oh oh bizim içinde yeseydin.Afiyet olsunBizde yemek yedik geldik kızımla :) Canım fena halde pizza istemişti. İnternetten siparişi verdik. yarım saati geçiridler. Bedava pizza yedik ya çok komikti :)
Benim uykusuzluk sana geçti bende diyorum 2 gündür deliksiz uyuyorum oh oh mersem sen nöbeti devralmışsınselam kızlarrr a.s.a.s.herkezin keyfi yerinde maşşallahh ne güsell
ya ben geceleri hiç uyuyamıyorumm napacam bilmiyorum offf bi türlü uykum gelmiyorr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Drımcım senin yaramazlarada maşallah.
Canım maaaaaaşallah iyi yakalamış dr valla
maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))
herkese günaydın fıstıklarrrrr.
nasılsınız bakiiimm.ben iyim çok şükür.
ama akşamdan beri nedense sanki afedersiniz karnımda gaz var gibi şişkinlik var.eğilip kalktıkçada ağrıyor. sanırım oğluşum iyice büyüyor.herhalde ondan oluyordur. karın gerildiği için sanırım.
İyiyim canım sabah hafif leke geldi yine canım sıkıldı şimdi yatıyorum dün tatlı yedim bayağı benim kız çıldırdı içerde heralde diyorum ondan dr haftaya gidicem ama evimin burda hastane var ona gideyim bi baktırayım diyorum.Tutkuncum günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
kızlar ben çok kötyüm yutkunamıyorum boğazlarım çok yanıyor su bile içemiyorum öksürdükçe karnımda ağrıyor sizce ne yapayım yaa off işyerinden izinde alamam geçen gün aldım balla tarçın karıstırdım yedim elmaya tarçın sürüp boğazını koy dediler onuda yaptım hiçbişeye yaramadı çok kötüyüm ya sadece çorba içtim hiç bişey yiyemiyorum nasıl geçicek benim gribim bildiğiniz bir yöntem varmı?
bende 7 . ay gibi doğum çantasını hazırlıycam her ihtimale karşı doğum çantanızı aldınızmı bizim valizler var evde ama ben yeni bir çanta almak istiyorum öyle daha çok içime sinecek
maşallah deyin kızıma teyzeleri ::)))
merhaba hatun kizlar a.s.
felaket yorgunum..uzun zamandan sonra erken kalkmak mahfetti beni :)) doktora gittim bugun..hamdolsun bebişim iyimiş :) suyumda gayet iyiymiş cok sukur..ama her ihtimale karşi 28.haftaya kadar böyle devam edicekmişim..şeker testi verdi doktorum..cuma günü yaptircam inşaAllah..bide lokosit ve crp testi yaptircam..iltihap varmi diye..ilaçlarima devam..yani demir ilaci içiyorum zaten sadece :) cok sukur iyi haberlerle geldim size yani :)
hastaneden dönüşte eşimin gömlegini değiştirmek için bi avm'ne ugradim..dedim bi cocuk magazalarin bakayim..ayyy amma alincak şey var yaa..gözüm korktu vallahi..kesinlikle liste yapip gitmek lazim :)) yoksa cildirir insanacaip güzel şeyler var..Rabbim saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah..
öpüyorum hepinizi kocamannnn Şeniz
pınarcım ayakkabı giyerken eğilirken bende aynıyım nasıl bir ağrı oluyor(
ojefıstık bitanem bende son haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama zor masa başında böyle hareketsiz oturmak şimdiden beni sıkmaya başladı belim kalçam heryerim ağrıyor nisan başı gibi bende izne ayrılmayı düşünüyorum artık
tutkuncum günaydın tatlım nasılsın:)
İyiyim canım sabah hafif leke geldi yine canım sıkıldı şimdi yatıyorum dün tatlı yedim bayağı benim kız çıldırdı içerde heralde diyorum ondan dr haftaya gidicem ama evimin burda hastane var ona gideyim bi baktırayım diyorum.
Sen nasılsın?Yemişsin pizzaları oh oh
İyiyim yataraktan yazışıyorum tv yi izliyorum bol su içiyorumpınarcım ayakkabı giyerken eğilirken bende aynıyım nasıl bir ağrı oluyor(
ojefıstık bitanem bende son haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama zor masa başında böyle hareketsiz oturmak şimdiden beni sıkmaya başladı belim kalçam heryerim ağrıyor nisan başı gibi bende izne ayrılmayı düşünüyorum artık
tutkuncum günaydın tatlım nasılsın:)
PINARCIM maşallah sen 59 cm mi doğmuşsun yaa? valla şaşırdım ne diyim. aman allahım annene acıdım valla. biz daha şimdiden geriliyor karnımız diye yakınıyoruz.
Pınarcım şimdi boyun kaç?Bizim sülalede en kısa benim eşimde sülalenin en kısa damadı benim boy 1.67 benden sonra olan kız 1.72 en uzun kızımız 1.80 erkeklerimizse 1.90 larda diyorum benim kızda inşallah uzun olur tabi 1.75 i geçmese iyi olur ama hani diyorum doğduğunda uzunsan şimdide uzun musunPINARCIM maşallah sen 59 cm mi doğmuşsun yaa? valla şaşırdım ne diyim. aman allahım annene acıdım valla. biz daha şimdiden geriliyor karnımız diye yakınıyoruz.
Pınarcım şimdi boyun kaç?Bizim sülalede en kısa benim eşimde sülalenin en kısa damadı benim boy 1.67 benden sonra olan kız 1.72 en uzun kızımız 1.80 erkeklerimizse 1.90 larda diyorum benim kızda inşallah uzun olur tabi 1.75 i geçmese iyi olur ama hani diyorum doğduğunda uzunsan şimdide uzun musun
TUTKUNCUM geçmiş olsun dikkat et aman. bir doktora filan git.
PINAR valla alemsin hiç gülesim yoktu sabah sabah kısss.
pınarcım maşallah sana:))) kız o ne boymuş öyle annen iyi taşımış bakalım bebişimiz nasıl olacak fıstığım bizi güldürdün sabah sabah çok yaşa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?