kızlar ben sizle sohber ederken uyuya kalmışım laptopu sehpaya koyuyorum uzanıp öle yazıyorum uyumuşum hahahaaa :)
tutkucuğum iyi tatiller
fulya cnm kusmak ahhhh kusmak kabusum benimmm bak allahıma bin şükür serumlardan sonra topladım kendimi sende doktorundan istesen cnm
birsencim biliyorum cnm cok cektin sen kusmadan.ama benim 1 haftadır böyle cnm yaa gribim ya ondandır bence bilmemkii..
şükür tatil geldi canım yaa iyi yolculuklar :)kızlar merhaba. biz yarın karneleri dağıtıp yola çıkıyoruz.bugün bütün akşam hazırlıkla uğraştım yav çok yoruldum.mirmirmirmir geçmişi de okuyamadım.umarım bi terslik yoktur. bu arada tatil dolayısıyla pek giremeyecem siteye,beni unutmayın haa tamam mı?kaydirigubbakcemile hepinizi çok öpüyorum, Melih Kaan'ım da öpüyor teyzeleri! :asigim:sizleri çok özleyecema.s.:enbuyukkk:
Allah kavuştursun canım yaa... bizim babamız da seneye gidecek kısmetse askeremerhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum arasıra gırıp yazılarınızı okudum ama cevap vermeye fıkır almaya pek vaktım olmadı kocacıgım bılıyorsunuz kı askerde 113 günü kaldı :) yalovada askerlık yapıyor bende canım kızımla ıse gıdıp gelıyorum renklı ult.gırdım hıcbır problem cıkmadı seker sonuclarımda gayet ıyı cıktı allaha sukur akıntım dısında bı problemım yok onada doktorum hıc bı care bulamadı hangı ılacı kullandıysam gecmedı hayırlısı bakalım ... dun bende kıızmı gormeye gıttım cok sukur yarım kılo olmus:) ama ben 7 kılo almısım doktor dıkkat et yedıklerıne dedı cok takıyorum bu kıloları ben kafama ya gorunuste pek almamıs gıbı duruyorum soyluyorum cevremdekılere hıc bellı degıl falan dıyolar ama almısım yanı ne yapsam kı daha 22 haftada 7 kılo aldıysam sonuna dogru n yapacagım acaba allah hepımızın yardımcısı olsun canım kocacıgım olmadan da zor gecıyor valla yalnız cabuk gecssın 113 gun 113 gunde hem bebegım hem askım gelecek ...
inşalah canım yaa... böyle güzel haberler almak mutlu ediyor insanıkızlar günaydın.bizi bebişimle doktorda geldik maşşallah büyümüş benim ki sanırım ellerini çok sevecek sürekli onlarla oynuyor:))allahım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
geçmiş olsun... ohh kocaman olmuş bebiş sağlıklı olsun başbakan olsun hihoyyytYAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canım
Amin canım
:sm_cool:Kızlar ben geldim dün hafif kanamam vardı hatırlarsınız bu sabah dr gittim idrar tahlili yapıldı biraz kum varmış onu döküyormuşum dr bol su iç dedi.Bebeğimin suyu iyi çıktı 1 haftada 630 gr olmuş bende 65 kilo şişko olmuşum.23 haftalığım sonunu düşünemiyorum diğer dr um 70 i geçme demişti.Bu arada benim kız bugün inanılmazdı.Ultrasonda önce poposu dönüktü sonra bize döndü ve el salladı dr bi şaşırdı ilk kez böyle birşey gördüm dedi dedim bu bizim ki gelecekte başbakan olacak şimdiden alışıyor dedim adını boşuna mı Türkiz koydum dedim.Bi güldük.Allah a şükür sağlığı yerindeydi kan ilacı verdi bende emme istemedim ben şırubu alayım dedim onu yazdı.Yani böyleyiz biz yatak odası için hemen hastanenin yanında bir mağaza var orda yatak örtülerine baktım içimdeki alışveriş çılgınlığını dindireyim diye tam set 400 000 dedi saten pikesi havlusu falan herşey dahil çok pahalı diyemedim çıktım.
ya çok saolun dua edin ne olur sonuç kötü olursa alacaklar bebeğimi
kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
tatlım geçmiş olsun ilacını ihmal etme bol bol dinlena.s.
saolasin canim..sen nasilsin? bebişlerin nasil?
iyiyiz bitanem koca bir bardak süt içtim bebiş pek mutlu oldu sanırım kıpı kıpır maşallah tatlım
kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
esencim sağol bitanem:) bizde yarın doktora gideceğiz bebişimi göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?