PINAR cım sen şu an kaçıncı haftadasın?
iyiyiz canım kızımla kahvaltımızı yaptık okul vaktini bekliyoruzzz
sen naslsın??
bende iyiyim şükür. ay ne güzel sana imreniyorum valla. hem öğretmensin hemde öğleyin gidiyorsun işe. keşke bende öğretmen olsaydım ahh ahhhhhhh:çok üzgünüm:senağlama
Canım Allah sabır versin çocuklar dikkatsiz çarparlar çünkü onlar zil çalınca deli gibi kapıyı açıp koşuyorlar sonra sorsan nereye diye cevap vermezler.Veliler de anlamazlar derdini senin işin zor valla.ay öyle deme valla çocuk sesleri şu dönemde pek çekilmiyoooo
ama çok şükür bir işim var ve seviyorum şimdii 2 hafta da tatilimiz başlıycak inaşallah ohhhhhh
24+6 oldum canım...
ay öyle deme valla çocuk sesleri şu dönemde pek çekilmiyoooo
ama çok şükür bir işim var ve seviyorum şimdii 2 hafta da tatilimiz başlıycak inaşallah ohhhhhh
ojelifıstık;
sanırım hafta olarak en ileride benim sonra sensin yoksa biz nisan annesimi olucaz? Delikafadulden
arkadaşlar sonucumu almaya gidiyorum.
ben çıkmalıyım okula gidicem
Canım hoşgeldin teşekkür ediyorum.Aynı zaman doğum yapıcaz sanırım.Canım benim erken doğum riskim var ve devamlı yatıyorum.Canım buradaki arkadaşlık ve dostluk olmasa evde çıldırırdım heralde.Sen kızına ne ad vereceksin?Herkese selam,
ben klube yeni uye oldum. Mayis 19-22 gibi bir kiz bebek bekliyoruz. bu arada insanin duygularini paylasabilecegi birilerinin olmasi cok guzel...
Bu arada Tutkun canini sıkma. lekelenmeler benim de ara ara basima geliyor. bir ara hatta 2 hafta boyunca duzensiz ama ara ara lekelenmem oldu. o donemde saniyorum kendimi biraz fazla yormustum. doktoruma danistim. kanama duzenli ve cok degilse onemli olmadigini soyledi.
tabi benim yine de icim rahat etmemisti. istersen gel bakalim dedi ve ultrasonda bebegin hareketlerinin normal oldugunu gordu. o zamanlar daha bebegin hareketlerini hissedemiyordum.
yine de insan endise ediyor. istersen doktorunu arayip danisabilirsin. ama bebek hareket ediyorsa ve lekelenmelerde artis yoksa biraz bekle. devam ederse veya artarsa MUTLAKA doktora git.
bence kendini yorma ve bol bol dinlen. doktorum da bana dinlenmemi onermisti.
gecmis olsun...
Almer
kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)
pınar seninle aramızda 6 gün var galiba.:)):))
HIMM. SENLE ARAMIZDA TAM 3 GÜNCÜK VAR CANIM. :CüvCüv:
BAK GÖRDÜNMÜ NE GÜZEL ÖNÜNDE 2 HAFTA TATİLİN VAR..BAK ŞİMDİ ÇOK KISKANDIM YAAAAA:jeyyar:
ben çıkmalıyım okula gidicem
valla bilmem olabilir. Ben doktora ilk gittiğimde 01-04 mayıs arası görünüyordu. Ama bana nisanda olur gibi geliyor. Ne yapalım cnm. Biraz önce şubat annelerinin içine girdim. Yarısı ocakta şu an doğum yapmış durumda varya.
Bu resimdeki senmisin kıs?
Herkese selam,
ben klube yeni uye oldum. Mayis 19-22 gibi bir kiz bebek bekliyoruz. bu arada insanin duygularini paylasabilecegi birilerinin olmasi cok guzel...
Bu arada Tutkun canini sıkma. lekelenmeler benim de ara ara basima geliyor. bir ara hatta 2 hafta boyunca duzensiz ama ara ara lekelenmem oldu. o donemde saniyorum kendimi biraz fazla yormustum. doktoruma danistim. kanama duzenli ve cok degilse onemli olmadigini soyledi.
tabi benim yine de icim rahat etmemisti. istersen gel bakalim dedi ve ultrasonda bebegin hareketlerinin normal oldugunu gordu. o zamanlar daha bebegin hareketlerini hissedemiyordum.
yine de insan endise ediyor. istersen doktorunu arayip danisabilirsin. ama bebek hareket ediyorsa ve lekelenmelerde artis yoksa biraz bekle. devam ederse veya artarsa MUTLAKA doktora git.
bence kendini yorma ve bol bol dinlen. doktorum da bana dinlenmemi onermisti.
gecmis olsun...
Almer
kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?