selam kızlarrr a.s.a.s.herkezin keyfi yerinde maşşallahh ne güsell
ya ben geceleri hiç uyuyamıyorumm napacam bilmiyorum offf bi türlü uykum gelmiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ayyyyyyyyyyyy kızlar çok yoğun işlerim yaa. Burayada girmek istiyorum. Başımı kaldıramıyorum. Gözlerim yanıyor bilgisayara bakmaktan. Popom uyuştu resmen oturmaktan. Bir de doktor hareket yap bol bol diyor . Hadi bakalım nasıl yapcaksak
bende yoğunum bugün ara ara okuyorum yazdıklarınızı pınarcım tülaycım bebişlerin cicileri çok şeker güle güle hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah rabbim:)
ilgincim saol canım ama bende toplu koymayı becerebilseydim pınar gibi hepsini koycaktım tek tek anca o kadar yükleyebildim:):)
kızlar hastane çantanızın içine neler koyacaksınız kendiniz ve bebiş için düşündünüz mü 7 ayda bir kenarda hazır durması gerekiyor ne olur olmaz
bende yürüyüşü aksattım kızlar bugün ama bitkin haldeyim dilimde beyaz yar çıkmış ve boğazlarım ağrıyor yakında giribim yane
yok pınarcım ağrısı sızı değil şükürler olsunnn ama gece gözümü 2 sn ye açtığım anda 3 4 saat uykum kaçıyor tv izliyom evde geziniyom bi türlü uyuyamıyorum sabaha kadarsenağlamasenağlama
bu arada kızlar sağlık ocağından bayanlar kapı kapı geziyor burda bi sorun varmı yokmu diye ne güsel uygulama olmuş yaw :lepi:
sağolun kızlar sizde dikkat edin sakın hasta olmayın ben sabah hep duş alıp çıkıyorum huy değişmez ondan oldu sanıırm
günaydınlar çok şükür bu sabah da iyi kalktım ama erkenden kalktık uykumuzu aldık sanırım
olmadı gündüz uyuruz ....soluma yattım oğluşumm bi yerini dayamış yatırmada bende dedim bari göbişime krem sürem bi baktımmm yatıyor ya poposu ka kafasıı
yiyesim geldii onuuuuuuuuuuuuu
sabah sabah benimle uyanması çok güsellllllll
bana diyolar ayyy iki çocuk nasıl bakacan nasıl edecen ama
benim aklıma bile gelmiyor evet belki daha çok yorgunluk olacak ama değer ya
tek isteğim hayırlı evlat olsunlar ................
bu arada bebekleri görmeye gidiyorum 4 boyutluda görecem ma aile gidecez aksam 5 randevu aldım
2 şubattada kendi doktorumuza gidecez ..........
kızlar bende battaniyeyi bitirmek üzereyim:))))) eşim bu ne hız diyor bir hafta demeden çalıştığın halde bitirdin diyor:))) tamamen süsleme işini bitirince resmini çeker eklerim
tülaycım teşekkür ederim cevabın için pınarım sanada:)))))
patronumun yanınada ünlü bir sanatçı geldi bu arada kızım ünlüler içinde büyüyecek sanırım:))))))))
Ahaaa bi örenbayan daha yakaladııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?