Birsencim masallah bebişlerine annesii,gözün aydın
Civcivim,alınan mobilya ahşap olursa 1 ay havalandırmak gerekiyormuş,aklında bulunsun
merhaba hatun kizlar a.s.
felaket yorgunum..uzun zamandan sonra erken kalkmak mahfetti beni :)) doktora gittim bugun..hamdolsun bebişim iyimiş :) suyumda gayet iyiymiş cok sukur..ama her ihtimale karşi 28.haftaya kadar böyle devam edicekmişim..şeker testi verdi doktorum..cuma günü yaptircam inşaAllah..bide lokosit ve crp testi yaptircam..iltihap varmi diye..ilaçlarima devam..yani demir ilaci içiyorum zaten sadece :) cok sukur iyi haberlerle geldim size yani :)
hastaneden dönüşte eşimin gömlegini değiştirmek için bi avm'ne ugradim..dedim bi cocuk magazalarin bakayim..ayyy amma alincak şey var yaa..gözüm korktu vallahi..kesinlikle liste yapip gitmek lazim :)) yoksa cildirir insanacaip güzel şeyler var..Rabbim saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..
öpüyorum hepinizi kocamannnn Şeniz
Canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna,çoğu gitti azı kaldı inş.,biraz daha sık dişini
Öpüyorum tatlım
aa ne güzelmiş o pastalar öylee...
ya kızlar ben daha hiç bişey yalmadım.hastane cantalarını hazırlarım diyorum şubatta.mart gibide baslarım ama nerden baslıcam yaa...
kızlar bana gelincede hala çoook kötüyüm nefes bile almakta zorlanıyorumsenağlama
bugün dr.gittim 6 tane iğne verdi burnumu açmak için okyanus suyu ve parol verdi bide 1 hafta rapor verdi hiç bişey yiyip içemiyorum sonra kendi dr.gittim ilaçları kullanabilirmiyim diye gösterdim tamam dedi eğer yarında düzelmezsem hiçbişey yiyemezsem hastaneye yatıralım serumla besleyelim dedisenağlama zaten popom acıyordu iğnede öyle yaktıki üzerine bile oturamıyor off anlayacağınız çok kötüyüm kızlar benim için duaedin kendinizede dikkat edein gripli birine 1 metre uzakta durun herkes ilaç alıp geçirir ama biz böle sürünürüz işte ben ara ara girer bakarım bütün gün yattım kafamı kaldıramıyorum hepiinizi öpüyorum kızlar
ImageShack® - Image Hosting bu ömerim kızlarr 507 gr olmuşş
maşşallahhhhhhhhhh diyinn
ImageShack - Image Hosting :: olularim018xc8.jpg buda ali kızlar 564 gr olmuşş
oyy oyy maşşallahh kuzucuklarına bitanemmm Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallahhh
kızlar bu arada ben Allah kısmet ederse pazar günü maskoya prensesime mobilya bakmaya gidicemm aslında daha erken ama fikir edinmişş olurum çok güzel mobilyalar var nette inceledimmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
pınarcım valla yeni okudumm ama seni şu kriz sizi vurmadımı adlı konuda yaptığın yorum içinn tebrikk ediyorummm ağzına sağlıkkkk ŞenizŞeniz:roflol::roflol:Şeniz
merhaba hatun kizlar a.s.
felaket yorgunum..uzun zamandan sonra erken kalkmak mahfetti beni :)) doktora gittim bugun..hamdolsun bebişim iyimiş :) suyumda gayet iyiymiş cok sukur..ama her ihtimale karşi 28.haftaya kadar böyle devam edicekmişim..şeker testi verdi doktorum..cuma günü yaptircam inşaAllah..bide lokosit ve crp testi yaptircam..iltihap varmi diye..ilaçlarima devam..yani demir ilaci içiyorum zaten sadece :) cok sukur iyi haberlerle geldim size yani :)
hastaneden dönüşte eşimin gömlegini değiştirmek için bi avm'ne ugradim..dedim bi cocuk magazalarin bakayim..ayyy amma alincak şey var yaa..gözüm korktu vallahi..kesinlikle liste yapip gitmek lazim :)) yoksa cildirir insanacaip güzel şeyler var..Rabbim saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..
öpüyorum hepinizi kocamannnn Şeniz
mutaharra canımm hadi gözünn aydınnn minik kuşunn iyiymişş şükürler olsunnn teyzesii yesinn onun minik ağzınııı :sm_cool::sm_cool:
alış veriş olayına hiç girmeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gerçekten insan kendini kaybediyor yaw liste çok mantıklı ama yinede liste dışına çıkacağına eminimm hele söz konusu kız çocuğu oluncaa :roflol::sm_cool::sm_cool:
aa ne güzelmiş o pastalar öylee...
ya kızlar ben daha hiç bişey yalmadım.hastane cantalarını hazırlarım diyorum şubatta.mart gibide baslarım ama nerden baslıcam yaa...
Tatlım bende bişi almadım sayılır bi zıbın seti aldım,toptan almayı düşünüyorum,ama su alınan şeyleri yıkama olayı varya o korkutuyor beni son zamanlarda nasıl yaparım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?