Zaten şimdiden yıkarsak kirlenir yine netleşince doğum tarihi ona göre yıkanır.Renk atmaz ılık suda yıkayıp ütüledinmi daha hijyenik olur tabi.Ay artık hepimiz heyecanlanıyoruz.tutkun bende granüllü sabun toz şeklinde olanlar düşünüyorum ama inş renk falan atmaz sonrada ütülüycem hepsini doğuma dopru hazır etmek istiyorum
tutkun bende granüllü sabun toz şeklinde olanlar düşünüyorum ama inş renk falan atmaz sonrada ütülüycem hepsini doğuma dopru hazır etmek istiyorum
kızlar merhaba herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla.arkadaşlar bebişimin bazı cicilerini eklicem ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusnuz
kızlar ben çok kötyüm yutkunamıyorum boğazlarım çok yanıyor su bile içemiyorum öksürdükçe karnımda ağrıyor sizce ne yapayım yaa off işyerinden izinde alamam geçen gün aldım balla tarçın karıstırdım yedim elmaya tarçın sürüp boğazını koy dediler onuda yaptım hiçbişeye yaramadı çok kötüyüm ya sadece çorba içtim hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçicek benim gribim bildiğiniz bir yöntem varmı?
bende 7 . ay gibi doğum çantasını hazırlıycam her ihtimale karşı doğum çantanızı aldınızmı bizim valizler var evde ama ben yeni bir çanta almak istiyorum öyle daha çok içime sinecek
Sağol ılgıncım tşk ederim iyi gibiyiz sanki grip oluyorum boğazım feci başımda ağırıyor. Inş düzelirim sen nasılsın canım bebiş nasıl
aslım iyiyim bebişimde iyi tatlım :))
pınarcım afiyet olsun şekercim
Pınarcım afiyet olsun canım bakalım hemen defne hn cicilerine
Fiyet olsun pınarcım
afiyet olsun pınarcım valal süper olmuş ama ilk defa yetiştiremediklerini duuydum demkki doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?