cnm benim keyfim çok iyi şükürr annemdeyim yatıyorum başka bişey yapmıyorum
30 haftaya kadar burada kalacam sonra eve gidecem mobilyaları isteyecez evi temizleyecez yani annem ve halam
allahın izni ile inş......kaynanamda arıyo ne yapıyon diye
bize bi miktar para bide bebelere 2 Altın ayırmış onu söylüyor bana iştee
sende umarım iyisindir cnmm
iyi olmana çok sevindim bebişlerin de iyiymiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar merhaba. biz yarın karneleri dağıtıp yola çıkıyoruz.bugün bütün akşam hazırlıkla uğraştım yav çok yoruldum.mirmirmirmir geçmişi de okuyamadım.umarım bi terslik yoktur. bu arada tatil dolayısıyla pek giremeyecem siteye,beni unutmayın haa tamam mı?kaydirigubbakcemile hepinizi çok öpüyorum, Melih Kaan'ım da öpüyor teyzeleri! :asigim:sizleri çok özleyecema.s.:enbuyukkk:
günaydın herkese hayırlı cumalar şimdiden iyi haftasonları bol dinlenmeler bebişlerle birlikte:)))))
dün kızımı tüm dostlarım adına öptüm hepinize çok teşekkür ederim:))))
bu arada yarın ben kardeşim ve görümcem patikli bebek şekeri yapmaya başlayacağız içine lavanta koyacağız battaniyemde bitti kızlar en kısa zamanda çeker koyarım :)))
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum arasıra gırıp yazılarınızı okudum ama cevap vermeye fıkır almaya pek vaktım olmadı kocacıgım bılıyorsunuz kı askerde 113 günü kaldı :) yalovada askerlık yapıyor bende canım kızımla ıse gıdıp gelıyorum renklı ult.gırdım hıcbır problem cıkmadı seker sonuclarımda gayet ıyı cıktı allaha sukur akıntım dısında bı problemım yok onada doktorum hıc bı care bulamadı hangı ılacı kullandıysam gecmedı hayırlısı bakalım ... dun bende kıızmı gormeye gıttım cok sukur yarım kılo olmus:) ama ben 7 kılo almısım doktor dıkkat et yedıklerıne dedı cok takıyorum bu kıloları ben kafama ya gorunuste pek almamıs gıbı duruyorum soyluyorum cevremdekılere hıc bellı degıl falan dıyolar ama almısım yanı ne yapsam kı daha 22 haftada 7 kılo aldıysam sonuna dogru n yapacagım acaba allah hepımızın yardımcısı olsun canım kocacıgım olmadan da zor gecıyor valla yalnız cabuk gecssın 113 gun 113 gunde hem bebegım hem askım gelecek ...
ay sorma canım ya bende karnımın sertleşıp gerılmesınden cok rahatsızım resmen acıyor o anlar ya
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum arasıra gırıp yazılarınızı okudum ama cevap vermeye fıkır almaya pek vaktım olmadı kocacıgım bılıyorsunuz kı askerde 113 günü kaldı :) yalovada askerlık yapıyor bende canım kızımla ıse gıdıp gelıyorum renklı ult.gırdım hıcbır problem cıkmadı seker sonuclarımda gayet ıyı cıktı allaha sukur akıntım dısında bı problemım yok onada doktorum hıc bı care bulamadı hangı ılacı kullandıysam gecmedı hayırlısı bakalım ... dun bende kıızmı gormeye gıttım cok sukur yarım kılo olmus:) ama ben 7 kılo almısım doktor dıkkat et yedıklerıne dedı cok takıyorum bu kıloları ben kafama ya gorunuste pek almamıs gıbı duruyorum soyluyorum cevremdekılere hıc bellı degıl falan dıyolar ama almısım yanı ne yapsam kı daha 22 haftada 7 kılo aldıysam sonuna dogru n yapacagım acaba allah hepımızın yardımcısı olsun canım kocacıgım olmadan da zor gecıyor valla yalnız cabuk gecssın 113 gun 113 gunde hem bebegım hem askım gelecek ...
Canım hayırlı yolculuklar
Günaydınlar canım arkadaşlarım nasıl keyifler bugün?
günaydınnnnnnnn mayıs anneleri bizde kalktıkk annane uyuyor mama yiyemedik daha
Günaydın kızlar,
Pasta yemek isteyen bize gelsin cokacimcoookevde o kadar çok pasta vardki anlatamam,
Dün doğumgünümdüya, dedimki kendime şöyle güzel bi pasta yapayım akşam yeriz diye,neyse uğrastım ettim bitirdim,sonra eşim bi geldi eli kolu dolu,kocaman bi pastada o almış,bide peluş kaplan almış ki çok tatlı önünde aşkım yazıyoo,ayy çok mutlu oldum,sonra akşam yemeği ayarlamış beraber yemeğe çıktık,eve geldik pasta kestik hemde mumlu ışıklı bi pasta üstünede "iyiki doğdun canım" yazdırmış,
Ayy bu adam ne kadar mutlu etti beni anlatamam yaa,bi de ben kesin unutur fala diye düşünmüştüm günahını aldım adamınsırnaşık şeysırnaşık şey
Maşallah maşallah diyeyimki nazar değmesinnnn
Ilgıncım kızınında doğumgünü kutlu olsun canım
herkese günaydın arkadaşlar,bizde şimdi kahvaltmızı yaptık ohh evde olunca şöle güzelce bir kahvaltı yaptım,heralde kızımında karnı doyduki tekme atıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?