hOŞGELDİN CANIMslm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..
bebeğinize dinlettiğiniz özel müzikler var mı???
Valla çok hamaratsın sen bunu da çözersinhttp://lh4.google.es/lumaraknela/RpuDUD0IKMI/AAAAAAAAFTA/OCFxPiWIKF4/038.jpg için Google Görsel Sonuçları
Beğendiğim takımda bu..Hırkayı çözerim gibi de acaba pantolon kısmını nasıl başlayacağım bakalım bakalım bakalım
Geçmiş olsun canım hoşgeldin.selam kızlar nasılsınız? kaç gündür giremedim, yatıyordum annemde çok hastalandım... yeni girebildim... özledim hepinizi. inşallah herkes iyidir. doğumgünü olanlar var galiba iyi yaşlar bebişli günler diliyorum
tutkuncum canını sıkma inşallah bir şey olmayacak.Şimdi annem le konuştum anneminde kardeşime hamile kaldığında kanaması olmuş ve 6. ayda günde o 2-3 pet değiştirirdim diyor kardeşin 9 aylık doğdu ama 2.250 doğunca 7 aylık yazdılar dedi.O damar çatlağıdır benimde ondan dı bebek büyüdükçe oldu dedi.Acaba bizim ırsi mi diye düşündüm.:1no2::1no2::1no2::uhm:
doğum günün kutlu olsun canım güzel günler geçirmen dileğiyle...Günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm 25 yasındayım beeeen, demin kargodan aradılar annem hediye göndermiş bana ,şaşırdım ve sevindiiiiim birazdan onu almaya gidicem,
Öpüyorum hepinizia.s.a.s.
Mutlu kalın
ilgincim kızının doğumgünü kutlu olsun bahtı açık olsunyeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız
slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..
valla bilmem olabilir. Ben doktora ilk gittiğimde 01-04 mayıs arası görünüyordu. Ama bana nisanda olur gibi geliyor. Ne yapalım cnm. Biraz önce şubat annelerinin içine girdim. Yarısı ocakta şu an doğum yapmış durumda varya.
Bu resimdeki senmisin kıs?
Herkese selam,
ben klube yeni uye oldum. Mayis 19-22 gibi bir kiz bebek bekliyoruz. bu arada insanin duygularini paylasabilecegi birilerinin olmasi cok guzel...
kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)
Günaydın kızlar bugün benim doğumgünüm 25 yasındayım beeeen, demin kargodan aradılar annem hediye göndermiş bana ,şaşırdım ve sevindiiiiim birazdan onu almaya gidicem,
Öpüyorum hepinizia.s.a.s.
Mutlu kalın
yeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız
slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..
selam kızlar nasılsınız? kaç gündür giremedim, yatıyordum annemde çok hastalandım... yeni girebildim... özledim hepinizi. inşallah herkes iyidir. doğumgünü olanlar var galiba iyi yaşlar bebişli günler diliyorum
Geçmiş olsun canım hoşgeldin.
KIZLAR ACİL DIRIMKIZINI ARIYORUM ÖZELİ KAPALI GÖREN OLURSA ARADIĞIMI SÖYLERMİSİNİZ?:uhm:
Canım onda da bu kanama vardı ikimizde aynı ilacı kullandık ama ben 3 gün kullandım kesilince dr bırak demişti o devamlı kullanıyordu devam ediyormu diye sorcam yarın burdaki dr a gidince ona göre sorucam ne yapayım diye.çünkü burdaki drlar bişey demiyor.Hatta açıklığı bile göremiyorlar benim dr alttan ultrasonla baktığı için söylüyor buradakiler baksa anlar mı diye şüpheye düştüm ne yalan söyleyim bu sebeple riske atmak istemiyorum 1 hafta bekleyip dr a gittiğimde o baksın.teşekkür ederim canım. hayırdır neden arıyorsun kötü bir şey mi var
Oh canım valla tırım tırım seni arıyorum.Sende benim gibi endol kullanmıştın benim kesilince dr bırakmıştı.Hala kullanıyormusun?Yada ne kadar kullandın günde kaç kere yarın burda bi dr a gidicem ona sorup kullanmaya devam edeyim ona göre düşündüm.Ben 3 gün kullanmıştım sonra ikinciye olunca hatırlarsan fitili bulmuştum onu kullandım sonra bıraktım.Ne dersin kullanmalımıyım?tutkuuuuuuuuu ben geldimmmmmm
canım onda da bu kanama vardı ikimizde aynı ilacı kullandık ama ben 3 gün kullandım kesilince dr bırak demişti o devamlı kullanıyordu devam ediyormu diye sorcam yarın burdaki dr a gidince ona göre sorucam ne yapayım diye.çünkü burdaki drlar bişey demiyor.hatta açıklığı bile göremiyorlar benim dr alttan ultrasonla baktığı için söylüyor buradakiler baksa anlar mı diye şüpheye düştüm ne yalan söyleyim bu sebeple riske atmak istemiyorum 1 hafta bekleyip dr a gittiğimde o baksın.
Kendi dr ararsam gel diycek gidemem eşim haftaya kadar yok dr da uzak ondan burdakilerle idare edicem.
Sağol canım ona göre buradaki dr a söyleyim dedim belki 1-2 gün daha kullansam iyi gelir ne yapsam şaşırdım.Sana afiyet olsun canım.Bu ara kanamalar canımı sıkılıyor kesilmedi gitti.cnm ben ikinci kanamam olunca endole başladım 6 saat ara ile günde 4 kere aldım 8 gün içtim öle sonra doktora gittim plansenta çıktı yukarı dedi ama önlem olsun diye 4 gün daha içirdi sonra lekeler kesildi ve içmedim cnm toplamda 10 11 gün sürdü cnm ilaç içimi
başka biey soracaksan yaz yemek yiyip hemen geliyorum
sağol canım ona göre buradaki dr a söyleyim dedim belki 1-2 gün daha kullansam iyi gelir ne yapsam şaşırdım.sana afiyet olsun canım.bu ara kanamalar canımı sıkılıyor kesilmedi gitti.
İnşallahta insan tedirgin oluyor ne yapıcağını şaşırıyor sağol yinede.Bu arada senin yaramazların fotosunu gördüm maşallah diyorum ikiz ne ilginç değilmi?Ömer ve Ali ismindekiler genelde yaramaz olur ama zeki ve yakışıklı da olurlar kendini arkalarından koşturmaya hazırla bizde ikiside var küçükken anneleri perişandı şimdi de kızlarla başları dertte.cnm çok şükürki kesildi benim allahım kimseye yaşatmasın
inş.seninde tez elde kesilir inş...seni çok iyi anlıyorum
endol zararlı biliyorsun bebeklerin suyunu azaltıyormuş
ama benim dokor 10 gün belki daha fazla içirdi allaha şükürbişeycik olmadı
bizim bebeklerimiz güçlü bebekler cnm korkmaa
oh oh bizim içinde yeseydin.Afiyet olsun
Benim uykusuzluk sana geçti bende diyorum 2 gündür deliksiz uyuyorum oh oh mersem sen nöbeti devralmışsın
Drımcım senin yaramazlarada maşallah.
Canım çok geçmiş olsun ya. Valla çevremde o kadar hasta var ki benim de aklım çıkıyor kapıcam bi yerden diye...
Bizde cumartesi günü kontrolden sonra Modoko'ya gideceğiz eşimle. Artık bakmaya başlayalım mobilyaları dedik. Çok heyecanlıyım çoookkk :)
aaaa keşke benim kociş çalışmasaydı bizde cmt giderdikk hem tanışlırdık valla ne güsel olurduu ..çaktırmuyorum ama bende çokk heyecanlıyımm :))))
Ay sorma deli etti beni. Sesimi çıkarmadım daha öncekilere ama bu ne ya... Herkes bi kriz uzmanı kesilmiş... Sanki görende krizi biz çıkardık, hiç etkilenmedik, har vurup harman savuruyoruz zanneder. Herkes bütçesine göre bişeyler alıyo işte size ne yani dimi ama ? Tövbe tövbeklava:
valla elalemin parası birilerini gerdi yanii bende cok sinirlendim ama yazsaydım çok ağır konuşurdum o yuzden muhatap olmak istemedim o aslında ilk yazdığı gibi anlatmak istedi ama baktıki çok tepki gelicek hemen kıvırdı lafı
Hoşgeldin canım. Ohhh bebişde iyiymiş çok şükür a.s.
Bacım valla mağazadan bi tane badi almakla başla bak arkası nasıl geliyor. Kendine şaşarsın :roflol:
İyiyim canım sabah hafif leke geldi yine canım sıkıldı şimdi yatıyorum dün tatlı yedim bayağı benim kız çıldırdı içerde heralde diyorum ondan dr haftaya gidicem ama evimin burda hastane var ona gideyim bi baktırayım diyorum.
Sen nasılsın?Yemişsin pizzaları oh oh
canımm bence için rahat edicekse mutlaka dr a git böle evde oturup düşünmek daha çok stres yapar ve daha zararlıı çok geçmiş olsun bitanem
Günaydınlarrrr;
Kızlar dün yoktum doktora gittik oğluşumla.Hem şeker yüklemesi hemde kontorlümüz için.
Şeker yüklemesinde zorlanmadım valla.Bi dikişte bitirdim 2 bardak şekerli suyu hihoyyyt
Sonucumuzuda aldık 124 çıkmış 140 altında normalmiş bunuda atlattık çok şükür
Daha sonra kontrol için doktorumuza geçtik ultrasonda baktı bir şeker olmuş oğlum tombik yanaklar bi görseniz.
Haftamı yanlış biliyomuşum ben ya 27 diyodum size ama bugün 26+1 oldum.Takvimimi de değiştirmem gerekecek.Oğlum 900 gr olmuş herşey yolunda çok şükür.
Birdahaki randevumu 18 şubata verdi.Raporumu 32mi 38 demi istiyosun diye sordu o detayları konuştuk.Şekerli suyun etkisindenmidir
bilmem oğlum hiç yerinde durmadı artık dışardan da hareketleri belli oluyor.Babamızla birlikte 1 saat onu seyrettik sormayın halimizi :teytey:
maşşallahh oğluşuna canımm hadi gözün aydın şekerde iyi çıkmışş sonuna kadar sorunsuz gider inş herkez
Günaydın canım hoşgeldin. İyiyim çok şükür... Kızları güldürüyorum sabah sabah :)
Hadi bakalım inşallah sonuçlarda iyi çıkar. Benim doktor bu gidişimde yapmayacakmış. 27 yada 28.haftada yapıcaz dedi şeker yüklemesini. Ben yine de cumartesi bi daha bi sorayım ya. Geç meç kalmayalım sonra...
canım bence telaş yapma benim dr da 28.haftada dedi herşeyi normalde ilk önce yapan dr bu sefer en sona bıraktı yani 32 haftaya kadar yapılıyormuş dün komşum 32 haftada yaptırdı
aaaa keşke benim kociş çalışmasaydı bizde cmt giderdikk hem tanışlırdık valla ne güsel olurduu ..çaktırmuyorum ama bende çokk heyecanlıyımm :))))
valla elalemin parası birilerini gerdi yanii bende cok sinirlendim ama yazsaydım çok ağır konuşurdum o yuzden muhatap olmak istemedim o aslında ilk yazdığı gibi anlatmak istedi ama baktıki çok tepki gelicek hemen kıvırdı lafı
canım bence telaş yapma benim dr da 28.haftada dedi herşeyi normalde ilk önce yapan dr bu sefer en sona bıraktı yani 32 haftaya kadar yapılıyormuş dün komşum 32 haftada yaptırdı
kızlar neler yapıyorsunuz yoğunum bende bir toplnatı bitiyor biri başlıyor yoruldummesai bitsin artık gidelim evimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?