kızlar neler yapıyorsunuz yoğunum bende bir toplnatı bitiyor biri başlıyor yoruldummesai bitsin artık gidelim evimize
Ama siz Masko'ya gidecekmişsiniz bacımmmNe güzel olurdu valla...
Tabi canım lafı bi güzel çevirdi sonra. Hayır anlamadığım niye bundan zevk alıyolar? Sizene ya. Ben çok çok lüks bi oda görsem beğendiysem beğendim derim, beğenmediysem beğenmediğim yerlerini söylerim ama kalkıpta bu krizde ne gerek var demem. Sanane ki? İçinden gelmiş, parası da varmış yapmış yani...
Şeker yüklemesimi 32.haftaya kadarmış canım?
Ayyy sorma bacım ne telefon susuyo, ne işler bitiyo sıkıldımmmm laelaelaelaelae kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-
İnşallahta insan tedirgin oluyor ne yapıcağını şaşırıyor sağol yinede.Bu arada senin yaramazların fotosunu gördüm maşallah diyorum ikiz ne ilginç değilmi?Ömer ve Ali ismindekiler genelde yaramaz olur ama zeki ve yakışıklı da olurlar kendini arkalarından koşturmaya hazırla bizde ikiside var küçükken anneleri perişandı şimdi de kızlarla başları dertte.
kızlar akşam prensesime süpriz doğumgünü yapacağız oyy yerim ben onu :))))
kızlar hepinize teşekkür ederim kızıma yazdığınız güzel dilekler ve öpücükler için:))) Allah onları bizden hiç ayırmasın inşallah
bu arada belim çok ağrıyor kızlar ve kasıklarım ördek gibi yürüyorum oturup sonra kalkınca az kaldı kızıma pastasını hediyesini alacağım çıkınca şimdiden hepinizi öpüyorum :)) kendinize ve yiyenlerime iyi bakın güzel anneler:)
boşver canım muhatap olmaya bile değmez o tüzr insanlarlaa kötükedihüsokötükedihüso
evet anım şeker yüklemesi ama sen 28 de yaptır bende 28 de gidicemm :1rolleyes:
tutkucuğum cnm benimkilerde yaramaz olacak sanırım dayıları çok yaramazdı
o yüzden hazırlıklıyız cnm hem yaramaz olsunlar yawww
az beklemedik onları ama otoriteyi elden bırakmamm
Merhaba kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım ancak okudum geçmişi yeni anne iyiki doğdun bebeğinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı nice yaşlara
ılgıncım kızınında doğum gününü kutla öğüyorum onu sağlıkla ve sizinle yaşlasın ya kızlar işten çıkış terihim belirlendiğinden beri canımı çıkarıyorlar ya öldüm vallah ya acımasızlar çok
hoşgeldin aslı'cım... Ay ne kötü insanlar ya. Sanki keyiften çıkıyosun yani. Tamamen çıkacak mısın sende benim gibi? Izne mi ayrılacaksın canım?
aslında düşünmüyordum tam olarak çıkmayı canım izine çıkacaktım ama müdür döneklik etti istifa et felan falan dedi okadar üstüme geldiki anlatamam çok kötüydü tazminatımı bırakıp gitmemi söyledi bende hakkımı arıcam dedim sonra fikri değişti uyuzun sen gel istifa et ama seni doğum izninden sonra çıkarayım dedi bende istifama doğum iznim bitiminde işten ayrılacağımı bildiriri gibi bişey yazdım şimdilik hırlamıyor uyuz şubat sonu yokum gelmicem istiretim bitimindede çıkışım yapılacak zaten istirat bitimind çağırsada dönmem artık çok şerefsiz oluyorlar çok onun yüzünden neler çektim şimdide nasılsa gidicen deyip iş yüklüyor.
Gıcık adam sinir oldum kendi eşi olsa ne yapardı acabaaslında düşünmüyordum tam olarak çıkmayı canım izine çıkacaktım ama müdür döneklik etti istifa et felan falan dedi okadar üstüme geldiki anlatamam çok kötüydü tazminatımı bırakıp gitmemi söyledi bende hakkımı arıcam dedim sonra fikri değişti uyuzun sen gel istifa et ama seni doğum izninden sonra çıkarayım dedi bende istifama doğum iznim bitiminde işten ayrılacağımı bildiriri gibi bişey yazdım şimdilik hırlamıyor uyuz şubat sonu yokum gelmicem istiretim bitimindede çıkışım yapılacak zaten istirat bitimind çağırsada dönmem artık çok şerefsiz oluyorlar çok onun yüzünden neler çektim şimdide nasılsa gidicen deyip iş yüklüyor.
Kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum.
Eve gidip tatlı yapıcam çok canım istedi cokacimcoook hadi bize buyurun :teytey:
Birsoooo bacımmm seni böyle keyifli görmeye bayılıyorum valla :) Nasılsın bakim? Annenin yanındasın dimi hala? Kaynanadan ne haber
Canım onda da bu kanama vardı ikimizde aynı ilacı kullandık ama ben 3 gün kullandım kesilince dr bırak demişti o devamlı kullanıyordu devam ediyormu diye sorcam yarın burdaki dr a gidince ona göre sorucam ne yapayım diye.çünkü burdaki drlar bişey demiyor.Hatta açıklığı bile göremiyorlar benim dr alttan ultrasonla baktığı için söylüyor buradakiler baksa anlar mı diye şüpheye düştüm ne yalan söyleyim bu sebeple riske atmak istemiyorum 1 hafta bekleyip dr a gittiğimde o baksın.
Kendi dr ararsam gel diycek gidemem eşim haftaya kadar yok dr da uzak ondan burdakilerle idare edicem.
teşekkür ederim canımMELIN CİM bayıldım falla takıma...hamarat olmak bole oluo galıba..cozersın annesı sen o takıma..çozersınde orersınde...
ILGINCIM tatlım dogum gunu kutlu olsun bıcık kızının...nıce yıllaraa.s.
YENI_ANNE tatlım ,catlak burcum iiki dogdun...nice yaslara...annişko surprız yapmış ha...a.s.
ASLIY hosgeldın tatlım aramıza
TUTKUNCUM canım sıkma canını inşallah kotu bişi olmaz canım...ii duşun ıı olsun..belkıde ırsıdır...bızımde aılede tum kadınların ılk bebişlerı duşmuşşş..benımde ole oldu...belkı onun gıbı bişidir tatlım
BENGI geçmiş olsun tatlım..ii bak kendıne ...bol bol vıtamın al ve kivi yeeeeee
yeni_anne canım doğum günün kutlu olsun.....hihoyyyt
ılgın canım kızını öp yerime nice yaşlara inşallahhihoyyyt
bende biraz daha iyiyim kızlar ama iğneler çok yakıyor popomun üzerine oturamıyorum yüz üstüde malum yatamıyorum offlayıp puflayıpp duruyorum ama bunuda şükür en azından yutkunabiliyorum bugün yemekte yiyebildim sağolsun kaynanam geldi yemeğimi çorbamı yapıp gitti çok şaşırtttııı,sevindirdi beni,cumartesi kızımı görücem sonunda inşallah iyidir çok korkuyorum nezamandır görmüyorum bide iğneler ilaçlar derken nasıl oldu bilmiyorum senağlama ama tekmelerini hissediyorum oyüzden biraz içim rahat ama görürsem tabi daha rahat olucam ,biran önce hafa sonu gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?