2009 Mayıs Anneleri

kızlar neler yapıyorsunuz yoğunum bende bir toplnatı bitiyor biri başlıyor yoruldum mesai bitsin artık gidelim evimize

cnm dinleniyorum ben.. akşam belki biraz cıkarım alışverişe:))).. ya allah calışanlara sabır versin.güzelim ya..bazen kolumu kaldırasım gelmio valla birde 1 haftadır grip kusma..calışşam napardım acaba..
bu arada ılgıncım tatlı kızının doğum gününü kutlamıstım ama görmemiş olabilirsin cnm benim..tekrardan mutlu yıllar büyük prensesine annesii..

kızlar hepinize teşekkür ederim kızıma yazdığınız güzel dilekler ve öpücükler için:))) Allah onları bizden hiç ayırmasın inşallah
bu arada belim çok ağrıyor kızlar ve kasıklarım ördek gibi yürüyorum oturup sonra kalkınca az kaldı kızıma pastasını hediyesini alacağım çıkınca şimdiden hepinizi öpüyorum :)) kendinize ve yiyenlerime iyi bakın güzel anneler:)

boşver canım muhatap olmaya bile değmez o tüzr insanlarlaa kötükedihüsokötükedihüso

evet anım şeker yüklemesi ama sen 28 de yaptır bende 28 de gidicemm :1rolleyes:

tutkucuğum cnm benimkilerde yaramaz olacak sanırım dayıları çok yaramazdı
o yüzden hazırlıklıyız cnm hem yaramaz olsunlar yawww
az beklemedik onları ama otoriteyi elden bırakmamm

kızlar akşam prensesime süpriz doğumgünü yapacağız oyy yerim ben onu :))))

Hadi bakalım mutlu edin prensesimizi :) Öptüm canım. İyi eğlenceler...

boşver canım muhatap olmaya bile değmez o tüzr insanlarlaa kötükedihüsokötükedihüso

evet anım şeker yüklemesi ama sen 28 de yaptır bende 28 de gidicemm :1rolleyes:

Bencede canım ilgilenmiyorum kendileriyle :)

Heee iyi ya. Aynen benimde doktorum herşeyi ister, kendi söyler. Ben aradım hani bu hafta yapılacaksa aç mı tok mu geleyim falan diye. Yok canım 27 yada 28'de yapıcaz diyince şaşırdım. Kadının bildiği varmış demek ki :)

tutkucuğum cnm benimkilerde yaramaz olacak sanırım dayıları çok yaramazdı
o yüzden hazırlıklıyız cnm hem yaramaz olsunlar yawww
az beklemedik onları ama otoriteyi elden bırakmamm

Birsoooo bacımmm seni böyle keyifli görmeye bayılıyorum valla :) Nasılsın bakim? Annenin yanındasın dimi hala? Kaynanadan ne haber

Merhaba kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım ancak okudum geçmişi yeni anne iyiki doğdun bebeğinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı nice yaşlara
ılgıncım kızınında doğum gününü kutla öğüyorum onu sağlıkla ve sizinle yaşlasın ya kızlar işten çıkış terihim belirlendiğinden beri canımı çıkarıyorlar ya öldüm vallah ya acımasızlar çok

Hoşgeldin Aslı'cım... Ay ne kötü insanlar ya. Sanki keyiften çıkıyosun yani. Tamamen çıkacak mısın sende benim gibi? İzne mi ayrılacaksın canım?

yeni anne seni kutlamıştım ama tekarar iyiki doğdun canımm a.s.a.s.

ilgin canım senin de kızının doğum günü kutlu olsun canım öp benim yerime minik kuşunu a.s.a.s.

hoşgeldin aslı'cım... Ay ne kötü insanlar ya. Sanki keyiften çıkıyosun yani. Tamamen çıkacak mısın sende benim gibi? Izne mi ayrılacaksın canım?

aslında düşünmüyordum tam olarak çıkmayı canım izine çıkacaktım ama müdür döneklik etti istifa et felan falan dedi okadar üstüme geldiki anlatamam çok kötüydü tazminatımı bırakıp gitmemi söyledi bende hakkımı arıcam dedim sonra fikri değişti uyuzun sen gel istifa et ama seni doğum izninden sonra çıkarayım dedi bende istifama doğum iznim bitiminde işten ayrılacağımı bildiriri gibi bişey yazdım şimdilik hırlamıyor uyuz şubat sonu yokum gelmicem istiretim bitimindede çıkışım yapılacak zaten istirat bitimind çağırsada dönmem artık çok şerefsiz oluyorlar çok onun yüzünden neler çektim şimdide nasılsa gidicen deyip iş yüklüyor.

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. Valla zor hamile olarak çalışmak, hele de başında böyle insanlar varken klava: kötükedihüso

Evet pınarcım hemde çok zor bu sres altında çalışmak neyse az kaldı dayanıcaz artık ben çıkıcam gider ayak iş verdi şunu yetiştirmem gerek herkeze iyi akşamlar pınarcım görüşürüz canım

Haklısın canım. Sıkma canını. Az kaldı şurda Allah'ın izniyle. Hadi bitir işlerini. Bende toparlanıyorum yavaş yavaş. Akşam eşimde geç gelecekmiş. Tek başıma yemek yemeyi de sevmem. Yaparım bi salata kurulurum koltuğa ohhh :)

Herkese iyi akşamlar bacılar. Öptüm kocaman sizi ve kuzularınızıııı a.s.

Kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum.

Eve gidip tatlı yapıcam çok canım istedi cokacimcoook hadi bize buyurun :teytey:

Gıcık adam sinir oldum kendi eşi olsa ne yapardı acaba klava:klava:dövücem gaddarı şimdi sıkma canını Allah yardım eder

Kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum.

Eve gidip tatlı yapıcam çok canım istedi cokacimcoook hadi bize buyurun :teytey:

Ahhhh geldim geldim ondan sonra bebekler ve biz :teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2daha nasıl anlatayım

Birsoooo bacımmm seni böyle keyifli görmeye bayılıyorum valla :) Nasılsın bakim? Annenin yanındasın dimi hala? Kaynanadan ne haber

cnm benim keyfim çok iyi şükürr annemdeyim yatıyorum başka bişey yapmıyorum
30 haftaya kadar burada kalacam sonra eve gidecem mobilyaları isteyecez evi temizleyecez yani annem ve halam

allahın izni ile inş......kaynanamda arıyo ne yapıyon diye
bize bi miktar para bide bebelere 2 Altın ayırmış onu söylüyor bana iştee

sende umarım iyisindir cnmm

yeni_anne canım doğum günün kutlu olsun.....hihoyyyt

ılgın canım kızını öp yerime nice yaşlara inşallahhihoyyyt

bende biraz daha iyiyim kızlar ama iğneler çok yakıyor popomun üzerine oturamıyorum yüz üstüde malum yatamıyorum offlayıp puflayıpp duruyorum ama bunuda şükür en azından yutkunabiliyorum bugün yemekte yiyebildim sağolsun kaynanam geldi yemeğimi çorbamı yapıp gitti çok şaşırtttııı,sevindirdi beni,cumartesi kızımı görücem sonunda inşallah iyidir çok korkuyorum nezamandır görmüyorum bide iğneler ilaçlar derken nasıl oldu bilmiyorum senağlama ama tekmelerini hissediyorum oyüzden biraz içim rahat ama görürsem tabi daha rahat olucam ,biran önce hafa sonu gelsin istiyorum

geçmiş olsun canım tekrar
teşekkür ederim canım

geçmiş olsun bu hastalık fena bir şey yaa ben de düzelemiyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…