2009 Mayıs Anneleri

maşallah bebişine.. :) cnm benimde haftaya cuma 30 ocakta seker testim var.hem kızımıda görücem o gün.doktorum gel bakalım dedi.özlersin 6 hafta görmezsen dedi..:)))

maşallah bebişine.. :) cnm benimde haftaya cuma 30 ocakta seker testim var.hem kızımıda görücem o gün.doktorum gel bakalım dedi.özlersin 6 hafta görmezsen dedi..:)))

Ah ah ben bi sefer uzun zaman görememiştimde nasıl özlemiştim,git gör mutlaka fotosunuda al seversin:ecrin_bebek:
İnş. sekerlerimiz iyi çıkar canım,insülinle falan uğrasmak zor gerçekten,inş sorun yoktur hiçbirimizde

kızlar merhaba. bugün çok ilerlememişsiniz? ya da ben erken geldim. akşam yemeğe davetliyiz de yemek derdi olmayınca erken gelebildim.
ben biraz yavaş ilerliyorum galiba örgüde de. arkası yeni bitti oğluşumun yeleğinin. ama kapşon konacak diye bilemedim,ara verdim. bi de kadife ip aldım,hırka örecem. ayyy yumuşacık:) tam meleğime layık!:ecrin_bebek::asigim:

Olsun olsunda düz örgü olsun kıııız,oda güzel olur,ben ördüm bunu erkekime dersindelikafadulden

oyle dıyım dıe oruom saten kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delı hatun nolcekkk:roflol::roflol:kopardın benı...

bizim misafir bir yıldır bizde ona ne demeli kaydirigubbakcemile3 tatlımklava:

o mısafırlıkten cıkmıs cnm bee..burcunun deıı gını kokmus artık at cope gıtsınkaydirigubbakcemile3klava:

gecmiş olsun fulyacım aman dıkkat et kendıne tatlım...bol bol vıtamın al emı..kivi ye gunde ıkı tane...hamışler mutlaka yemelıymıs kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Canım geç olsun güç olmasın boşver özene özene örünce daha güzel olur herşey,bak seni güldüreyim bende yeleğe koltuk altı koymasını bilmiyodum basladığımda,annemle açtık msn'den kamerayı,yavaaaaş yavasss ögretti bana taaa uzaktan:roflol::roflol:
Herşey olur canım yeterki sen yapmya niyetli ol

Napiiim kıs şen hamle olcass heralde,iki söylüyom bi gülüyom,bu arada ben kivi yemiyorum yaa,ne işe yarıyomuş?

burcu cnm..çok saol tatlım iyiyim cnm bilg.3 gün bozuktu giremedim ne yazık ki.grip oldum bu arada geceleri uyuyamıorum burnum tıkalı.boğazım şiş.ama onun dısında iyiyim tatlım.
sen nasılsın?

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun...

canlarım sağolun allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin bizim mesai bitti servise yetişcem daha gidip kızıma patik örcem teyzeleri hepinizi bebişlerinizden öperim

Hadi güle güle canım... Öptüm seni... Bu arada resmi küçültüp bi önceki sayfada ekledim bilgin olsun...

kızlar bugün ofisi temizletiyorum o yüzden sadece yazdıklarınızı ara okuyorum.takipteyim::)) benimde battaniye bitsin koycam resmini

Ohhh mis ofis ve becerikli anne :)

Olsun bacım geçolsun da güç olmasın demişler

hosgeldın tatlım..bende sendenım orgu konususnda:CüvCüv:yavas yavas oruom bende...amannn boswer olsunda yavas olsun zıyanı yok canım...

gecmiş olsun fulyacım aman dıkkat et kendıne tatlım...bol bol vıtamın al emı..kivi ye gunde ıkı tane...hamışler mutlaka yemelıymıs kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

sağol tatlım..midem bulanıyor birde o yuzden pek bişey yiyemiyorumda birkaç gündür cnm yaa.inşallah iyileşirim bir an öncee..sen nasılsın cnm

sağol pınarcım.. teşekkürler cnm.. ya kızlar ben hala bişeyci almadım kızıma..ama sabırsızlanıyorum.tam plesentam çıktı üşüttüm şimdide..yine evdeyim yani :)))))))

sağol tatlım..midem bulanıyor birde o yuzden pek bişey yiyemiyorumda birkaç gündür cnm yaa.inşallah iyileşirim bir an öncee..sen nasılsın cnm

mıde bulantısı en fenasıcnm ya en kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım..iyiyiz bizde...
oglusumda bende iyiyiz teyzesi..gunden gune şişioz buyuyos işte:CüvCüv:

ay pınarcım mis oldu ama bende bittim ne kadar ben yapmasam da şurası burası derken bitmiş vaziyetteyim.kızım çok şikayteçi benden bugün hiç oturmadım:)):

sağol pınarcım.. teşekkürler cnm.. ya kızlar ben hala bişeyci almadım kızıma..ama sabırsızlanıyorum.tam plesentam çıktı üşüttüm şimdide..yine evdeyim yani :)))))))

Olsun bitanem. Sağlık olsun da herşey bir haftada da halledilir. Sen bir iyileş herşeyin en güzelini yaparsın kuzuna

ay pınarcım mis oldu ama bende bittim ne kadar ben yapmasam da şurası burası derken bitmiş vaziyetteyim.kızım çok şikayteçi benden bugün hiç oturmadım:)):

Afferim sana. Yor kendini klava:

Ben kaçıyorum artık kızlar. Yemeğe kayınvalidemlerdeyiz ohhh bu akşamda yemek derdinden kurtuldum :) Öptüm sizleri...

canım sağol bunuda denerim inşllah işe yarar

maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))

canım maşallah çoktatlı nasılda yüzü gözüiyice belliolmuş güzel bir kız olcak şimdiden belli

kızlar bana gelincede hala çoook kötüyüm nefes bile almakta zorlanıyorumsenağlama
bugün dr.gittim 6 tane iğne verdi burnumu açmak için okyanus suyu ve parol verdi bide 1 hafta rapor verdi hiç bişey yiyip içemiyorum sonra kendi dr.gittim ilaçları kullanabilirmiyim diye gösterdim tamam dedi eğer yarında düzelmezsem hiçbişey yiyemezsem hastaneye yatıralım serumla besleyelim dedisenağlama zaten popom acıyordu iğnede öyle yaktıki üzerine bile oturamıyor off anlayacağınız çok kötüyüm kızlar benim için duaedin kendinizede dikkat edein gripli birine 1 metre uzakta durun herkes ilaç alıp geçirir ama biz böle sürünürüz işte ben ara ara girer bakarım bütün gün yattım kafamı kaldıramıyorum hepiinizi öpüyorum kızlar

ImageShack® - Image Hosting bu ömerim kızlarr 507 gr olmuşş
maşşallahhhhhhhhhh diyinn

oyy oyy maşşallahh kuzucuklarına bitanemmm Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallahhh

kızlar bu arada ben Allah kısmet ederse pazar günü maskoya prensesime mobilya bakmaya gidicemm aslında daha erken ama fikir edinmişş olurum çok güzel mobilyalar var nette inceledimmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…