2009 Mayıs Anneleri

oh canım ya çok sevindim.gözünaydın. şekerinde iyi çıkmış bak. oğluş 900 gr demek maşallah.kilosuda iyiymiş.
kıs şekerli suyu içtiğim gün benimkide hiç durmadı biliyormusun.demek ki hepside çok seviyor.:dance:

Günaydın canım. Hoşgeldin... Ohhh herşey yolundaymış çok şükür. Aman maşşallah diyelim... Bebeişte büyümüş. Resim vermedi mi ya? Bi ekledi görelim paşayı :)

kızlar günaydın yorucu bir dünün arkasından gece hiç uyuymadım ağrılardan.neyseki şimdi az daha iyiyim.bende az önce şeker yüklemesi yaptırdım az sonrada kan vermeye gidicem inş.iyi çıkar.tadıda güzeldiya limon sıkalım dedim hemşire yok biz zaten koyuyoruz dedi:):) pınarcım ilgincim ojelifıstık herkes iyi galiba...

Günaydın canım. Hoşgeldin... Ohhh herşey yolundaymış çok şükür. Aman maşşallah diyelim... Bebeişte büyümüş. Resim vermedi mi ya? Bi ekledi görelim paşayı :)

Canlarım saolasınız.Resim vermedi biz 4 boyutluya daha önceden girmiştik.Doktorumun 4 boyutlu göstermediği için sadece siyahbeyaz görüntülü 2 boyutluda yüzüne yaklaştırdı Ben çok istiyorum zaten birazdaha büyüsün son ayda tekrar giricem o halini alıp çerçevede odasına koyucam inşallah

tutkuncum geçmiş olsun tatlım doktora git mutlaka ve dinlen tatlım
evet bitanem ağrılarım oluyor hareketsiz kalmaktan dahada artıyor keyfim çok şükür yerinde tatlım
Canım randevu için bi dr aradım yokmuş cumartesi gel dedi kendi dr çok uzak onada bu hafta gidemem ne yapsam şaşırdım burdakiler anlamıyor alt ultrasonla da bakmıyorlar ondan bişey gözükmüyor.Bakalım ne yapcam.Karar veremedim.

Maşallah canım vallahi büyüdüler ya

Günaydın canım hoşgeldin. İyiyim çok şükür... Kızları güldürüyorum sabah sabah :)

Hadi bakalım inşallah sonuçlarda iyi çıkar. Benim doktor bu gidişimde yapmayacakmış. 27 yada 28.haftada yapıcaz dedi şeker yüklemesini. Ben yine de cumartesi bi daha bi sorayım ya. Geç meç kalmayalım sonra...

günaydın kızlar!
dünden beri kaçırdıklarımı şöyle bi okudum geldim. bugün herkes erkenci, artık bebişlerden rahat uyku yok sizlere. benimki ise dünden beri pek bi tembel. ttelaş yapmıyım diyorum boşyere. nasıl olsa canı isterse oynayacak diyorum.
mutahhara çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.
yeni anne iyiki akşam görmedim o tatlıları, canım o kadar tatlı istiyoduki ne yesem diye düşünüyodum.
tutkucum moralini hiç bozma, bende alıştım arada gelen lekelenmelere. bebek iyi olsun yeter.
işim o kadar çok ki kızlar bugün artık sizi sadece arada okuyabilirim. bebişlerinizi ve sizi öpüyorum..

Canım hoşgeldin. evet bebeişler artık erkenden uyandırıyorlar bizi. Üstelik nasıl alışırlarsa doğduktan sonra da o saatte kalkarlarmış. Benim 05:15'de uyandığım düşünülürse yandım ki ne yandım :)

dikkat et kendine tülaycım. şekerin sonucunu yazarsın artık. inşallah normal çıkar.bekliyoruz...

CANIM TEŞ.EDERİM.ben şimdi kan vermeye gideyim inş.iyi çıkar. az sonra görüşürüz hastane hemen yan taraftada..:))

tülaycım kendini yordun tabi dün biz iyiyiz bebişimle tatlım çok şükür sen nasılsın bitanem:)) şeker sonucun inşallah iyi çıkar fıstığım

günaydın kızlar
ben de dün şeker yükleme testimi yaptırdım
çok şükür sonuçları iyi çıktı: 70-110
sizler nasılsınız
sabahtan evi süpürdüm gündüz misafirlerim var da
belim ağrıdı biraz
inşallah oğlum etkilenmemiştir
öpüyorum herkesi a.s.

saol ilgin canım valla çok yordum özellikle bu hafta.ama neyseki işlerim hafifledi.sonucumu 1 saat sonra alıcam.

Günaydın canım hoşgeldin. Bir iyi sonuç daha ne güzel :)

Bende iyiyim çok şükür. İş güç idare ediyoruz işte :)

günaydın canlarım nasılsınız okuduğum kadarıyla heerkes iyi görünüyorr
şeker testleri de iyi çıkar inşallah biz daha oalara gelemedikk

ALSU , ESEN hoşgeldiniz kızlar. iyiyiz çok şükür uğraşıyoruz valla. sizde iyisiniz umarım? Dikkat edelim kendimize kızlar..

günaydın canlarım nasılsınız okuduğum kadarıyla heerkes iyi görünüyorr
şeker testleri de iyi çıkar inşallah biz daha oalara gelemedikk

Günaydın canım hoşgeldin... İyiyiz çok şükür sen nasılsın?

alsucum dikkat et valla bende dün kendimi çok yordum gece hiç uyuyamadım.

Afferim söyle bide. Sana klava: lazım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…