Günaydınlarrrr;
Kızlar dün yoktum doktora gittik oğluşumla.Hem şeker yüklemesi hemde kontorlümüz için.
Şeker yüklemesinde zorlanmadım valla.Bi dikişte bitirdim 2 bardak şekerli suyu hihoyyyt
Sonucumuzuda aldık 124 çıkmış 140 altında normalmiş bunuda atlattık çok şükür
Daha sonra kontrol için doktorumuza geçtik ultrasonda baktı bir şeker olmuş oğlum tombik yanaklar bi görseniz.
Haftamı yanlış biliyomuşum ben ya 27 diyodum size ama bugün 26+1 oldum.Takvimimi de değiştirmem gerekecek.Oğlum 900 gr olmuş herşey yolunda çok şükür.
Birdahaki randevumu 18 şubata verdi.Raporumu 32mi 38 demi istiyosun diye sordu o detayları konuştuk.Şekerli suyun etkisindenmidir
bilmem oğlum hiç yerinde durmadı artık dışardan da hareketleri belli oluyor.Babamızla birlikte 1 saat onu seyrettik sormayın halimizi :teytey:
Günaydınlarrrr;
Kızlar dün yoktum doktora gittik oğluşumla.Hem şeker yüklemesi hemde kontorlümüz için.
Şeker yüklemesinde zorlanmadım valla.Bi dikişte bitirdim 2 bardak şekerli suyu hihoyyyt
Daha sonra kontrol için doktorumuza geçtik ultrasonda baktı bir şeker olmuş oğlum tombik yanaklar bi görseniz.
Haftamı yanlış biliyomuşum ben ya 27 diyodum size ama bugün 26+1 oldum.Takvimimi de değiştirmem gerekecek.Oğlum 900 gr olmuş herşey yolunda çok şükür.
Birdahaki randevumu 18 şubata verdi.Raporumu 32mi 38 demi istiyosun diye sordu o detayları konuştuk.Şekerli suyun etkisindenmidir
bilmem oğlum hiç yerinde durmadı artık dışardan da hareketleri belli oluyor.Babamızla birlikte 1 saat onu seyrettik sormayın halimizi :teytey:
oh canım ya çok sevindim.gözünaydın. şekerinde iyi çıkmış bak. oğluş 900 gr demek maşallah.kilosuda iyiymiş.
kıs şekerli suyu içtiğim gün benimkide hiç durmadı biliyormusun.demek ki hepside çok seviyor.:dance:
Günaydın canım. Hoşgeldin... Ohhh herşey yolundaymış çok şükür. Aman maşşallah diyelim... Bebeişte büyümüş. Resim vermedi mi ya? Bi ekledi görelim paşayı :)
Canım randevu için bi dr aradım yokmuş cumartesi gel dedi kendi dr çok uzak onada bu hafta gidemem ne yapsam şaşırdım burdakiler anlamıyor alt ultrasonla da bakmıyorlar ondan bişey gözükmüyor.Bakalım ne yapcam.Karar veremedim.tutkuncum geçmiş olsun tatlım doktora git mutlaka ve dinlen tatlım
evet bitanem ağrılarım oluyor hareketsiz kalmaktan dahada artıyor keyfim çok şükür yerinde tatlım
Maşallah canım vallahi büyüdüler yaGünaydınlarrrr;
kızlar günaydın yorucu bir dünün arkasından gece hiç uyuymadım ağrılardan.neyseki şimdi az daha iyiyim.bende az önce şeker yüklemesi yaptırdım az sonrada kan vermeye gidicem inş.iyi çıkar.tadıda güzeldiya limon sıkalım dedim hemşire yok biz zaten koyuyoruz dedi:):) pınarcım ilgincim ojelifıstık herkes iyi galiba...
günaydın kızlar!
dünden beri kaçırdıklarımı şöyle bi okudum geldim. bugün herkes erkenci, artık bebişlerden rahat uyku yok sizlere. benimki ise dünden beri pek bi tembel. ttelaş yapmıyım diyorum boşyere. nasıl olsa canı isterse oynayacak diyorum.
mutahhara çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.
yeni anne iyiki akşam görmedim o tatlıları, canım o kadar tatlı istiyoduki ne yesem diye düşünüyodum.
tutkucum moralini hiç bozma, bende alıştım arada gelen lekelenmelere. bebek iyi olsun yeter.
işim o kadar çok ki kızlar bugün artık sizi sadece arada okuyabilirim. bebişlerinizi ve sizi öpüyorum..
kızlar günaydın yorucu bir dünün arkasından gece hiç uyuymadım ağrılardan.neyseki şimdi az daha iyiyim.bende az önce şeker yüklemesi yaptırdım az sonrada kan vermeye gidicem inş.iyi çıkar.tadıda güzeldiya limon sıkalım dedim hemşire yok biz zaten koyuyoruz dedi:):) pınarcım ilgincim ojelifıstık herkes iyi galiba...
günaydın kızlar
ben de dün şeker yükleme testimi yaptırdım
çok şükür sonuçları iyi çıktı: 70-110
sizler nasılsınız
sabahtan evi süpürdüm gündüz misafirlerim var da
belim ağrıdı biraz
inşallah oğlum etkilenmemiştir
öpüyorum herkesi a.s.
günaydın canlarım nasılsınız okuduğum kadarıyla heerkes iyi görünüyorr
şeker testleri de iyi çıkar inşallah biz daha oalara gelemedikk
alsucum dikkat et valla bende dün kendimi çok yordum gece hiç uyuyamadım.
ALSU , ESEN hoşgeldiniz kızlar. iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz valla. sizde iyisiniz umarım? Dikkat edelim kendimize kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?