annende

Yaw bu tetenoz iğnesimi ben kaçırdım yoksa başka şeymi:uhm:

evet canım tetanozz yani kaçırdığın bişi yokk :1hug::1hug:

Canım çok iyi fiyat ben 330 verdim emekli sandığıda geçmiyordu ben emekli sandığıyla muayenemde 120 veriyorum

benim kendi dr umun ultrasonu zaten 4 boyutlu canım o yüzden eksra bi ücret ödemiyorum farkı bi yerede gitmeme gerek kalmıyor
Hangi hastaneymiş ve ne kadar veriyorsun dr söylersen bende bi gideyim tekrar.

Bana da yaz.Bende o siteden araştırdım beğendim bazılarını msj attım cvp gelmedi.

Sağol canım.Şimdi araştırıyorum

canım yıldıztabya özel bilge hastanesi dr da serhat partalcı ...normal muayene ücreti 50 ytl ssk 13 ytl ödüyorsun ama benim dr tüp bebek dr o yuzden sadece kendi hastalarına bakıyor yanlız aynı hastanede Akın varlık diye bi dr daha var oda çok iyi benim doğumada girecek tavsiye ederim yanii

Son düzenleme:
çok tatlılar canım çok şeker olmuşlar

Sağol canım şimdi internetten onada baktım

Tutkunum ve Civcivim teşekkürler kızlar,uğraştım keşfedene kadar ama güsel oldu bencedee
:teytey::teytey:

a.s.a.s.

Sadece 4 boyutlu için çok bence,çünkü ben ayrıntılı 4 boyutluya 150 tl vermiştimm canım,sen sadece 4 boyutlu istiyorsun dimi?

ya ben sadece 4 boyutlu diye sordum. ayrıntılı filan demedim. ama belkide kız öyle anlamıştır. bu ultrason konusunda da anlam karmaşası ne çok yavv!!
bi tane de tıp merkezi buldum 7,5 TL fark ödüyosunuz dedi. diğer 2 hastane 100-150 deyince bu da böyle deyince de kafam karıştı yanii-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun canım oğluşuna. çok şirin olmuşlar. sahibi kendi olsun inşallah.

sorduklarımın hepsinde emekli sandığı anlaşması vardı. biri 100,diğeri 150, diğeri de 7,5 TL dedikafamçokkarıştı acaba ilk ikisi ayrıntılı ultrason mu anladı da üçüncüsü normal muayene sandı? bilemedim şimdi. neyse bari ikisinden de randevu alayım. birinden memnun kalırsam ikincisine de gitmem,randevu da parayla değil yakötükedihüso

kızlar ben çok kötyüm yutkunamıyorum boğazlarım çok yanıyor su bile içemiyorum öksürdükçe karnımda ağrıyor sizce ne yapayım yaa off işyerinden izinde alamam geçen gün aldım balla tarçın karıstırdım yedim elmaya tarçın sürüp boğazını koy dediler onuda yaptım hiçbişeye yaramadı çok kötüyüm ya sadece çorba içtim hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçicek benim gribim bildiğiniz bir yöntem varmı?

Cerencim teşekkürler canım,
Bencede o kadın ayrıntılı anlamıştır çok pahalı demiş çünkü sadece 4 boyutlu için

Geçmiş olsun canım,ben hergün çay yerine limonlu sıcak su içiyorum tavsiye ederim:1hug:

sağol canım onuda denerim ama ben şuan nasıl düzelicem onu bilmiyorum:1no2: portakal yemekten artık midem bulanıyor aman kızlar çok dikkat edin benim bu ay 2.ci yakalnışım

merhaba kizlar a.s.

beyzaakcim canim cok sevindim herşeyin yolunda olmasina a.s. böyle güzel haberlerle cok mutlu oluyorum..hep böyle güzel haberler alalim inşaAllah

yeni annecim patiklere bayildim..hamarat hatun seniiiii

ilgincim takma kafana gözünü seveyim..sen bebişlerini düşün yeter..salla gitsin görümceni..

semracim cok gecmis olsun a.s.

genel itibariyle herkes iyiymiş cok sukur..hepiniz hep iyi olun emi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…