ilgincim size kolay gelsin bebek şekerleri için bakalım biz ne yapıcaz.ama biz gnelde bebek için mevlüt yaparız o zaman hazırlarız galiba.
kızlar günaydın.bizi bebişimle doktorda geldik maşşallah büyümüş benim ki sanırım ellerini çok sevecek sürekli onlarla oynuyor:))allahım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
ilgin canım saol iyiyiz bebişimiz nasıl.evet hava kapalı yağmurlu sabah zor kalktım yataktan h.sonu gelsekde uyusak canım bu arada patik şekerleri yapınca koy resmini belki kopya çekerim senden
canım resim siyah beyaz hiç iyi değil görüntü ama kendi doktoruma gidince mutlaka koyucam.şu an 800 gr olmuş.
cnm sağol iyiyim vala bebeklerimde çok iyi şükürsemracım dırımkızım yeni annem fıstıklar nasılsınız bizde kahvaltımızı yaptık bebişimle hepimizin bebişlerine yarasın:))) hava çok kapalı yağmurlu ve iş yerindekiler ayrı bir havada gel iznim gel:)))))))))))
24 haftada 800 gr hee süper yaww acep benimkilerde alırmıcanım resim siyah beyaz hiç iyi değil görüntü ama kendi doktoruma gidince mutlaka koyucam.şu an 800 gr olmuş.
kızlar bugün pınar yok galiba.
birsencim canım olurlar merak etme.yine seninkiler çok iyi maşlahha o kadar kusmalarına rağmen.
YAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canımmerhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum arasıra gırıp yazılarınızı okudum ama cevap vermeye fıkır almaya pek vaktım olmadı kocacıgım bılıyorsunuz kı askerde 113 günü kaldı :) yalovada askerlık yapıyor bende canım kızımla ıse gıdıp gelıyorum renklı ult.gırdım hıcbır problem cıkmadı seker sonuclarımda gayet ıyı cıktı allaha sukur akıntım dısında bı problemım yok onada doktorum hıc bı care bulamadı hangı ılacı kullandıysam gecmedı hayırlısı bakalım ... dun bende kıızmı gormeye gıttım cok sukur yarım kılo olmus:) ama ben 7 kılo almısım doktor dıkkat et yedıklerıne dedı cok takıyorum bu kıloları ben kafama ya gorunuste pek almamıs gıbı duruyorum soyluyorum cevremdekılere hıc bellı degıl falan dıyolar ama almısım yanı ne yapsam kı daha 22 haftada 7 kılo aldıysam sonuna dogru n yapacagım acaba allah hepımızın yardımcısı olsun canım kocacıgım olmadan da zor gecıyor valla yalnız cabuk gecssın 113 gun 113 gunde hem bebegım hem askım gelecek ...
Amin canımkızlar günaydın.bizi bebişimle doktorda geldik maşşallah büyümüş benim ki sanırım ellerini çok sevecek sürekli onlarla oynuyor:))allahım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
allah korusun canım.valla dualarım hep seninle canım.pınar yaramazlık yapmış galiba.
YAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canım
Amin canım
:sm_cool:Kızlar ben geldim dün hafif kanamam vardı hatırlarsınız bu sabah dr gittim idrar tahlili yapıldı biraz kum varmış onu döküyormuşum dr bol su iç dedi.Bebeğimin suyu iyi çıktı 1 haftada 630 gr olmuş bende 65 kilo şişko olmuşum.23 haftalığım sonunu düşünemiyorum diğer dr um 70 i geçme demişti.Bu arada benim kız bugün inanılmazdı.Ultrasonda önce poposu dönüktü sonra bize döndü ve el salladı dr bi şaşırdı ilk kez böyle birşey gördüm dedi dedim bu bizim ki gelecekte başbakan olacak şimdiden alışıyor dedim adını boşuna mı Türkiz koydum dedim.Bi güldük.Allah a şükür sağlığı yerindeydi kan ilacı verdi bende emme istemedim ben şırubu alayım dedim onu yazdı.Yani böyleyiz biz yatak odası için hemen hastanenin yanında bir mağaza var orda yatak örtülerine baktım içimdeki alışveriş çılgınlığını dindireyim diye tam set 400 000 dedi saten pikesi havlusu falan herşey dahil çok pahalı diyemedim çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?