arkadaşlar mrb bayağıdır yazamıyorum canım çok sıkkın bebeğimde sorunlar var amniyosentez yaptırdık sonucu bekliyoruz aranızda yaptıran varmı bana yardım edin
Katılıyorum tatlım,ama anne babayız sonuçta bulup buluşturup kısıp alıyoruz bişeyler,parası olan dahada fazlasını alır,kimse niye aldında buraya koydun diyemez çünkü zaten orası bebeklerimiz ve ciciler bölümü yani,rahatsız olan seçici olsun girmesin
Kız çıplak dedin de o topik kalsaydı o arkadaşa bizim bebişler doğunca çıplak resimlerini çekip kriz bebekleri yardım deyip gönderirdik.Tövbe tövbe ya.evet kızlarya sonuçta bizde yeni evliyiz düğün borçlarını daha yeni yeni bitirmeye çalışıyoruz.ama ayırabildiğimiz kadarını ayırıp bebeğimize bişeyler alıyoruz.ama iyi ama kötü milletde bir alem.ne yapalım çocuklar çıplak mı kalsın..
Kız çıplak dedin de o topik kalsaydı o arkadaşa bizim bebişler doğunca çıplak resimlerini çekip kriz bebekleri yardım deyip gönderirdik.Tövbe tövbe ya.
Özencimi de kursağımda bıraktı ya.Şimdi borca girip gidip gözümüde kapayıp o 400 lük takımı alacam ya.Sanki biz bütçemizi bilmiyoruz.Bilmesem gidip düşünmeden alır gelirdim yaklava: klava: klava:
AKMANCım dualarımız seninle canım canını sıkma ve dua et.Bak ben dahil çoğumuzun hamileliğinde problemler olabiliyor sen bebeğini sıkı tut inan ve ona dua et.Sevgi ve inanç herşeyin çaresini bulur.
İlgincim burdasın sevindim seni merak etmiştim.Naber?
İyiyim canım doktora gittim moralim yerindeydi Pınarı engellemişler üzüldüm.Seni de göremeyince merak ettim.Kızının doğum günü nasıldı?Ay ne güzel valla Allah uzun ömürler versin diyorum ve tüm çocuk isteyenlere nasip etsin diyorum.bitanem sağol merak ettiğin için iyiyim canım sen nasılsın:)))) güzelim
akmancım canım dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır
Kız çıplak dedin de o topik kalsaydı o arkadaşa bizim bebişler doğunca çıplak resimlerini çekip kriz bebekleri yardım deyip gönderirdik.Tövbe tövbe ya.
Özencimi de kursağımda bıraktı ya.Şimdi borca girip gidip gözümüde kapayıp o 400 lük takımı alacam ya.Sanki biz bütçemizi bilmiyoruz.Bilmesem gidip düşünmeden alır gelirdim yaklava: klava: klava:
saolun arkadaşlar ya dua ediyorum ama korkuyorum bugün 25.haftaya girdim kocaman oldu nasıl kıyarım ona ben
Allah korusun.saolun arkadaşlar ya dua ediyorum ama korkuyorum bugün 25.haftaya girdim kocaman oldu nasıl kıyarım ona ben
saolun arkadaşlar ya dua ediyorum ama korkuyorum bugün 25.haftaya girdim kocaman oldu nasıl kıyarım ona ben
kızlar benim hala boğazım acıyor öksürük yok
sadece acıma var dişlerimi fırçalayamıyorum diye doktorum gargara verdi onu yapıyorum
ama yinede damağım acıyor dişimi fırçaladımmı da kusuyorum
benim genzim akıyor sanki sigara içer gibi tıkanıyor boğazım dahiliye doktorunamı gitsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?