Geçmiş olsun canım,görünmeyince merak ettim,burnuna tuzlu su çekersen açılır canım sinüzitlerimde öyle yapıodum ben,bol bol da meyve ye C vitamini hemen ayaklanırsın inş.
Bende oğluşta iyiyiz çok şükür,ayrıntılımızda güzeldi,şeker testimizi yapıcaz 24. haftada onu bekliyorum bende,
Bilgisayar konusunda seni anlıyorum benim bilgisayarda bu aralar sapıtıyoo pencereler açıp kapatıyo kendi kendine..Eşim gelsin bi format attırcam
maşallah bebişine.. :) cnm benimde haftaya cuma 30 ocakta seker testim var.hem kızımıda görücem o gün.doktorum gel bakalım dedi.özlersin 6 hafta görmezsen dedi..:)))
Olsun olsunda düz örgü olsun kıııız,oda güzel olur,ben ördüm bunu erkekime dersindelikafadulden
bizim misafir bir yıldır bizde ona ne demeli kaydirigubbakcemile3 tatlımklava:
kızlar merhaba. bugün çok ilerlememişsiniz? ya da ben erken geldim. akşam yemeğe davetliyiz de yemek derdi olmayınca erken gelebildim.
ben biraz yavaş ilerliyorum galiba örgüde de. arkası yeni bitti oğluşumun yeleğinin. ama kapşon konacak diye bilemedim,ara verdim. bi de kadife ip aldım,hırka örecem. ayyy yumuşacık:) tam meleğime layık!:ecrin_bebek::asigim:
oyle dıyım dıe oruom saten kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delı hatun nolcekkk:roflol::roflol:kopardın benı...
o mısafırlıkten cıkmıs cnm bee..burcunun deıı gını kokmus artık at cope gıtsınkaydirigubbakcemile3klava:
burcu cnm..çok saol tatlım iyiyim cnm bilg.3 gün bozuktu giremedim ne yazık ki.grip oldum bu arada geceleri uyuyamıorum burnum tıkalı.boğazım şiş.ama onun dısında iyiyim tatlım.
sen nasılsın?
canlarım sağolun allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin bizim mesai bitti servise yetişcem daha gidip kızıma patik örcem teyzeleri hepinizi bebişlerinizden öperim
kızlar bugün ofisi temizletiyorum o yüzden sadece yazdıklarınızı ara okuyorum.takipteyim::)) benimde battaniye bitsin koycam resmini
kızlar merhaba. bugün çok ilerlememişsiniz? ya da ben erken geldim. akşam yemeğe davetliyiz de yemek derdi olmayınca erken gelebildim.
ben biraz yavaş ilerliyorum galiba örgüde de. arkası yeni bitti oğluşumun yeleğinin. ama kapşon konacak diye bilemedim,ara verdim. bi de kadife ip aldım,hırka örecem. ayyy yumuşacık:) tam meleğime layık!:ecrin_bebek::asigim:
gecmiş olsun fulyacım aman dıkkat et kendıne tatlım...bol bol vıtamın al emı..kivi ye gunde ıkı tane...hamışler mutlaka yemelıymıs kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
sağol tatlım..midem bulanıyor birde o yuzden pek bişey yiyemiyorumda birkaç gündür cnm yaa.inşallah iyileşirim bir an öncee..sen nasılsın cnm
sağol pınarcım.. teşekkürler cnm.. ya kızlar ben hala bişeyci almadım kızıma..ama sabırsızlanıyorum.tam plesentam çıktı üşüttüm şimdide..yine evdeyim yani :)))))))
ay pınarcım mis oldu ama bende bittim ne kadar ben yapmasam da şurası burası derken bitmiş vaziyetteyim.kızım çok şikayteçi benden bugün hiç oturmadım:)):
herkese merhaba... yazdıklarını yeni okudum cnm... boğazla alakalı sorun bende de var ama allahtan adaçayı gargarası yapınca geçiyor... şöle yapacaksın: bir bardak kaynar suyun içine bi tatlı kaşığı adaçayı at ve 10 dakika demlenmesini bekle sonra süz... ılınınca da gargara yap... günde 3 defa yapmalısın gargarayı çok iyiy geliyor... geçmiş olsun ....
maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?