2009 Mayıs Anneleri

kızlar biz yemeğe gitmedik bugün süt içtim öğlen birazdanda meyva yerim herkese şimdiden afiyet olsun fıstıklar:)))

slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..

bebeğinize dinlettiğiniz özel müzikler var mı???
hOŞGELDİN CANIM

Valla çok hamaratsın sen bunu da çözersin

ilgincim kızının doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlaraa.s.a.s.

selam kızlar nasılsınız? kaç gündür giremedim, yatıyordum annemde çok hastalandım... yeni girebildim... özledim hepinizi. inşallah herkes iyidir. doğumgünü olanlar var galiba iyi yaşlar bebişli günler diliyorum

Geçmiş olsun canım hoşgeldin.
KIZLAR ACİL DIRIMKIZINI ARIYORUM ÖZELİ KAPALI GÖREN OLURSA ARADIĞIMI SÖYLERMİSİNİZ?:uhm:

geçmişi okuyorum yavaş yavaş...

tutkuncum canını sıkma inşallah bir şey olmayacak.
doğum günün kutlu olsun canım güzel günler geçirmen dileğiyle...
yeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız
ilgincim kızının doğumgünü kutlu olsun bahtı açık olsun
slm kızlar.. ben de mayıs ayı annesi olacağım inşallah... allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin..

hoş geldin :) vallahi ben sevdiğim müzikleri dinletiyorum ben huzurlu olunca o da olur diye düşünüyorum

Öle tabi hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah evet canım benim.Canım kocişimle :1hug:

Herkese selam,

ben klube yeni uye oldum. Mayis 19-22 gibi bir kiz bebek bekliyoruz. bu arada insanin duygularini paylasabilecegi birilerinin olmasi cok guzel...

Aramıza hoşgeldin hihoyyyt

kızlar geldim şekerim 110 çıktı:):)

Gözün aydın tülaycım.

Nice mutllu yıllara canım bebişinle uzun ömürler nasip etsin rabbim.

yeni annem tatlım kızımında bugün doğumgünü:)))))))))) mucizemin akşama kutlayacağız

Canım fıstığımızı öp akşam bizim yerimize allah uzun ömürler versin nice yıllara.

Aramıza hoşgeldin bende müzik dinletemeye başlamak istiyorum araştırıyorum ama halen karar veremedim hangi cd'yi alsam fisfisfis

Çok geçmiş olsun bengicim dikkat et kendine iyi dinlen.

teşekkür ederim canım. hayırdır neden arıyorsun kötü bir şey mi var
Canım onda da bu kanama vardı ikimizde aynı ilacı kullandık ama ben 3 gün kullandım kesilince dr bırak demişti o devamlı kullanıyordu devam ediyormu diye sorcam yarın burdaki dr a gidince ona göre sorucam ne yapayım diye.çünkü burdaki drlar bişey demiyor.Hatta açıklığı bile göremiyorlar benim dr alttan ultrasonla baktığı için söylüyor buradakiler baksa anlar mı diye şüpheye düştüm ne yalan söyleyim bu sebeple riske atmak istemiyorum 1 hafta bekleyip dr a gittiğimde o baksın.
Kendi dr ararsam gel diycek gidemem eşim haftaya kadar yok dr da uzak ondan burdakilerle idare edicem.

tutkuuuuuuuuu ben geldimmmmmm
Oh canım valla tırım tırım seni arıyorum.Sende benim gibi endol kullanmıştın benim kesilince dr bırakmıştı.Hala kullanıyormusun?Yada ne kadar kullandın günde kaç kere yarın burda bi dr a gidicem ona sorup kullanmaya devam edeyim ona göre düşündüm.Ben 3 gün kullanmıştım sonra ikinciye olunca hatırlarsan fitili bulmuştum onu kullandım sonra bıraktım.Ne dersin kullanmalımıyım?

cnm ben ikinci kanamam olunca endole başladım 6 saat ara ile günde 4 kere aldım 8 gün içtim öle sonra doktora gittim plansenta çıktı yukarı dedi ama önlem olsun diye 4 gün daha içirdi sonra lekeler kesildi ve içmedim cnm toplamda 10 11 gün sürdü cnm ilaç içimi

başka biey soracaksan yaz yemek yiyip hemen geliyorum

Sağol canım ona göre buradaki dr a söyleyim dedim belki 1-2 gün daha kullansam iyi gelir ne yapsam şaşırdım.Sana afiyet olsun canım.Bu ara kanamalar canımı sıkılıyor kesilmedi gitti.

sağol canım ona göre buradaki dr a söyleyim dedim belki 1-2 gün daha kullansam iyi gelir ne yapsam şaşırdım.sana afiyet olsun canım.bu ara kanamalar canımı sıkılıyor kesilmedi gitti.

cnm çok şükürki kesildi benim allahım kimseye yaşatmasın
inş.seninde tez elde kesilir inş...seni çok iyi anlıyorum
endol zararlı biliyorsun bebeklerin suyunu azaltıyormuş
ama benim dokor 10 gün belki daha fazla içirdi allaha şükürbişeycik olmadı
bizim bebeklerimiz güçlü bebekler cnm korkmaa

İnşallahta insan tedirgin oluyor ne yapıcağını şaşırıyor sağol yinede.Bu arada senin yaramazların fotosunu gördüm maşallah diyorum ikiz ne ilginç değilmi?Ömer ve Ali ismindekiler genelde yaramaz olur ama zeki ve yakışıklı da olurlar kendini arkalarından koşturmaya hazırla bizde ikiside var küçükken anneleri perişandı şimdi de kızlarla başları dertte.

MELIN CİM bayıldım falla takıma...hamarat olmak bole oluo galıba..cozersın annesı sen o takıma..çozersınde orersınde...

ILGINCIM tatlım dogum gunu kutlu olsun bıcık kızının...nıce yıllaraa.s.

YENI_ANNE tatlım ,catlak burcum iiki dogdun...nice yaslara...annişko surprız yapmış ha...a.s.

ASLIY hosgeldın tatlım aramıza

TUTKUNCUM canım sıkma canını inşallah kotu bişi olmaz canım...ii duşun ıı olsun..belkıde ırsıdır...bızımde aılede tum kadınların ılk bebişlerı duşmuşşş..benımde ole oldu...belkı onun gıbı bişidir tatlım

BENGI geçmiş olsun tatlım..ii bak kendıne ...bol bol vıtamın al ve kivi yeeeeee

oh oh bizim içinde yeseydin.Afiyet olsun

Benim uykusuzluk sana geçti bende diyorum 2 gündür deliksiz uyuyorum oh oh mersem sen nöbeti devralmışsın

Drımcım senin yaramazlarada maşallah.

ayy hiç sorma canımm ya sanırım ben uzun bi süre daha nöbetçi kalıcammm

kızlar neler yapıyorsunuz yoğunum bende bir toplnatı bitiyor biri başlıyor yoruldum mesai bitsin artık gidelim evimize

Ama siz Masko'ya gidecekmişsiniz bacımmm Ne güzel olurdu valla...

Tabi canım lafı bi güzel çevirdi sonra. Hayır anlamadığım niye bundan zevk alıyolar? Sizene ya. Ben çok çok lüks bi oda görsem beğendiysem beğendim derim, beğenmediysem beğenmediğim yerlerini söylerim ama kalkıpta bu krizde ne gerek var demem. Sanane ki? İçinden gelmiş, parası da varmış yapmış yani...

Şeker yüklemesimi 32.haftaya kadarmış canım?

kızlar neler yapıyorsunuz yoğunum bende bir toplnatı bitiyor biri başlıyor yoruldum mesai bitsin artık gidelim evimize

Ayyy sorma bacım ne telefon susuyo, ne işler bitiyo sıkıldımmmm laelaelaelaelae kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…