bebişleri bilmiyorum ama olmuyodur heralde.çünkü 3 tanesini doğumdan sonra yaptıracaz.
kızlar,özel hastanelerde 4 boyutlu ultrasona giren var mı? ayrı ücret ödüyor musunuz? haftaya memlekete gideceğimiz için randevu alayım diye bir iki hastaneyi aradım. emekli sandığıyla anlaşması olduğu halde 35 TL muayene ücreti+100 TL dört boyutlu ultrason için dedi. sizde de öyle mi?
bebişleri bilmiyorum ama olmuyodur heralde.çünkü 3 tanesini doğumdan sonra yaptıracaz.
kızlar,özel hastanelerde 4 boyutlu ultrasona giren var mı? ayrı ücret ödüyor musunuz? haftaya memlekete gideceğimiz için randevu alayım diye bir iki hastaneyi aradım. emekli sandığıyla anlaşması olduğu halde 35 TL muayene ücreti+100 TL dört boyutlu ultrason için dedi. sizde de öyle mi?
Burası daha iyiymiş tabi hastaneyi görmek lazım dr varmı önerdiğin
Güle güle canım iyi eğlenceler annendeKızlar ben kaçıyorum artık. Akşama annemdeyim. Yarın sabah görüşmek üzere. Öptüm kocaman sizleri ve kuzucuklarımı a.s. a.s. a.s.
Yaw bu tetenoz iğnesimi ben kaçırdım yoksa başka şeymi:uhm:ohh iyi çok şükürr canımm Rabbim sonuna kadar böyle iyi etsin inşş ŞenizŞeniz
hımm anladımmm canımm hiç sevmiyom şu iğne olayını yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tüm arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum. bizde bugün erken kaçıyoruz. yarına kadar kendinize bebişlerinize iyi bakın.
iyi akşamlar tatlımmm a.s.a.s.Canım ben önceden memorial hastanesine gidiyodum ordaki doğum ücretleri çok uçuk olduğu için doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya gitmeye başladım yenidoğan bakım ünitesi var ayrıca doktorum Leyla Altuntaş istersen netten araştır, ben çok memnunum kaydirigubbakcemile5
Güle güle canım iyi eğlenceler annende
Yaw bu tetenoz iğnesimi ben kaçırdım yoksa başka şeymi:uhm:
Canım çok iyi fiyat ben 330 verdim emekli sandığıda geçmiyordu ben emekli sandığıyla muayenemde 120 veriyorumbebişleri bilmiyorum ama olmuyodur heralde.çünkü 3 tanesini doğumdan sonra yaptıracaz.
Hangi hastaneymiş ve ne kadar veriyorsun dr söylersen bende bi gideyim tekrar.benim kendi dr umun ultrasonu zaten 4 boyutlu canım o yüzden eksra bi ücret ödemiyorum farkı bi yerede gitmeme gerek kalmıyor
Bana da yaz.Bende o siteden araştırdım beğendim bazılarını msj attım cvp gelmedi.cerencim özeldende yazdım bebek şekerlerinin biblolarını aldım çok güzeller canım çok beyendim sitedekinden daha güseller hatta tüllerifilanda başka siteden aldım canım onlarda gelsin yorum yaparım sitelerin adreslerini özelden yazdım
Sağol canım.Şimdi araştırıyorumCanım ben önceden memorial hastanesine gidiyodum ordaki doğum ücretleri çok uçuk olduğu için doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya gitmeye başladım yenidoğan bakım ünitesi var ayrıca doktorum Leyla Altuntaş istersen netten araştır, ben çok memnunum kaydirigubbakcemile5
çok tatlılar canım çok şeker olmuşlarKızlar ördüğüm patikleri ekledim taze taze bakın bi:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ize-neler-almaya-basladik-25.html#post4978862
canım yıldıztabya özel bilge hastanesi dr da serhat partalcı ...normal muayene ücreti 50 ytl ssk 13 ytl ödüyorsun ama benim dr tüp bebek dr o yuzden sadece kendi hastalarına bakıyor yanlız aynı hastanede Akın varlık diye bi dr daha var oda çok iyi benim doğumada girecek tavsiye ederim yanii
ya ben sadece 4 boyutlu diye sordum. ayrıntılı filan demedim. ama belkide kız öyle anlamıştır. bu ultrason konusunda da anlam karmaşası ne çok yavv!!Sadece 4 boyutlu için çok bence,çünkü ben ayrıntılı 4 boyutluya 150 tl vermiştimm canım,sen sadece 4 boyutlu istiyorsun dimi?
bi tane de tıp merkezi buldum 7,5 TL fark ödüyosunuz dedi. diğer 2 hastane 100-150 deyince bu da böyle deyince de kafam karıştı yanii-tatlicadiarzu-benim kendi dr umun ultrasonu zaten 4 boyutlu canım o yüzden eksra bi ücret ödemiyorum farkı bi yerede gitmeme gerek kalmıyor
hayırlı olsun canım oğluşuna. çok şirin olmuşlar. sahibi kendi olsun inşallah.Kızlar ördüğüm patikleri ekledim taze taze bakın bi:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ize-neler-almaya-basladik-25.html#post4978862
Canım çok iyi fiyat ben 330 verdim emekli sandığıda geçmiyordu ben emekli sandığıyla muayenemde 120 veriyorum
Hangi hastaneymiş ve ne kadar veriyorsun dr söylersen bende bi gideyim tekrar.
Bana da yaz.Bende o siteden araştırdım beğendim bazılarını msj attım cvp gelmedi.
Sağol canım.Şimdi araştırıyorum
kızlar ben çok kötyüm yutkunamıyorum boğazlarım çok yanıyor su bile içemiyorum öksürdükçe karnımda ağrıyor sizce ne yapayım yaa off işyerinden izinde alamam geçen gün aldım balla tarçın karıstırdım yedim elmaya tarçın sürüp boğazını koy dediler onuda yaptım hiçbişeye yaramadı çok kötüyüm ya sadece çorba içtim hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçicek benim gribim bildiğiniz bir yöntem varmı?
Cerencim teşekkürler canım,
Bencede o kadın ayrıntılı anlamıştır çok pahalı demiş çünkü sadece 4 boyutlu için
Geçmiş olsun canım,ben hergün çay yerine limonlu sıcak su içiyorum tavsiye ederim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?