2009 Mayıs Anneleri

BENCEDE,kız doğruları yazdı yani bende ona katılıyorum

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

mevzuyu ufaktan çıtlatsana cnm ne olmuşş

geçmiş olsun hoşgeldin canım. dikkat et canım ya. bu ne böyle kum dökme ya hamilelikte. başka zamanını bulamamışmı.bol bol su iç bak.
ay ben yerim senin başbakanını...cokacimcoook maşallah bebişine de...

ya ne takışması kıslar benim haberim yok ne olmuşşşş banada anlatın çatlarım şimdi.delikafadulden

Canım annemde saten lila rengi kurdeleli birşey almış ama bu dediğim beyaz satenin ve diğer renklerde var tabi üzerine tüllü desenli kendi renginde bişey geçirip kenarlarındada taşlı kurdeleler yapmışlar aynı desende havlu ve pike ve nevresim var süper ama pahalı geldi indirimde dedi hazirandan başla falan 6 ay 40+ ödeyince 240 oluyor anlamadım önce 400 duyunca zaten ama senin dediğin sade değilmi onlarda 120 falandı çünkü.Neyse bir tane varken ikincisi abartı olur heralde.Ben ilk kez evden çıkınca tahlili beklerken içimdeki hıncı atayım dedim.

Kızlar dün doktor bana balık yemediğim için balık yağı ve ağrılarım için kalsiyum hapı vermişti bu kalsiyum hapı mideme çok dokundu doktor sölemişti zaten yarım başla diye öle yaptım ama çok fenayım ya sizden bu tarz bi hap kullanan varmı? kafamçokkarıştı

Oylarınızı şimdiden bekliyoruz kızım geleceğin başbakanı olacak oğlum olsaydı Genelkurmay başkanı olsun istiyordum tabi benim ömrüm yetermi bilmem ama?
Kız yatak odasına saten şöyle afilli bir saten takım dedim annem lila saten nevresim takımı almış ama bu tam takımdı da fiyatı duyunca kafamı da tam toplayamadım çıktım.

Geçmiş olsun canım,bebişinede masallah

BENCEDE,kız doğruları yazdı yani bende ona katılıyorum

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Dimi bende dün sizler bahsedince girdim baktım topiğe.Kötü de yazmamış bizim düşüncelerimizi anlatmış ama ????????????????????????

mevzuyu ufaktan çıtlatsana cnm ne olmuşş
Bu bebeklerimize alınan mobilyaları kıyafetleri abartı görenler var mış bizim Pınar da .......

Valla az allahtan ama çok sık wc ye gidiyordum neden dedim tahlilde bu çıktı.Sancım şükür ki yok.
Yukarıda yazdım tlyonl hangi topiktey di o?

hangi takışma arkadaşlar şu kriz meselesinde yazdıklarımı yoksa.
Yukarıda yazdım tlyonl hangi topiktey di o?

kızlar forum adı KRİZ BEBEK BEKLEYENLERİ VURMADI GALİBA gibi bişeydi kelimesi kelimesinehatırlayamadım,ama silinmiş galiba aradım hepsini yok

günaydın mayıs anneleri hayırlı cumalar ancak fırsat buldum yeni okudum yazılanları
tutkuncum evet allah herkezi böylelerinden korusun çok kötü biri ama her geç bulur belasını sanada çok geçmiş olsun canım bende aynı şekilde hastalanmıştım 1 hafta hiç kıpırdamadan yattım
cerencim iyi yolculuklar
ege ececim allah kavuştursun canım

hımm ben o konuyu okumuştum pınar kötü bişey söylememişki sonuçta herkes iyi yada kötü bütçesine göre bebeğine bişeyler alıyor.pınarda gerekirse kendim giymem bebeğime alırım demişti

hee oralara baktım yok göremedim
evet kriz vurmadı milletin işi yok başka başlık açmamışlar

valla öle bir vurdukii ama insa kriz var diye bişey almayacakmı
benim eşim zam bile alamadı .....tüp bebeğe dünya para gitti üstüne devam etti kanamalar oldu hastaneye yattık oydu buydu dünya hastane parası gitti
biz hala doğum parası koyamadık kenara .......
bebeklere genel ihtiyaçlarını alamadık
annem yapacaktı birazını işden çıktı kendilerine ancak
allah büyük diyoruz bekliyoruz alacaz bi şekil inanın ben harçlığımdan kalan
5 ytl 3 ylt kenara sokuyorum birikince anneme veriyom battaniye alıyor tulum alıyor
böle yapıyorum valla

arkadaşlar mrb bayağıdır yazamıyorum canım çok sıkkın bebeğimde sorunlar var amniyosentez yaptırdık sonucu bekliyoruz aranızda yaptıran varmı bana yardım edin

Katılıyorum tatlım,ama anne babayız sonuçta bulup buluşturup kısıp alıyoruz bişeyler,parası olan dahada fazlasını alır,kimse niye aldında buraya koydun diyemez çünkü zaten orası bebeklerimiz ve ciciler bölümü yani,rahatsız olan seçici olsun girmesin
İğnelemenin kimseye faydası yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…