Ya Pınar a ceza mı vermişler ama neden şu takışmadan dolayımı?Ya yazalım nasıl yazılıyorsa şu yönetime bize Pınar ı geri göndersinler.Yazan suçlu bizimki niye ceza alıyor.Doğruyu söyledi diyemi?:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Ya Pınar a ceza mı vermişler ama neden şu takışmadan dolayımı?Ya yazalım nasıl yazılıyorsa şu yönetime bize Pınar ı geri göndersinler.Yazan suçlu bizimki niye ceza alıyor.Doğruyu söyledi diyemi?:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
YAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canım
Amin canım
:sm_cool:Kızlar ben geldim dün hafif kanamam vardı hatırlarsınız bu sabah dr gittim idrar tahlili yapıldı biraz kum varmış onu döküyormuşum dr bol su iç dedi.Bebeğimin suyu iyi çıktı 1 haftada 630 gr olmuş bende 65 kilo şişko olmuşum.23 haftalığım sonunu düşünemiyorum diğer dr um 70 i geçme demişti.Bu arada benim kız bugün inanılmazdı.Ultrasonda önce poposu dönüktü sonra bize döndü ve el salladı dr bi şaşırdı ilk kez böyle birşey gördüm dedi dedim bu bizim ki gelecekte başbakan olacak şimdiden alışıyor dedim adını boşuna mı Türkiz koydum dedim.Bi güldük.Allah a şükür sağlığı yerindeydi kan ilacı verdi bende emme istemedim ben şırubu alayım dedim onu yazdı.Yani böyleyiz biz yatak odası için hemen hastanenin yanında bir mağaza var orda yatak örtülerine baktım içimdeki alışveriş çılgınlığını dindireyim diye tam set 400 000 dedi saten pikesi havlusu falan herşey dahil çok pahalı diyemedim çıktım.
Canım annemde saten lila rengi kurdeleli birşey almış ama bu dediğim beyaz satenin ve diğer renklerde var tabi üzerine tüllü desenli kendi renginde bişey geçirip kenarlarındada taşlı kurdeleler yapmışlar aynı desende havlu ve pike ve nevresim var süper ama pahalı geldi indirimde dedi hazirandan başla falan 6 ay 40+ ödeyince 240 oluyor anlamadım önce 400 duyunca zaten ama senin dediğin sade değilmi onlarda 120 falandı çünkü.Neyse bir tane varken ikincisi abartı olur heralde.Ben ilk kez evden çıkınca tahlili beklerken içimdeki hıncı atayım dedim.tutkun canım geçmiş olsun dikkat et kendine.valla bende 63 kiloyum şu an ne yesem yarıyor bide tatlı hamur işleri ekmek yesem nolcak bilmiyorum.bebişlerimizi sağlıkla kucaklıyalımda kiloları veririz.evet pahalıymış yatak örtüsü.arkadaşıma doğumunda almıştık biz 4 ay önce 120 tl çok şık zaten bordo yatak örtüsü.
Oylarınızı şimdiden bekliyoruz kızım geleceğin başbakanı olacak oğlum olsaydı Genelkurmay başkanı olsun istiyordum tabi benim ömrüm yetermi bilmem ama?amin cnm sağol
evet yaramazlık yapmışşşş
tutku cnm çok sevindim çokkkkkkkkkkkkk maşallah kızına cnm
demek başbakan heeeeeeee olsun vallaaaaadelikafadulden
sen öle ne baktın kııı kendinemi baktın kızamı baktın o kadar para demiş
Geçmiş olsun canım,bebişinede masallah
Dimi bende dün sizler bahsedince girdim baktım topiğe.Kötü de yazmamış bizim düşüncelerimizi anlatmış ama ????????????????????????BENCEDE,kız doğruları yazdı yani bende ona katılıyorum
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Bu bebeklerimize alınan mobilyaları kıyafetleri abartı görenler var mış bizim Pınar da .......mevzuyu ufaktan çıtlatsana cnm ne olmuşş
Valla az allahtan ama çok sık wc ye gidiyordum neden dedim tahlilde bu çıktı.Sancım şükür ki yok.geçmiş olsun hoşgeldin canım. dikkat et canım ya. bu ne böyle kum dökme ya hamilelikte. başka zamanını bulamamışmı.bol bol su iç bak.
ay ben yerim senin başbakanını...cokacimcoook maşallah bebişine de...
ya ne takışması kıslar benim haberim yok ne olmuşşşş banada anlatın çatlarım şimdi.delikafadulden
Yukarıda yazdım tlyonl hangi topiktey di o?hangi takışma arkadaşlar şu kriz meselesinde yazdıklarımı yoksa.
Canım sanırım silmişler aradım bulamadım birileri topik açmış bu krizde ne bu mobilyalar gibi orda güzel bi yazı yazmış sanırım civciv de yazmıştı ilgin de vardı galiba onlardan haber varmı?:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm:kesin bebelere alınan cicilerdedir gidem bakemm
Canım sanırım silmişler aradım bulamadım birileri topik açmış bu krizde ne bu mobilyalar gibi orda güzel bi yazı yazmış sanırım civciv de yazmıştı ilgin de vardı galiba onlardan haber varmı?:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm:
arkadaşlar mrb bayağıdır yazamıyorum canım çok sıkkın bebeğimde sorunlar var amniyosentez yaptırdık sonucu bekliyoruz aranızda yaptıran varmı bana yardım edin
hee oralara baktım yok göremedim
evet kriz vurmadı milletin işi yok başka başlık açmamışlar
valla öle bir vurdukii ama insa kriz var diye bişey almayacakmı
benim eşim zam bile alamadı .....tüp bebeğe dünya para gitti üstüne devam etti kanamalar oldu hastaneye yattık oydu buydu dünya hastane parası gitti
biz hala doğum parası koyamadık kenara .......
bebeklere genel ihtiyaçlarını alamadık
annem yapacaktı birazını işden çıktı kendilerine ancak
allah büyük diyoruz bekliyoruz alacaz bi şekil inanın ben harçlığımdan kalan
5 ytl 3 ylt kenara sokuyorum birikince anneme veriyom battaniye alıyor tulum alıyor
böle yapıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?