2009 Mayıs Anneleri

iyiyiz canım kızımla kahvaltımızı yaptık okul vaktini bekliyoruzzz
sen naslsın??

bende iyiyim şükür. ay ne güzel sana imreniyorum valla. hem öğretmensin hemde öğleyin gidiyorsun işe. keşke bende öğretmen olsaydım ahh ahhhhhhh:çok üzgünüm:senağlama

bende iyiyim şükür. ay ne güzel sana imreniyorum valla. hem öğretmensin hemde öğleyin gidiyorsun işe. keşke bende öğretmen olsaydım ahh ahhhhhhh:çok üzgünüm:senağlama

ay öyle deme valla çocuk sesleri şu dönemde pek çekilmiyoooo
ama çok şükür bir işim var ve seviyorum şimdii 2 hafta da tatilimiz başlıycak inaşallah ohhhhhh

Ojelifıstık;

Sanırım hafta olarak en ileride benim sonra sensin yoksa biz nisan annesimi olucaz? delikafadulden

ama çok şükür bir işim var ve seviyorum şimdii 2 hafta da tatilimiz başlıycak inaşallah ohhhhhh
Canım Allah sabır versin çocuklar dikkatsiz çarparlar çünkü onlar zil çalınca deli gibi kapıyı açıp koşuyorlar sonra sorsan nereye diye cevap vermezler.Veliler de anlamazlar derdini senin işin zor valla.

24+6 oldum canım...

HIMM. SENLE ARAMIZDA TAM 3 GÜNCÜK VAR CANIM. :CüvCüv:

BAK GÖRDÜNMÜ NE GÜZEL ÖNÜNDE 2 HAFTA TATİLİN VAR..BAK ŞİMDİ ÇOK KISKANDIM YAAAAA:jeyyar:

şu avatarıma bende bebeğimin resmini koyayım diyordum ama nasıl derken avatarımda anne kızı farkettim benim saçlarım sarı uzun öyle kızımda öyle olurmuş bilmeden anakız yapıştırmışım.ŞenizŞenizŞeniz

ojelifıstık;

sanırım hafta olarak en ileride benim sonra sensin yoksa biz nisan annesimi olucaz? Delikafadulden

valla bilmem olabilir. Ben doktora ilk gittiğimde 01-04 mayıs arası görünüyordu. Ama bana nisanda olur gibi geliyor. Ne yapalım cnm. Biraz önce şubat annelerinin içine girdim. Yarısı ocakta şu an doğum yapmış durumda varya.
Bu resimdeki senmisin kıs?

Canım hoşgeldin teşekkür ediyorum.Aynı zaman doğum yapıcaz sanırım.Canım benim erken doğum riskim var ve devamlı yatıyorum.Canım buradaki arkadaşlık ve dostluk olmasa evde çıldırırdım heralde.Sen kızına ne ad vereceksin?

teşekkür ederim kızlar.inşallah yaptırmayan arkadaşlarımızında iyi çıkar.tutkuncum yok öyle fazla tatlı matlı yok menülerimde.

Şimdi annem le konuştum anneminde kardeşime hamile kaldığında kanaması olmuş ve 6. ayda günde o 2-3 pet değiştirirdim diyor kardeşin 9 aylık doğdu ama 2.250 doğunca 7 aylık yazdılar dedi.O damar çatlağıdır benimde ondan dı bebek büyüdükçe oldu dedi.Acaba bizim ırsi mi diye düşündüm.:1no2::1no2::1no2::uhm:

pınar seninle aramızda 6 gün var galiba.:)):))

5 gün var canım a.s.

HIMM. SENLE ARAMIZDA TAM 3 GÜNCÜK VAR CANIM. :CüvCüv:

BAK GÖRDÜNMÜ NE GÜZEL ÖNÜNDE 2 HAFTA TATİLİN VAR..BAK ŞİMDİ ÇOK KISKANDIM YAAAAA:jeyyar:

Senle de 4 gün var bacımmmmm :)

ben çıkmalıyım okula gidicem

Güle güleeee iyi derslerrrr...

Valla benimde nisan olması ihtimali var. Çünkü 8 mayıs gözüküyor. 15 gün önce olabiliyorya. Ama nisan da olsa ben hep burdayım a.s.

Selam almer. Aramıza hoşgeldin. bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah...

kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)

Ohhh mis mis :) Gözün aydın canım...

Günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm 25 yasındayım beeeen, demin kargodan aradılar annem hediye göndermiş bana ,şaşırdım ve sevindiiiiim birazdan onu almaya gidicem,

Öpüyorum hepinizia.s.a.s.
Mutlu kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…