2009 Mayıs Anneleri

tutkun bende granüllü sabun toz şeklinde olanlar düşünüyorum ama inş renk falan atmaz sonrada ütülüycem hepsini doğuma dopru hazır etmek istiyorum
Zaten şimdiden yıkarsak kirlenir yine netleşince doğum tarihi ona göre yıkanır.Renk atmaz ılık suda yıkayıp ütüledinmi daha hijyenik olur tabi.Ay artık hepimiz heyecanlanıyoruz.
Bu gün kimse uyanamadı sanırım kimseler yok.Öğleden sonra bilgisayarım gidecek giremiycem.

kızlar merhaba herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla.arkadaşlar bebişimin bazı cicilerini eklicem ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusnuz

Sağolun canlarım anneme selamınızı ilettim a.s.

tutkun bende granüllü sabun toz şeklinde olanlar düşünüyorum ama inş renk falan atmaz sonrada ütülüycem hepsini doğuma dopru hazır etmek istiyorum

Bende 8.ayda falan kısmetse yıkayıp ütüleyip yerlerine yerleştireceğim. makinada ılık suyla ve bebek deterjanıyla yıkayınca hiçbişeycik olmaz. Elde daha zor bence... Hem elde durulama tam olmayabilir. Makinalarda 2 kere durulama yaptım mı bitmiştir a.s

kızlar merhaba herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla.arkadaşlar bebişimin bazı cicilerini eklicem ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusnuz

Canım o bölüme açıklamayı yaptım a.s.

İstanbul Anadolu Yakası'nda internet çalışması varmış. Netimiz bir gidip bir geliyor. İşler yığınla oldu valla kızlar ya senağlama

herkese merhaba... yazdıklarını yeni okudum cnm... boğazla alakalı sorun bende de var ama allahtan adaçayı gargarası yapınca geçiyor... şöle yapacaksın: bir bardak kaynar suyun içine bi tatlı kaşığı adaçayı at ve 10 dakika demlenmesini bekle sonra süz... ılınınca da gargara yap... günde 3 defa yapmalısın gargarayı çok iyiy geliyor... geçmiş olsun ....

bende 7 . ay gibi doğum çantasını hazırlıycam her ihtimale karşı doğum çantanızı aldınızmı bizim valizler var evde ama ben yeni bir çanta almak istiyorum öyle daha çok içime sinecek

bende 7 . ay gibi doğum çantasını hazırlıycam her ihtimale karşı doğum çantanızı aldınızmı bizim valizler var evde ama ben yeni bir çanta almak istiyorum öyle daha çok içime sinecek

Bende 7.ayda tamamlamayı düşünüyorum canım. Dediğin gibi ne olacağı belli olmaz. Almadım henüz çanta. Evde valizim var uygun ama bende şöyle güzel bi çanta istiyorum...

Tünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
bizde oğluşumla yemek yedik ancak işlerden kafamızı kaldırdık iyiki işten çıkıcam amma çok üstüme geliyorlar resmen ölü gibi diyorum eve ya

Ay evet bende doğum istiratime çıkınca hazırlamayı düşünüyorum her an gelerbilir bebişler inş hepsi zamanında doğar ama ben evlenirken almıştım valiz 5li küçük olanını kullanmamıştım hiç onu kullanıcam hem çekmeli

Sağol ılgıncım tşk ederim iyi gibiyiz sanki grip oluyorum boğazım feci başımda ağırıyor. Inş düzelirim sen nasılsın canım bebiş nasıl

Bizde yemek yedik geldik kızımla :) Canım fena halde pizza istemişti. İnternetten siparişi verdik. yarım saati geçiridler. Bedava pizza yedik ya çok komikti :)

Sağol ılgıncım tşk ederim iyi gibiyiz sanki grip oluyorum boğazım feci başımda ağırıyor. Inş düzelirim sen nasılsın canım bebiş nasıl

Geçmiş olsun canım...

Bu arada yeni cicilerini ekledim kızımın :)

aslım iyiyim bebişimde iyi tatlım :))

pınarcım afiyet olsun şekercim

Pınarcım afiyet olsun canım bakalım hemen defne hn cicilerine

Fiyet olsun pınarcım

afiyet olsun pınarcım valal süper olmuş ama ilk defa yetiştiremediklerini duuydum demkki doğruymuş

Sağolasınız kızlar. Yazın evlendiğimizde ilk defa eve istemiştik. O zaman da geç kalmışlardı :) Şanslıyım heralde hehe :)

Bakın bakalım cicilerine kızımın a.s.

selam kızlarrr a.s.a.s.herkezin keyfi yerinde maşşallahh ne güsell

ya ben geceleri hiç uyuyamıyorumm napacam bilmiyorum offf bi türlü uykum gelmiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyyy kızlar çok yoğun işlerim yaa. Burayada girmek istiyorum. Başımı kaldıramıyorum. Gözlerim yanıyor bilgisayara bakmaktan. Popom uyuştu resmen oturmaktan. Bir de doktor hareket yap bol bol diyor . Hadi bakalım nasıl yapcaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…