2009 Mayıs Anneleri

detay ultrasonda sağ gözü tam seçemiyorum dedi bide tek ayağı 6 parmakmış o yüzden aslında gelişmesi kilosu herşey normalmiş ne olun çok dua edin dularınıza ihtiyacım var

Dırımcım Akşam eşimde senin gibiydi sıcak limon içine bir kaşık bal attım sonra sabah sıcak süt ballı öğlen geldi geçmiş.Ama sen bunlarıda yaptıysan bi dahiliye yada kulak burun boğaza git.İhmale de gelmez.Bu arada benimde diş etlerim kanıyor söylemesi ayıp bu sebeple 2-3 gün fırçalamıyorum:roflol:fırçalarken de öğürme yada kusma oluyor.

detay ultrasonda sağ gözü tam seçemiyorum dedi bide tek ayağı 6 parmakmış o yüzden aslında gelişmesi kilosu herşey normalmiş ne olun çok dua edin dularınıza ihtiyacım var

canım benim kıyamam yaaa inşallah herşey yolundadır dualarımız seninle tatlım:))a.s.

canım bende üzüldüm pınara onsuz tadı olmuyor valla kızımın doğumgünü çok güzel geçti sağol bitanem cümlesine inşallah :1hug:a.s.

ilgin canım evet hava kapalı ve felaket yağmur var..akman canım kalbini ferah tut başka bir doktora daha gittinmi bazen yanılabiliyorlar.

Arkadaşlar yönetime pınarın cezasının affedilmesi ile ilgili yazmıştım cevapladılar diğer yasaklananlara haksızlık olur diye kısaca bekliycez cezası bitene kadar, karşılıklı atışmaların yasak olduğunu yazmışlar ve şu andan itibaren bu konuyla ilgil karşılıklı konuşmamamızı önerdiler gelince geçmiş olsun diyecez yani merak ettiğimizi msj lamalarını rica ettim olmazmış.Bekliycez.

Canım çok üzüldüm inan,ama burada senin şu soruyu kendine sorman lazım,eğer gerçekten durum bu ise hala o bebeği doğuracakmıyım?,çünkü ömrün oldukça evladına üzüleceksin bi düşün,inşallah çok sağlıklı bi bebektir bebeğin,baska bi yerde ayrıntılıyı bi kere daha yaptır bence

cnm yaaa başka doktorlara gittinmi neden detaylın bu kadar geç oldu
bide gözü seçemiyorum demek ne demek tek bebek rahat görünür gibi geldi bana
inş........yanılmıştırrrrrrr inş..yokturrr

cnm limonlu ballı su içtim kaç kere ıhlamurlarr sadece bal
ama geçmedi kulak burun boğaz olabilir cnm

anladım cnm sağolgamyoncuiremsu

teşekkürler

Kızlar dışarısı sapsarı oldu yaa nooluyooo, böyle sis falan oldu her yer,oralar nasıl? amanın korktum:1shok::1shok:

merhaba kızlar,
Akman canım geçmiş olsun inşallah sağ-salim kavuşursun bebeğine
kalbini ferah tut, her şey yolunda olacak inşallah
Allaha sığın
kızlar ağırlaşıyorum yavaş yavaş, kilo da almaya başladım :CüvCüv:
merdivenneri de zor çıkıyorum artık, uykuya gelsek uyku düzenim de bozulmaya başladı,
bir bu yana dön, bir o yana, yok tuvalete kalk, yorgan da ağır, eşim de üstüme geliyor gibi ya kafamçokkarıştı
neyse bunlar olsun da daha beterinden saklasın Allahım

ya bende 20.haftada yaptırdım amniyosenteze geç karar verdik amniyo yeni yapıldı fişh iyi çıkmışta kültür nasıl çıkacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…