2009 Mayıs Anneleri

Bizde yemek yedik geldik kızımla :) Canım fena halde pizza istemişti. İnternetten siparişi verdik. yarım saati geçiridler. Bedava pizza yedik ya çok komikti :)
oh oh bizim içinde yeseydin.Afiyet olsun

selam kızlarrr a.s.a.s.herkezin keyfi yerinde maşşallahh ne güsell

ya ben geceleri hiç uyuyamıyorumm napacam bilmiyorum offf bi türlü uykum gelmiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benim uykusuzluk sana geçti bende diyorum 2 gündür deliksiz uyuyorum oh oh mersem sen nöbeti devralmışsın

Canım maaaaaaşallah iyi yakalamış dr valla

maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))
Drımcım senin yaramazlarada maşallah.

İLGİN cim PINAR cım günaydın sizede kıslar. iyimisiniz?
bende mart sonunu bekliyorum. son 1 ay kala çıkacağımya.nisanda yokum allah izin verirse.
geç artık şubat marttttttttt gelsin nisan

Canım günaydın hoş geldin. iyiyim bende çok şükür...

Aynı dertten bende muzdaribim. Bikaç gündür ayakkabımı giymek için eğildiğimde bile bir ağrı. Sanki gaz sancısı gibi. Annem karnın genişlediği için ve büyüyen rahim organlarını sıkıştırdığı için oluyor dedi. Ben 59 cm doğan bi bebek olarak anneme bu konuda epey çektirmişim de :)

Bu arada Günaydın lar diyorum.Yeğenim öğretmen okullarda grip salgını var aman abla sokağa falan çıkma dedi aman kızlar dikkat diyorum

pınarcım erkenden başlıyor bizim bebişler:)))))))))))) maşallah fıstıklara

ojefıstık cnm sanada günaydın:)))

pınarcım ayakkabı giyerken eğilirken bende aynıyım nasıl bir ağrı oluyor(

ojefıstık bitanem bende son haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama zor masa başında böyle hareketsiz oturmak şimdiden beni sıkmaya başladı belim kalçam heryerim ağrıyor nisan başı gibi bende izne ayrılmayı düşünüyorum artık

tutkuncum günaydın tatlım nasılsın:)

Tutkuncum günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
İyiyim canım sabah hafif leke geldi yine canım sıkıldı şimdi yatıyorum dün tatlı yedim bayağı benim kız çıldırdı içerde heralde diyorum ondan dr haftaya gidicem ama evimin burda hastane var ona gideyim bi baktırayım diyorum.
Sen nasılsın?Yemişsin pizzaları oh oh

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bana doktorun önerisi tuzlu su ile gargara ve burnuma su çekmekti çok iyi geldi faydasını gördüm istersen sende dene.

bende 7 . ay gibi doğum çantasını hazırlıycam her ihtimale karşı doğum çantanızı aldınızmı bizim valizler var evde ama ben yeni bir çanta almak istiyorum öyle daha çok içime sinecek

Bende yeni bir çanta bakıcam hihoyyyt

maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))

41 kere maşşallah allah nazarlardan saklasın

Sendende iyi haberler duymak çok güzel canım yaaa maşşallah

Dırımcım oğullarına maşşallah

Valla hepimizinsorunları aynı bacılarım. Aman canım son haftaya kadar çalışma sakın. Ben korkuyorum valla oralarda doğuracaksınız diye :roflol:

7.aydan itibaren evde bekleyeceğim ben artık kızımın gelmesini...

Aaaa geçmiş olsun canım. Sıkma canını. eğer yine gelirse yada artarsa git tabi mutlaka bi doktora ama dinlen güzelce canım...

Bende iyiyim çok şükür. Ay sorma yedim valla beleşe :)

PINARCIM maşallah sen 59 cm mi doğmuşsun yaa? valla şaşırdım ne diyim. aman allahım annene acıdım valla. biz daha şimdiden geriliyor karnımız diye yakınıyoruz.

İyiyim yataraktan yazışıyorum tv yi izliyorum bol su içiyorum
Sende ağrılarla çalışıyorsun canım valla Allah sabır sağlık versin.Ama keyfin yerinde heralde.a.s.

PINARCIM maşallah sen 59 cm mi doğmuşsun yaa? valla şaşırdım ne diyim. aman allahım annene acıdım valla. biz daha şimdiden geriliyor karnımız diye yakınıyoruz.

Evet canım birde annemin 1,55'lik bi kadın olduğunu düşünürsen trajikomik oluyor valla :) Annem "6.aydan itibaren başın aşağıdan çıkacak diye ödüm kopuyordu. Kaç kere hastaneye gittik bu bebek çıkıyor galiba diye" der hep :) Ama o boy sonradan ene gitmiş be bacım :)

Pınarcım şimdi boyun kaç?Bizim sülalede en kısa benim eşimde sülalenin en kısa damadı benim boy 1.67 benden sonra olan kız 1.72 en uzun kızımız 1.80 erkeklerimizse 1.90 larda diyorum benim kızda inşallah uzun olur tabi 1.75 i geçmese iyi olur ama hani diyorum doğduğunda uzunsan şimdide uzun musun

TUTKUNCUM geçmiş olsun dikkat et aman. bir doktora filan git.

PINAR valla alemsin hiç gülesim yoktu sabah sabah kısss.

tutkuncum geçmiş olsun tatlım doktora git mutlaka ve dinlen tatlım
evet bitanem ağrılarım oluyor hareketsiz kalmaktan dahada artıyor keyfim çok şükür yerinde tatlım

pınarcım maşallah sana:))) kız o ne boymuş öyle annen iyi taşımış bakalım bebişimiz nasıl olacak fıstığım bizi güldürdün sabah sabah çok yaşa:)))

Günaydınlarrrr;

Kızlar dün yoktum doktora gittik oğluşumla.Hem şeker yüklemesi hemde kontorlümüz için.
Şeker yüklemesinde zorlanmadım valla.Bi dikişte bitirdim 2 bardak şekerli suyu hihoyyyt
Sonucumuzuda aldık 124 çıkmış 140 altında normalmiş bunuda atlattık çok şükür

Daha sonra kontrol için doktorumuza geçtik ultrasonda baktı bir şeker olmuş oğlum tombik yanaklar bi görseniz.
Haftamı yanlış biliyomuşum ben ya 27 diyodum size ama bugün 26+1 oldum.Takvimimi de değiştirmem gerekecek.Oğlum 900 gr olmuş herşey yolunda çok şükür.
Birdahaki randevumu 18 şubata verdi.Raporumu 32mi 38 demi istiyosun diye sordu o detayları konuştuk.Şekerli suyun etkisindenmidir
bilmem oğlum hiç yerinde durmadı artık dışardan da hareketleri belli oluyor.Babamızla birlikte 1 saat onu seyrettik sormayın halimizi :teytey:

Canım ben şu anda 1,65'im. Yani doğduktan sonra 1 m 6 cm daha uzamış :) Hemde sütü nerdeyse fıçıyla içermişim düşün ynai :) Gerçi bu boy bayanlar da normal sayılıyor ama doğum boyu uzun olunca insan en azında 1,70 falan olur dimi ama :) Eşim uzun ama. 1,87...

TUTKUNCUM geçmiş olsun dikkat et aman. bir doktora filan git.

PINAR valla alemsin hiç gülesim yoktu sabah sabah kısss.

Hehe saba hsabah gülün bakalım :)

pınarcım maşallah sana:))) kız o ne boymuş öyle annen iyi taşımış bakalım bebişimiz nasıl olacak fıstığım bizi güldürdün sabah sabah çok yaşa:)))

Valla sorma canım. Sağlıkla doğsunlar da. Babanem hep "çok uzun olupta deve ... yalayacak değil ya " der :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…