2009 Mayıs Anneleri

pınarcım valla yeni okudumm ama seni şu kriz sizi vurmadımı adlı konuda yaptığın yorum içinn tebrikk ediyorummm ağzına sağlıkkkk ŞenizŞeniz:roflol::roflol:Şeniz

Birsencim masallah bebişlerine annesii,gözün aydın

Civcivim,alınan mobilya ahşap olursa 1 ay havalandırmak gerekiyormuş,aklında bulunsun

merhaba hatun kizlar a.s.

felaket yorgunum..uzun zamandan sonra erken kalkmak mahfetti beni :)) doktora gittim bugun..hamdolsun bebişim iyimiş :) suyumda gayet iyiymiş cok sukur..ama her ihtimale karşi 28.haftaya kadar böyle devam edicekmişim..şeker testi verdi doktorum..cuma günü yaptircam inşaAllah..bide lokosit ve crp testi yaptircam..iltihap varmi diye..ilaçlarima devam..yani demir ilaci içiyorum zaten sadece :) cok sukur iyi haberlerle geldim size yani :)

hastaneden dönüşte eşimin gömlegini değiştirmek için bi avm'ne ugradim..dedim bi cocuk magazalarin bakayim..ayyy amma alincak şey var yaa..gözüm korktu vallahi..kesinlikle liste yapip gitmek lazim :)) yoksa cildirir insan acaip güzel şeyler var..Rabbim saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..

öpüyorum hepinizi kocamannnn Şeniz

Birsencim masallah bebişlerine annesii,gözün aydın

Civcivim,alınan mobilya ahşap olursa 1 ay havalandırmak gerekiyormuş,aklında bulunsun

evet canım biliyorum zaten o yüzden birazcık acele ediyorum bu ay sipariş versek önümüzdeki ay anca gelir zaten bir ayda havalanırsaa kalıyor orda 20 gün yerimseniben
tabi Allahın izniylee ŞenizŞeniz

mutaharra canımm hadi gözünn aydınnn minik kuşunn iyiymişş şükürler olsunnn teyzesii yesinn onun minik ağzınııı :sm_cool::sm_cool:

alış veriş olayına hiç girmeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gerçekten insan kendini kaybediyor yaw liste çok mantıklı ama yinede liste dışına çıkacağına eminimm hele söz konusu kız çocuğu oluncaa :roflol::sm_cool::sm_cool:

saolasin bitanem :)) evet muhakkak liste dişina cikilir ama enazindan insan ne alcagini bilir ya valla tirstim magazada :))) nerden baslanir acaba felan diye düşündüm :)

Canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna,çoğu gitti azı kaldı inş.,biraz daha sık dişini
Öpüyorum tatlım

aa ne güzelmiş o pastalar öylee...
ya kızlar ben daha hiç bişey yalmadım.hastane cantalarını hazırlarım diyorum şubatta.mart gibide baslarım ama nerden baslıcam yaa...

ya kızlar ben daha hiç bişey yalmadım.hastane cantalarını hazırlarım diyorum şubatta.mart gibide baslarım ama nerden baslıcam yaa...

Tatlım bende bişi almadım sayılır bi zıbın seti aldım,toptan almayı düşünüyorum,ama su alınan şeyleri yıkama olayı varya o korkutuyor beni son zamanlarda nasıl yaparım diye

Canım çok geçmiş olsun ya. Valla çevremde o kadar hasta var ki benim de aklım çıkıyor kapıcam bi yerden diye...

ImageShack® - Image Hosting bu ömerim kızlarr 507 gr olmuşş
maşşallahhhhhhhhhh diyinn

ImageShack - Image Hosting :: olularim018xc8.jpg buda ali kızlar 564 gr olmuşş

Bacım bitane var burda. İkisi içinde aynı adresi eklemişsin. Ama birini gördük . Allah nazarlardan saklasınnnn

Bizde cumartesi günü kontrolden sonra Modoko'ya gideceğiz eşimle. Artık bakmaya başlayalım mobilyaları dedik. Çok heyecanlıyım çoookkk :)

pınarcım valla yeni okudumm ama seni şu kriz sizi vurmadımı adlı konuda yaptığın yorum içinn tebrikk ediyorummm ağzına sağlıkkkk ŞenizŞeniz:roflol::roflol:Şeniz

Ay sorma deli etti beni. Sesimi çıkarmadım daha öncekilere ama bu ne ya... Herkes bi kriz uzmanı kesilmiş... Sanki görende krizi biz çıkardık, hiç etkilenmedik, har vurup harman savuruyoruz zanneder. Herkes bütçesine göre bişeyler alıyo işte size ne yani dimi ama ? Tövbe tövbe klava:

Hoşgeldin canım. Ohhh bebişde iyiymiş çok şükür a.s.

Bacım valla mağazadan bi tane badi almakla başla bak arkası nasıl geliyor. Kendine şaşarsın :roflol:

Kesinlikle. Hele kız bebek olunca tabi alınacak daha süslü püslü şeyler olduğundan insan şaşırıyor...

Gir bi mağazaya tatlım. Tek bi badiden başla. Sonra arkası pek bi güzel geliyo valla :roflol:

Tatlım bende bişi almadım sayılır bi zıbın seti aldım,toptan almayı düşünüyorum,ama su alınan şeyleri yıkama olayı varya o korkutuyor beni son zamanlarda nasıl yaparım diye

Burcu onlar nasıl pasta öyle offf delikafadulden

Ya dert etme bacım. Atarsın makinaya narin programa. Ekstra durulama yaparsın bide. Fazla sıktırmazsın. Sonra da asar kurutur bi güzel zevkle ütülersin... Ohhh sonra onları yerleştirmesi ne zevkli olur var ya. İnsanda yorgunluk, ağırlık mağırlık kalmaz:dance: Şu mobilyaları bi alsak zaten şimdiden yıkayacağım delikafadulden

Bu arada günaydınlar bayanlar. Diyorsunuz bu delinin bu saatte ne işi var :) 06:15'de eşim ofise bıraktı. Uyuyacağım ama size bir uğrayayım erkenden günaydın diyeyim dedim... Hadi saat 10 gibi görüşürüz. Uyumaya koltuğuma gidiyorum beeennnnn Gelen arkadaşlarıma şimdiden günaydınlaaaaarrrrrr :1hug: a.s. :1hug: a.s.

günaydın herkese nasılsınız bugün güzel anneler:)))))

semracım çok geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine bol bol c vitamini al ve dinlen tatlım

dırımkızım maşallah prenslere Allah nazarlardan korusun

mutahhara canım senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim bebek mağazaları insanın başını döndürüyor öyle şirin kıyafetler var ki:))

bugüne iyi başladım çok şükür bebişimde hareketli sabahtan :)) umarım hepimizin günü güzel geçer kızlar:)))))))))

Ilgın'cım günaydın canım. Bi uyutmadı beni bu cadı kızım. Karnı acıktı heralde tekmeleyip durdu. Kalktım bende. Kalvaltı yapacağım şimdi. Sen nasılsın?

iyiyim pınarcım işteyim tatlım sen nasılsın :))) bebişler acıkınca bizi uyandırıyor yerim ben onları tatlım izne çıkmak istiyorum artık zaman geçtikçe belim ağrıyor oturmaktan evde olsam uzatır ayaklarımı dinlenirdim şimdi

Sağolasın canım bende kahvaltımı aldım işlerimin başına oturdum. Patronum geldi. Hayırdır erkencisin bugün. Uyutmadı heralde seninki diyor :)

Valla ya şu mart başı bi gelseydi hayırlıısyla. Öğlene kadar uyuyacağım :)

herkese günaydın fıstıklarrrrr.
nasılsınız bakiiimm.ben iyim çok şükür.
ama akşamdan beri nedense sanki afedersiniz karnımda gaz var gibi şişkinlik var.eğilip kalktıkçada ağrıyor. sanırım oğluşum iyice büyüyor.herhalde ondan oluyordur. karın gerildiği için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…