2009 Mayıs Anneleri

evet kızlar benimde 10 mayıs ve ben zezaryan olucam daha önceden kist ameliyatı olduğum için belki nisan sonu olur ama bende burdayımm :)):

a.s.a.s.a.s.İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞDUNNNNNNNN :teytey::teytey::teytey:

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...:1hug:a.s.

slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..

bebeğinize dinlettiğiniz özel müzikler var mı???

slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..

canım hoşgeldin tatlım sanada hayırlı hamilelikler dilerim ben bebişime klasik müzik dinletiyoruma.s.

Canım D.günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle, sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirirsin inşallah...

a.s. a.s. a.s.

yeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız

Oooo prensesinde d.günüymüş. Tüm sevdikleriyle nice senelere canım benim. Öp bizim için kuzumu :)

a.s. a.s. a.s.

Asliy hoş geldin aramıza. Kaç haftalıksın? Cinsiyet nedir bebişin?

kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)

oh oh gözünaydın canım. benimkide 102 çıkmıştı.

iyi ki doğdun burcuuuuuuuuuuuu. allah hayırlı ömürler versin bebiş ve tüm sevdiklerinle.nice yıllara....Şeniza.s.a.s.a.s.hihoyyyt

Şeniz

Şeniz sağol bitanem tabiki öperim canımsın sağol:1hug:

İlgincim seninde kızının doğum günü kutlu olsun.akşama söylersin kutladığımızı kendisine. allah birbirinizden ayırmasın.:Saruboceq:hihoyyyt

Merhaba annişlerrr...

Yeni annecim doğum günün kutlu olsun cnmm nice mutlu senelere inşa.s.a.s.a.s.
İlgincim seninde kızının doğum günü kutlu olsun..Beraber nice güsel seneler geçirirsiniz inşa.s.a.s.a.s.

Biz bebişimle meyve yiyoruz şimcik:)
Örgü örmeye bende heveslendim..netten bi takım buldum onu örmek istiyorum...Bakalım yapabilecekemiyim..
İlgin ve yeni anne maşşalalh bu konuda size..Örgüleriniz çok hoş...Güle güle giysin bebeişleriniz inş..

melin canım çok hoş bir takım ablamda benim kıza örüyor tulum şapka ceket eğer bitirirse yakında resmini koyarım.

Hoşgeldin canım... Afiyet olsun. Takım çok güzelmiş valla. Bitirince ekle de görelim

Ojelifıstığım afiyet olsun canım yarasın tosunuma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…