2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar mrb bayağıdır yazamıyorum canım çok sıkkın bebeğimde sorunlar var amniyosentez yaptırdık sonucu bekliyoruz aranızda yaptıran varmı bana yardım edin

İnşallah sapasağlamdır bebişin ve sıkı sıkı tutunur annesine:1hug:

Kızlar sayfanın yukarısında Forum yöneticileri diye bir yazı var onu tıkladım onlara Pınar la ilgili msj çektim.İnşallah dikkate alırlarsenağlamasenağlamasenağlama
Akmancım bende yaptırmadım ama inşallah Olumlu sonuçlar alırsın dualarımız seninle

aynen cnm yaaaa çok doğrusunnn

evet kızlarya sonuçta bizde yeni evliyiz düğün borçlarını daha yeni yeni bitirmeye çalışıyoruz.ama ayırabildiğimiz kadarını ayırıp bebeğimize bişeyler alıyoruz.ama iyi ama kötü milletde bir alem.ne yapalım çocuklar çıplak mı kalsın..

Kız çıplak dedin de o topik kalsaydı o arkadaşa bizim bebişler doğunca çıplak resimlerini çekip kriz bebekleri yardım deyip gönderirdik.Tövbe tövbe ya.
Özencimi de kursağımda bıraktı ya.Şimdi borca girip gidip gözümüde kapayıp o 400 lük takımı alacam ya.Sanki biz bütçemizi bilmiyoruz.Bilmesem gidip düşünmeden alır gelirdim yaklava:klava:klava:

AKMANCım dualarımız seninle canım canını sıkma ve dua et.Bak ben dahil çoğumuzun hamileliğinde problemler olabiliyor sen bebeğini sıkı tut inan ve ona dua et.Sevgi ve inanç herşeyin çaresini bulur.
İlgincim burdasın sevindim seni merak etmiştim.Naber?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bitanem sağol merak ettiğin için iyiyim canım sen nasılsın:)))) güzelim

akmancım canım dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır

bitanem sağol merak ettiğin için iyiyim canım sen nasılsın:)))) güzelim

akmancım canım dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır
İyiyim canım doktora gittim moralim yerindeydi Pınarı engellemişler üzüldüm.Seni de göremeyince merak ettim.Kızının doğum günü nasıldı?Ay ne güzel valla Allah uzun ömürler versin diyorum ve tüm çocuk isteyenlere nasip etsin diyorum.

:roflol::roflol::roflol: alemsin yaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

kızlar benim hala boğazım acıyor öksürük yok
sadece acıma var dişlerimi fırçalayamıyorum diye doktorum gargara verdi onu yapıyorum
ama yinede damağım acıyor dişimi fırçaladımmı da kusuyorum
benim genzim akıyor sanki sigara içer gibi tıkanıyor boğazım dahiliye doktorunamı gitsem diyorum

saolun arkadaşlar ya dua ediyorum ama korkuyorum bugün 25.haftaya girdim kocaman oldu nasıl kıyarım ona ben

Ah canım benim ,Rabbim ayrılmak zorunda bırakmasın inşallah,sen böyle yazınca gözlerim sulandı yaa..İnşallah meleğini sana ağışlar Allahım:Saruboceq:

Canm ilaç tüketme bence mecbur kalmadıkça,zararlı sonuçta bebişlere biraz daha sabret bakalım,daha kötü oursan gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…