Günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm 25 yasındayım beeeen, demin kargodan aradılar annem hediye göndermiş bana ,şaşırdım ve sevindiiiiim birazdan onu almaya gidicem,
Öpüyorum hepinizia.s.a.s.
Mutlu kalın
Günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm 25 yasındayım beeeen, demin kargodan aradılar annem hediye göndermiş bana ,şaşırdım ve sevindiiiiim birazdan onu almaya gidicem,
Mutlu kalın
slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..
bebeğinize dinlettiğiniz özel müzikler var mı???
ilgincim doğumgünü kutlu olsun kızının.benim yerimede öp akşama.
Mutlu kalın
yeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız
slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..
bebeğinize dinlettiğiniz özel müzikler var mı???
kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)
Mutlu kalın
Şeniz
Şeniz sağol bitanem tabiki öperim canımsın sağol:1hug:
Merhaba annişlerrr...
Yeni annecim doğum günün kutlu olsun cnmm nice mutlu senelere inşa.s.a.s.a.s.
İlgincim seninde kızının doğum günü kutlu olsun..Beraber nice güsel seneler geçirirsiniz inşa.s.a.s.a.s.
Biz bebişimle meyve yiyoruz şimcik:)
Örgü örmeye bende heveslendim..netten bi takım buldum onu örmek istiyorum...Bakalım yapabilecekemiyim..
İlgin ve yeni anne maşşalalh bu konuda size..Örgüleriniz çok hoş...Güle güle giysin bebeişleriniz inş..
http://lh4.google.es/lumaraknela/RpuDUD0IKMI/AAAAAAAAFTA/OCFxPiWIKF4/038.jpg için Google Görsel Sonuçları
Beğendiğim takımda bu..Hırkayı çözerim gibi de acaba pantolon kısmını nasıl başlayacağım bakalım bakalım bakalım
melin canım çok hoş bir takım ablamda benim kıza örüyor tulum şapka ceket eğer bitirirse yakında resmini koyarım.
Hoşgeldin canım... Afiyet olsun. Takım çok güzelmiş valla. Bitirince ekle de görelim
Ojelifıstığım afiyet olsun canım yarasın tosunuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?