cerencim özeldende yazdım bebek şekerlerinin biblolarını aldım çok güzeller canım çok beyendim sitedekinden daha güseller hatta tüllerifilanda başka siteden aldım canım onlarda gelsin yorum yaparım sitelerin adreslerini özelden yazdım
Kızlar ördüğüm patikleri ekledim taze taze bakın bi:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ize-neler-almaya-basladik-25.html#post4978862
bu arada ben hala annemde kaliyorum kizlar..oyuzden fazla giremiyorum gündüzleri..gündüz annem yanimda oluyor oyuzden nete girmiyorum :))) aksamda eşim oluyor..ancak bu vakitlerde rahat rahat giriyorum :)))
yarin doktora gidicem kizlar..heycan sardi gene beni :) bakalim boncukum nasilmiş :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyimm :) öpüyorum hepiniziiiii Şeniz
günaydın herkese nasılsınız bizde kahvaltımızı yaptık bebişimle :)))))))))
sanada günaydın canım. umarım bugün çok fazla yoğun olmazsın. kendini fazla yorma.herkese günaydın bütün mayıs anneleri. dün fazla aranızda olamadım ama genelde takip ettim.bugün nasılsınız bakalım?
İLGİN cim günaydın canım umarım iyisinidir?
YENİ ANNE ördüğün patilkere bayıldım. gerçekten çok güzeller. güle güle giydir inşallah...
Canım bende sıcak limon içerim boğazıma viks sürer sararım başımıda örterim kulaklarımı da kapatır battaniyenin altında yatarım bi daha hasta olmam.Geç.miş olsun canımkızlar ben çok kötyüm yutkunamıyorum boğazlarım çok yanıyor su bile içemiyorum öksürdükçe karnımda ağrıyor sizce ne yapayım yaa off işyerinden izinde alamam geçen gün aldım balla tarçın karıstırdım yedim elmaya tarçın sürüp boğazını koy dediler onuda yaptım hiçbişeye yaramadı çok kötüyüm ya sadece çorba içtim hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçicek benim gribim bildiğiniz bir yöntem varmı?
Hadi güzel haberlerini bekliyorumbu arada ben hala annemde kaliyorum kizlar..oyuzden fazla giremiyorum gündüzleri..gündüz annem yanimda oluyor oyuzden nete girmiyorum :))) aksamda eşim oluyor..ancak bu vakitlerde rahat rahat giriyorum :)))
yarin doktora gidicem kizlar..heycan sardi gene beni :) bakalim boncukum nasilmiş :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyimm :) öpüyorum hepiniziiiii Şeniz
Bugün erkenciyiz galibatatlım günaydın nasılsın banada yazarmısın özelden aldığın yeri bende almak istiyoruma.s.
Hadi bakalım Drımcım güzel haberlerle dön fotolarını da bekliyoruzgünaydınlar çok şükür bu sabah da iyi kalktım ama erkenden kalktık uykumuzu aldık sanırım
olmadı gündüz uyuruz ....soluma yattım oğluşumm bi yerini dayamış yatırmada bende dedim bari göbişime krem sürem bi baktımmm yatıyor ya poposu ka kafasıı
yiyesim geldii onuuuuuuuuuuuuu
sabah sabah benimle uyanması çok güsellllllll
bana diyolar ayyy iki çocuk nasıl bakacan nasıl edecen ama
benim aklıma bile gelmiyor evet belki daha çok yorgunluk olacak ama değer ya
tek isteğim hayırlı evlat olsunlar ................
bu arada bebekleri görmeye gidiyorum 4 boyutluda görecem ma aile gidecez aksam 5 randevu aldım
2 şubattada kendi doktorumuza gidecez ..........
herkese günaydın bütün mayıs anneleri. dün fazla aranızda olamadım ama genelde takip ettim.bugün nasılsınız bakalım?
Günaydın canım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın tüm mayıs anneleri!
bugün hava çok güzel ve acayip keyfim yerinde (nedenini bende bilmiyom). herkeslerinde keyfi yerindedir inşallah.
Bu gün bi ikimiz varız sanırım bende kapı pencere heryeri açtım hava alıyoruz bebişimle.Dışarı çıkamıyoruz hiç olmazsa kapı pencere den gelen havayla yetinelim.
Vallahi bu enerjinle bi çık dolaş canım.:sm_cool::smiley-cool::smiley-cool:
Doğrusun canım bu annelik sabır işi çünkü arkadaşlarım arıyor bu kadar gezen yerinde oturamayan biriydin nasıl dayanıyorsun diyorlar Allah sabrını veriyor inşallah kucağıma almayıda nasip eder tabi hepimizinçok isterdim ama bürodayım canım. öğle tatilini bekliyorum artık gezmek için.
sıkıntıların bi geçsin sende bebişinle acısını çıkartırsın bu eve kapanıp kalmaların. yeterki onlar iyi olsun.
Canlarımmmm herkese günaydınlar bacılarım... Kendimi Seda Sayan gibi hissettim :roflol: :roflol: :roflol:
Bakıyorum herkesin keyfi yerinde çok şükür. Sabahtan beri acil bi işle uğraşıyorum. Onu halledeyim hemen katılacağım aranıza. Ama bi günaydın demeden beklemek istemedim...
Bu arada dün akşam anneme gittim ya. Hepinizi anlattım. Selamları var. Hepinize hayırlı dğumlar diliyor canım annem benim a.s.
Kızıma ciciler aldım yine :) Annemin diktiği pijamaların, babanemin ördüğü yeleklerin resimlerini de çektim. Bugün bir ara ekleyeceğim ilgili yere...
İşime dönüyorum ama takipteyim a.s. a.s. a.s.
günaydın canım. bizzde yeni bi güne başladık bakalım. keyfimiz yerinde. afiyet olsun yarasın berrak bebişe. senin keyiflerde yerindedir umarım.
sanada günaydın canım. umarım bugün çok fazla yoğun olmazsın. kendini fazla yorma.
Evet yıkayıcam şu bebek şampuanlarından aldım elde çitilemeden yıkıycam.Annemde beyaz sabunla yıkarız elde diyor.Bebek özellikle doğduğunda bağışıklık sistemi olarak daha alışık değil dünya ya e kıyafetlerde organik değilse boyalı oluyor birde genelde elle falan bakılıyor hijyen iyidir yanikızlar günaydın
bizde geldik son hız işe koyulduk bu arada kk yı gezindik
bir şey de sorayım kızıma aldığım kıyafetleri yıkamak istiyorum hastane çıkışlarını falan hangi deterjanla elde mi yoksa makinadamı sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz tüm kıyafetleri yıkayacakmısınız
Annenin ellerinden öpüyorum canım.Hadi bekliyoruz fotoları:asigim:Canlarımmmm herkese günaydınlar bacılarım... Kendimi Seda Sayan gibi hissettim :roflol: :roflol: :roflol:
Bakıyorum herkesin keyfi yerinde çok şükür. Sabahtan beri acil bi işle uğraşıyorum. Onu halledeyim hemen katılacağım aranıza. Ama bi günaydın demeden beklemek istemedim...
Bu arada dün akşam anneme gittim ya. Hepinizi anlattım. Selamları var. Hepinize hayırlı dğumlar diliyor canım annem benim a.s.
Kızıma ciciler aldım yine :) Annemin diktiği pijamaların, babanemin ördüğü yeleklerin resimlerini de çektim. Bugün bir ara ekleyeceğim ilgili yere...
İşime dönüyorum ama takipteyim a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?