2009 Mayıs Anneleri

bende yoğunum bugün ara ara okuyorum yazdıklarınızı pınarcım tülaycım bebişlerin cicileri çok şeker güle güle hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah rabbim:)

ilgincim saol canım ama bende toplu koymayı becerebilseydim pınar gibi hepsini koycaktım tek tek anca o kadar yükleyebildim:):)

selam kızlarrr a.s.a.s.herkezin keyfi yerinde maşşallahh ne güsell

ya ben geceleri hiç uyuyamıyorumm napacam bilmiyorum offf bi türlü uykum gelmiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Selam canım hoşgeldin. Uykun mu gelmiyor yoksa ağrı sızı falan var da ondan mı uyuyamıyorsun?

Ayneeeennn uyuştum resmeeennn -tatlicadiarzu-

bende yoğunum bugün ara ara okuyorum yazdıklarınızı pınarcım tülaycım bebişlerin cicileri çok şeker güle güle hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah rabbim:)

Sağolasın bitanem a.s.

ilgincim saol canım ama bende toplu koymayı becerebilseydim pınar gibi hepsini koycaktım tek tek anca o kadar yükleyebildim:):)

Canım tüm linkleri aynı sayfaya yapıştırırsan toplu çıkar. Sen hepsini ayrı ayrı mesajlar şeklinde yolladığın için öyle oldu a.s.

kızlar herkes yoğun sanırım bugün fazla sohbet yok bebişimi en son 17 haftada görmüştüm berrağımı merak ediyorum şubat bir gelsede görsem kızlar:)))
bu arada yarıladık yolu hazırlıklarımız başladı yavaş yavaş

kızlar hastane çantanızın içine neler koyacaksınız kendiniz ve bebiş için düşündünüz mü 7 ayda bir kenarda hazır durması gerekiyor ne olur olmaz

bende yürüyüşü aksattım kızlar bugün ama bitkin haldeyim dilimde beyaz yar çıkmış ve boğazlarım ağrıyor yakında giribim yane

kızlar hastane çantanızın içine neler koyacaksınız kendiniz ve bebiş için düşündünüz mü 7 ayda bir kenarda hazır durması gerekiyor ne olur olmaz

Valla ben netten şöyle bir liste bulmuştum... Buna göre hazırlayacağım artık canım...

Kendiniz İçin

*40 haftalık doktor kontrol bilgileriniz ve test sonuçlarınız
*Kalın ve emici pedler
*Yatağınızın altına sermek için yatak koruyucu
*Yedek atlet ve iç çamaşırlar
(Sürekli terleyebilirsiniz, kanamanız olabilir)
*Lohusa sutyenleriniz
*Göğüs pedleri
*Ağrıyan göğüs uçlarınız için rahatlatıcı jel ve kremler
(Bebeğiniz ilk kez anne sütü alacağından ne olursa olsun ilk iki gün kullanmamanızı tavsiye ediyoruz)
*Önden açılan pijamalar ve gecelikler
*Bol bol çorap
*Yelek, hırka vb. üşürseniz kullanabileceğiniz giysiler
*Terlikleriniz
*Tarak, toka ve aynanız, dudak nemlendiriciniz
*Bol bol kayısı suyu (Kan yapar, süt yapar)
*Pamuk
*Islak mendil
*Temiz havlular
*Sabahlık
*Mendil, kağıt havlu ve peçeteler
*Atıştırmak için yağsız, baharatsız krakerler

Bebeğiniz İçin

*5-6 adet bütün tulum (body)
*En az 3 çift minik yumuşak çorap
*Başlık, eldiven
*Yelek gibi body üzerine giydireceğiniz giysi
*Battaniye
*Alt değiştirme örtüsü
*Üzerine yatırabileceğiniz bir iki farklı bebek çarşafı veya örtüsü
*Kucağınıza aldığınızda veya omzunuza koymak için temiz örtüler
*Hastanede bebek yatağı olacağından yatak götürmenize gerek yoktur.
*Ana kucağı, araba koltuğu gibi çıkışta taşımanız için gerekli olanlar.
*Bebeğinizi anne sütü ile besleyeceksiniz bu yüzden yanınıza asla biberon ve emzik almayınız.
*Alkolsüz, kokusuz ıslak mendil
*Yeni doğan bebek bezleriniz
*Bebe yağı, şampuan ve pudranız
*Bebeğinizin ilk banyo havlusu
*Bebek yağı ile birlikte kullanmanız için pamuk

Eşiniz İçin

*İçecek, yiyecek ve sakinleştirici bir arkadaşı
*Fotoğraf makinesi, tüm pilleri dolu ve yedek pillerle birlikte
*Video kamera, yedek memory veya kasetler ile
*Yakın dost ve akrabalarınızın telefon numaralarının listesi

bende yürüyüşü aksattım kızlar bugün ama bitkin haldeyim dilimde beyaz yar çıkmış ve boğazlarım ağrıyor yakında giribim yane

Aman canım dikkat et ya sende olma grip :çok üzgünüm:

yok pınarcım ağrısı sızı değil şükürler olsunnn ama gece gözümü 2 sn ye açtığım anda 3 4 saat uykum kaçıyor tv izliyom evde geziniyom bi türlü uyuyamıyorum sabaha kadarsenağlamasenağlama

bu arada kızlar sağlık ocağından bayanlar kapı kapı geziyor burda bi sorun varmı yokmu diye ne güsel uygulama olmuş yaw :lepi:

ılgıncım ben aklıma gelenleri sayayım canım

kendim için
bir takım pijama takımı
iki adet gecelik
sabahlık
emzirme sütyeni
iç çamaşır en genişlerinden
göğüs pedi
göğüs için krem
terlik
makyaj malezemeleri saç fırçam diç fırçam parfüm tabi güzel görünmek lazım işyerinden bile gelcekler görmeye bizi ::))))))))))))
fotograf makinası

bebiş için
ana kucağı
polar battaniyemiz
3 adet hastane çıkışı
penye battaniyemiz
bebek bezi
bebek sepeti ve şekerimiz
yelek ve hırkamız

valla şimdilik aklıma glenler bunlar canım

sağolun kızlar sizde dikkat edin sakın hasta olmayın ben sabah hep duş alıp çıkıyorum huy değişmez ondan oldu sanıırm

Anladım canım. Neyse hastalık olmasın da buna da şükür...

sağolun kızlar sizde dikkat edin sakın hasta olmayın ben sabah hep duş alıp çıkıyorum huy değişmez ondan oldu sanıırm

Evet canım bende sbaahları genelde duş alıp çıkıyorum. Saçlarımı iyi kurutamamışsam başım ağrıyor benimde..

Birde ben senin avatarında ki kızının resmini çok uzak görüyorum. Gıcık oldum ya :) Şu beyaz yerleri kesip yeniden yakından eklesenee delikafadulden

yapmaya çalıştım geçen olmadı pınarcım düzenledim eklemeye çalıştım boyutu kabul etmedi ama bir tane yakından var onu eklemeye çalışayım bu arada biizm net problem çok yavaş program yüklüde

ilgin canım ben kendim için bir uzun 2 düğmeli pijama takımı.emzirme südyeni,yelek yada hırka.havlu sıvı sabun ped makyaj malz.krem tarak,klozet örtüsü,nevresim takımı, göğüs pedi kremi,kolonya, ıslak mendil,pike,bardak kaşık çatal tabk falan bide yastığım:):) bebek için 2 tane hastane çıkışı,1 tulumlu takım, bez,ıslak mendil battaniye,olurya sütüm gelmezse biberon,silikon kaşık her ihtimale karşı,çorap.hırka,oto koltuğu&ANA KUCAĞI,bide pişik kremi yada bebe yağı,yazdıklaırm bunlar aklıma gelenler olursa eklicem.

Sen bana mail at dicem mail adresimi vericem ama özel mesajın kapalı canım. İstersen buraya mesaja ekle. Bende boyut düzenleyip mesaja ekliyim. Al ordan avatara koy?

Selam bacılar,ayy ben pek bi hamarat oldum, bi gaza geldim aynen örüyorum,ören bayan oldum:roflol::roflol:

Gözün aydın canım inş iyi haberlerle dönersiiiiiin

OJELİFISTIK;BOZON,Teşekkürler kızlar

Teşekkürler tatlım

PINARCIM,annenn iyi dilekleri için çok teşekkürler canım,çok selam söyle bizden
Bideeeee BEDAVA PİZZANIN TADI BASKADIR HEE

MARLİYNCİM,saf beyaz sabunla yıkanır bebişi kıyafetleri diye biliyorum,deterjanlar var gerçi ama zararlı olabilir bence illa deterjan kullanırsan yumuşatıcı eklenmeyecekmiş diye duydum canım,kolay gelsin

CİVCİVİM,akşam eşinle bi tur yürüseniz uykun gelir bence canım bi dene istersen,ama çok yorma kendiniiii

kızlar bende battaniyeyi bitirmek üzereyim:))))) eşim bu ne hız diyor bir hafta demeden çalıştığın halde bitirdin diyor:))) tamamen süsleme işini bitirince resmini çeker eklerim

tülaycım teşekkür ederim cevabın için pınarım sanada:)))))

patronumun yanınada ünlü bir sanatçı geldi bu arada kızım ünlüler içinde büyüyecek sanırım:))))))))

Ahaaa bi örenbayan daha yakaladııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…