2009 Mayıs Anneleri

slm hatunlar...
nasılsınız bakalım..herkescıkler ii dir umarım...:CüvCüv:hasta olan varsa gecmiş olsun şimdiden..gecmiş baya uzun yahu oku oku bıtmıor..kafamçokkarıştıbi kaç gun olunca gırmeyelı haylı uzun olmuş gecmiş...
PINARCIM,ILGINCIM,YENI_ANNE,MARLYNCM ,TLYON,OJELIFITIK...vs hepınız ıyısınız bebişlerde ii demi kızlar...cok osledım yahu hepınızı...mısafır vardı ewde yatılı...üç gundur,çat kapı olduk falla...dun gıttıler,onlarada ayıp olcak dıye gıremedım nete...gırdımmı kaptırıom kendımı fallananiknanik..
bırde orgu ogrenmeye heveslendım-tatlicadiarzu-bakalım nasıl olcek bıtınce koyarım buraya...ılk deneme ha ona gore...oglusum herbışılerı yaptırıo şimdiden banakaydirigubbakcemile3

Bi tane daha ören bayan yakaladııııııııııııııım,kolay gelsin tatlım,benide sardı bu aradelikafadulden
Biz iyiyiz çok şükür:CüvCüv:
Misafiri çok severim ben,ama misafirde balık gibidir derler 3 günden sonra kokar:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız oldurcen sen beniiii...ay yarıldım gulmekten..hiç duymamıstım bu lafı...sorma falla,benıde sardı bu orgu...hiç heweslenmedıydım bugune kadar,oğlum hewes ettırdı oruom paso...ama sadece duzz orgu..kaydirigubbakcemile3

bizim misafir bir yıldır bizde ona ne demeli kaydirigubbakcemile3 tatlımklava:

bu arada mesai bitimine az kaldı akşama kadar otur otur sonra servise yürürken yorul modunda oluyorum

Aynen bende valla canım ya...

maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))

Maaşallah kuzuma benimmmmm...

Al bakalım anneis bu linki avatarına yapıştır. Daha yakın oldu en azından...

Hoşgeldin canım. Çok şükür iyiyiz...

Bu arada bu ne hamaratlık baaynlar :) Ördüklerinizin resimlerini bekliyorum valla...

Ojelifıstık canım ya sizin işçi ne oldu? Ben kaçırdım mı son durumunu acaba?

Olsun olsunda düz örgü olsun kıııız,oda güzel olur,ben ördüm bunu erkekime dersindelikafadulden

burcu cnm..çok saol tatlım iyiyim cnm bilg.3 gün bozuktu giremedim ne yazık ki.grip oldum bu arada geceleri uyuyamıorum burnum tıkalı.boğazım şiş.ama onun dısında iyiyim tatlım.
sen nasılsın?

maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))

Allah nazardan saklasın canım. doğum sonrası fotolarınıda eklemek nasip etsin. çook cool görünüyor annesi pek havalı olacak galiba. bide kocaman MAŞALLAH diyelim
yeni anne iş arasında böyle karışıklıklar olbliyor yanlış kopyalamışım

Örerimde eklememmiiiiiii,hemensositososito

canlarım sağolun allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin bizim mesai bitti servise yetişcem daha gidip kızıma patik örcem teyzeleri hepinizi bebişlerinizden öperim

burcu cnm..çok saol tatlım iyiyim cnm bilg.3 gün bozuktu giremedim ne yazık ki.grip oldum bu arada geceleri uyuyamıorum burnum tıkalı.boğazım şiş.ama onun dısında iyiyim tatlım.
sen nasılsın?

Geçmiş olsun canım,görünmeyince merak ettim,burnuna tuzlu su çekersen açılır canım sinüzitlerimde öyle yapıodum ben,bol bol da meyve ye C vitamini hemen ayaklanırsın inş.

Bende oğluşta iyiyiz çok şükür,ayrıntılımızda güzeldi,şeker testimizi yapıcaz 24. haftada onu bekliyorum bende,

Bilgisayar konusunda seni anlıyorum benim bilgisayarda bu aralar sapıtıyoo pencereler açıp kapatıyo kendi kendine..Eşim gelsin bi format attırcam

kızlar bugün ofisi temizletiyorum o yüzden sadece yazdıklarınızı ara okuyorum.takipteyim::)) benimde battaniye bitsin koycam resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…